Põhiline Tutvumisleht Willie Garson

Willie Garson

Teie Homseks Horoskoop

Willie GarsonVanus 57 aastat vana Tähtkuju kala

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Willie Garson tõenäoliselt vallaline.








mis on dan howells keskmine nimi

Suhted

Meil ei ole andmeid varasemate suhete kohta Willie Garsoni kohta.



Umbes

Willie Garson on 57-aastane Ameerika näitleja. Sündinud William Garson Paszamant 20. veebruaril 1964 Highland Parkis, New Jersey osariigis USA-s, on ta kuulus seksi ja linna poolest. Tema Tähtkuju on Kalad.






Willie Garson on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Mario Cantone Seks ja linn 2 (2010)ja Sean Palmer sisse Seks ja linn (1998).



Willie Garson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

john nõgesed naine cathryn sealey

Panustage

Aidake meil luua Willie Garsoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Üksikasjad

EesnimiWillie
Keskmine nimiKelner
PerekonnanimiPashamant
Täisnimi sündidesWilliam Kelner Paszamant
Vanus57 aastat
Sünnipäev20. veebruar 1964
SünnikohtHighland Park, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvVarsti
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHighland Parki keskkool 1982. aastal
ÜlikoolWesleyani ülikool teatrikraadi saamiseks, Yale'i draamakool
AmetitekstNäitleja, lavastaja, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSeks ja linn
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Paradigma talentide agentuur, Emptage Halletti agentuur
Brändi kinnitusGM / OnStari telereklaam (1998), MCI One telereklaam (1996)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/WillieGarson, www.facebook.com/pages/Willie-Garson/156517357713681, www.nndb.com/people/729/000109402/, www.biography.com/people/willie-garson-591616

William Garson Paszamant (sündinud 20. veebruaril 1964) on USA näitleja. Ta on esinenud enam kui 75 filmis ja enam kui 300 teleosas. Ta on tuntud Stanford Blatchi mängimise eest HBO sarjas Seks ja linn ning sellega seotud filmides Seks ja linn ning Seks ja linn 2 ning Mozzie rollist USA võrgus sarjas Valge krae aastatel 2009–2014. ilmub Hawaii Five-0-l Gerard Hirschina. Samuti mängis ta tegelast Martin Lloydi ulmesarjas Stargate SG-1.

