Põhiline Suhted Zane Holtz

Zane Holtz

Teie Homseks Horoskoop

Zane Holtz AbielusVanus 34-aastane Tähtkuju Kaljukits Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Zane Holtz ja Chalsea PagniniChalsea Pagnini ja Zane Holtz on alates 2014. aastast 7 aastat abielus olnud. vaata suhet

Suhted

Zane Holtz on olnud suhtes Josie Loreniga(2011 - 2014).








Umbes

Zane Holtz on 34-aastane Kanada näitleja. Zane-Ray Brodie Holtzist sündinud 18. jaanuaril 1987 Vancouveris, Briti Columbias, Kanadas. Ta on kuulus Make It või Break It karjääri jooksul, mis kestab 1992. aastast kuni 1992. aastani. Tema Tähtkuju on Kaljukits.



Zane Holtz on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Josie Lorenil Tehke seda või purustage (2009)ja Zelda Williams aastal Tüdruk karbis (2016).






Zane Holtz kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Kanada filminäitlejad, Kanada telenäitlejad ja 1987 sündinud.



Panustage

Aidake meil luua Zane Holtzi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

peyton list tutvumine cameron boyce

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus115 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht12 aastat, 8 kuud--
Kokkukaks15 aastat, 4 kuud9 aastat2 aastat, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiZane
PerekonnanimiHoltz
Täisnimi sündidesZane-Ray Brodie Holtz
Vanus34 aastat
Sünnipäev18. jaanuar 1987
SünnikohtVancouver, Briti Columbia, Kanada
Kõrgus6 '1' (185 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaljukits
RahvusValge
RahvusKanada
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustTehke seda või purustage
Aasta (d) aktiivne1992-tänane, 1992-praegune, 1992-praegune
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/pages/Zane-Holtz/145568902130160
PereliigeLondon-Yves Pagnini (tütar) sündinud 14. septembril 2007

Zane-Ray Brodie Holtz (; sündinud 18. jaanuaril 1987) on Kanada näitleja ja modell. Tuntud on ta Richie Gecko mängimise pärast El Rey Network'i telesarjas Dusk till Dawn: The Series (2014–2016). Praegu mängib Holtz K.O. Kelly CW telesarjas Katy Keene.



Lisateave Zane Holtzi kohta Zane Holtzist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksJosie lorenSuheMai 2011Jaanuar 20142 aastat
1Chalsea PagniniAbielus2006kohal15 aastat
Josie loren #kaks

Josie loren

2011 - 2014

Josie Loren ja Zane Holtz läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Chalsea Pagnini #1

Chalsea Pagnini

2006

Chalsea Pagnini ja Zane Holtz on abielus olnud ...[vaata paari] #kaks

Josie loren

2011 - 2014

Josie Loren ja Zane Holtz on dateeritud maist 2011 kuni jaanuarini 2014.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Chalsea Pagnini

2006

Chalsea Pagnini ja Zane Holtz on abielus olnud 7 aastat. Pärast 2006. aastal koosviibimist olid nad kohtamas 8 aastat ja abiellusid 2014. aastal.

Suhe 15 aastat Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Zane Holtz3. 4 KaljukitsNäitleja
Kanada
Josie loren3. 4 kalaNäitleja
Ameeriklane
Chalsea Pagnini-
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
LondonNaine14. september 200713-aastane Chalsea Pagnini

Pildigalerii

Zane Holtz Zane Holtz Jahimees tapja (2018) Jahimees tapja (2018) Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz Zane Holtz

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Katy Keene2020KO KellyTelesaade
Ahvatlev saatus2019. aastaMatt ShawTelefilm
Jahimõrvar2018Paul MartinelliFilm
Öö taga2018Ray MarrowFilm
Riverdale2017KIVI. KellyTelesaade
Valge Kuulus2017ChrisTelesaade
Otsijad2017CooperTelefilm
Tüdruk karbis2016Cameron HookerTelefilm
Tuulejalutajad2015.Sean KotzFilm
Downers Grove'i needus2015.KuttFilm
Lahinguarmid2015.Luke StephensFilm
Kadents2015.GideonLühifilm
7 minutit2014OwenFilm
Hämarikust koiduni: sari2014Richie geckoTelesaade
Grace lahti ühendatud2013Jay GraysonFilm
Jodi Arias: Räpane väike saladus2013NickTelefilm
Müürililleks olemise hüved2012ChrisFilm
Kõrvetised2012Lance Corp Flea JonesLühifilm
Töönarkomaanid2011OdaTelesaade
Percy Jackson ja olümpialased: välguvaras201050ndad karmidFilm
Vampiirid imevad2010AlexFilm
BlackBoxTV2010Rob TurnerTelesaade
Tehke seda või purustage2009Austin TuckerTelesaade
Krahh2008PaulTelesaade
Jack N Jill2008DexterLühifilm
Suitsu2007Nemad onLühifilm
Augud2003BaarikottFilm
Külmjuhtum2003Herbert 'Hunt' James44Telesaade
NCIS2003Mereväe väikeametniku kolmas klass Kevin Wyeth, NCIS-i eriagent Dale SawyerTelesaade
CSI: Miami2002Brady JensenTelesaade
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Dylan BuckleyTelesaade
Amy hindamine1999Jimmy SecorTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Josie Loren ja Zane HoltzJosie loren
    • Tehke seda või purustage
      2009
    [vaata sobivust]
  • Zelda Williams
    • Tüdruk karbis
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.