Põhiline Suhted Trey Songz

Trey Songz

Teie Homseks Horoskoop

Trey Songz TutvumislehtKoht 373 2. 3Vanus 36 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 24

Kellega ta praegu tutvub?

Cydney Christine hakkas Trey Songziga käima 2016. aasta märtsis. vaata suhet

Suhted

Trey Songz on olnud suhetes Lori Harveyga(2018 - 2019), Khloé Kardashian(2016), Tanaya(2015)Mila J(2014), Bernice Burgos(2013 - 2014), Tabby Brown(2012 - 2013), Lihtsalt Jess(2010 - 2011), Sheneka Adams(2010 - 2011), Keri Hilson(2009 - 2010), Tahiry Jose(2009), Lauren London(2009 - 2013), Necole Bitchie(2009), Drew Sidora(2009), Claudia Jordan(2009), Helen Gedlu(2007 - 2008), Saiyr ja Yasmine Lopez.








Trey Songzil on olnud kohtumisi Heather Rose'iga (modell)(2020), Brittany Renner(2014), Iesha Marie(2012 - 2014)ja Joie Chavis.



kellel on sienna möldril käinud

Kuuldavasti on Trey Songz haakinud Megan Thee täku külge(2019)ja Mariah Carey(2007).






Umbes

Trey Songz on 36-aastane Ameerika laulja. Tremaine Aldon Neverson, sündinud 28. novembril 1984 Peterburis, Virginias, USAs, on ta kuulus Gotta Make It karjääri jooksul, mis ulatub 2004. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Ambur.



Trey Songz kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Atlantic Recordsi artistid, Ameerika meeslauljad ja Ameerika näitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Trey Songzi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht185 aastat, 2 kuud10 kuud, 2 päeva1 kuu
Kohtumine41 aasta, 5 kuud6 kuud, 29 päeva2 kuud, 1 päev
Kuuldavastikaks2 kuud, 1 päev1 kuu-
Kokku245 aastat, 2 kuud8 kuud, 24 päeva1 kuu

Üksikasjad

EesnimiTremaine
Keskmine nimiAldon
PerekonnanimiNeverson
Täisnimi sündidesTremaine Aldon Neverson
Alternatiivne nimiTrey Songz, Tremaine, Trigga, Trigga Trey, hr Steal Yo Girl, M. D'Tray, Trigga salv
Vanus36 aastat
Sünnipäev28. november 1984
SünnikohtPeterburi, Virginia, USA
Kõrgus6 '1' (185 cm)
Kaal160 kg (73 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPeterburi keskkool
AmetitekstLaulja – laulukirjutaja, plaadiprodutsent, näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustPeab hakkama saama
Muusikažanr (tekst)R & B, hiphop, hing
MuusikažanrR & B / hing
Aasta (d) aktiivne2003 – tänapäev, 2004 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid, klaviatuurid
PlaadifirmaAtlandi ookean, lauluraamat
Seotud aktidNicki Minaj, Drake, Ty Dolla Sign, Lil Wayne, DJ Mustard, Fabolous, TI, Ne-Yo, Chris Brown, August Alsina, Mariah Carey, Tyga, Ty Dolla $ ign, Kid Ink, Kat DeLuna, Usher, MikeXAngel, Troy Taylor, ookeani 7
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididtreysongz.com/, twittter.com/treysongz, http://www.treysongz.com/, http://www.treysongz.com
IsaClaude neverson
EmaAprill Tucker
VendForrest
SõberDrake, Chris Brown, Kevin Hart
Seotud inimesedDrake, Troy Taylor, Lauren London, Chris Brown
LemmikloomadKoer - 2 Pitbullit
LemmikinimesedBeyonce, Jay-Z, The Ojays, R.Kelly, Marvin Gaye. Prints
LemmikvärvidNet

Tremaine Aldon Neverson (sündinud 28. novembril 1984), paremini tuntud kui Trey Songz, on USA laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Tema debüütalbum I Gotta Make It ilmus 2005. aastal Atlantic Recordsi kaudu. Tema jätkuplaat Trey Day sünnitas oma esimese 20 parima singli “Can't help but Wait”. Songz andis välja oma kolmanda albumi Ready 2009. aastal ja singli album Say Aah jõudis Billboard Hot 100 esikohale, tehes sellest Songzi esimese kümne parima hiti. Ready nomineeriti 2008. aasta Grammy auhindade jagamisel parimaks meeste R&B vokaalettekandeks. Järgmisel aastal nägi Songzi seni kõrgeimat edetabeli lugu 'Bottoms Up', kus osales räppar Nicki Minaj tema neljandalt stuudioalbumilt Passion, Pain & Pleasure.

Lisateave Trey Songzi kohta Trey Songzist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
24Heather Rose (mudel)KohtumineSeptember 2020November 20202 kuud
2. 3Megan Thee täkkKohtumine R Oktoober 2019Detsember 20192 kuud
22Lori HarveySuheOktoober 2018Veebruar 20194 kuud
kakskümmend üksCydney ChristineSuheVeebruar 2016kohal5 aastat
kakskümmendKhloé KardashianSuheAprill 2016Juuli 20163 kuud
19TanayaSuheJaanuar 2015Veebruar 20151 kuu
18Brittany RennerKohtumineOktoober 2014Detsember 20142 kuud
17Mila jSuhe R September 2014Nov 20142 kuud
16Bernice burgodSuheSeptember 2013Jaanuar 20144 kuud
viisteistTabby BrownSuheDetsember 2012Jaanuar 20131 kuu
14Iesha MarieKohtumineAugust 2012Jaanuar 20141 aasta
13Lihtsalt JessSuheNov 2010September 201110 kuud
12Sheneka AdamsSuhe201020111 aasta
üksteistTahiry JoseSuheNovember 2009Detsember 20091 kuu
10Keri HilsonSuheNovember 2009Jaanuar 20102 kuud
9Joie ChavisKohtumineSeptember 2009Oktoober 20091 kuu
8Lauren LondonSuheMai 2009Nov 20134 aastat
7Drew SidoraSuheVeebruar 2009Juuli 20094 kuud
6Necole BitchieSuheVeebruar 2009Mai 20092 kuud
5Claudia JordanSuheJaanuar 2009Veebruar 20091 kuu
4Helen GedluSuheMai 2007Juuni 20081 aasta
3Mariah CareyKohtumine R 20072007-
kaksSaiyrTeadmata -
1Yasmine LopezTeadmata -
Heather Rose (mudel) #24

Heather Rose (mudel)

2020

Heather Rose (modell) ja Trey Songz on lahus ...[vaata paari] Megan Thee täkk #2. 3Kuulujutt

Megan Thee täkk

2019. aasta

Megan Thee täkk ja Trey Songz olid kuulujutud ...[vaata paari] Lori Harvey #22

Lori Harvey

2018 - 2019

Lori Harvey ja Trey Songz läksid lahku 2. veebruaril ...[vaata paari] Cydney Christine #kakskümmend üks

Cydney Christine

2016

Cydney Christine alustas Trey Songziga tutvumist ...[vaata paari] Khloé Kardashian #kakskümmend

Khloé Kardashian

2016

Khloé Kardashian ja Trey Songz läksid lahku ...[vaata paari] Tanaya #19

Tanaya

2015.

Tanaya ja Trey Songz läksid 2015. aasta märtsis lahku ...[vaata paari] Brittany Renner #18

Brittany Renner

2014

Brittany Renner ja Trey Songz lahkusid D ...[vaata paari] Mila j #17Kuulujutt

Mila j

2014

Kuuldavasti olid Trey Songz ja Mila J eraldi ...[vaata paari] Bernice burgod #16

Bernice burgod

2013 - 2014

Bernice Burgos ja Trey Songz lahkusid Ja ...[vaata paari] Tabby Brown #viisteist

Tabby Brown

2012 - 2013

Tabby Brown ja Trey Songz läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Iesha Marie #14

Iesha Marie

2012 - 2014

Iesha Marie ja Trey Songz läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Lihtsalt Jess #13

Lihtsalt Jess

2010 - 2011

Lihtsalt Jess ja Trey Songz läksid 2. septembril lahku ...[vaata paari] Sheneka Adams #12

Sheneka Adams

2010 - 2011

Sheneka Adams ja Trey Songz läksid lahku 201. aastal.[vaata paari] Tahiry Jose #üksteist

Tahiry Jose

2009

Tahiry Jose ja Trey Songz läksid lahku 2. detsembril ...[vaata paari] Keri Hilson #10

Keri Hilson

2009 - 2010

Keri Hilson ja Trey Songz läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Joie Chavis #9

Joie Chavis

Joie Chavis ja Trey Songz on lahus ...[vaata paari] Lauren London #8

Lauren London

2009 - 2013

Trey Songz ja Lauren London lahkusid novembris ...[vaata paari] Drew Sidora #7

Drew Sidora

2009

Trey Songz ja Drew Sidora läksid lahku 2. juulil ...[vaata paari] Necole Bitchie #6

Necole Bitchie

2009

Necole Bitchie ja Trey Songz lahkusid Ma ...[vaata paari] Claudia Jordan #5

Claudia Jordan

2009

Trey Songz ja Claudia Jordan läksid lahku Fe ...[vaata paari] Helen Gedlu #4

Helen Gedlu

2007 - 2008

Helen Gedlu ja Trey Songz läksid lahku 2. juunil ...[vaata paari] Mariah Carey #3Kuulujutt

Mariah Carey

2007

Trey Songz ja Mariah Carey on lahus ...[vaata paari] Saiyr #kaks

Saiyr

Saiyr ja Trey Songz olid suhtes ...[vaata paari] Yasmine Lopez #1

Yasmine Lopez

Yasmine Lopez ja Trey Songz olid suguluses ...[vaata paari] #24

Heather Rose (mudel)

2020

Heather Rose (modell) ja Trey Songz kohtusid 2020. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #2. 3

Megan Thee täkk

2019 (kuulujutt)

Megan Thee täkk on kuuldavasti Trey Songziga haakunud 2019. aasta oktoobris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #22

Lori Harvey

2018 - 2019

Lori Harvey ja Trey Songz on dateeritud oktoobrist 2018 kuni veebruarini 2019.

John Oates naine Nancy jahimees
Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #kakskümmend üks

Cydney Christine

2016

Cydney Christine ja Trey Songz on kohtunud alates 2016. aasta märtsist.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%'> Ühilduvus 5% vaata suhet #kakskümmend

Khloé Kardashian

2016

Khloé Kardashian ja Trey Songz kohtusid 2016. aasta aprillis.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #19

Tanaya

2015.

Tanaya ja Trey Songz on dateeritud 2015. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #18

Brittany Renner

2014

Brittany Renner ja Trey Songz kohtusid 2014. aasta oktoobris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #17

Mila j

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Trey Songz Mila J-ga sidunud 2014. aasta septembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #16

Bernice burgod

2013 - 2014

Bernice Burgos ja Trey Songz on dateeritud septembrist 2013 kuni jaanuarini 2014.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #viisteist

Tabby Brown

2012 - 2013

Tabby Brown ja Trey Songz on dateeritud detsembrist 2012 kuni jaanuarini 2013.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 93% vaata suhet #14

Iesha Marie

2012 - 2014

Iesha Marie ja Trey Songz kohtusid 2012. aasta augustis.

Kris Jenner ja Christopher Cunningham
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #13

Lihtsalt Jess

2010 - 2011

Lihtsalt Jess ja Trey Songz on dateeritud novembrist 2010 kuni septembrini 2011.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #12

Sheneka Adams

2010 - 2011

Sheneka Adams ja Trey Songz on dateeritud aastatel 2010–2011.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #üksteist

Tahiry Jose

2009

Tahiry Jose ja Trey Songz on dateeritud 2009. aasta novembrist detsembrini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus91%Vanus33%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #10

Keri Hilson

2009 - 2010

Keri Hilson ja Trey Songz on dateeritud novembrist 2009 kuni jaanuarini 2010.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #9

Joie Chavis

Joie Chavis ja Trey Songz kohtusid 2009. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #8

Lauren London

2009 - 2013

Trey Songz ja Lauren London on dateeritud maist 2009 kuni novembrini 2013.

paul pangad helena christensen split
Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #7

Drew Sidora

2009

Trey Songz ja Drew Sidora dateerisid 2009. aasta märtsist juulini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #6

Necole Bitchie

2009

Necole Bitchie ja Trey Songz said 2009. aasta märtsist maini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #5

Claudia Jordan

2009

Trey Songz ja Claudia Jordan käisid 2009. aasta jaanuarist veebruarini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #4

Helen Gedlu

2007 - 2008

Helen Gedlu ja Trey Songz on dateeritud maist 2007 kuni juunini 2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #3

Mariah Carey

2007 (kuulujutt)

Trey Songz on kuuldavasti 2007. aastal Mariah Carey külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #kaks

Saiyr

Saiyril ja Trey Songzil oli suhe.

katie mcgrath ja colin morgan pulmad
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Yasmine Lopez

Yasmine Lopezel ja Trey Songzil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 72% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Trey Songz36 AmburLaulja
Ameeriklane
Heather Rose (mudel)- Ambur
Megan Thee täkk26 VeevalajaRäppar
Ameeriklane
Lori Harvey24 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Cydney Christine- VähkMudel
Khloé Kardashian36 VähkTõsielu TV
Ameeriklane
Tanaya32 NeitsiMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Brittany Renner29 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Mila j37 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Bernice burgod41 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Tabby Brown35 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Briti
Iesha Marie30 VeevalajaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Lihtsalt Jess36 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Sheneka Adams31 NeitsiMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Tahiry Jose42 SõnnMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Keri Hilson38 AmburLaulja
Ameeriklane
Joie Chavis32 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Lauren London36 AmburNäitleja
Ameeriklane
Drew Sidora36 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Necole Bitchie31 Kaksikud
Ameeriklane
Claudia Jordan48 JäärTelenägu
Ameeriklane
Helen Gedlu3. 4 SkorpionTantsija
Etioopia
Mariah Carey52 JäärLaulja
Ameeriklane
Saiyr26 SõnnIseloom
Ameeriklane
Yasmine Lopez22 VeevalajaMudel
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Ke $ ha ja Trey Songz - MTV videomuusikaauhinnad 2010 Ke $ ha ja Trey Songz - MTV videomuusikaauhinnad 2010 Ke $ ha ja Trey Songz - MTV videomuusikaauhinnad 2010 Ke $ ha ja Trey Songz - MTV videomuusikaauhinnad 2010 Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz Khloé Kardashian ja Trey Songz

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Verevend2018Sonny (nagu Tremaine 'Trey Songz' Neverson)Film
Pagasi kättesaamine2013Damon (Tremaine Neverson)Film
Texase mootorsaag 3D2013Ryan (Tremaine 'Trey Songz' Neverson)Film
Meedia kuninganna2011TreyFilm
Jutlustaja poiss2010MontyFilm





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.