Põhiline Suhted Wesley Snipes

Wesley Snipes

Teie Homseks Horoskoop

Wesley Snipes AbielusKoht 837 -145Vanus 58 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted kokku 8 Lapsed
5 last

Kellega ta praegu tutvub?

Nikki Park ja Wesley SnipesWesley Snipes ja Nikki Park on alates 17. märtsist 2003 abielus olnud 17 aastat. vaata suhet

Suhted

Wesley Snipes oli varem abielus April Adamsiga(1985 - 1990).








Wesley Snipes on olnud suhetes Donna Wongiga(1996 - 1998), Jennifer Lopez(1994 - 1995), Jada Pinkett Smith(1990 - 1991)ja Pilar Sanders.



Wesley Snipesil on olnud kohtumisi Halle Berryga(1990)ja Sanaa Lathan.






Umbes

Wesley Snipes on 58-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Wesley Trent Snipesis 31. juulil 1962 Orlandos, Floridas, USAs ja saanud hariduse Ameerika Ühendriikide Orlando osariigis Jonesi keskkoolis ja New Yorgi etenduskunstide keskkoolis. Ta on kuulus Trumaine In Wildcats (1986) , Nino Brown New Jack Citys (1991), Eric Brooks / Blade Blade Filmide sarjas (1998-2004). karjääris, mis ulatub aastail 1986–2010, 2013 – praegune ja 1985–2010, 2013 – praegune. Tema Tähtkuju on Lõvi.



giada de laurentiis ja matt lauer

Wesley Snipes on osalenud neljal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Lonette McKee Džunglipalavik (1991), Annabella Sciorra aastal Džunglipalavik (1991), Ming-Na Wen sisse Üheöösuhe (1997)ja Nastassja Kinski aastal Üheöösuhe (1997).

Wesley Snipes kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.



toneata morgan ja romeo miller

Panustage

Aidake meil luua oma Wesley Snipes'i profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks21 aastat, 4 kuud13 aastat, 2 kuud5 aastat
Tutvumisleht42 aastat10 kuud, 4 päeva4 kuud
Kohtuminekaks---
Kokku821 aastat, 4 kuud3 aastat, 8 kuud4 kuud

Üksikasjad

EesnimiWesley
Keskmine nimiTrent
PerekonnanimiSnipes
Täisnimi sündidesWesley Trent Snipes
Alternatiivne nimiTera
Vanus58 aastat
Sünnipäev31. juuli 1962
SünnikohtOrlando, Florida, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvMust
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusTal on oma tootmisettevõte Amen-Ra Films. Ta on võitlenud võitluskunstides alates 12. eluaastast. Shotokani karates on tal 5. Dan Black Belt ja Hapkidos 2. kraadi Black Belt.
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolFiorello H. LaGuardia muusika-, kunsti- ja etenduskunstide keskkool, Manhattan, New York, New York, Ameerika Ühendriigid (koliti tagasi Floridasse, enne kui ta lõpetada sai.), Jonesi keskkool, Orlando, Florida, Ameerika Ühendriigid, keskkool etenduskunstide jaoks New Yorgis
ÜlikoolLos Angelese edelakolledž, Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid, New Yorgi osariigi ülikool, ost, ost, New York, Ameerika Ühendriigid (1985)
AmetitekstNäitleja, filmiprodutsent, võitluskunstnik, autor
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTrumaine Wildcatsis (1986), Nino Brown New Jack Citys (1991), Eric Brooks / Blade Blade Filmiseerias (1998-2004).
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev, 1986–2010, 2013 – tänapäev, 1985–2010, 2013 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Schiff Company, OÜ, Amen RA Films
Brändi kinnitusAmen-Ra Films, Black Dot Media, (1988) Marylandi osariigi loterii reklaam, telereklaam Levis 501 (1986), ilmub Total Gymi treeningsüsteemi inforeklaamis (2005)
Ametlikud veebisaididwww.imbd.com/name/nm0000648/, www.ibdb.com/person.php?id=86383, wesleysnipes.com/, www.nndb.com/people/318/000025243/
IsaWesley Rudolph Snipes, (õhusõiduki insener.)
EmaMaryann (pikk), (õpetaja abi.)
PereliigeJelani Asar Snipes (poeg), Akhenaten Kihwa-T Snipes (poeg), Iset Jua-T Snipes (tütar), Alaafia Jehu-T Snipes (poeg), Alimayu Moa-T Snipes (poeg)
SõberWoody Harrelson, Corin Nemec, Ving Rhames, Eriq La Salle
Seotud inimesedSpike Lee, Stephen Dorff, Patrick Swayze, John Leguizamo, Sylvester Stallone, Ethan Hawke, David S. Goyer, Ryan Reynolds
LemmikkohadOrlando, Florida, Ameerika Ühendriigid, Bronx, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid, Lõuna-Korea
LemmikvärvidMust

Wesley Trent Snipes (sündinud 31. juulil 1962) on USA näitleja, filmi produtsent, võitluskunstnik ja autor. Tema silmapaistvate filmirollide hulka kuuluvad New Jack City (1991), Valged mehed ei saa hüpata (1992), Reisija 57 (1992), Demolition Man (1993), USA Marshals (1998) ja Marvel Comicsi tegelane Blade filmis Trilogy Blade (1998–2004), The Expendables 3 (2014) ja rolli eest filmis The Player (2015). Snipes nomineeriti The Waterdance'is tehtud töö eest parima toetava mehe auhinnale Independent Spirit ja pälvis filmis 'Üks öö' Volpi karika parima naisnäitlejana.

Lisateave Wesley Snipesi kohta Wesley Snipesest vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Nikki parkAbielus2000kohal21 aastat
7Donna WongSuheüheksateist üheksakümmend kuus19982 aastat
6Jennifer LopezSuheNovember 1994Märts 19954 kuud
5Halle BerryKohtumine19901990-
4Jada Pinkett SmithSuhe199019911 aasta
3Aprill AdamsAbielus198519905 aastat
kaksSanaa lathanKohtumine -
1Pilar SandersSuhe -
Nikki park #8

Nikki park

2000

Wesley Snipes ja Nikki Park on olnud abielus ...[vaata paari] Donna Wong #7

Donna Wong

1996 - 1998

Donna Wong ja Wesley Snipes on lahus ...[vaata paari] Jennifer Lopez #6

Jennifer Lopez

1994 - 1995

Kuuldavasti kuulusid Wesley Snipes ja Jennifer Lopez ...[vaata paari] Halle Berry #5

Halle Berry

1990

Wesley Snipes ja Halle Berry on lahus ...[vaata paari] Jada Pinkett Smith #4

Jada Pinkett Smith

1990 - 1991

Wesley Snipes ja Jada Pinkett Smith eraldavad eraldi ...[vaata paari] Aprill Adams #3

Aprill Adams

1985 - 1990

Wesley Snipes ja April Adams lahutati ...[vaata paari] Sanaa lathan #kaks

Sanaa lathan

Wesley Snipes ja Sanaa Lathan on lahus ...[vaata paari] Pilar Sanders #1

Pilar Sanders

Pilar Sanders ja Wesley Snipes on lahus ...[vaata paari] #8

Nikki park

2000

Wesley Snipes ja Nikki Park on abielus olnud 17 aastat. Pärast kohtumist 2000. aastal olid nad kohtunud kolm aastat ja abiellusid 17. märtsil 2003.

matthew janney ja emma watson
Suhe 21 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Vanus13%'> Ühilduvus 19% Lapsed
4 last
vaata suhet #7

Donna Wong

1996 - 1998

Donna Wongil ja Wesley Snipesel oli suhe aastatel 1996–1998.

Suhe 2 aastat vaata suhet #6

Jennifer Lopez

1994 - 1995

Kuuldavasti on Wesley Snipes end Jennifer Lopeziga sidunud 1994. aasta novembris.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #5

Halle Berry

1990

Wesley Snipes ja Halle Berry kohtusid 1990. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Jada Pinkett Smith

1990 - 1991

Wesley Snipes ja Jada Pinkett Smith dateerisid aastatel 1990–1991.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #3

Aprill Adams

1985 - 1990

Wesley Snipes ja April Adams lahutatakse pärast 5-aastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 49% Lapsed 1 laps vaata suhet #kaks

Sanaa lathan

Wesley Snipes kohtus Sanaa Lathaniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #1

Pilar Sanders

Pilar Sandersil ja Wesley Snipesel oli suhe.

talia shire ja sylvester stallone abielus
MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Wesley Snipes58 LõviNäitleja
Ameeriklane
Nikki park43 NeitsiMaalikunstnik
Lõuna-Korea
Donna Wong- Mudel
Ameeriklane
Jennifer Lopez51 LõviLaulja
Ameeriklane
Halle Berry54 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jada Pinkett Smith49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Aprill Adams46 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Sanaa lathan49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Pilar Sanders47 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jelani AsarMees Aprill Adams
SeadsinMees200120 aastat vana Nikki park
Iset Jua-TNaine31. juuli 200119-aastane Nikki park
Rahu Jehu-TMees26. mai 200417-aastane Nikki park
Alimayu Moa-TMees26. märts 200714-aastane Nikki park

Pildigalerii

Fänn - Robert De Niro, Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Jennifer Lopez ja Wesley Snipes Dolemiit on minu nimi (2019) Dolemiit on minu nimi (2019)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tulemas 2 Ameerikat2021Kindral IzziFilm
Lõika kurgulinn2020LawrenceFilm
Mida me varjudes teeme2019. aastaWesleyTelesaade
Dolemiit on minu nimi2019. aastaD'UrvilleFilm
Haiguspuhang Z2019. aastaFilm
Paberimpeerium (telesari)2018Damon MooreTelesaade
Relvastatud reageerimine2017IsaacFilm
Tagasikutsumine2017JahimeesFilm
Mängija2015.Hr JohnsonTelesaade
Chi-Raq2015.TsüklopidFilm
The Expendables 32014DokFilm
Gallowwalkers2012TurvalineFilm
Surmamäng2011MarcusFilm
Brooklyni parim2009JuhtumFilm
Kaos2005Jason York, LorenzFilm
Tera: Kolmainsus2004TeraFilm
Peatamatu2004Dean CageFilm
II tera2002TeraFilm
Vabadus seisab endiselt2002JoeFilm
Vaieldamatu2002Monroe HutchenFilm
Zig Zag2002Dave FletcherFilm
Bernie Maci näitus2001kõrvalTelesaade
Sõjakunst2000Neil ShawFilm
Kaduvad teod2000Franklin SwiftTelefilm
Mängi seda luuni1999Ringside ventilaatorFilm
Tera1998TeraFilm
All Deltas1998TaheFilm
USA marssalid1998SheridanFilm
Futuresport1998Obike FixxTelefilm
Mõrv kell 16001997Detektiiv RegisFilm
Üheöösuhe1997Max CarlyleFilm
Fännüheksateist üheksakümmend kuusBobby RayburnFilm
Ameerika unistusüheksateist üheksakümmend kuusGeorge Du Vaul (segment 'Poiss, kes maalis Kristuse mustaks')Telefilm
Raharongüheksateist üheksakümmend viisJohnFilm
Wong Foo tänud kõige eest, Julie Newmarüheksateist üheksakümmend viisNoxeemaFilm
Ootab väljahingamistüheksateist üheksakümmend viisJames Wheeler (krediteerimata)Film
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisPied PiperTelesaade
Drop Zone1994Pete NessipFilm
Keemispunkt1993JimmyFilm
Lammutusmees1993Simon PhoenixFilm
Tõusev päike1993Webster SmithFilm
Suhkrumägi1993Roemello SkuggsFilm
Reisija 571992John CutterFilm
Veetants1992Raymond HillFilm
Valged mehed ei saa hüpata1992Sidney DeaneFilm
Džunglipalavik1991Flipper puhastageFilm
Uus Jack City1991Nino BrownFilm
New Yorgi kuningas1990Thomas FlaniganFilm
Mo 'parem bluus1990Varju Henderson (saksa)Film
H.E.L.P.1990Väljas. Lou BartonTelesaade
Major League1989Willie Mays HayesFilm
Mees, keda kutsutakse Hawkiks1989Nicholas MurdockTelesaade
Kriitiline seisund1987KiirabijuhtFilm
Molly Doddi päevad ja ööd1987KapuutsTelesaade
Vietnami sõjajutt1987BookmanTelesaade
Kuldtänavad1986Roland JenkinsFilm
Metskassid1986TrumaineFilm
Miami Vice1984SiidTelesaade
Kõik mu lapsed1970MartyTelesaade
TõsiluguCarltonFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Lonette McKee ja Wesley SnipesLonette McKee
    • Džunglipalavik
      1991
    [vaata sobivust]
  • Wesley Snipes ja Annabella SciorraAnnabella Sciorra
    • Džunglipalavik
      1991
    [vaata sobivust]
  • Wesley Snipes ja Ming-Na WenMing-Na Wen
    • Üheöösuhe
      1997
    [vaata sobivust]
  • Wesley Snipes ja Nastassja KinskiNastassja Kinski
    • Üheöösuhe
      1997
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...