Põhiline Suhted Tyrese Gibson

Tyrese Gibson

Teie Homseks Horoskoop

Tyrese GibsonKoht 510 -4Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 19 Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Tyrese Gibson tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Tyrese Gibson oli varem abielus Samantha Lee'ga(2017 - 2020)ja Norma Mitchell(2007 - 2009).



Tyrese Gibson on olnud suhetes Lyndriette Kristal Smithiga(2013), Rozonda 'Chilli' Thomas(2011 - 2012), Sanaa Lathan(2008 - 2014), Lihtsalt Jess(2007), Melyssa Ford(2007), Rocsi Diaz(2003 - 2006), Brandy Norwood(2001 - 2009), Meagan Hea(1998 - 2006), Taraji P. Henson(1995 - 2002), Mariah Carey, Leona Lewis ja Maia Campbell.






Tyrese Gibsonil on olnud kohtumisi Daphne Joyga(2011), Maya(2011), Cameron Diaz(2007), Keshia rüütel Pulliam(üheksateist üheksakümmend viis)ja Bretagne Daniel(üheksateist üheksakümmend viis).



kas spencer boldmanil on tüdruksõber

Umbes

Tyrese Gibson on 42-aastane Ameerika näitleja. Tyrese Darnell Gibsonist sündinud 30. detsembril 1978 Wattsis, Los Angeleses, USAs, on ta kuulus Beebipoisi poolest karjääris, mis kestab 1994. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaljukits.

Tyrese Gibson on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Meagan Good in Vöökoht sügav (2006), Omar Gooding aastal Beebipoiss (2001)ja kuninganna Latifah aastal Täht (2016).



Tyrese Gibson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Tyrese Gibsoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks6 aastat, 11 kuud6 aastat5 aastat, 1 kuu
Tutvumisleht128 aastat, 4 kuud2 aastat, 9 kuud1 kuu
Kohtumine53 kuud, 1 päev1 kuu-
Kokku198 aastat, 4 kuud2 aastat, 5 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiTyrese
Keskmine nimiDarnell
PerekonnanimiGibson
Täisnimi sündidesTyrese Darnell Gibson
Alternatiivne nimiBlack-Ty, Tyrese
Vanus42 aastat
Sünnipäev30. detsember 1978
SünnikohtWatts, Los Angeles, California, USA
Kõrgus5 '11¼ (181 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, räppar, näitleja, modell, VJ, stsenarist, filmiprodutsent, autor, teleprodutsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustBeebipoiss
Muusikažanr (tekst)R&B, hiphop, hiphop, R&B
MuusikažanrPop, R & B
Aasta (d) aktiivne1994 - tänapäev, 1994 - tänapäev
MuusikastiilUrban, kaasaegne R&B
Muusika meeleoluStiilne, seljataha / leebe, sensuaalne, viimistletud / maneeritud, tänavatark, seksikas
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaRCA (1997 - 2001), J (2002 - 2006), Voltron (2011 - praegune), EMI (2011 - praegune), RCA (1997-2001), J (2002-2006), Voltron (2011 - praegune), EMI (2011 – tänapäev), J (2002–06), EMI (2011–12; kadunud), Caroline (2015 – tänapäev)
Seotud aktidTGT
Ametlikud veebisaididwww.saynow.com/blackty, http://tyreseonline.com, https://tyreseonline.com/
EmaPriscilla Durham Gibson
ÕdeShonta Gibson
SõberBrandy, Josh Duhamel, Paul Walker

Tyrese Darnell Gibson (sündinud 30. detsembril 1978) on USA laulja, laulukirjutaja, autor, räppar, näitleja, modell, VJ ja stsenarist. Pärast mitme albumi väljaandmist läks ta üle filmidesse, peaosades mitmetes Hollywoodi suuremates väljaannetes. Ta mängis poisslapses Joseph 'Jody' Summersit, neljas vennas Angel Mercerit, kiirete ja raevukate filmide Roman Pearce'i ning filmisarjas Transformers filmi Robert Epps. Billboardi andmetel on Tyrese müünud ​​USA-s 3,69 miljonit albumit

Lisateave Tyrese Gibsoni kohta Tyrese Gibsoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
19Samantha LeeAbielusNov 2015Detsember 20205 aastat
18Lyndriette Kristal SmithSuheAprill 2013Mai 20131 kuu
17Rozonda 'Chilli' ThomasSuheDetsember 2011Veebruar 20123 kuud
16Daphne JoyKohtumine20112011-
viisteistMayaKohtumine20112011-
14Sanaa lathanSuheOktoober 2008Nov 20146 aastat
13Lihtsalt JessSuheJuuli 2007Oktoober 20073 kuud
12Melyssa FordSuheVeebruar 2007Aprill 20071 kuu
üksteistCameron DiazKohtumineJaanuar 2007Jaanuar 2007-
10Rocsi DiazSuhe200320063 aastat
9Norma MitchellAbielusSeptember 200220. august 20096 aastat
8Brandy NorwoodSuhe R Jaanuar 2001Mai 20098 aastat
7Meagan HeaSuheAugust 1998Aprill 20067 aastat
6Bretagne DanielKohtumineSeptember 1995Detsember 19953 kuud
5Keshia rüütel PulliamKohtumineSeptember 1995November 19952 kuud
4Taraji P. HensonSuheJaanuar 1995November 20027 aastat
3Mariah CareyTeadmata -
kaksLeona LewisSuhe R -
1Maia CampbellTeadmata -
Samantha Lee #19

Samantha Lee

2015 - 2020

Samantha Lee ja Tyrese Gibson läksid lahku ...[vaata paari] Lyndriette Kristal Smith #18

Lyndriette Kristal Smith

2013

Lyndriette Kristal Smith ja Tyrese Gibson ...[vaata paari] Rozonda #17

Rozonda 'Chilli' Thomas

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Tyrese Gibson sep ...[vaata paari] Daphne Joy #16

Daphne Joy

2011

Daphne Joy ja Tyrese Gibson on lahus ...[vaata paari] #viisteist

Maya

2011

Maya ja Tyrese Gibson on lahus ...[vaata paari] Sanaa lathan #14

Sanaa lathan

2008 - 2014

Tyrese Gibson ja Sanaa Lathan lahkusid N ...[vaata paari] Lihtsalt Jess #13

Lihtsalt Jess

2007

Lihtsalt Jess ja Tyrese Gibson lahkusid Oc ...[vaata paari] Melyssa Ford #12

Melyssa Ford

2007

Melyssa Ford ja Tyrese Gibson läksid lahku ...[vaata paari] Cameron Diaz #üksteist

Cameron Diaz

2007

Tyrese Gibson ja Cameron Diaz on lahus ...[vaata paari] Rocsi Diaz #10

Rocsi Diaz

2003 - 2006

Rocsi Diaz ja Tyrese Gibson olid suguluses ...[vaata paari] Norma Mitchell #9

Norma Mitchell

2002 - 2009

Norma Mitchell ja Tyrese Gibson olid lahutatud ...[vaata paari] Brandy Norwood #8Kuulujutt

Brandy Norwood

2001 - 2009

Brandy Norwood ja Tyrese Gibson olid kuulujutuga ...[vaata paari] Meagan Hea #7

Meagan Hea

1998 - 2006

Tyrese Gibson ja Meagan Good lahkusid Ap ...[vaata paari] Bretagne Daniel #6

Bretagne Daniel

üheksateist üheksakümmend viis

Tyrese Gibson ja Brittany Daniel lahutasid mind ...[vaata paari] Keshia rüütel Pulliam #5

Keshia rüütel Pulliam

üheksateist üheksakümmend viis

Keshia rüütel Pulliam ja Tyrese Gibson lahutavad ...[vaata paari] Taraji P. Henson #4

Taraji P. Henson

1995 - 2002

Taraji P. Henson ja Tyrese Gibson lahutasid ...[vaata paari] Mariah Carey #3

Mariah Carey

Tyrese Gibson ja Mariah Carey olid suhetes ...[vaata paari] Leona Lewis #kaksKuulujutt

Leona Lewis

Leona Lewis ja Tyrese Gibson on lahus ...[vaata paari] Maia Campbell #1

Maia Campbell

Maia Campbell ja Tyrese Gibson olid ...[vaata paari] #19

Samantha Lee

2015 - 2020

Samantha Lee ja Tyrese Gibson olid abielus 14. veebruarist 2017 kuni detsembrini 2020 (3 aastat).

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%'> Ühilduvus kakskümmend% Lapsed 1 laps vaata suhet #18

Lyndriette Kristal Smith

2013

Lyndriette Kristal Smith ja Tyrese Gibson dateerisid 2013. aasta aprillist maini.

Suhe 1 kuu vaata suhet #17

Rozonda 'Chilli' Thomas

2011 - 2012

Rozonda 'Chilli' Thomas ja Tyrese Gibson dateerisid 2012. aasta jaanuarist märtsini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #16

Daphne Joy

2011

Daphne Joy ja Tyrese Gibson kohtusid 2011. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #viisteist

Maya

2011

Maya ja Tyrese Gibson kohtusid 2011. aastal.

vaata suhet #14

Sanaa lathan

2008 - 2014

Tyrese Gibson ja Sanaa Lathan kuupäevad juunist 2012 kuni novembrini 2014.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 39% vaata suhet #13

Lihtsalt Jess

2007

Lihtsalt Jess ja Tyrese Gibson dateerisid juulist oktoobrini 2007.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #12

Melyssa Ford

2007

Melyssa Ford ja Tyrese Gibson dateerisid 2007. aastat kuni 2007. aasta aprillini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #üksteist

Cameron Diaz

2007

Tyrese Gibson ja Cameron Diaz kohtusid 2007. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #10

Rocsi Diaz

2003 - 2006

Rocsi Diazi ja Tyrese Gibsoni suhe oli aastatel 2003–2006.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #9