Lisateave Willie Garsoni kohta Willie Garsoni kohta vähem

Pildigalerii

Willie Garson Willie Garson Willie Garson Valge krae (2009) Willie Garson Willie Garson Valge krae (2009) Willie Garson Willie Garson Willie Garson Willie Garson Valge krae (2009)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Võlulaager2020KasiinohaldurFilm
Karantiin2020Lenny NevilleTelesaade
7 päeva Vegasesse2019. aastaDannyFilm
Kellamehed2019. aastaDomeenFilm
Jõulusoov2019. aastaDirektor WilsonTelefilm
Magnum P.I.2018Gerard HirschTelesaade
Lendamata jätmine2018Film
Sööt2017Hr BrackFilm
Polka kuningas2017LonnyFilm
Vestlused L.A.2017Dr KerrTelesaade
Pääste2017Dr CarsonTelesaade
Suur suu2017Telesaade
Usaldusfond2016Jerry PetersFilm
Imelikud Üksikud2015.CarlTelesaade
Supertüdruk2015.Steve LomeliTelesaade
Häbikäik2014Dan Karlin |Film
Tüdruk vastab maailmale2014Harrison MillerTelesaade
Laura müsteeriumid2014Georges Tilleu aka NinaTelesaade
Kuidas vanematega koos elada (elu lõpuni)2013HarryTelesaade
Wendell ja Vinnie2013Telesaade
Perioodid.2012Film
Fops2012KuningasLühifilm
Istungil koos Jonathan Pessiniga2012Dr GeoffreyTelesaade
Franklin ja Bash2011Dr Nick BeckmanTelesaade
Terve päev maha2011WillieTelesaade
Ashley tuhk2010mudaFilm
Seks ja linn 22010StanfordFilm
Kuum Clevelandis2010Dr. BrotzTelesaade
Kogu tõde2010Telesaade
Hawaii viis-02010Gerard HirschTelesaade
Koletise kangelased2010Tom TrudellFilm
Shanoni vikerkaar2009RichardFilm
Töövalud2009CarlFilm
Vaimne2009Leonard SteinbergTelesaade
Valgekrae2009Mozzie, hr C.Telesaade
Beau on olemas2008Joel GoldmanFilm
Seks ja linn2008Stanford BlatchFilm
Šokolaadiuudised2008Larry TurnerTelesaade
Kujutlusvõime liiklejad2008Püksid ArmstrongTelesaade
Kõva neli2007Orville ChisholmFilm
John Cincinnatist2007Meyer DicksteinTelesaade
Karikakarde lükkamine2007Paks paksemTelesaade
Waverly Place'i võlurid2007Hr. FrenchyTelesaade
Teler2006BrianFilm
Suum2006MunnFilm
Palaviku pigi2005KevinFilm
Nagu taevas2005KaptenFilm
Väike Manhattan2005RalphFilm
Keskmine2005Alan HitchensTelesaade
Hollywoodi asepresident2005PaulTelefilm
D maja2004PiletiagentFilm
Teiste inimeste nägemine2004KirjanikFilm
Crux2004Trossi hoidev meesLühifilm
Probleem hirmuga2003ErinFilm
Freaky reede2003EvanFilm
Eriline2003Kahtlane ratastoolipoissLühifilm
Kõik Andersonite kohta2003Bud BarberTelesaade
Las Vegas2003Pete NatelsonTelesaade
Kaks ja pool meest2003Dr. StavenTelesaade
Wild Card2003Alan Farmer, Brad PittTelesaade
Harry tüdruk2003Telefilm
Läige2002Sonny SpikeFilm
CSI: Miami2002Ian Sutter, Ian SuttonTelesaade
Tervitused Tucsonilt2002Hr GarganTelesaade
Munk2002Leo NavarroTelesaade
Pildistatud2002Dr. ristTelesaade
Välja külm2001Ted MuntzFilm
Tänan taevast2001Toetus tugevFilm
Californiasse minek2001Percy UtleyTelesaade
2. eriüksus2001Amphorian, Amor, Ross BowmanTelesaade
Jaoskond2001DekeTelesaade
Jää2001Telefilm
2. kindlus2000Stanley NussbaumFilm
Meie huuled on suletud2000Agent NormFilm
Mis planeedilt olete pärit?2000BrettFilm
Rayst on kahju2000Hr SchwarzeneggarLühifilm
Inglite linn2000Norman LewisTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Bud Simmons, seksikas kiisuTelesaade
9. tase2000LuudTelesaade
Jah, kallis2000GordonTelesaade
Hollywoodi off-ramp2000Telesaade
Olles John Malkovich1999Poiss restoranisFilm
Mängi seda luuni1999Cappie CaplanFilm
Äärelinnad1999CraigFilm
Tule, ole õnnelik: Partridge'i perekonna lugu1999SamTelefilm
Elamine valjusti1998Mees liftisFilm
Maarjaga on midagi seotud1998Dr. Istu nägu, keskkooli PalFilm
