Põhiline Suhted Zac Efron

Zac Efron

Zac Efron Vallaline11. koht 1Vanus 33 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 11 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Zac Efron on praegu vallaline.

Suhted

Zac Efron on olnud suhetes Vanessa Valladaresega(2020–2021), Sarah Bro(2019), Halston Sage(2018 - 2020), Sami Miro(2014 - 2016), Lily Collins(2012 - 2013)ja Vanessa Hudgens(2005 - 2010).



Zac Efronil on olnud kohtumisi Michelle Rodriguezega(2014)ja Lindsay Lohan(2011).

Kuuldavasti on Zac Efron ühendanud Alexandra Daddario(2017), Mel B.(2017)ja Aleksandria torm(2012).

Umbes

Zac Efron on 33-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Zachary David Alexander Efronis 18. oktoobril 1987 San Luis Obispos, Californias, USA-s, on ta kuulus keskkoolimuusikali poolest. Tema Tähtkuju on Kaalud.



kes on tobey maguire dating

Zac Efron on osalenud 26 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Anna Kendrick Mike ja Dave vajavad pulmakuupäevi (2016), Ashley Tisdale aastal Keskkooli muusikal (2006), Brenda Song sisse Zacki ja Cody sviitelu (2005), Claire Danes sisse Mina ja Orson Welles (2008)ja Imogen Poots aastal See piinlik hetk (2014).

Zac Efron kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Zac Efroni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



on dylan o brien vallaline

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht64 aastat, 5 kuud1 aasta, 9 kuud8 kuud, 2 päeva
Kohtuminekaks2 kuud, 1 päev1 kuu-
Kuuldavasti33 kuud, 2 päeva1 kuu, 11 päeva1 kuu, 1 päev
Kokkuüksteist4 aastat, 5 kuud1 aasta1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiZac
Keskmine nimiDavid
PerekonnanimiEfron
Täisnimi sündidesZachary David Alexander Efron
Vanus33 aastat
Sünnipäev18. oktoober 1987
SünnikohtSan Luis Obispo, California, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal75 kg (165 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusLihased, sinised silmad, macho mehe vibe, habe
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolArroyo Grande keskkool, Arroyo Grande, California, USA (2006)
ÜlikoolLõuna-California ülikool, Los Angeles, USA, California, Vaikse ookeani etenduskunstide konservatoorium, Santa Maria, California, USA
AmetitekstNäitleja, laulja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKeskkooli muusikal
Aasta (d) aktiivne2002 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Loovkunstnike agentuur, Alkeemia meelelahutus
Brändi kinnitusJohn John Denim
Riiete suurus5’7 kuni 5’8
Kinga suurus8.5
Ametlikud veebisaididtwitter.com/zacefron, www.facebook.com/ZacEfron, www.zac-efron.com/, www.zac-efron.us, www.zacefron.com/, www.zachary-e.org, www.zefron. com, http://www.zacefron.com
IsaDavid efron
EmaStarla Baskett Efron
VendNicholas Dylan Harrison Efron
SõberAshley Tisdale, Miley Cyrus, Taylor Schilling, Nikki Blonsky, Nick Jonas, Kevin Jonas, Joe Jonas, Sterling Knight, Ryan Rottman, Taylor Swift, Miles Teller, Michelle Pfeiffer, Nicki Minaj, Vanessa Hudgens (endine tüdruksõber), Brenda Song, Selena Gomez, Maria Menounos, Slater Forell, Shiloh Fernandez, Lea Michelle
Seotud inimesedVanessa Hudgens, Nikki Blonsky, Ashley Tisdale, Corbin Bleu, Lucas Gabriel, Monique Coleman, John Travolta (juukselakk)
LemmikloomadAustraalia lambakoer (koer - kutsikas) [2007-2008], siiami kass (kass - Simon)
LemmikinimesedSteven Strait, Tyra Banks, Rosario Dawson, Skylar Astin, Brandon Beemer, Shiloh Fernandez, Maria Menounos, Penelope Cruz, Jessica Alba, Johnny Depp, Kobe Bryant, Vanessa Hudgens
LemmikfilmidGooinesid, Dumb ja Dumber
Lemmikud telesaatedRocko tänapäevane elu, kõige äärmuslikum väljajätmine, WSOP, Ameerika iidol, The Wiggles., Üsna kummalised vanemad, World Series of Poker
LemmikbändidThe Wallflowers, The Shins, Gorillaz, Postiteenistus, John Mayer
LemmiklauludMidagi muud kui riik
LemmikraamatudRobinson Crusoe (autor Daniel Defoe), Vegase ründamine (Ben Mezrich)
LemmikkohadLondon, San Francisco, California
LemmiktoidudŠokolaadipiim, eksootilised toidud, apelsinikana, sushi, nisuõhnad, smuutid
LemmikvärvidSinine, Punane
Lemmikud tarvikudKellad

