Põhiline Suhted William H. Macy

William H. Macy

Teie Homseks Horoskoop

William H. Macy AbielusVanus 71 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 2 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Felicity Huffman ja William H. MacyWilliam H. Macy ja Felicity Huffman on alates 6. septembrist 1997 olnud abielus 23 aastat. vaata suhet

Suhted

William H. Macy on olnud suhtes Megan Mullallyga.








Umbes

William H. Macy on 70-aastane Ameerika näitleja. Sündinud William Hall Macy Jr 13. märtsil 1950 USA-s Miamis, on ta kuulus Jerry Lundegaard In Fargo (1996) poolest karjääris, mis ulatub 1978. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kalad.



William H. Macy on osalenud neljal ekraanil peetud matšil, sealhulgas Sharon Stone aastal Bobby (2006), Chloe Webb sisse Häbitu (2011), Joan Allen sisse Pleasantville (1998)ja Joan Cusack sisse Häbitu (2011).






William H. Macy kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Emmy auhinna võitjad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua William H. Macy profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus124 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht1---
Kokkukaks24 aastat, 6 kuud12 aastat, 3 kuud-

Üksikasjad

EesnimiWilliam
Keskmine nimiSaal
PerekonnanimiMacy
Täisnimi sündidesWilliam Hall Macy noorem
Alternatiivne nimiBill, Willie
Vanus71 aastat
Sünnipäev13. märts 1950
SünnikohtMiami, FL, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusPikad nöörilised juuksed
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonAteist
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolAllegany keskkool, Cumberland, Maryland, Ameerika Ühendriigid (1968)
ÜlikoolVeterinaarmeditsiin, Bethany College, Bethany, Lääne-Virginia, Ameerika Ühendriigid (üle kantud), teater, Goddardi kolledž, Plainfield, Vermont, Ameerika Ühendriigid (1971)
AmetitekstNäitleja, häälekunstnik, stsenarist, õpetaja ja lavastaja teatris, filmis ja televisioonis.
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJerry Lundegaard filmis Fargo (1996)
Aasta (d) aktiivne1978 – tänapäev, 1978 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour Entertainment (LA)
Brändi kinnitus(1997) Levi's Easy Fit Jeans'i telereklaam, (1997) Gap Jeans'i telereklaam, (1984) Cling Free'i telereklaam, (2003) Avalike teenuste kuulutuse (PSA) puuetega inimeste telereklaam (2003) Microsofti telereklaamid (2006) Smith Barney telereklaam (kõneülekanne), (1986) telereklaam telliskivikiriku jaoks (2001) Trükireklaamid koos abikaasa Felicity Huffmaniga whymilk.comi piimavuntside teadlikkuse tõstmise kampaanias (2013) telereklaam Silk Almondmilk Vanilla jaoks animeeritud Almond Mani tegelaskujuna (hääleülekanne), (2015) Turbo Taxi 2015. aasta individuaalse maksude ettevalmistamise tarkvara telereklaam (kõneülekanne)
Ametlikud veebisaididwww.nndb.com/people/547/000023478/, twitter.com/williamhmacy?lang=en, www.behindthevoiceactors.com/William-H-Macy/, www.instagram.com/williamhmacy/?hl=et
IsaWilliam Hall Macy, seenior (pälvis II maailmasõjas autasu B-17 lendava kindluse pommitaja lennutamise eest auväärse lendristi ja õhumedali.)
EmaLois (sündinud Overstreet) (oli sõjalesk, kes kohtus Macy isaga pärast tema esimese mehe surma 1943. aastal.)

William Hall Macy noorem (sündinud 13. märtsil 1950) on USA näitleja ja lavastaja. Tema filmikarjäär on üles ehitatud väikeste sõltumatute filmide esinemisele, kuigi ta on esinenud ka märulifilmides. Macy on end kirjeldanud kui „omamoodi Kesk-Ameerika, WASPy, luteri tüüpi kutti ... Igavene mees”. Macy on võitnud kaks Emmy auhinda ja neli ekraaninäitlejate gildiauhinda, samuti nomineeritud parima naiskõrvalosatäitja Oscari preemiale Fargo esituses. Alates 2011. aastast on ta mänginud Frank Gallagherit, kes on Suurbritannia telesarja Shameless ekraniseeringu Showtime peategelane. Macy on alates 1997. aastast abielus Felicity Huffmaniga.



Lisateave William H. Macy kohta William H. Macy kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksFelicity HuffmanAbielusSeptember 1996kohal24 aastat
1Megan MullallySuhe -
Felicity Huffman #kaks

Felicity Huffman

üheksateist üheksakümmend kuus

William H. Macy ja Felicity Huffman on mesilased ...[vaata paari] Megan Mullally #1

Megan Mullally

William H. Macy ja Megan Mullally on lahus ...[vaata paari] #kaks

Felicity Huffman

üheksateist üheksakümmend kuus

William H. Macy ja Felicity Huffman on olnud abielus 23 aastat. Pärast 1996. aasta septembris koosviibimist olid nad kohtamas 1 aasta ja abiellusid 6. septembril 1997.

on bobby flay tutvumine katie lee'ga
Suhe 24 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Megan Mullally

William H. Macy ja Megan Mullally olid omavahelistes suhetes.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
William H. Macy71 kalaNäitleja
Ameeriklane
Felicity Huffman58 AmburNäitleja
Ameeriklane
Megan Mullally62 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sofia GraceNaine1. august 200020 aastat vana Felicity Huffman
Georgia GraceNaine14. märts 200219-aastane Felicity Huffman

Pildigalerii

ER - William H. Macy Kook (2014) Kook (2014) Istungid - William H. Macy ja John Hawkes (2012) Fargo (1996) William H. Macy ja Kate Beckinsale: 22. iga-aastane kriitikute valiku auhind William H. Macy ja Kate Beckinsale: 22. iga-aastane kriitikute valiku auhind Häbitu plakat, 7. hooaeg (2016) Pildid toast Häbitu cast 'Meeleheitel koduperenaiste' sarja finaal Lincolni advokaat

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Krystal2017Dr Wyatt OgburnFilm
Vere isa2016KirbyFilm
Walter2015Dr CormanFilm
Autode varastamine2015Philip WyattFilm
Tuba2015RobertFilm
Valige palve2015BillFilm
Roolivaba2014Trill (omanik)Film
Kahebitine valss2014CarlFilm
Kook2014LeonardFilm
Üksikvõte2013PittFilm
Tuul tõuseb2013Satomi (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Usalda mind2013GaryFilm
Seansid2012Isa BrendanFilm
Ernest & Celestine2012Peamine hambaarst (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Lincolni advokaat2011Frank LevinFilm
Häbitu2011Frank Gallagher, Jerry GallagherTelesaade
Portreed dramaatilises ajas2011William H. MacyFilm
Versailles2011BillTelesaade
Räpane tüdruk2010RayFilm
Marmaduke2010Don TwomblyFilm
Lühikesed püksid2009Dr NoseworthyFilm
Neiu Heist2009George McLendonFilm
Bart sai toa2008ErnieFilm
Diil2008Charlie BernsFilm
Jutustus Despereaux'st2008Lester (hääl)Film
Pereisa2008Todd BeckerTelefilm
Ta oli vaikne mees2007Gene ShelbyFilm
Metssead2007Dudley FrankFilm
Bobby2006PaulFilm
Doogal2006Brian (hääl)Film
Kõigi kangelased2006Vasak Maginnis (hääl)Film
Sisemaa impeerium2006TeadustajaFilm
Õudusunenäod ja unenäod: Stephen Kingi lugudest2006Clyde Umney, George Demmick, Sam LandryTelesaade
Uudishimulik George2006JutustajaTelesaade
Ühik2006USA presidentTelesaade
Edmond2005EdmondFilm
Sahara2005Admiral SandeckerFilm
Täname suitsetamise eest2005Senaator Ortolan FinistirreFilm
Mobiilne2004Sgt. Bob MooneyFilm
Vaenlase kätes2004Paadi pealik Nathan TraversFilm
Spartalane2004StoddardFilm
Pööratavad vead2004Arthur RavenTelefilm
Villakork2004JalgTelefilm
Merebiskviit2003Puuk Tock McGlaughlinFilm
Sinatra varastamine2003John IrwinFilm
Lahedam2003Bernie LootzFilm
Korrast ära2003StevenTelesaade
Tere tulemast Collinwoodi2002RileyFilm
Uksest ukseni2002Bill PorterTelefilm
See on väga lustlik Muppet jõulufilm2002GlennTelefilm
Keskendu2001Lawrence NewmanFilm
Jurassic Park III2001Paul KirbyFilm
Paanika2000AlexFilm
Osariik ja Main2000Walt PriceFilm
Õnnelik, Texas1999RõõmusFilm
Magnoolia1999Viktoriin Kid Donnie SmithFilm
Salapära mehed1999Eddy, kühvelFilm
Kerge mõrvajuhtum1999Terry ThorpeTelefilm
Peata ratsaniku öö1999Ichabodi kraana (hääl)Telefilm
Batman Beyond1999Aaron Herbst, KarrosTelesaade
Tsiviilhagi1998James GordonFilm
Jerry ja Tom1998KarlFilm
Pleasantville1998GeorgeFilm
Psühho1998Milton ArbogastFilm
Con1998BobbyTelefilm
Herakles1998Jorgen Svenson, Sven JorgensonTelesaade
Spordiöö1998Sam DonovanTelesaade
Lõvisüdamed1998Lõvi LõvisüdaTelesaade
Metsik Thornberrys1998LapTelesaade
Õhuvägi Üks1997Major CaldwellFilm
Boogie ööd1997Väike BillFilm
Colin Fitz elab!1997Hr O'DayFilm
Viipake koer1997Hr YoungFilm
künka kuningas1997Dr. RubiinTelesaade
Periskoop allaüheksateist üheksakümmend kuusKapten KnoxFilm
Fargoüheksateist üheksakümmend kuusJerry LundegaardFilm
Mississippi kummitusedüheksateist üheksakümmend kuusCharlie CriscoFilm
Löö mindüheksateist üheksakümmend kuusPolitseinikFilm
Andersonvilleüheksateist üheksakümmend kuusKolon ChandlerTelesaade
Supermees: animeeritud sariüheksateist üheksakümmend kuusdirektorTelesaade
Kirjutamine seinalüheksateist üheksakümmend kuusPetrocelliTelefilm
Üle kahtluseüheksateist üheksakümmend viisPlussid. Atty. SchultzFilm
Evolverüheksateist üheksakümmend viisEvolver (hääl, WH Macy)Film
Härra Hollandi Opusüheksateist üheksakümmend viisAsepresident Wolters (nagu W.H. Macy)Film
Mõrv esimesesüheksateist üheksakümmend viisWilliam McNeil (Bill Macy rollis)Film
Toakaaslasedüheksateist üheksakümmend viisArst (krediteerimata)Film
Pikk luguüheksateist üheksakümmend viisRaudteemagnet (krediteerimata)Film
Kurjuse varjusüheksateist üheksakümmend viisDr Frank TeagueTelefilm
Müsteeriumitantsüheksateist üheksakümmend viisBob WilsonTelesaade
Nägemisest surnud1994Steven MeekerFilm
Oleanna1994JohnFilm
Klient1994Dr GreenwayFilm
ON1994Dr. David MorgensternTelesaade
Texaslane1994ArstTelefilm
Olla inimene1993BorisFilm
Benny & Joon1993Randy BurchFilm
Bobby Fischeri otsimine1993Tuunikala isaFilm
Kakskümmend taala1993KinnisvaraametnikFilm
Bakersfield P.D.1993Russell KarpTelesaade
Frasier1993RalphTelesaade
Mõrvarlik suhe: Carolyn Warmuse lugu1992Sean HammelTelefilm
Kohustusliinil: piiramisrõngas Marionis1992Ray DanielsTelefilm
Reamees1992Psühhiaater (W. W. Macy rollis)Telefilm
Õigluse süda1992PutkaTelefilm
Tapmine1991Tim SullivanFilm
Varjud ja udu1991Spiro Spiro (nagu W.H. Macy)Film
Kodusõjad1991Donald PatchenTelesaade
Seadus ja kord1990USA advokaadi abi John McCormack, Jack PowellTelesaade
Simpsonid1989William H. MacyTelesaade
Asjad muutuvad1988Billy Drake (WH Macy rollis)Film
Huuleteenus1988Põllumees (nagu W.H. Macy)Telefilm
Mary Phagani mõrv1988RandyTelesaade
Tattingeri oma1988MyronTelesaade
Mängude maja1987Sgt. Moran (nagu W.H. Macy)Film
Raadio päevad1987Raadio hääl (nagu W. H. Macy)Film
L.A. seadus1986Bernard RuskinTelesaade
Viimane draakon1985J.J. (nagu W.H. Macy)Film
Spenser: rentimiseks1985Ringkonnaprokurör, Efrem ConnorsTelesaade
Ekvalaiser1985Dr SpauldingTelesaade
Kodulinn1985Lix DixwellTelesaade
Joanna1985Napoleoni FlipperTelefilm
Poiss, kes armastas trolle1984Sokrates (nagu W.H. Macy)Telefilm
Söögituba1984... (nagu W. H. Macy), arhitekt, Arthur, CharlieTelefilm
Elus Off Centerist1984Telesaade
Kate ja Allie1984CarlTelesaade
WarGames1983NORADi ohvitser (krediteerimata)Film
Jäljetult1983Reporter (nagu W.H. Macy)Film
Häll kukub1983Ben Duffy (WH Macy rollis)Telefilm
Sitcom1983Chip karusmariTelefilm
Loll ümberringi1980Bronski (kui W.H. Macy)Film
Kuskil ajas1980Kriitik (nagu W. H. Macy)Film
Ärkamismaa1978Will BeagleTelesaade
ABC järelkooli eripakkumised1972Kaupluse töötajaTelesaade
Teine maailm1964Frank Fisk (1982) (WH Macy rollis)Telesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Sharon Stone ja William H. MacySharon Stone
    • Bobby
      2006
    [vaata sobivust]
  • William H. Macy ja Chloe WebbChloe Webb
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]
  • William H. Macy ja Joan AllenJoan Allen
    • Pleasantville
      1998
    [vaata sobivust]
  • William H. Macy ja Joan CusackJoan Cusack
    • Häbitu
      2011
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.