Põhiline Suhted Valerie Bertinelli

Valerie Bertinelli

Teie Homseks Horoskoop

Valerie Bertinelli AbielusKoht 4581 -2895Vanus 61 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 5 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Valerie Bertinelli ja Tom ValettiTom Vitale ja Valerie Bertinelli on alates 1. jaanuarist 2011 abielus olnud 10 aastat. vaata suhet

Suhted

Valerie Bertinelli oli varem abielus Edward Van Haleniga(1981 - 2007).








Valerie Bertinelli on olnud suhetes Steven Spielbergiga(1979 - 1980), Dirk Benedict(1979)ja Scott Colomby(1975 - 1978).



Umbes

Valerie Bertinelli on 61-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Valerie Anne Bertinellist 23. aprillil 1960 Wilmingtonis, Delaware, USA, on ta kuulus ühe päeva korraga, ingli puudutatud, kuum Clevelandis karjääris, mis ulatub 1971. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Valerie Bertinelli on osalenud 19 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Cameron Mathison aastal Kuum Clevelandis (2010), Colleen Flynn sisse Kaks ema Zacharyle (üheksateist üheksakümmend kuus), David Starzyk jt Kuum Clevelandis (2010), Jay Harrington sisse Kuum Clevelandis (2010)ja Boyd Gaines sisse Üks päev korraga (1975).



Valerie Bertinelli kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua meie Valerie Bertinelli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks27 aastat, 4 kuud22 aastat, 4 kuud17 aastat, 4 kuud
Tutvumisleht33 aastat, 2 kuud1 aasta, 5 kuud6 kuud, 1 päev
Kokku527 aastat, 4 kuud9 aastat, 9 kuud6 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiValerie
Keskmine nimiAnne
PerekonnanimiBertinelli
Täisnimi sündidesValerie Anne Bertinelli
Alternatiivne nimiValerie Anne Vitale
Vanus61 aastat
Sünnipäev23. aprill 1960
SünnikohtWilmington, Delaware, USA
Kõrgus5 '4½' (164 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGranada Hillsi keskkool, Granada Hills, California
ÜlikoolTami Lynni kunstikool, Los Angeles, California
AmetitekstNäitleja, telenägu, pressiesindaja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustÜks päev korraga, ingli puudutatud, kuum Clevelandis
Aasta (d) aktiivne1974 – tänapäev, 1971 – tänapäev
Vöökoht (tollides)26
Riiete suurus6
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.valeriebertinelli.com/, twitter.com/Wolfiesmom, http://ValerieBertinelli.com
IsaLuke Bertinelli
EmaNancy Bertinelli
PereliigeWolfgang Van Halen (poeg)
SõberKirstie Alley, Jane Leeves, Wendie Mihalick, Betty White, Glenn Scarpelli
Seotud inimesedEddie Van Halen (endine abikaasa)
LemmikinimesedElton John
LemmikvärvidKollane

Valerie Ann Bertinelli (sündinud 23. aprillil 1960) on Ameerika näitleja ja telenägu. Ta kujutas Barbara Cooper Royerit sitikakomöödias Üks päev korraga (1975–1984), Gloriat usulises draamasarjas Ingli puudutatud (2001–2003) ja Melanie Morettit sitoomil Hot Hot (2010–2015). Alates 2015. aastast on ta toiduvõrgustikus korraldanud kokandussaateid Valerie koduse toiduvalmistamise ja laste küpsetamise meistrivõistlustel.

Lisateavet Valerie Bertinelli kohta Valerie Bertinelli kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Tom vitaleAbielus2004kohal17 aastat
4Edward Van HalenAbielusAugust 1980Detsember 200727 aastat
3Steven SpielbergSuheOktoober 1979Juuni 19808 kuud
kaksDirk BenedictSuheVeebruar 1979August 19796 kuud
1Scott ColombySuheAugust 1975Oktoober 19783 aastat
Tom vitale #5

Tom vitale

2004

Tom Vitale ja Valerie Bertinelli on olnud ...[vaata paari] Edward Van Halen #4

Edward Van Halen

1980 - 2007

Edward Van Halen ja Valerie Bertinelli olid ...[vaata paari] Steven Spielberg #3

Steven Spielberg

1979 - 1980

Valerie Bertinelli ja Steven Spielberg lahutavad ...[vaata paari] Dirk Benedict #kaks

Dirk Benedict

1979

Dirk Benedict ja Valerie Bertinelli lahutavad ...[vaata paari] Scott Colomby #1

Scott Colomby

1975 - 1978

Scott Colomby ja Valerie Bertinelli lahutavad ...[vaata paari] #5

Tom vitale

2004

Tom Vitale ja Valerie Bertinelli on abielus olnud 10 aastat. Pärast 2004. aastal kokku saamist olid nad kohtamas 6 aastat. Pärast kaheksat kuud kestnud kihlumist abiellusid nad 1. jaanuaril 2011.

Suhe 17 aastat vaata suhet #4

Edward Van Halen

1980 - 2007

Edward Van Halen ja Valerie Bertinelli olid abielus 26 aastat. Nad käisid 4 kuud pärast kokkutulekut augustis 1980. Pärast 3-kuulist kihlumist abiellusid nad 11. aprillil 1981. 26 aastat hiljem läksid nad lahku 2001. aasta oktoobris ja lahutasid 22. detsembril 2007.

Suhe 27 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 47% Lapsed 1 laps vaata suhet #3

Steven Spielberg

1979 - 1980

Valerie Bertinelli ja Steven Spielberg on dateeritud oktoobrist 1979 kuni juunini 1980.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #kaks

Dirk Benedict

1979

Dirk Benedict ja Valerie Bertinelli dateerisid veebruarist augustini 1979.

tommy mottola ja lisa clark
Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 72% vaata suhet #1

Scott Colomby

1975 - 1978

Scott Colomby ja Valerie Bertinelli on dateeritud augustist 1975 kuni oktoobrini 1978.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Valerie Bertinelli61 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Tom vitale- Äri
Ameeriklane
Edward Van Halen65 VeevalajaKitarrist
Hollandi
Steven Spielberg74. AmburRežissöör
Ameeriklane
Dirk Benedict76 kalaNäitleja
Ameeriklane
Scott Colomby68 NeitsiNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Wolfgang WilliamMees16. märts 199130 aastat vana Edward Van Halen

Pildigalerii

Valerie Bertinelli Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen koos David Lee Rothiga Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli Valerie Bertinelli Eddie Van Halen ja Valerie Bertinelli Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen Valerie Bertinelli ja Eddie Van Halen koos Alex Van Haleniga

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Allkirjastatud, suletud, tarnitud2014Rebecca StarkwellTelesaade
Kuum Clevelandis2010Melanie MorettiTelesaade
Hollywoodi tähekese tõelised ülestunnistused2008Tädi TrudyTelefilm
Pealkirjata Dave Caplani piloot2008ClaireTelefilm
Claire2007Claire BannionTelefilm
Boston Legal2004Carol HoberTelesaade
Hull armastus2003NaineTelefilm
John Christmasi leidmine2003Kathleen McAllisterTelefilm
Isiklikult teie2000Susannah StantonTelefilm
Öised patud1997SBI agent Megan O'MalleyTelefilm
Vahetus1997Lühifilm
Juhtum eluksüheksateist üheksakümmend kuusKelly PorterTelefilm
Kaks ema Zacharyleüheksateist üheksakümmend kuusJody Ann ShaffellTelefilm
Helen Walkeri kummitamineüheksateist üheksakümmend viisHelen WalkerTelefilm
Ingel puudutas1994Gloria, Uus IngelTelesaade
Süütuse mõrv1993Laurie WadeTelefilm
Ameerika kohvik1993Holly AldridgeTelesaade
Mida ta ei tea1992Molly KilcoinTelefilm
Lapse nimel1991Angela Silvano CimarelliTelesaade
Sydney1990Sydney KellsTelesaade
Võetud ära1989Stephanie MonroeTelefilm
Pancho barnes1988Pancho barnesTelefilm
Kuuliga number üks1987Teresa BarzakFilm
Ma võtan Manhattani1987Maxime 'Maxi' AmbervilleTelesaade
Tavalised kangelased1986MariaTelefilm
Rockabye1986Susannah BartokTelefilm
Vaikiv tunnistaja1985Anna DunneTelefilm
Purustatud tõotused1984Mary GilliganTelefilm
Gina võrgutamine1984Gina BreslinTelefilm
Ma olin postimüügi pruut1982Kate TosconiTelefilm
Faerie Tale teater1982Printsess SabrinaTelesaade
Printsess ja Cabbieüheksateist kaheksakümmend üksJoanna JamesTelefilm
Armastuse lubadus1980Kathy WakemanTelefilm
Reedeti1980Telesaade
C.H.O.M.P.S1979Casey NortonFilm
Noor armastus, esimene armastus1979Robin GibsonTelefilm
Hardy Boys / Nancy tõmbas saladusi1977Gwynn, Wendy ChaseTelesaade
Üks päev korraga1975Barbara Cooper, Barbara Cooper RoyerTelesaade
Apple'i tee1974PeggyTelesaade
CBS noorte elava kunsti festival1973Mamie DickensTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cameron Mathison
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Colleen Flynn
    • Kaks ema Zacharyle
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • David Starzyk ja Valerie BertinelliDavid Starzyk
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Jay Harrington ja Valerie BertinelliJay Harrington
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Boyd GainesBoyd Gaines
    • Üks päev korraga
      1975
    [vaata sobivust]
  • Brian McNamara
    • Juhtum eluks
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Christopher MeloniChristopher Meloni
    • Lapse nimel
      1991
    [vaata sobivust]
  • Craig Bierko
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja David MorseDavid morse
    • Purustatud tõotused
      1984
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Fredric LehneFredric Lehne
    • Gina võrgutamine
      1984
    [vaata sobivust]
  • George Newbern
    • Kuum Clevelandis
      2010
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Jack ScaliaJack Scalia
    • Ma võtan Manhattani
      1987
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Jeffrey NordlingJeffrey Nordling
    • Isiklikult teie
      2000
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja John SavageJohn Savage
    • Vaikiv tunnistaja
      1985
    [vaata sobivust]
  • Peter MacNicol
    • Hull armastus
      2003
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Robert CarradineRobert Carradine
    • Kuuliga number üks
      1987
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Scott ColombyScott Colomby
    • Üks päev korraga
      1975
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja Tom ParsekianTom Parsekian
    • Purustatud tõotused
      1984
    [vaata sobivust]
  • Valerie Bertinelli ja William RussWilliam Russ
    • Öised patud
      1997
    [vaata sobivust]
Veel Valerie Bertinelli ekraanil olevaid matše Vähem Valerie Bertinelli ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.