Põhiline Suhted Whoopi Goldberg

Whoopi Goldberg

Whoopi GoldbergKoht 444 -42Vanus 65 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted kokku 13 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Whoopi Goldberg tõenäoliselt vallaline.

Suhted

Whoopi Goldberg oli varem abielus Lyle Trachtenbergiga(1994 - 1995), David Claessen(1986 - 1988)ja Alvin Martin (I)(1973 - 1979).



lõoke voorhies ja mark-paul gosselaar suhe

Whoopi Goldberg on olnud suhetes Michael Visbaliga(2001 - 2004), Frank Langella(1995 - 2001), Jeffrey Cohen(üheksateist üheksakümmend viis), Ted Danson(1992 - 1994), Timothy Dalton(1990 - 1993), Eddie Gold(1987 - 1990)ja David Edger(1986).

Whoopi Goldbergil on olnud kohtumisi Alan Moorega(1987), Danny Glover ja Bill Duke.

Umbes

Whoopi Goldberg on 65-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Caryn Elaine Johnsonist 13. novembril 1955 New Yorgis, USA-s, on ta kuulus The Color Purple, Ghost karjääri jooksul, mis ulatub 1982. aastast kuni praeguseni. Tema sodiaagimärk on Skorpion.



Whoopi Goldberg on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Ted Danson Valmistatud Ameerikas (1993)ja Ray Liotta sisse Corrina, Corrina (1994).

Whoopi Goldberg kuulub järgmistesse nimekirjadesse: parima naiskõrvalosatäitja Kuldgloobuse (film) võitjad, Geffen Recordsi artistid ja Grammy auhinna võitjad.

Panustage

Aidake meil oma Whoopi Goldbergi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus36 aastat3 aastat, 3 kuud1 aasta
Tutvumisleht75 aastat, 7 kuud2 aastat, 3 kuud1 aasta, 10 kuud
Kohtumine3---
Kokku136 aastat1 aasta, 11 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiWhoopi
PerekonnanimiGoldberg
Neiupõlve nimiJohnson
Täisnimi sündidesCaryn Elaine Johnson
Alternatiivne nimiDa Whoop, süstik
Vanus65 aastat
Sünnipäev13. november 1955
SünnikohtNew York City, New York, USA
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusRaseerib kulme
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolWashington Irvingi keskkool, New York, NY (katkestas, esmakursus)
AmetitekstNäitleja, komöödia, raadio diskor, produtsent, autor, laulja ja laulukirjutaja, jutusaatejuht, Broadway staar
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLilla värv, kummitus
Muusikažanr (tekst)Poliitiline satiir / uudistesatiir, vaatluskomöödia, must komöödia, sarkasm, muusikaline komöödia, surnud aeg, solvamiskomöödia, karakterkomöödia, satiir, sürreaalne huumor, sürreaalne huumor
Aasta (d) aktiivne1981 – tänapäev, 1982 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Meelelahutuse broneerimise agentuur, Celebrity Talent International, Splash Talent, World Entertainment Talent Agency
Brändi kinnitus(1999) Telereklaam: flooz.com, (2001) Telereklaam: Entenmanni pagaritöökojad, (2004) Trükireklaamid: Slim-Fast Weight Loss Plan., (2004) Telereklaamid: Slim-Fast Weight Loss System., (2007) ) Trükireklaamid: LA kaalulangetussüsteem, (2007) telereklaamid: QVC Shopping Network, (2009) telereklaamid: MyTouchi mobiiltelefon., (2010) Trükireklaamid (Mona Lisana): Kimberly-Clark Worldwide'i Poise Linersi põis juhtpadjad., (2011) telereklaam: Poise aluspükste voodrid., T-Mobile (2009), MCI
(üheksateist üheksakümmend viis)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)36
Riiete suurus8
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/whoopigoldberg, twitter.com/whoopigoldberg, www.nndb.com/people/242/000025167/, www.biography.com/people/whoopi-goldberg-9314384, www.behindthevoiceactors.com/Whoopi-Goldberg /

Caryn Elaine Johnson (sündinud 13. novembril 1955), ametialaselt tuntud kui Whoopi Goldberg (), on Ameerika näitleja, koomik, autor ja telenägu. Ta on nomineeritud 13 Emmy auhinnale ja on üks väheseid meelelahutajaid, kes on võitnud Emmy auhinna, Grammy auhinna, Oscari auhinna ja Tony auhinna. Ta on ka teine ​​mustanahaline naine, kes on näitlemise eest Oscari auhinna võitnud.

