Põhiline Suhted Vin Diesel

Vin Diesel

Teie Homseks Horoskoop

Vin Diesel PikaajalineKoht 398 85Vanus 53 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 16 Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Vin Diesel ja Paloma JimenezPaloma Jiménez ja Vin Diesel on olnud pikaajalistes suhetes alates 2007. aastast. vaata suhet

Suhted

Vin Diesel on olnud suhetes Maria Menounosega(2006), Shannon Malone(2004), Aasia Argento(2002), Michelle Rodriguez(2001), Karrine Steffans(2001 - 2002), Samantha Phillips(1998 - 1999), Elisa Jordana, Layla Roberts, Mariah Carey ja Michelle Ruben.








Vin Dieselil on olnud Summer Altice'iga kohtumisi(2000), Chanel Ryan(2000)ja Kaya Jones.



Kuuldavasti on Vin Diesel end Carmen Electra külge haakinud(2000)ja Myla Sinanaj.






Umbes

Vin Diesel on 53-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Mark Sinclair Vincentist 18. juulil 1967 New Yorgis, USA-s, on ta kuulus kiirete ja raevukate nimedega. Tema Tähtkuju on Vähk.



Vin Diesel on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Lauren Graham Rahustaja (2005), Aasia Argento aastal xXx (2002), Deepika Padukone sisse xXx: Xander Cage'i tagasitulek (2017)ja Michelle Rodriguez sisse Kiired ja vihased (2009).

Vin Diesel kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmiprodutsendid ja Ameerika häälnäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Vin Dieseli profiili luua! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtüksteist14 aastat, 4 kuud1 aasta, 5 kuud1 aasta
Kohtumine33 kuud, 2 päeva1 kuu-
Kuuldavastikaks---
Kokku1614 aastat, 4 kuud1 aasta3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiMark
Keskmine nimiSinclair
PerekonnanimiVincent
Täisnimi sündidesMark Sinclair Vincent
Alternatiivne nimiVin Diesel, Dom, Diisel, väljaviskaja
Vanus53 aastat
Sünnipäev18. juuli 1967
SünnikohtNew York City, New York, USA
Kõrgus6 '0' (183 cm)
Kaal102 kg (225 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVarsti
Eristav tunnusItaalia päritolu, sügav hääl, One Race Films asutaja, Tigon Studios asutaja, Racetrack Recordsi asutaja, Nice Body
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolAnglo-Ameerika rahvusvaheline kool, New York, NY
ÜlikoolHunteri kolledž
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör, stsenarist, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKiired ja vihased
Aasta (d) aktiivne1990 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Brillsteini meelelahutuspartnerid
Brändi kinnitusOne Race Films, Tigon Studios, Racetrack Records, (1999-2000) Trükireklaam: Timex kellad, Nike
Riiete suurus9
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididVinDiesel.com, www.oneracefilms.com/, www.tigonstudios.com/, racetrackrecords.com/, www.imbd.com/name/nm0004874/, www.facebook.com/VinDiesel, twitter.com/vindiesel, http: //www.vindiesel.com, www.nndb.com/people/135/000023066/, www.biography.com/people/vin-diesel-9542476
IsaIrving (kasuisa) (juhendaja, teatrijuht)
EmaDelora (psühhiaater, astroloog)
VendPaul Vincent (18. juuli 1967), Tim Vincent
ÕdeSamantha Vincent
PereliigeHania Riley Vincent (tütar)
SõberPaul Walker
Seotud inimesedSteven Spielberg, Paul Walker
LemmikloomadRooma (koer - itaalia mastif)
LemmikinimesedHarrison Ford, Al Pacino, Marlon Brando, Robert De Niro
LemmikfilmidKiire 5
LemmikbändidJackson 5
LemmikkohadNew York, Santo Domingo, Los Angeles, Malibu, Miami, San Francisco, Las Vages
LemmiktoidudKana
LemmikvärvidMust, hall, roheline, sinine, valge, hõbe, punane, neoonroheline
Lemmikud tarvikudMütsid, käekellad

Mark Sinclair (sündinud 18. juulil 1967), rohkem tuntud kui Vin Diesel, on USA näitleja, produtsent, režissöör ja stsenarist. Rahvusvahelise tuntuse saavutas ta Dominic Toretto rolliga filmis 'Kiired ja vihased'.

Lisateave Vin Dieseli kohta Vähem Vin Dieseli kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
16Paloma JimenezSuhe20072007-
viisteistMaria menounosSuhe R 20062006-
14Shannon MaloneSuhe20042004-
13Aasia ArgentoSuhe20022002-
12Karrine SteffansSuhe200120021 aasta
üksteistMichelle RodriguezSuhe20012001-
10Suvine AlticeKohtumineVeebruar 2000Juuni 20003 kuud
9Carmen electraKohtumine R 20002000-
8Chanel RyanKohtumine20002000-
7Samantha PhillipsSuhe199819991 aasta
6Elisa jordanaSuhe -
5Myla SinanajKohtumine R -
4Layla RobertsSuhe -
3Mariah CareyTeadmata -
kaksMichelle RubenSuhe -
1Kaya JonesKohtumine -
Paloma Jimenez #16

Paloma Jimenez

2007

Paloma Jiménez ja Vin Diesel on olnud ...[vaata paari] Maria menounos #viisteistKuulujutt

Maria menounos

2006

Vin Diesel ja Maria Menounos on lahus ...[vaata paari] Shannon Malone #14

Shannon Malone

2004

Shannon Malone ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Aasia Argento #13

Aasia Argento

2002

Asia Argento ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Karrine Steffans #12

Karrine Steffans

2001 - 2002

Karrine Steffans ja Vin Diesel eraldusid ...[vaata paari] Michelle Rodriguez #üksteist

Michelle Rodriguez

2001

Vin Diesel ja Michelle Rodriguez on lahus ...[vaata paari] Suvine Altice #10

Suvine Altice

2000

Suvine Altice ja Vin Diesel lahutasid 200 ...[vaata paari] Carmen electra #9Kuulujutt

Carmen electra

2000

Vin Diesel ja Carmen Electra on lahus ...[vaata paari] Chanel Ryan #8

Chanel Ryan

2000

Chanel Ryan ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Samantha Phillips #7

Samantha Phillips

1998 - 1999

Samantha Phillips ja Vin Diesel eraldusid ...[vaata paari] Elisa jordana #6

Elisa jordana

Elisa Jordana ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Myla Sinanaj #5Kuulujutt

Myla Sinanaj

Myla Sinanaj ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Layla Roberts #4

Layla Roberts

Layla Roberts ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Mariah Carey #3

Mariah Carey

Vin Diesel ja Mariah Carey olid suhetes ...[vaata paari] Michelle Ruben #kaks

Michelle Ruben

Michelle Ruben ja Vin Diesel on lahus ...[vaata paari] Kaya Jones #1

Kaya Jones

Kaya Jones ja Vin Diesel olid suhetes ...[vaata paari] #16

Paloma Jimenez

2007

Paloma Jiménezi ja Vin Dieseli suhe oli aastatel 2007–2007.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 57% Lapsed 3 last vaata suhet #viisteist

Maria menounos

2006 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Vin Diesel end 2006. aastal sidunud Maria Menounosega.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #14

Shannon Malone

2004

Shannon Malone ja Vin Diesel dateerisid 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #13

Aasia Argento

2002

Asia Argento ja Vin Diesel pärinesid 2002. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 86% vaata suhet #12

Karrine Steffans

2001 - 2002

Karrine Steffans ja Vin Diesel pärinesid aastatel 2001–2002.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 79% vaata suhet #üksteist

Michelle Rodriguez

2001

Vin Diesel ja Michelle Rodriguez dateerisid 2001. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 74% vaata suhet #10

Suvine Altice

2000

Suvine Altice ja Vin Diesel kohtusid 2000. aasta märtsis.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #9

Carmen electra

2000 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Vin Diesel end 2000. aastal Carmen Electraga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #8

Chanel Ryan

2000

Chanel Ryan ja Vin Diesel kohtusid 2000. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #7

Samantha Phillips

1998 - 1999

Samantha Phillips ja Vin Diesel pärinesid aastatel 1998–1999.

Elizabeth "buffy" grant harkness
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #6

Elisa jordana

Elisa Jordanal ja Vin Dieselil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #5

Myla Sinanaj

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Myla Sinanaj end Vin Dieseli külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #4

Layla Roberts

Layla Robertsil ja Vin Dieselil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #3

Mariah Carey

Vin Dieselil ja Mariah Careyl oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Michelle Ruben

Michelle Rubenil ja Vin Dieselil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #1