Conrad Bloom1998SpencerTelesaade
Seks ja linn1998Stanford BlatchTelesaade
Küsige Harrietilt1998Ronnie RendallTelesaade
Kükloop, beebi1997WillieFilm
Ally McBeal1997Alan Farmer, Frank SheaTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997TurvameesTelesaade
Tulista mind lihtsalt!1997KurtTelesaade
Tähevärav SG-11997Martin LloydTelesaade
Praktika1997D.A. Frank SheaTelesaade
Üksinda metsasüheksateist üheksakümmend kuusLyleFilm
Kingpinüheksateist üheksakümmend kuusRahakott SnatcherFilm
Mars ründab!üheksateist üheksakümmend kuusEttevõtte meesFilm
Marty Fine saatusüheksateist üheksakümmend kuusJackFilm
Kiviüheksateist üheksakümmend kuusFrancis ReynoldsFilm
Varajane väljaanneüheksateist üheksakümmend kuusWillie DretlerTelesaade
Nash silladüheksateist üheksakümmend kuusLeonard VossTelesaade
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusAllaTelesaade
Seos, mis seobüheksateist üheksakümmend viisRay TantonFilm
Mida teha Denveris, kui olete surnudüheksateist üheksakümmend viisMansett (nagu William Garson)Film
Paljajalu tegevjuhtüheksateist üheksakümmend viisTelefilm
Caroline linnasüheksateist üheksakümmend viisTüütu kuttTelesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisLee Harvey OswaldTelesaade
Partneridüheksateist üheksakümmend viisLarryTelesaade
Sea Styüheksateist üheksakümmend viisHansenTelesaade
Star Trek: Voyagerüheksateist üheksakümmend viisRiiaTelesaade
Üksik Poissüheksateist üheksakümmend viisTedTelesaade
VR.5üheksateist üheksakümmend viisKummaline kuttTelesaade
Monroedüheksateist üheksakümmend viisRamsey BryantTelesaade
Linnakraapid: Los Angeles1994JohnFilm
Iga hingamine1994BobFilm
Sõnatu1994MunnFilm
Must lammas1994Anthony GuifoyleTelesaade
Sõbrad1994SteveTelesaade
Viie inimese pidu1994Härra. RoomasTelesaade
Ingel puudutas1994Eddie BrennerTelesaade
Ray Alexander: Maitse õiglusele1994Telefilm
Nurmenukupäev1993Fili assistent KennyFilm
Taltsutamatu süda1993PatsyFilm
Kui erakond on läbi1993Vic MontanaFilm
Päevakuu1993SimonTelefilm
Nende oma liiga1993Telesaade
Poiss kohtub maailmaga1993Leonard Spinelli, Mervyn, ministerTelesaade
Kuu Miami kohal1993Telesaade
NYPD sinine1993Henry CoffieldTelesaade
X-toimikud1993Henry Weems, Quinton 'Roach' vabaltTelesaade
Suur Al1993RickiTelefilm
Rubiin1992Lee Harvey OswaldFilm
Lendav pime1992Leech BoyTelesaade
Hull sinu pärast1992RandallTelesaade
Melrose koht1992Dr MosleyTelesaade
Renegade1992TommyTelesaade
Mafioosod1991Telefonioperaator (Willy Garson)Film
Seebialus1991Nitwiti tegevjuhtFilm
Walter Ego1991Prillidega munaLühifilm
Üle rööbaste1990Müügimees (William Garson)Film
Aju surnud1990Juhatuse liigeFilm
Tagasi võetud1990Nerd õpilaneFilm
Ford Fairlani seiklused1990Frat BoyFilm
Twin Peaks1990Raskmetall RoadieTelesaade
Mitte kuskile maad1990Poe omanikLühifilm
Väeosa Beverly Hills1989BruceFilm
Peter Gunn1989RoostesTelefilm
Booker1989Mac LarsonTelesaade
Kanasupp1989KelnerTelesaade
Treener1989AmetnikTelesaade
Hüpe1989Alik Idell, Lee Harvey Oswald, SeymourTelesaade
Elu hind1987IsaLühifilm
Minu kaks isa1987TomTelesaade
kolmekümnest1987RayTelesaade
Tahtlik võõras1986Telesaade
L.A. seadus1986Jay BergTelesaade
Jälle sina?1986AmetnikTelesaade
Hr Belvedere1985CarlTelesaade
Terviseks1982KelnerTelesaade
Perekondlikud sidemed1982WalterTelesaade
Newhart1982Hr Whorley, Steve WindsellTelesaade
Ameerika mängumaja1980IsaTelesaade
See on elamine1980Phil RomanTelesaade
Disney maagiline maailm1954Gladstone'i assistentTelesaade
Oru hertsogWillieFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi