Põhiline Suhted Vanessa Marcil

Vanessa Marcil

Teie Homseks Horoskoop

Vanessa Marcil KihlatudKoht 781 114Vanus 52 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 12 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Vanessa Marcil ja MC (isik)MC (isik) ja Vanessa Marcil kihlusid 2015. aasta aprillis. vaata suhet

Suhted

Vanessa Marcil oli varem abielus Carmine Giovinazzoga(2010 - 2013)ja Corey Feldman(1989 - 1993).








amelia heinle august mehine ilm

Vanessa Marcil on kihlatud Brian Austin Greeniga(2001 - 2003)ja Nathan Fillion(üheksateist üheksakümmend kuus).



Vanessa Marcil on olnud suhteid Ben Youngeriga(2005), Jeremy Piven(2005), Tyler Christopher(1997 - 1999)ja Antonio Sabato juunior(1989).






Vanessa Marcil on olnud kohtumisi Vince Neiliga(1992)ja Rob Camilletti.



Vanessa Marcil on kuuldavasti 50 Centi külge haakinud.

Umbes

Vanessa Marcil on 52-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Sally Vanessa Ortizil 15. oktoobril 1968 USA-s Californias Indios, on ta kuulus Gina Kinkaidi poolest Beverly Hills 90210-l. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Vanessa Marcil on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Antonio Sabato Jr. Üldhaigla (1963), Brian Austin Green aastal Beverly Hills, 90210 (1990), Casper Van Dien Üks kuum suvi (2009), Ingo Rademacher sisse Üldhaigla (1963)ja Jerry O'Connell sisse Ületades Jordani (2001).

Vanessa Marcil kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Vanessa Marcili profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks4 aastat, 2 kuud4 aastat, 1 kuu4 aastat
Kihlatud38 aastat4 aastat, 4 kuud1 aasta, 2 kuud
Tutvumisleht42 aastat, 3 kuud7 kuud, 18 päeva1 päev
Kohtuminekaks---
Kuuldavasti1---
Kokku128 aastat1 aasta, 11 kuud1 päev

Üksikasjad

EesnimiSally
Keskmine nimiVanessa
PerekonnanimiMarcil
Neiupõlve nimiOrtiz
Täisnimi sündidesSally Vanessa Ortiz
Alternatiivne nimiSally Vanessa Ortiz, Vanessa Ortiz, Sally Ortiz, Vanessa Marcil
Vanus52 aastat
Sünnipäev15. oktoober 1968
SünnikohtIndio, California, USA
Kõrgus5 '4' (163 cm)
Kaal53 kg (117 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTema silmad., Tema ilus nägu., Tema ilus keha.
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolIndio keskkool, Indio, California
ÜlikoolKõrbe kolledž, Palm Desert, California
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustGina Kinkaid Beverly Hillsil 90210
Aasta (d) aktiivne1992 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Paradigma talentide agentuur
Brändi kinnitus1999 - prindikuulutused šampoonile Head and Shoulders. (1999), pea ja õlgade šampooni telereklaam (1997), telereklaam California turismikomisjonile (2007)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Ametlikud veebisaididwww.vanessamarcil-bb.com/, wikipedia.org, twitter.com/VanessaMarcilM
IsaPete ortiz
EmaPatricia Marcil

Vanessa Marcil (mar-SEL; sündinud Vanessa Sally Ortiz; 15. oktoober 1968) on USA näitleja. Ta on tuntud oma televisioonirollide poolest nagu Brenda Barrett üldhaiglas, Gina Kincaid Beverly Hillsis (90210) ja Sam Marquez Las Vegases.

