Põhiline Suhted William Brent

William Brent

Teie Homseks Horoskoop

William Brent TutvumislehtKoht 2867 -277Vanus 25 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Billy Unger ja Angela MorenoÁngela Moreno hakkas William Brentiga kohtuma 25. juulil 2014. vaata suhet

Suhted

William Brent on olnud suhetes Teala Dunniga(2014), Raini Rodriguez(2013), Alli Simpson(2012)ja Allisyn Snyder(2009).








Umbes

William Brent on 25-aastane Ameerika näitleja. Sündinud William Brent Ungeris 15. oktoobril 1995 Palm Beach Country's, Floridas, USA-s, on ta kuulus rahvuslike aarete poolest: saladuste raamat, jälle sina, laborirott. Tema Tähtkuju on Kaalud.



William Brent on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Allisyn Snyder Võimalik Sonny (2009)ja Sammi Hanratty aastal Kadunud medaljon: Billy Stone'i seiklused (2013).






William Brent kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua William Brenti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht512 aastat, 4 kuud3 aastat, 10 kuud28 päeva
Kokku512 aastat, 4 kuud3 aastat, 10 kuud28 päeva

Üksikasjad

EesnimiWilliam
Keskmine nimiBrent
PerekonnanimiLapsed
Täisnimi sündidesWilliam Brent Unger
Alternatiivne nimiBilly
Vanus25 aastat
Sünnipäev15. oktoober 1995
SünnikohtPalm Beach Country, Florida, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal61 kg (135 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, musikaanlane
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRahvuslikud aarded: saladuste raamat, jälle sina, laborirott
Aasta (d) aktiivne2007 – tänapäev
Ametlikud veebisaididbilly-unger.co.cc/, www.imdb.com/name/nm2598945/
IsaWilliam Unger
EmaKarley Unger
VendEric Unger (näitleja)
ÕdeErin Unger (näitleja)
LemmikloomadJinxx (kass), Madu
LemmikbändidRelvad ja roosid
LemmiklauludSuhkur (Maroon 5), Armas laps O'Mine (Guns 'N' Roses)
LemmikvärvidNet

William Brent Unger (sündinud 15. oktoobril 1995) on USA näitleja. Ta on tuntud Chase'i mängimisega Disney XD sarjades Lab Rats ja Lab Rats: Elite Force. Akrediteeritud Billy Ungerina enne 2016. aastat, alustades Lab Rats: Elite Force'ist, teda krediteeritakse William Brentina.



Lisateave William Brenti kohta William Brentist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Angela MorenoSuhe25. juuli 2014kohal6 aastat
4Teala DunnSuheVeebruar 2014Veebruar 2014<1 month
3Raini RodriguezSuheDetsember 2013Detsember 2013-
kaksAlli simpsonSuhe R 20122012-
1Allisyn SnyderSuhe20092009-
Angela Moreno #5

Angela Moreno

2014

Angela Moreno hakkas kohtuma William Bre ...[vaata paari] Teala Dunn #4

Teala Dunn

2014

William Brent ja Teala Dunn läksid lahku ...[vaata paari] Raini Rodriguez #3

Raini Rodriguez

2013

Raini Rodriguez ja William Brent on lahus ...[vaata paari] Alli simpson #kaksKuulujutt

Alli simpson

2012

Alli Simpson ja William Brent on lahus ...[vaata paari] Allisyn Snyder #1

Allisyn Snyder

2009

William Brent ja Allisyn Snyder on eraldi ...[vaata paari] #5

Angela Moreno

2014

Ángela Moreno ja William Brent on kohtunud alates 25. juulist 2014.

kes on tori kelly dating
Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #4

Teala Dunn

2014

William Brent ja Teala Dunn dateerisid 2014. aasta veebruarist märtsini.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #3

Raini Rodriguez

2013

Raini Rodriguez ja William Brent on dateeritud 1. detsembrist 2013.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #kaks

Alli simpson

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Alli Simpson end 2012. aastal sidunud William Brentiga.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 70% vaata suhet #1

Allisyn Snyder

2009

William Brent ja Allisyn Snyder käisid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
William Brent25 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Angela Moreno25 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Teala Dunn24 AmburNäitleja
Ameeriklane
Raini Rodriguez27 VähkNäitleja
Ameeriklane
Alli simpson2. 3 SõnnLaulja
Austraallane
Allisyn Snyder25 SõnnNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Avengers: Ultroni vanus (2015) Billy ja Angela aastapäev Billyst armunud Angela Billy suudles Angelat Billy ja Angela Snog Billy Unger ja Angela Moreno Billy Unger ja Angela Moreno Angela Moreno poiss-sõber Billy hammustas armastust Angelaga Billy ja Angela suudlevad Billy Unger ja Angela Moreno Billy Unger ja Angela Moreno

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Laborirotid: eliitjõud2016Chase DavenportTelesaade
Kadunud medaljon: Billy Stone'i seiklused2013Billy Stone (Billy Unger)Film
Võimas Med2013Chase DavenportTelesaade
Laborirotid2012Chase Davenport, SpikeTelesaade
Koletis Mutt2011Zack Taylor (Billy Unger)Film
Miljardi dollari esmakursuslased2011Chase (nagu Billy Unger)Telefilm
Löö seda2011BrodyTelesaade
A.N.T. Talu2011NevilleTelesaade
Kutsutud2010Lisahääled (hääl, nagu Billy Unger)Film
Sammy seiklused: salakäik2010Hatchling Sammy (hääl, nagu Billy Unger)Film
Jälle sina2010Ben (Billy Unger)Film
Pole tavalist perekonda2010Troy CottenTelesaade
Pruudisõjad2009Film
Vänt: kõrge pinge2009Noor Chev (Billy Unger)Film
Jack ja oavarrest2009Prints võluv (nagu Billy Unger)Film
Vastupäev2009Sammy Benson (Billy Unger)Film
Spetsiaalagent Oso2009MichaelTelesaade
Maisi lapsed2009Lisahääled (hääl, nagu Billy Unger)Telefilm
Vaimne2009Conor StephensTelesaade
Rock Slyde2009Noor rock (Billy Unger)Film
Võimalik Sonny2009WesleyTelesaade
Hawthorne2009SamTelesaade
Muutmine2008Karjuv poiss (hääl, krediteerimata)Film
Terminaator: Sarah Connori kroonikad2008Marty BedellTelesaade
Politsei koer2008Robby North (Billy Unger)Film
Kas saate õpetada minu alligaatori kombeid?2008EricTelesaade
Rahvuslik aare: saladuste raamat2007Charles Gates (Billy Unger)Film
Seitsme üksteist: armsad mänguasjad2007Frankie (Billy Unger)Lühifilm
Kummituselausuja2005Pete MurphyTelesaade
Keskmine2005Teddy Carmichael, noor JoeyTelesaade
Meeleheitel koduperenaised2004Tšaad, Jeremy McMullinTelesaade
Külmjuhtum2003Jeff ReedTelesaade
Koorijad2001onTelesaade
Perepoiss1999Puuetega lapsed, 1. laps, muud lapsedTelesaade
Tänaõhtune saade koos Jay Lenoga1992Kid # 2, Transfat KidTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Allisyn Ashley Arm ja Billy UngerAllisyn Snyder
    • Võimalik Sonny
      2009
    [vaata sobivust]
  • Billy Unger ja Sammi HanrattySammi Hanratty
    • Kadunud medaljon: Billy Stone'i seiklused
      2013
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.