Kaya Jones

Kaya Jonesil oli kohtumine Vin Dieseliga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak60%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 57% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Vin Diesel53 VähkNäitleja
Ameeriklane
Paloma Jimenez37 LõviMudel
Mehhiko
Maria menounos42 KaksikudTelenägu
Ameeriklane
Shannon Malone43 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Aasia ArgentoNeli, viis NeitsiNäitleja
Itaalia keel
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Michelle Rodriguez42 VähkNäitleja
Ameeriklane
Suvine Altice41 KaljukitsMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Carmen electra49 JäärNäitleja
Ameeriklane
Chanel Ryan44 AmburMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Samantha Phillips55 kalaMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Elisa jordana36 VähkMuusik
Ameeriklane
Myla Sinanaj3. 4 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Layla Roberts46 KaaludMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Mariah Carey52 JäärLaulja
Ameeriklane
Michelle Rubenviiskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Kaya Jones36 NeitsiLaulja
Kanada
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Hania RileyNaine2. aprill 200813-aastane Paloma Jimenez
VincentMeesMärts 201011-aastane Paloma Jimenez
PaulineNaine16. märts 20156-aastane Paloma Jimenez

Pildigalerii

F9 - Michelle Rodriguez, Vin Diesel Avengers: Lõppmäng - Vin Diesel Galaxy valvurid Vol. 2 (2017) Eve ja Vin Diesel 2002. aasta MTV filmiauhindadel Eiza Gonzalez ja Vin Diesel - Reklaamfotod Bloodshoti komplektist (veebruar 2020) Eiza Gonzalez ja Vin Diesel - hiline hiline show koos James Cordeniga LA-s Eiza Gonzalez ja Vin Diesel - hiline hiline show koos James Cordeniga LA-s Eiza Gonzalez ja Vin Diesel - hiline hiline show koos James Cordeniga LA-s 'Bloodshot' Los Angeleses esietendus (märts / 2020) Verine Avengers: Lõppmäng Reamees Ryani päästmine - Vin Diesel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Avatar 22022Film
Kiired ja vihased 102022Dominic TorettoFilm
Ark: Animeeritud sari2022Santiago (hääl)Film
F92021Dominic TorettoFilm
Verine2020VerineFilm
Avengers: Lõppmäng2019. aastaSuur (hääl)Film
Kiired ja raevukad spiooniratturid2019. aastaDom TorettoTelesaade
Avengers: lõpmatuse sõda2018Suur (hääl)Film
Ralph murrab Internetti2018Baby Groot (hääl)Film
xXx: Xander Cage'i tagasitulek2017Xander CageFilm
Galaxy valvurid Vol. 22017Baby Groot (hääl)Film
Raevukate saatus2017KohtuotsusFilm
Billy Lynni pikk poolajakäik2016ShroomFilm
Viimane nõiakütt2015.KaulderFilm
Vihane 72015.Dominic TorettoFilm
D ja diisel2015.KaulderLühifilm
CelebriD & D2015.KaulderTelesaade
Galaktika valvurid2014Suur (hääl)Film
Riddick2013RiddickFilm
Vihane 62013Dominic TorettoFilm
Riddick: pimestatud2013Riddick (hääl)Lühifilm
Kiire viis2011Dominic TorettoFilm
Kiired ja vihased2009Dominic TorettoFilm
Babülon A.D.2008TooropFilm
Leia mind süüdi2006Jackie DiNorscioFilm
Kiired ja vihased: Tokyo triiv2006Dominic Toretto (krediteerimata)Film
Rahustaja2005Shane WolfeFilm
Riddicku kroonikad2004RiddickFilm
GameStar: Toimetuse meeskond2004Richard B. RiddickTelesaade
Mees peale2003Sean VetterFilm
xXx2002Xander CageFilm
Knockaround Guys2001Taylor ReeseFilm
Kiired ja vihased2001Dominic TorettoFilm
Boileri ruum2000Chris VarickFilm
Süsimust2000Richard B. RiddickFilm
Mustasse pigi2000Richard B. RiddickTelefilm
Raudhiiglane1999Raudhiiglane (hääl)Film
Reamees Ryani päästmine1998Reamees CaparzoFilm
Hulkuvad1997RickFilm
Mitme näogaüheksateist üheksakümmend viisMikeLühifilm
Ärkamised1990Korralik haigla (krediteerimata)Film
RaevRiddickFilm
Galaxy valvurid Vol. 3Suur (hääl)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Lauren Graham ja Vin DieselLauren Graham
    • Rahustaja
      2005
    [vaata sobivust]
  • Vin Diesel ja Asia ArgentoAasia Argento
    • xXx
      2002
    [vaata sobivust]
  • Vin Diesel ja Deepika PadukoneDeepika Padukone
    • xXx: Xander Cage'i tagasitulek
      2017
    [vaata sobivust]
  • Vin Diesel ja Michelle RodriguezMichelle Rodriguez
    • Kiired ja vihased
      2009
    [+1 veel]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi