Põhiline Suhted Tracy Nelson

Tracy Nelson

Teie Homseks Horoskoop

Tracy Nelson VallalineVanus 57 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 3 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Tracy Nelson on praegu vallaline.








Suhted

Tracy Nelson oli varem abielus William R. Mosesega(1987 - 1997).



on zak bagans praegu üksik

Tracy Nelson on olnud suhetes Chris Clarkiga(1999 - 2001)ja James Intveld.






Umbes

Tracy Nelson on 57-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Tracy Kristine Nelsonist 25. oktoobril 1963 USA-s Californias Santa Monicas ja saanud hariduse Harvard-Westlake'i koolis Los Angelsis (1981). Ta on kuulus kandiliste pulkade poolest. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Tracy Nelson on osalenud 7 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Charlie Schlatter Diagnoos mõrv (1993), John Schneider aastal Maantee südametemurdja (1992), Jon Caliri sisse Ruudukujulised pulkad (1982), Linden Ashby sisse Rivaal (2006)ja Markus Flanagan aastal Ei ühtegi minu last (1993).

kate hudson ja matthew mcconaughey abiellusid

Tracy Nelson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil Tracy Nelsoni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus111 aastat, 11 kuud--
Tutvumislehtkaks2 aastat1 aasta-
Kokku311 aastat, 11 kuud4 aastat, 7 kuud2 aastat

Üksikasjad

EesnimiTracy
Keskmine nimiKristine
Neiupõlve nimiNelson
Täisnimi sündidesTracy Kristine Nelson
Alternatiivne nimiTracy Kristine Nelson, Tracy Nelson
Vanus57 aastat
Sünnipäev25. oktoober 1963
SünnikohtSanta Monica, California, USA
Kõrgus5 '6' (168 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBuckley kool, Harvard-Westlake'i kool Los Angeleses (1981)
ÜlikoolNew Yorgi osariigis Bardi kolledž tantsu ja Euroopa ajaloo alal
AmetitekstNäitleja, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRuudukujulised pulkad
Aasta (d) aktiivne1968 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)JKA talent
Brändi kinnitusOli Wombsongi rasedusmassaaži video saatejuht
IsaRicky Nelson
EmaKristin Nelson
VendMatthew Nelson, Gunnar Nelson, Sam Nelson
PereliigeMark Harmon - onu, David Nelson onu, Kelly Harmon - tädi, Tom Harmon - vanaisa, Elise Knox - vanaema, Ozzie Nelson - vanaisa, Harriet Nelson - vanaisa
SõberDrake Bell

Tracy Kristine Nelson (sündinud 25. oktoobril 1963) on USA näitleja, tantsija ja kirjanik. Pika meelelahutajate reast on ta muusik Ricky Nelsoni ning näitleja ja maalija Kristin Nelsoni tütar.

Lisateave Tracy Nelsoni kohta Vähem Tracy Nelsoni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Chris ClarkSuhe199920012 aastat
kaksWilliam R. MosesAbielus1986Detsember 199711 aastat
1James IntveldTeadmata -
#3

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark ja Tracy Nelson läksid lahku ...[vaata paari] William R. Moses #kaks

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses ja Tracy Nelson olid lahutatud ...[vaata paari] James Intveld #1

James Intveld

James Intveld ja Tracy Nelson olid suhetes ...[vaata paari] #3

Chris Clark

1999 - 2001

Chris Clark ja Tracy Nelson on dateeritud aastatel 1999–2001.

kat poolt dee nikki sixx
Suhe 2 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

William R. Moses

1986 - 1997

William R. Moses ja Tracy Nelson olid abielus 10 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut 1986. aastal ja abiellusid 25. juulil 1987. 10 aastat hiljem lahutasid nad 17. detsembril 1997.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

James Intveld

James Intveldil ja Tracy Nelsonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus72%'> Ühilduvus 43% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tracy Nelson57 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Chris Clark- Muusik
William R. Moses61 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
James Intveld61 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Remington ElizabethNaine11. august 199228-aastane William R. Moses
EelijaMees22. august 200119-aastane Chris Clark

Pildigalerii

Tracy Nelson Nanny - Fran Drescher Nanny - Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson Tracy Nelson

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Nii kaua kui ma kuulus olen2019. aastaTheda BaraFilm
Vale kasuema2019. aastaDr HarrisTelefilm
Jõuluvõitlejad2019. aastaProua RussellTelefilm
Vale sõber2018Proua NelsonFilm
Pealkirjata Perefilm2016Proua PritchettFilm
Emma võimalus2016Direktor MathesonFilm
Vale laps2016JoyceTelefilm
Viimane märkus2016SisFilm
Saatuslik kinnisidee2015.Christie RyanFilm
112015.CynthiaFilm
Minu kasuvend on vampiir!?!2013DeniseFilm
Polaarsed vastandid2008JennaTelefilm
Vanaisa jõuludeks2007Marie O'RileyTelefilm
Rivaal2006Alice MillerTelefilm
Ime Sage Creekis2005AdrianneFilm
Tapja ülakorrusel2005Sandra NowlinTelefilm
Tema täiuslik abikaasa2004Lisa DorianTelefilm
Tuim õnn2003Kelly JordanFilm
Tapavad mesilased!2002Audrey HarrisTelefilm
Ikka püsti2002Elise LarkinTelesaade
Hambad2001Ally ParksFilm
Kodu õuduslugu2000Linda ParkinsonFilm
Täiuslik lapsehoidja2000Andrea McBride, Nikki HarcourtFilm
Ideaalne üürnik2000RachelFilm
Bussipeatus2000Lühifilm
Lubadus1999Lisa MilesTelefilm
Öine helistaja1998Beth NeedhamFilm
Will & Grace1998AlisonTelesaade
Paha puudutatud1997Clara DevlinTelefilm
Lootuse jaoksüheksateist üheksakümmend kuusAnnie AltmanTelefilm
7. taevasüheksateist üheksakümmend kuusPaulineTelesaade
Ray Alexander: Menüü mõrvaksüheksateist üheksakümmend viisDonna CollaTelefilm
Burke'i seadus1994Eve BakerTelesaade
Ingel puudutas1994Lisa MagdalenoTelesaade
Ray Alexander: Maitse õiglusele1994Donna CollaTelefilm
Ei ühtegi minu last1993TammyTelefilm
Nende oma liiga1993Evelyn GardnerTelesaade
Diagnoos mõrv1993Kristie LoftonTelesaade
Lumine jõgi: McGregori saaga1993Ruth WhitneyTelesaade
Nanny1993Mary RuthTelesaade
Perry Mason: Hoolimatu Romeo juhtum1992Charley AdamsTelefilm
Melrose koht1992Meredith ParkerTelesaade
Maantee südametemurdja1992AnnieTelefilm
Isa Dowlingi müsteeriumid1989Mary Catherine Ignatius, õde Stephanie 'Steve' Oskowski, õde Steve OskowskiTelesaade
Seinfeld1989JanetTelesaade
Murphy Brown1988LisaTelesaade
Saatuslik pihtimus: isa Dowlingi mõistatus1987Õde Stephanie 'Steve' OskowskiTelefilm
Kui on teisipäev, peab see ikkagi olema Belgia1987Randi WainwrightTelefilm
Täna on see õhtu1987Jamie DaviesTelefilm
Kodu1987Susan CostiganTelefilm
Beverly Hillsis alla ja välja1986Jenny WhitemanFilm
Kate saladus1986Patch ReedTelefilm
Rõõmud1986Annie BentonTelefilm
Matlock1986Jessie MorganTelesaade
Komöödiatehas1985MichelleTelesaade
Maria armastajad1984JoanieFilm
CBS koolivaheaeg1984LoriTelesaade
Sära1984Angela TiminiTelesaade
hotell1983Isabel DarbyTelesaade
Perekondlikud sidemed1982Deena, Deena MarxTelesaade
Ruudukujulised pulkad1982Jennifer DiNuccioTelesaade
Püha mujal1982Jennifer MilbourneTelesaade
Armastuspaat1977LiivaneTelesaade
Teie, minu ja meie1968Germaine BeardsleyFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Tracy Nelson ja Charlie SchlatterCharlie Schlatter
    • Diagnoos mõrv
      1993
    [vaata sobivust]
  • John Schneider
    • Maantee südametemurdja
      1992
    [vaata sobivust]
  • Tracy Nelson ja Jon CaliriJon caliri
    • Ruudukujulised pulkad
      1982
    [vaata sobivust]
  • Tracy Nelson ja Linden AshbyLinden Ashby
    • Rivaal
      2006
    [vaata sobivust]
  • Tracy Nelson ja Markus FlanaganMarkus Flanagan
    • Ei ühtegi minu last
      1993
    [vaata sobivust]
  • Tracy Nelson ja Michael J. FoxMichael J. Fox
    • Perekondlikud sidemed
      1982
    [vaata sobivust]
  • Michael Riley
    • Tema täiuslik abikaasa
      2004
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.