Lisateavet Vanessa Marcili kohta Vanessa Marcili kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
12MC (isik)SuheMai 2013kohal8 aastat
üksteistCarmine GiovinazzoAbielus2009Veebruar 20134 aastat
10Ben nooremSuheSeptember 2005Detsember 20053 kuud
9Jeremy PivenSuhe12. veebruar 200513. veebruar 2005<1 month
8Brian Austin GreenSuheMai 1999Märts 20033 aastat
7Tyler ChristopherSuhe1997Aprill 19992 aastat
6Nathan FillionSuheMai 1995Juuli 19961 aasta
5Vince NeilKohtumine19921992-
4Corey FeldmanAbielusJaanuar 19891. jaanuar 19934 aastat
3Antonio Sabato nooremSuhe19891989-
kaksRob CamillettiKohtumine -
150 sentiKohtumine R -
#12

MC (isik)

2013

MC (isik) ja Vanessa Marcil kihlusid ...[vaata paari] Carmine Giovinazzo #üksteist

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo ja Vanessa Marcil olid ...[vaata paari] Ben noorem #10

Ben noorem

2005

Ben Younger ja Vanessa Marcil läksid lahku D ...[vaata paari] Jeremy Piven #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil ja Jeremy Piven läksid lahku ...[vaata paari] Brian Austin Green #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil ja Brian Austin Green eraldasid ...[vaata paari] Tyler Christopher #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil ja Tyler Christopher lähevad lahku ...[vaata paari] Nathan Fillion #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil ja Nathan Fillion lahutasid mind ...[vaata paari] Vince Neil #5

Vince Neil

1992

Vince Neil ja Vanessa Marcil on lahus ...[vaata paari] Corey Feldman #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil ja Corey Feldman olid lahutatud ...[vaata paari] Antonio Sabato noorem #3

Antonio Sabato noorem

1989

Vanessa Marcil ja Antonio Sabato juunior on septembris ...[vaata paari] Rob Camilletti #kaks

Rob Camilletti

Vanessa Marcil ja Rob Camilletti olid ametis ...[vaata paari] 50 senti #1Kuulujutt

50 senti

50 Cent ja Vanessa Marcil on lahus ...[vaata paari] #12

MC (isik)

2013

MC (isik) ja Vanessa Marcil on olnud kihlatud 5 aastat. Nad hakkasid kohtama 2013. aasta mais ja kihlusid ühe aasta pärast 2015. aasta aprillis.

kes on Katherine Heigl tutvumine
Suhe 8 aastat vaata suhet #üksteist

Carmine Giovinazzo

2009 - 2013

Carmine Giovinazzo ja Vanessa Marcil olid abielus 2 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 2009. aastal ja abiellusid 11. juulil 2010. Kaks aastat hiljem lahutasid nad 2013. aasta märtsis.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #10

Ben noorem

2005

Ben Younger ja Vanessa Marcil käisid 2005. aasta septembrist detsembrini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #9

Jeremy Piven

2005

Vanessa Marcil ja Jeremy Piven on dateeritud 12. – 13. Veebruarini 2005.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #8

Brian Austin Green

1999 - 2003

Vanessa Marcil ja Brian Austin Green olid kihlatud 2 aastat. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut mais 1999. Nad olid kihlatud 2001. aastal, kuid lahutasid hiljem 2003. aasta märtsis.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Tyler Christopher

1997 - 1999

Vanessa Marcil ja Tyler Christopher on dateeritud 1997. aasta kuni 1999. aasta aprillini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #6

Nathan Fillion

1995 - 1996

Vanessa Marcil ja Nathan Fillion olid kihlatud 6 kuud. Nad käisid 8 kuud pärast kokkusaamist mais 1995. Nad olid kihlatud 1996. aastal, kuid lahutasid hiljem juulis 1996.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #5

Vince Neil

1992

Vince Neil ja Vanessa Marcil kohtusid 1992. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #4

Corey Feldman

1989 - 1993

Vanessa Marcil ja Corey Feldman olid abielus 3 aastat. Pärast kohtumist jaanuaris 1989 käisid nad 7 kuud ja abiellusid 6. augustil 1989. Kolm aastat hiljem lahutasid nad 1. jaanuaril 1993.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #3

Antonio Sabato noorem

1989

Vanessa Marcil ja Antonio Sabato noorem dateerisid 1989. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Rob Camilletti

Vanessa Marcil oli kohtumine Rob Camillettiga.

dana võitja ja tema abikaasa
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus72%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #1

50 senti

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on 50 Cent haakinud Vanessa Marcili.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Vanessa Marcil52 KaaludNäitleja
Ameeriklane
MC (isik)-
Carmine Giovinazzo47 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Ben noorem48 KaaludStsenarist
Ameeriklane
Jeremy Piven55 LõviNäitleja
Ameeriklane
Brian Austin Green47 VähkNäitleja
Ameeriklane
Tyler Christopher48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Nathan Fillionviiskümmend JäärNäitleja
Kanada
Vince Neil60 VeevalajaLaulja
Ameeriklane
Corey Feldman49 VähkNäitleja
Ameeriklane
Antonio Sabato noorem49 kalaNäitleja
Ameeriklane
Rob Camilletti56 LõviNäitleja
Ameeriklane
50 sentiNeli, viis VähkRäppar
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Kassius LijahMees30. märts 200219-aastane Brian Austin Green

Pildigalerii

Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2007) Vanessa Marcil - Vegas Magazine Pictorial [Ameerika Ühendriigid] (märts 2007) Vanessa Marcil Seebiooperi Digesti eest 29. juuni 2010 Vanessa Marcil Seebiooperi Digesti eest 29. juuni 2010 Magic Mike XXL (2015) Vanessa Marcil, Maurice Benard - ajakirja ABC seebid sügaval pildil [Ameerika Ühendriigid] (25. juuli 2011) Vanessa Marcil - ABC seebid sügaval ajakirjas [Ameerika Ühendriigid] (3. september 2002) Brian Austin Green ja Vanessa Marcil Brian Austin Green ja Vanessa Marcil Vanessa Marcil

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Minu kasuisa saladus2019. aastaTinaFilm
Halb juhendaja2018KellyTelefilm
Vale ema2017KayleneFilm
Mugav peigmees2016Kate LawrenceTelefilm
Draama kuningannad2015Telesaade
Laenatud hetked2014ChristineFilm
Paradiisis luhtunud2014Tess NelsonTelefilm
Ameerika tüdruk, kes on telenovellale lõksu jäänud2013Sarah ForlenzaTelesaade
Hawaii viis-02010Dr Olivia VictorTelesaade
Banneni tee2010MadisonFilm
Üks kuum suvi2009Margarita Silva SantosTelefilm
Huulepulga džungel2008Josie ScottoTelesaade
Nanny Express2008Kate HewittTelefilm
Las Vegas2003Sam MarquezTelesaade
Tormikell2002Tess WoodwardFilm
Jäljetult2002Kim MarcusTelesaade
Ületades Jordani2001Sam MarquezTelesaade
Toredad poisid magavad üksi1999ErinFilm
See ruum meie vahel1999Maggie HartyFilm
976-SOOV1997DanielleLühifilm
Kiviüheksateist üheksakümmend kuusCarla pestalozziFilm
Armastada, austada ja pettaüheksateist üheksakümmend kuusSydney puuseppTelefilm
Suur vahejuhtumüheksateist üheksakümmend kuusKerry AndrewsTelesaade
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusKaraTelesaade
Üldhaigla: saatusekeerdüheksateist üheksakümmend kuusBrenda BarrettTelefilm
NYPD sinine1993Det. Carmen OliveraTelesaade
Beverly Hills, 902101990Gina KincaidTelesaade
Üldhaigla1963Brenda Barrett, Brenda Barrett CorinthosTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Antonio Sabato, noorem ja Vanessa MarcilAntonio Sabato noorem
    • Üldhaigla
      1963
    [vaata sobivust]
  • Brian Austin Green ja Vanessa MarcilBrian Austin Green
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Casper Van Dien
    • Üks kuum suvi
      2009
    [vaata sobivust]
  • Ingo Rademacher
    • Üldhaigla
      1963
    [vaata sobivust]
  • Jerry O'Connell
    • Ületades Jordani
      2001
    [vaata sobivust]
  • Luke Perry ja Vanessa MarcilLuke Perry
    • Beverly Hills, 90210
      1990
    [vaata sobivust]
  • Leland Orser
    • Armastada, austada ja petta
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Vanessa Marcil ja Steve BurtonSteve Burton
    • Üldhaigla
      1963
    [vaata sobivust]
  • Thomas Gibson
    • Armastada, austada ja petta
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
Veel Vanessa Marcil ekraanil olevaid matše Vähem Vanessa Marcili ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.