Põhiline Suhted Wentworth Miller

Wentworth Miller

Teie Homseks Horoskoop

Wentworth Miller Vallaline527. koht 64Vanus 48 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Wentworth Miller on praegu vallaline.








Suhted

Wentworth Miller on olnud suhetes Luke Macfarlane'iga(2007 - 2008), Mariana Klaveno(2006 - 2007)ja Kristoffer Cusick.



Wentworth Milleril on olnud kohtumist Mark Liddelliga(2008).






Kuuldavasti olevat Wentworth Miller haakunud Amie Bice'iga(2007 - 2008).



Umbes

Wentworth Miller on 48-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Wentworth Earl Miller III-st 2. juunil 1972 Chipping Nortonis, Suurbritannias, Oxfordshire'is, on ta kuulus vangla murdmise poolest. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

Wentworth Miller on olnud Sarah Wayne Calliesega ekraanil Põgenemine vanglast (2005).



Wentworth Miller kuulub järgmistesse loenditesse: Ameerika emigrandid Kanadas, 1972 sündi ja Brooklyni inimesed.

Panustage

Aidake meil oma Wentworth Milleri profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht31 aasta, 1 kuu7 kuud, 13 päeva8 kuud, 5 päeva
Kohtumine1---
Kuuldavasti11 aasta--
Kokku51 aasta, 1 kuu6 kuud, 27 päeva8 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiWentworth
Keskmine nimiEarl
PerekonnanimiMiller
Täisnimi sündidesWentworth Earl Miller III
Alternatiivne nimiHaisev, läks, Miller
Vanus48 aastat
Sünnipäev2. juuni 1972
SünnikohtChipping Norton, Oxfordshire, Suurbritannia
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvMust
Eristav tunnusRaseeritud soeng, sinised silmad, eksootiline nägu
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusGei
ReligioonAteist
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolQuaker Valley keskkool, Pennsylvania, USA (1990)
ÜlikoolBA inglise keel, Princetoni ülikool, New York, USA (1995)
AmetitekstNäitleja, kirjanik, produtsent, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPõgenemine vanglast
Aasta (d) aktiivne1998 – tänapäev
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididmulattodebate.websitetoolbox.com/post?id=3181993
IsaWentworth Earl Miller II
EmaRõõm Marie Palm
ÕdeGillian Miller, Leigh Milller
PereliigeWentworth Miller (vanaisa vanaisa), Pauline Pinkston (vanaisa vanaema), Frederick William Palm (vanaisa ema), Mildred Emiliya Hawaka (ema vanaema)
SõberDominic Purcell, Sarah Wayne Callies, Astrid Bryan, Robert Knepper
LemmikfilmidThe Shining, Carrie, Time Bandits, Jesus Christ Superstar, Bullets Over Broadway
Lemmikud telesaatedKorraldus, Simpsonid

Wentworth Earl Miller III (sündinud 2. juunil 1972) on Inglismaal sündinud Ameerika näitleja ja stsenarist. Ta tõusis esile pärast Michael Scofieldi peaosa Foxi sarjas Prison Break, mille eest sai 2005. aastal nominatsiooni Kuldgloobuse auhinnale parima näitleja - teleseriaalidraama eest. Stsenaristidebüüdi tegi ta 2013. aastal põnevusfilmiga Stoker. . 2014. aastal alustas ta Leonard Snarti / Captain Coldi korduvat rolli The CW sarjas The Flash, enne kui sai spin-offi, Legends of Tomorrow regulaarseks sarjaks.

Lisateave Wentworth Milleri kohta Wentworth Milleri kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Mark LiddellKohtumine20082008-
4Luke MacfarlaneSuheJuuni 2007Veebruar 20088 kuud
3Sõber BiceKohtumine R Aprill 2007Aprill 20081 aasta
kaksMariana KlavenoSuhe R 2006Veebruar 20071 aasta
1Kristoffer CusickTeadmata R -
Mark Liddell #5

Mark Liddell

2008

Mark Liddell ja Wentworth Miller on lahus ...[vaata paari] Luke Macfarlane #4

Luke Macfarlane

2007 - 2008

Luke Macfarlane ja Wentworth Miller on eraldi ...[vaata paari] Sõber Bice #3Kuulujutt

Sõber Bice

2007 - 2008

Amie Bice ja Wentworth Miller on lahus ...[vaata paari] Mariana Klaveno #kaksKuulujutt

Mariana Klaveno

2006 - 2007

Mariana Klaveno ja Wentworth Miller olid rummid ...[vaata paari] Kristoffer Cusick #1Kuulujutt

Kristoffer Cusick

Kristoffer Cusick ja Wentworth Miller olid ...[vaata paari] #5

Mark Liddell

2008

Mark Liddell ja Wentworth Miller kohtusid 2008. aastal.

vaata suhet #4

Luke Macfarlane

2007 - 2008

Luke Macfarlane ja Wentworth Miller olid suhetes juunist 2007 kuni veebruarini 2008.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #3

Sõber Bice

2007 - 2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Amie Bice end 2007. aasta aprillis sidunud Wentworth Milleriga.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #kaks

Mariana Klaveno

2006 - 2007 (kuulujutt)

Mariana Klaveno olevat kuulunud Wentworth Milleri külge 2006. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak60%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #1

Kristoffer Cusick

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Kristoffer Cusick end Wentworth Milleriga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Wentworth Miller48 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Mark Liddell- Fotograaf
Luke Macfarlane41 KaljukitsNäitleja
Kanada
Sõber Bice46 JäärMuu
Ameeriklane
Mariana Klaveno41 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Kristoffer Cusick47 JäärNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Robin Tunney, Wentworth Miller ja Dominic Purcell 32. iga-aastasel People's Choice Awardsil Robin Tunney, Stacy Keach, Rockmond Dunbar, Robert Knepper, Wentworth Miller, Dominic Purcell, Wade Williams ja Amaury Nolasco 32. iga-aastasel rahva valimise auhinnal (2006) Wentworth Miller ja Robin Tunney - 32. iga-aastane rahva valiku auhind (2006) Allilm - Wentworth Miller Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014) Loft (2014)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Batwoman2019. aastaLeonard A.I.Telesaade
DC homsed legendid2016Kapten Cold, Leo Snart, Leonard SnartTelesaade
Superkangelaste võitlusklubi2015.Kapten KülmTelesaade
2 tundi 2 Vegas2015.Niles FrankoLühifilm
Loft2014Luke SeacordFilm
Välgatus2014Kapten Cold, Leo Snart, Leonard SnartTelesaade
Proua sekretär2014Senaator Mark HansonTelesaade
Resident Evil: teispoolsus2010Chris RedfieldFilm
Noor õiglus2010Surmajooks, Slade WilsonTelesaade
Blood Creek2009Saksa sõdur (krediteerimata)Film
Vanglapaus: külastused2007Michael ScofieldTelesaade
Salajane2005EDI (hääl)Film
Pihtimus2005Vang, TomLühifilm
Kummituselausuja2005Sgt Paul AdamsTelesaade
Põgenemine vanglast2005Michael ScofieldTelesaade
Maja M.D.2004Benjamin ByrdTelesaade
Inimeplekk2003Noor Coleman SilkFilm
Allilma2003Dr AdamFilm
Joan Arkaadiast2003Ryan HunterTelesaade
Dinotoopia2002David ScottTelesaade
Ruum 3022001Server nr 1Lühifilm
Perepoiss1999Jock # 4, populaarne laps # 2Telesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999A.D.A. Isaiah Holmes, detektiiv Nate KendallTelesaade
Populaarne1999Adam Rothschild-RyanTelesaade
Teie elu aeg1999NelsonTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997Gage PetronziTelesaade
ON1994Mike PalmieriTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Sarah Wayne-Callies ja Wentworth MillerSarah Wayne Callies
    • Põgenemine vanglast
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.