Norma Mitchell

2002 - 2009

Norma Mitchell ja Tyrese Gibson olid abielus 1 aasta. Pärast kuupäeva, mil nad 2002. aasta septembris kokku said, käisid nad neli aastat. Pärast 4-kuulist kihlumist abiellusid nad 2007. aasta detsembris. 1 aasta hiljem läksid nad lahku 2008. aasta oktoobris ja lahutasid 2009. aasta juulis.

kes teeb arve kuupäeva
Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 30% Lapsed 1 laps vaata suhet #8

Brandy Norwood

2001 - 2009 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Brandy Norwood 2001. aasta jaanuaris Tyrese Gibsoni külge haakinud.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #7

Meagan Hea

1998 - 2006

Tyrese Gibson ja Meagan Good pärinesid augustist 1998 kuni aprillini 2006.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #6

Bretagne Daniel

üheksateist üheksakümmend viis

Tyrese Gibson ja Brittany Daniel kohtusid 1995. aasta septembris.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Keshia rüütel Pulliam

üheksateist üheksakümmend viis

Keshia rüütel Pulliam ja Tyrese Gibson kohtusid 1995. aasta septembris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #4

Taraji P. Henson

1995 - 2002

Taraji P. Henson ja Tyrese Gibson pärinesid jaanuarist 1995 novembrini 2002.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 29% vaata suhet #3

Mariah Carey

Tyrese Gibsonil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 19% vaata suhet #kaks

Leona Lewis

(Kuulujutt)

Leona Lewis olevat kuulunud Tyrese Gibsoni külge.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #1

Maia Campbell

Maia Campbellil ja Tyrese Gibsonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tyrese Gibson42 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Samantha Lee- SkorpionAbikaasa
Ameeriklane
Lyndriette Kristal Smith- Muu
Ameeriklane
Rozonda 'Chilli' Thomasviiskümmend kalaLaulja
Ameeriklane
Daphne Joy3. 4 VeevalajaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Filipiinlane
Maya-
Sanaa lathan49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Lihtsalt Jess36 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Melyssa Ford44 SkorpionMudel (täiskasvanu / glamuur)
Kanada
Cameron Diaz48 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Rocsi Diaz39 SkorpionTelenägu
Ameeriklane
Norma Mitchell83 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Brandy Norwood42 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Meagan Hea39 LõviNäitleja
Ameeriklane
Bretagne DanielNeli, viis kalaNäitleja
Ameeriklane
Keshia rüütel Pulliam42 JäärNäitleja
Ameeriklane
Taraji P. Hensonviiskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Mariah Carey52 JäärLaulja
Ameeriklane
Leona Lewis36 JäärLaulja
Briti
Maia Campbell44 AmburNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Amandla Stenberg Essence Atkins
Zendaya Raquel Maree Stoermer ColemanNaine1. september 199624-aastane Bretagne Daniel
Shayla SomerNaine11. juuli 200713-aastane Norma Mitchell
SorayaNaine1. oktoober 20182 aastat vana Samantha Lee

Pildigalerii

Fookus (2015) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017) Raevukate saatus (2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
F92021Roman PearceFilm
Rogue pantvang2021Kyle SnowdenFilm
Pealkirjata Marveli projekt2020Simon StroudFilm
Jõulukroonikad: teine ​​osa2020BobFilm
NYC jaoks2020Lühifilm
Must ja sinine2019. aastaHiirFilm
Raevukate saatus2017RomanFilm
Sõitke mööda 22016MayfieldFilm
Täht2016Pastor HarrisTelesaade
Vihane 72015RomanFilm
Hollywoodi seiklused2015Tyrese GibsonFilm
Vihane 62013RomanFilm
Must sünd2013Loot, TysonFilm
Trafod: Kuu pime2011EppsFilm
Kiire viis2011RomanFilm
Leegion2010Kyle WilliamsFilm
Trafod: langenute kättemaks2009USAFi peameisterseersant EppsFilm
Surmasõit2008Kuulipilduja JoeFilm
Võta2007Adell BaldwinFilm
Trafod2007USAFi tehnikaseersant EppsFilm
Annapolis2006ColeFilm
Vöökoht sügav2006O2Film
Neli venda2005Ingel MercerFilm
Ameerika isa!2005Tyrese GibsonTelesaade
Fööniksi lend2004A.J.Film
2 kiire 2 raevukas2003Roman Pearce (Tyrese rollis)Film
Beebipoiss2001Joseph SummersFilm
Armastuslaul2000Hull raev, jäta vahele (nagu Tyrese)Telefilm
Moeshaüheksateist üheksakümmend kuusTroyTelesaade
Vanemate kapuutsüheksateist üheksakümmend viisCoopTelesaade
Hanging härra Cooperiga1992DarrellTelesaade
Martin1992DanteTelesaade
KõrbekotkasFilm
OhtlikFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Meagan Good ja Tyrese GibsonMeagan Hea
    • Vöökoht sügav
      2006
    [vaata sobivust]
  • Omar Gooding ja TyreseOmar Gooding
    • Beebipoiss
      2001
    [vaata sobivust]
  • Kuninganna Latifah ja Tyrese GibsonKuninganna Latifah
    • Täht
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.