Zachary David Alexander Efron (; sündinud 18. oktoobril 1987) on USA näitleja ja laulja. Ta alustas professionaalset tegutsemist 2000. aastate alguses ja tõusis esile 2000. aastate lõpus Troy Boltoni juhtrolli eest keskkooli muusikalitriloogias (2006–2008). Sel ajal mängis ta ka muusikalistes filmides Hairspray (2007) ja komöödiafilmis 17 Again (2009). Sellest ajast alates on Efron mänginud filmides aastavahetus (2011), õnnelik (2012), paberipoiss (2012), naabrid (2014), räpane vanaisa (2016), Baywatch (2017) ja suurim näitleja (2017) . Ta mängis Ted Bundyt filmis Extremely Wicked, Shockingly Evil and Vile (2019).

Lisateave Zac Efroni kohta Zac Efronist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistVanessa valladaresSuheJuuli 2020Veebruar 20218 kuud
10Sarah BroSuhe R Veebruar 2019Oktoober 20198 kuud
9Halston SageSuhe R November 2018Juuli 20201 aasta
8Alexandra DaddarioKohtumine R Mai 2017August 20173 kuud
7Mel BKohtumine R 20172017-
6Sami MiroSuheSeptember 2014Aprill 20161 aasta
5Michelle RodriguezKohtumineJuuni 2014August 20142 kuud
4Aleksandria tormKohtumine R Juuli 2012August 20121 kuu
3Lily CollinsSuhe R Veebruar 2012Detsember 20131 aasta
kaksLindsay LohanKohtumine20112011-
1Vanessa HudgensSuheSeptember 2005Veebruar 20104 aastat
Vanessa valladares #üksteist

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares ja Zac Efron läksid lahku ...[vaata paari] Sarah Bro #10Kuulujutt

Sarah Bro

2019. aasta

Sarah Bro ja Zac Efron kuulusid kuuldavasti ...[vaata paari] Halston Sage #9Kuulujutt

Halston Sage

2018 - 2020

Kuuldavasti olid Halston Sage ja Zac Efron ...[vaata paari] Alexandra Daddario #8Kuulujutt

Alexandra Daddario

2017

Alexandra Daddario ja Zac Efron olid kuulujutuga ...[vaata paari] Mel B #7Kuulujutt

Mel B

2017

Mel B ja Zac Efron on lahus ...[vaata paari] Sami Miro #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro ja Zac Efron lahkusid 24. aprillil ...[vaata paari] Michelle Rodriguez #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron ja Michelle Rodriguez läksid lahku ...[vaata paari] Aleksandria torm #4Kuulujutt

Aleksandria torm

2012

Alexandria Storm ja Zac Efron olid kuuldavasti ...[vaata paari] Lily Collins #3Kuulujutt

Lily Collins

2012 - 2013

Kuuldavasti olid Lily Collins ja Zac Efron ...[vaata paari] Lindsay Lohan #kaks

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron ja Lindsay Lohan on lahus ...[vaata paari] Vanessa Hudgens #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens ja Zac Efron läksid lahku Fe ...[vaata paari] #üksteist

Vanessa valladares

2020 - 2021

Vanessa Valladares ja Zac Efron on dateeritud juulist 2020 kuni märtsini 2021.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #10

Sarah Bro

2019 (kuulujutt)

Sarah Bro olevat kuulunud Zac Efroni juurde 2019. aasta veebruaris.

Suhe 8 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #9

Halston Sage

2018–2020 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Halston Sage Zac Efroni 2018. aasta novembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #8

Alexandra Daddario

2017 (kuulujutt)

Alexandra Daddario olevat kuulunud Zac Efroni juurde 2017. aasta mais.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #7

Mel B

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Mel B end 2017. aastal Zac Efroniga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #6

Sami Miro

2014 - 2016

Sami Miro ja Zac Efron on dateeritud 5. septembrist 2014 kuni aprillini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #5

Michelle Rodriguez

2014

Zac Efron ja Michelle Rodriguez kohtusid 2014. aasta juunis.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #4

Aleksandria torm

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Alexandria Storm end Zac Efroniga sidunud 2012. aasta juulis.

ed westwick ja leighton meester tutvumine
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #3

Lily Collins

2012 - 2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Lily Collins end Zac Efroniga sidunud 2012. aasta veebruaris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Lindsay Lohan

2011

Zac Efron ja Lindsay Lohan kohtusid 2011. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #1

Vanessa Hudgens

2005 - 2010

Vanessa Hudgens ja Zac Efron on dateeritud 2005. aasta septembrist kuni 2010. aasta veebruarini.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Zac Efron33 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Vanessa valladares25 LõviMudel
Austraallane
Sarah Bro25 kalaUjumine
Taani keel
Halston Sage28 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Alexandra Daddario35 kalaNäitleja
Ameeriklane
Mel BNeli, viis KaksikudMuusik
Briti
Sami Miro33 KaaludÄri
Ameeriklane
Michelle Rodriguez42 VähkNäitleja
Ameeriklane
Aleksandria torm37 SõnnMudel
Lily Collins32 kalaNäitleja
Briti
Lindsay Lohan3. 4 VähkNäitleja
Ameeriklane
Vanessa Hudgens32 AmburNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares Vanessa valladares

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Päästa Ralph2021Bobby (hääl)Lühifilm
Scoob!2020Fred Jones (hääl)Film
Äärmiselt kuri, šokeerivalt kuri ja alatu2019. aastaTed BundyFilm
Rand Bum2019. aastaVärelusFilm
Inimeste avastused2019. aastaGaryTelesaade
Suurim showman2017Phillip CarlyleFilm
Baywatch2017Matt BrodyFilm
Katastroofiartist2017‘Chris-R’, DanFilm
Pealkirjata Anthony Hayesi kuldfilm2017Mees ÜksFilm
Columbia talv2017Lühifilm
Hugo: Zac Efroni reklaam2017Lühifilm
Räpane vanaisa2016Jason KellyFilm
Mike ja Dave vajavad pulmakuupäevi2016Dave StangleFilm
Naabrid 2: Korporatsioonide tõus2016Teddy SandersFilm
Naabrid 3: tõusvad zombid2016Teddy SandersLühifilm
Oleme teie sõbrad2015.ColeFilm
Tulehakatus2014Andy McGeeFilm
See piinlik hetk2014JasonFilm
Naabrid2014Teddy SandersFilm
Tänaõhtune saade, peaosas Jimmy Fallon2014Britney AndersonTelesaade
Robot Chicken DC Comics Special II: kaabakad paradiisis2014Aju (hääl), superpoissTelefilm
Parkland2013Dr Charles 'Jim' CarricoFilm
Õnnelik2012LoganFilm
Lorax2012Ted (hääl)Film
Vabakunst2012ÖöFilm
Paberipoiss2012Jack JansenFilm
Iga hinna eest2012Dean WhippleFilm
John John Denim: Rass2012KuttLühifilm
vanaaasta õhtu2011Paul (segment „Resolutsiooni tuur“)Film
Charlie Pilv2010Charlie PilvFilm
Robotkana: Tähesõjad III2010Anakin Skywalker (hääl)Telefilm
17 Jällegi2009Mike O'DonnellFilm
Keskkooli muusikal 32008Troy BoltonFilm
Mina ja Orson Welles2008Richard SamuelsFilm
Juukselakk2007Link LarkinFilm
Keskkooli muusikal 22007Troy BoltonTelefilm
Danimals: Zac Efron ja Corbin Bleu Commercial2007Lühifilm
Disney haarake raamat: Zac Efron ja Vanessa Hudgensi reklaam2007ZacLühifilm
Keskkooli muusikal2006Troy BoltonTelefilm
Kui te elaksite siin, oleksite nüüd kodus2006CodyTelefilm
Heist2006Pizza mees # 1Telesaade
Asendajad2006Davey HunkerhoffTelesaade
Derby täkk2005Patrick McCardleFilm
Kana robot2005Anakin Skywalker, mees, punavõimTelesaade
Zacki ja Cody sviitelu2005TrevorTelesaade
Imejooks2004Stephen MorganTelefilm
Kolmekordne mäng2004Harry FullerTelesaade
Entourage2004Zac EfronTelesaade
Suvemaa2004Cameroni pallTelesaade
Carl Laemke suur maailm2003Pete LaemkeTelesaade
NCIS2003Daniel AustinTelesaade
Melinda maailm2003StuartFilm
CSI: Miami2002Seth DawsonTelesaade
Firefly2002Noor SimonTelesaade
Eestkostja2001Luke tomelloTelesaade
ON1994Bobby NevilleTelesaade
Pealkirjata John McAfee projektAri FurmanFilm
Pealkirjata langevarjuhüpeFilm
Tapa Zac EfronFilm
Kolm meest ja lapsFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Anna Kendrick ja Zac EfronAnna Kendrick
    • Mike ja Dave vajavad pulmakuupäevi
      2016
    [vaata sobivust]
  • Ashley Tisdale ja Zac EfronAshley Tisdale
    • Keskkooli muusikal
      2006
    [+1 veel]
  • Brenda Song ja Zac EfronBrenda Song
    • Zacki ja Cody sviitelu
      2005
    [vaata sobivust]
  • Claire Danes ja Zac EfronClaire Danes
    • Mina ja Orson Welles
      2008
    [vaata sobivust]
  • Imogen Poots ja Zac EfronImogen Poots
    • See piinlik hetk
      2014
    [vaata sobivust]
  • Lily Collins ja Zac EfronLily Collins
    • Äärmiselt kuri, šokeerivalt kuri ja alatu
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Michelle Pfeiffer ja Zac EfronMichelle Pfeiffer
    • vanaaasta õhtu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Nikki Blonsky ja Zac EfronNikki Blonsky
    • Juukselakk
      2007
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Alexandra DaddarioAlexandra Daddario
    • Baywatch
      2017
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Allison MillerAllison Miller
    • 17 Jällegi
      2009
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Amanda CrewAmanda meeskond
    • Charlie Pilv
      2010
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Bretagne SnowBretagne'i lumi
    • Juukselakk
      2007
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja KristallijahtKristallijaht
    • Derby täkk
      2005
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Emily RatajkowskiEmily Ratajkowski
    • Oleme teie sõbrad
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Halston SageHalston Sage
    • Naabrid
      2014
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Kay PanabakerKay Panabaker
    • Suvemaa
      2004
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Leslie MannLeslie Mann
    • 17 Jällegi
      2009
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Maika MonroeMaika Monroe
    • Iga hinna eest
      2012
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Michelle TrachtenbergMichelle Trachtenberg
    • 17 Jällegi
      2009
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Nicole KidmanNicole Kidman
    • Paberipoiss
      2012
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Shelley BucknerShelley Buckner
    • Suvemaa
      2004
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Taylor SchillingTaylor Schilling
    • Õnnelik
      2012
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Taylor SwiftTaylor Swift
    • Lorax
      2012
    [vaata sobivust]
  • Zac Efron ja Vanessa Anne HudgensVanessa Hudgens
    • Keskkooli muusikal 2
      2007
    [+3 veel]
  • Zac Efron ja ZendayaZendaya
    • Suurim showman
      2017
    [+1 veel]
  • Zoey Deutch ja Zac EfronZoey deutch
    • Räpane vanaisa
      2016
    [vaata sobivust]
Veel Zac Efroni ekraanil kuvatavaid mänge Vähem Zac Efroni ekraanil vastet

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.