Põhiline Suhted Yong-ha park

Yong-ha park

Teie Homseks Horoskoop

Yong-ha park 1977 - 2010Vanus 32 surma ajal Tähtkuju Lõvi Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Yong-ha Park oli suhtes Yoo-jin Kimiga(2002).



Umbes

Lõuna-Korea näitleja Yong-ha Park sündis 12. augustil 1977 Lõuna-Koreas ja suri 30. juunil 2010 Lõuna-Korea Soulis, 32-aastaselt. Teda mäletatakse kõige enam Jälle. Tema Tähtkuju on Lõvi.






Yong-ha Park oli ekraanil Ji-woo Choi aastal Gyeoul yeonga (2002).



Yong-ha Park kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1977 sündi, enesetapu teinud näitlejad ja Seoulist pärit inimesed.

Panustage

Aidake meil luua Yong-ha pargi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht1---
Kokku1--

Üksikasjad

EesnimiYong-ha
PerekonnanimiPark
Alternatiivne nimiYong-ha park, Yong-ha park
Vanus32 (surma vanus) aastat
Sünnipäev12. august 1977
SünnikohtLõuna-Korea
Suri30. juuni 2010
SurmakohtSoul, Lõuna-Korea
Surma põhjusTa leiti oma kodust surnuna 30. juuni 2010 varahommikul pärast ilmselt enesetappu. Seouli politsei teatel leidis Parki ema kella 5.30 paiku mobiiltelefoni laadimiskaabli küljes rippuva Park Young-Ha.
Kõrgus5 '9¼' (176 cm)
Kaal147 naela (67 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonBudistlik
RahvusAasiapärane
RahvusLõuna-Korea
KeskkoolGwangseongi keskkool
ÜlikoolChungangi teatrikõrgkool
AmetitekstNäitleja, laulja, ärimees
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustJälle
Muusikažanr (tekst)Pop, K-Pop, J-Pop
Aasta (d) aktiivne1994–2010
PlaadifirmaPoni kanjon (Jaapan)

Park Yong-ha (korea keeles 박용하, 12. august 1977 - 30. juuni 2010) oli Lõuna-Korea näitleja ja laulja.

Lisateave Yong-ha pargi kohta Vähem Yong-ha pargist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Yoo-jin KimSuhe20022002-
Yoo-jin Kim #1

Yoo-jin Kim

2002

Yoo-jin Kim ja Yong-ha park on eraldatud ...[vaata paari] #1

Yoo-jin Kim

2002

Yoo-jin Kim ja Yong-ha Park pärinesid 2002. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Yong-ha park32 LõviNäitleja
Lõuna-Korea
Yoo-jin Kim40 kalaNäitleja
Lõuna-Korea

Pildigalerii

Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park Yong-ha park

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jak-jeon2009Hyun-soo KangFilm
Namja-I-Yaki2009Kim ShinTelesaade
Õhus2008Lee Kyung-MinTelesaade
Tokyo wankei: armastuse saatus2004saabTelesaade
Gyeoul yeonga2002Sang-Hyuk KimTelesaade
Jälle2002Yong-haFilm
Leobing Yu2002Lee HyukTelesaade
Kui jõulude ajal sajab lund1998Film

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Choi Ji-Woo
    • Gyeoul yeonga
      2002
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.