Lisateave Whoopi Goldbergi kohta Whoopi Goldbergi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Michael VisbalSuhe200120043 aastat
12Frank LangellaSuheAugust 1995Veebruar 20015 aastat
üksteistJeffrey CohenSuheüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
10Lyle TrachtenbergAbielus1994üheksateist üheksakümmend viis1 aasta
9Ted DansonSuheAprill 1992Veebruar 19941 aasta
8Timothy DaltonSuheNovember 1990Aprill 19932 aastat
7Alan MooreKohtumine19871987-
6Eddie GoldSuhe198719903 aastat
5David EdgerSuhe19861986-
4David ClaessenAbielus19861. oktoober 19882 aastat
3Danny GloverKohtumine -
kaksBill DukeKohtumine -
1Alvin Martin (I)Abielus197319796 aastat
Michael Visbal #13

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal ja Whoopi Goldberg lahutasid ...[vaata paari] Frank Langella #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg ja Frank Langella on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Jeffrey Cohen

üheksateist üheksakümmend viis

Whoopi Goldberg ja Jeffrey Cohen on lahus ...[vaata paari] Lyle Trachtenberg #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg ja Lyle Trachtenberg olid di ...[vaata paari] Ted Danson #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg ja Ted Danson läksid lahku F ...[vaata paari] Timothy Dalton #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg ja Timothy Dalton on lahus ...[vaata paari] Alan Moore #7

Alan Moore

1987

Alan Moore ja Whoopi Goldberg on lahus ...[vaata paari] Eddie Gold #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg ja Eddie Gold on lahus ...[vaata paari] #5

David Edger

1986

David Edger ja Whoopi Goldberg on lahus ...[vaata paari] David Claessen #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg ja David Claessen olid lahutatud ...[vaata paari] Danny Glover #3

Danny Glover

Danny Glover ja Whoopi Goldberg on eraldi ...[vaata paari] Bill Duke #kaks

Bill Duke

Bill Duke ja Whoopi Goldberg olid suhetes ...[vaata paari] Alvin Martin (I) #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) ja Whoopi Goldberg jagunesid ...[vaata paari] #13

Michael Visbal

2001 - 2004

Michael Visbal ja Whoopi Goldberg on dateeritud aastatel 2001–2004.

Suhe 3 aastat vaata suhet #12

Frank Langella

1995 - 2001

Whoopi Goldberg ja Frank Langella pärinesid 1995. aastast kuni 2001. aasta märtsini.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #üksteist

Jeffrey Cohen

üheksateist üheksakümmend viis

Whoopi Goldberg ja Jeffrey Cohen dateerisid 1995. aastat.

vaata suhet #10

Lyle Trachtenberg

1994 - 1995

Whoopi Goldberg ja Lyle Trachtenberg olid abielus 3 kuud. Nad käisid 9 kuud pärast kokkutulekut 1994. aastal ja abiellusid 1. oktoobril 1994. 3 kuud hiljem lahutasid nad 1. oktoobril 1995.

Suhe 1 aasta vaata suhet #9

Ted Danson

1992 - 1994

Whoopi Goldberg ja Ted Danson on dateeritud aprillist 1992 kuni veebruarini 1994.

kes on dorothy wang dating
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #8

Timothy Dalton

1990 - 1993

Whoopi Goldberg ja Timothy Dalton on dateeritud 1990. aasta kuni 1993. aasta aprillini.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #7

Alan Moore

1987

Alan Moore ja Whoopi Goldberg kohtusid 1987. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #6

Eddie Gold

1987 - 1990

Whoopi Goldberg ja Eddie Gold on dateeritud aastatel 1987–1990.

Suhe 3 aastat vaata suhet #5

David Edger

1986

David Edgeril ja Whoopi Goldbergil oli suhe aastatel 1986–1986.

kes on jaeden martell dating
vaata suhet #4

David Claessen

1986 - 1988

Whoopi Goldberg ja David Claessen olid abielus 2 aastat. Pärast kohtumist 1986. aastal käisid nad 8 kuud ja abiellusid 1. septembril 1986. 2 aastat hiljem lahutasid nad 1. oktoobril 1988.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus33%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #3

Danny Glover

Danny Gloveril oli kohtumine Whoopi Goldbergiga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #kaks

Bill Duke

Bill Duke kohtus Whoopi Goldbergiga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Alvin Martin (I)

1973 - 1979

Alvin Martin (I) ja Whoopi Goldberg lahutatakse pärast 6-aastast abielu. Neil oli 1 laps.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus 35% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Whoopi Goldberg65 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Michael Visbal-
Frank Langella83 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Jeffrey Cohen-
Lyle Trachtenberg- Näitleja
Ameeriklane
Ted Danson73 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Timothy Dalton75 JäärNäitleja
Briti
Alan Moore67 SkorpionKirjanik
Briti
Eddie Gold-
David Edger-
David Claessen62 JäärOperaator
Hollandi
Danny Glover74. VähkNäitleja
Ameeriklane
Bill Duke78 kalaNäitleja
Ameeriklane
Alvin Martin (I)66 Abikaasa
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
AlexandreaNaine Alvin Martin (I)

Pildigalerii

Whoopi Goldberg Whoopi Goldberg - ajakirja Variety ajakiri [Ameerika Ühendriigid] (21. aprill 2021) Whoopi Goldberg - ajakirja Variety ajakiri [Ameerika Ühendriigid] (21. aprill 2021) Whoopi Goldberg - ajakirja Variety ajakiri [Ameerika Ühendriigid] (21. aprill 2021) Stand - Whoopi Goldberg Stand - Whoopi Goldberg Star Trek: järgmine põlvkond - Whoopi Goldberg Star Trek: järgmine põlvkond - Whoopi Goldberg Alice Imedemaal - Whoopi Goldberg Scooby-Doo ja arvake ära, kes? Whoopi Goldberg, Eva Marie Saint, Penélope Cruz, Goldie Hawn, Tilda Swinton ja Anjelica Huston 81. iga-aastase akadeemia auhindade jagamisel - pressituba (2009) Penélope Cruz, Goldie Hawn, Whoopi Goldberg, Anjelica Huston, Tilda Swinton ja Eva Marie Saint 81. aastapreemia auhinnal (2009)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Stand2020Ema AbagailTelesaade
Kõige uhkem asi2019. aastaJutustaja (hääl)Lühifilm
Furlough2018EmmedFilm
Instinkt2018Joan RossTelesaade
Lucy taevas2018Proua LewisLühifilm
Juhuslikud lennutegevused2018Ohvitser PearsonTelesaade
Suvelaagri saar2018BarbTelesaade
Keegi pole loll2018LolaFilm
Järeltulijad 22017Ursula (hääl, krediteerimata)Telefilm
Kui me tõuseme2017Pat NormanTelesaade
11. septembril2017MetzieFilm
Puuk2017Whoopi GoldbergTelesaade
Jõgi2017Gayle MorgensternFilm
Palee2017Gayle MorgensternLühifilm
Palju õnne sünnipäevaks mulle2017EmaLühifilm
Tundlikud mehed2016Vaimulik juhtLühifilm
Yamasong: õõnsuste marss2016YariFilm
Elena Avalorist2016PikkTelesaade
Loomad.2016DorothyTelesaade
Öine müts2016Whoopi GoldbergTelesaade
Küsige StoryBotsilt2016HambahaldjasTelesaade
Tantsuhalli kuningas2016Loretta BrixtonFilm
Must koer, punane koer2015CalliopeFilm
Suur kivivahe2015Fleeta MullinsFilm
Savva. Serdtse voina2015Mama Zho Zi (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Miilid Tomorrowlandist2015GameMasterTelesaade
Haisev ja räpane saade2015Meg, preili mesilaneTelesaade
Delores ja Jermaine2015DeloresTelefilm
Hiline saade koos Stephen Colbertiga2015Hea nõidTelesaade
Teismelised mutantsed ninjakilpkonnad2014Bernadette ThompsonFilm
7D2014Maagiline peegelTelesaade
Esiviisik2014Whoopi GoldbergFilm
Hiline päev ja lühike dollar2014ViolaTelefilm
BoJack Horseman2014MikhaelaTelesaade
Ükskord Imedemaal2013Proua JänesTelesaade
Nashville2012Whoopi GoldbergTelesaade
666 Park Avenue2012Maris vanemTelesaade
Õiglase lootuse vastuolud2012Film
Muppetid2011Whoopi GoldbergFilm
Natuke taevast2011JumalFilm
Väike mootor, mis võiks2011Torn (hääl)Film
Suburgatoorium2011YakultTelesaade
Kohtumiseni septembris2010Lindsay terapeut (krediteerimata)Film
Mänguasja lugu 32010Stretch (hääl)Film
Siniverelised2010Linnavolikogu esimees Regina Thomas, Regina ThomasTelesaade
Värvilistele tüdrukutele2010Alice, valgeFilm
Kambakkht Ishq2009Whoopi GoldgbergFilm
Madea läheb vanglasse2009WhoopiFilm
Glee2009Carmen TibideauxTelesaade
Keskmine2009Jane marshTelesaade
Voog2008JodiLühifilm
Elu Marsil2008Vend LovebutterTelesaade
Koristaja2008Paulina KmecTelesaade
Järeltulijad2008Punane lill (hääl)Lühifilm
Muppetite jõulud: kirjad jõuluvanale2008TaksojuhtTelefilm
Kui oleksin teadnud, et olen geenius2007EmaFilm
Doogal2006Ermintrude (hääl)Film
Kõigi kangelased2006Darlin '(hääl)Film
Homie Spumoni2006ThelmaFilm
30 Rock2006Whoopi GoldbergTelesaade
Nii et TORI2006MaMa BelleTelesaade
Pingviinide farss2006Helen (hääl)Film
Võidusõiduribad2005Franny (hääl)Film
Kõik vihkavad Chrisi2005Louise ClarksonTelesaade
Kana robot2005Celie Johnson, HAL 9000, kiire tuulTelesaade
Jiminy Glick Lalawoodis2004Whoppi GoldbergFilm
Pinocchio 30002004Cyberina (hääl)Film
Superbabies: Baby Geniuses 22004Whoopi GoldbergFilm
Entourage2004Whoopi GoldbergTelesaade
Littleburg2004Linnapea WhoopiTelesaade
Tuisk2003Tuisk (hääl)Film
Pauly Shore on surnud2003Whoopi GoldbergFilm
Head aiad2003Mabel spaderTelefilm
Vabadus: meie ajalugu2003Lucy Parsons, Millie Freeman, Patricia KingTelesaade
Whoopi2003Mavis raeTelesaade
Showboy2002Whoopi GoldbergFilm
Star Trek: Nemesis2002Guinan (krediteerimata)Film
See on väga lustlik Muppet jõulufilm2002Danieli „ülemus“Telefilm
Madeline: Minu aus Madeline2002Miss Clavel (hääl)Telefilm
Liberty lapsed: hinnanguliselt 17762002Debora SimsonTelesaade
Kuningriik Tule2001Raynelle SlocumbFilm
Ahvikond2001SurmFilm
Rottide jooks2001Vera BakerFilm
Hollywoodi märk2001Naine matustel (krediteerimata)Film
Kuldsed unenäod2001Califia, California kuninganna (jutustaja)Lühifilm
Kutsu mind Clausiks2001Lucy CullinsTelefilm
Mis teeb pere2001Terry HarrisonTelefilm
Seadus ja kord: kuritegelik kavatsus2001Chesley WatkinsTelesaade
Just minu jaoks lood2001JutustajaTelesaade
Lil 'Romeo, Nick Cannon ja 3LW: Vanemad lihtsalt ei saa aru2001Nicki emaLühifilm
Rohkem koeri kui luid2000CleoFilm
Rocky & Bullwinkle'i seiklused2000Kohtunik Cameo (krediteerimata)Film
Tugev meditsiin2000Dr Lydia EmersonTelesaade
Weberi näitus2000Whoopi GoldbergTelesaade
Rõõm1999KlounibeebiFilm
Tüdruk, katkestanud1999ValerieFilm
Ookeani sügav ots1999KommidFilm
Alice imedemaal1999Cheshire KassTelefilm
Jackie on tagasi!1999Meditsiiniõde Ethyl Washington Rue Owens (Jackie õde)Telefilm
Leprechaunide maagiline legend1999Grand BansheeTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Janette GraysonTelesaade
Rebasepurustajad1999RansomeTelesaade
Kuidas Stella oma soone tagasi sai1998Delila AabrahamFilm
Rudolph punase ninaga põhjapõder: film1998Stormella - kuri jääkuninganna (hääl)Film
Film Rugrats1998Ranger Margaret (hääl)Film
Titey1998Jäämägi (hääl)Lühifilm
Kuulsuste surmamatt1998Whoopi GoldbergTelesaade
Alan Smithee film: Burn Hollywood Burn1997Whoopi GoldbergFilm
Sees väljas1997Whoopi Goldberg (krediteerimata)Film
Gloamingus1997Õde MyrnaTelefilm
Ema hani: Rappini ja Rhymini eripära1997Ema Gooseberg (hääl)Telefilm
Karu suures sinises majas1997Suur BandiniTelesaade
Võltsüheksateist üheksakümmend kuusHarriet FranklinFilm
Vere Bordelloüheksateist üheksakümmend kuusHaigla patsient (krediteerimata)Film
Eddieüheksateist üheksakümmend kuusEddieFilm
Mississippi kummitusedüheksateist üheksakümmend kuusMyrlie EversFilm
Kaaslaneüheksateist üheksakümmend kuusLaurel ayresFilm
Päikesepaistepoisidüheksateist üheksakümmend kuusÕde (krediteerimata)Telefilm
Tracey saab ...üheksateist üheksakümmend kuusJumalTelesaade
Poisid küljelüheksateist üheksakümmend viisJaneFilm
Kuuvalgus ja Valentinoüheksateist üheksakümmend viisSylvie MorrowFilm
Dr Katz, professionaalne terapeutüheksateist üheksakümmend viisWhoopi GoldbergTelesaade
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisEma Gooseberg, Zenobia Hoodoo DivaTelesaade
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisDr Vivien Morgan, kuninganna ConstantinaTelesaade
Corrina, Corrina1994Corrina WashingtonFilm
Star Trek: põlvkonnad1994Guinan (krediteerimata)Film
Lõvikuningas1994Shenzi (hääl)Film
Väikesed kelmid1994Tatra emaFilm
Pagemaster1994Fantaasia (hääl)Film
Koormatud relv 11993Sgt. Billy York (krediteerimata)Film
Valmistatud Ameerikas1993Sarah MathewsFilm
Alasti New Yorgis1993Traagika mask teatriseinalFilm
Õe seadus 2: tagasi harjumuses1993DelorisFilm
Nanny1993Edna, Whoopi GoldbergTelesaade
Lahe nagu need jõulud1993Irwin (hääl), emaTelefilm
Sarafina!1992Mary MasembukoFilm
Õe seadus1992DelorisFilm
Mängija1992Detektiiv AveryFilm
Täiesti vapustav1992GoldieTelesaade
Dynatron City kaitsjad1992Pr Megawatt (hääl)Telefilm
Majapidu 21991Professor (krediteerimata)Film
Seebialus1991Rose SchwartzFilm
Musträstakärbes1991Lühifilm
Kummitus1990Oda Mae BrownFilm
Pikk jalutuskäik koju1990Odessa CotterFilm
Bagdadi kohvik1990jooksulTelesaade
Kapten Planeet ja planeedid1990GaiaTelesaade
Beverly Hills Brats1989Whoopi GoldbergFilm
Homer ja Eddie1989Eddie CerviFilm
Suudlus1989Sarah CollinsTelefilm
Lood krüptist1989Oht, minaTelesaade
Clara süda1988Clara MayfieldFilm
Telefon1988Vashti sinineFilm
Sissemurdja1987Bernice RhodenbarrFilm
Saatuslik ilu1987Rita RizzoliFilm
Erinev maailm1987Dr. JordaaniaTelesaade
DC follies1987Whoopi GoldbergTelesaade
Star Trek: järgmine põlvkond1987GuinanTelesaade
Remont1987HäälLühifilm
Hüppa Jack Flash1986Terry DoolittleFilm
Lilla värv1985Celie JohnsonFilm
Kuuvalgus1985Camille BrandTelesaade
CBS koolivaheaeg1984Mariah JohnstonTelesaade
Kodanik1982Film
Laupäevaõhtu otseülekanne1975JäämägiTelesaade
Väga hull pulmAbernatha ColemanFilm
MuinasjutumetsJutuvestjaFilm
Pierre tuvi-kullFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ted Danson ja Whoopi GoldbergTed Danson
    • Valmistatud Ameerikas
      1993
    [vaata sobivust]
  • Whoopi Goldberg ja Ray LiottaRay Liotta
    • Corrina, Corrina
      1994
    [vaata sobivust]

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Racquel Darrian
Racquel Darrian
28. mai 2021 ... Racquel Darrian uudised, kuulujutud, fotod Racquel Darrianist, elulugu, Racquel Darrian poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Racquel Darriani suhete loend. Racquel Darriani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Racquel Darriani suhetest.
Mario Lopez
Mario Lopez
28. mai 2021 ... Mario Lopezi uudised, kuulujutud, fotod Mario Lopezist, elulugu, Mario Lopezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mario Lopezi suhete nimekiri. Mario Lopezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mario Lopezi suhetest.
Eric Dane ja Chyler Leigh
Eric Dane ja Chyler Leigh
28. mai 2021 ... Eric Dane ja Chyler Leigh fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Ciro Batelli
Ciro Batelli
28. mai 2021 ... Ciro Batelli uudised, kuulujutud, fotod Ciro Batellist, elulugu, Ciro Batelli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ciro Batelli suhete nimekiri. Ciro Batelli tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ciro Batelli suhetest.
David Lemieux (poksija)
David Lemieux (poksija)
28. mai 2021 ... David Lemieux (poksija) uudised, kuulujutud, fotod David Lemieux'st (poksija), elulugu, David Lemieux (poksija) sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Lemieux (poksija) suhete nimekiri. David Lemieux (poksija) tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Lemieux (poksija) suhetest.
Aglaja Brix
Aglaja Brix
28. mai 2021 ... Aglaja Brixi uudised, kuulujutud, fotod Aglaja Brixist, elulugu, Aglaja Brixi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aglaja Brixi suhete loend. Aglaja Brixi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aglaja Brixi suhetest.
Frits Lambrechts
Frits Lambrechts
28. mai 2021 ... Frits Lambrechti uudised, kuulujutud, fotod Frits Lambrechtsist, elulugu, Frits Lambrechti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Frits Lambrechtsi suhete loend. Frits Lambrechtsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Frits Lambrechti suhetest.