Põhiline Suhted Angie Harmon

Angie Harmon

Teie Homseks Horoskoop

Angie Harmon KihlatudKoht 1846. aastal 911Vanus 48 aastat vana Tähtkuju Lõvi Suhted 2 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu käib?

Angie Harmon ja Greg VaughanAngie Harmon ja Greg Vaughan kihlusid 25. detsembril 2019. vaata suhet

Suhted

Angie Harmon oli varem abielus Jason Sehorniga(2001 - 2016).








Umbes

Angie Harmon on 48-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Angela Michelle Harmonil 10. augustil 1972 Dallasis, TX, on ta kuulus Ryan McBride'i poolest Baywatch Nightsil. Tema Tähtkuju on Lõvi.



Angie Harmon on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Chris Vance Rizzoli ja saared (2010), Joel Gretsch sisse Klaasimaja: hea ema (2006)ja Dale Midkiff aastal Videotirkistelija: Susan Wilsoni lugu (2002).






Angie Harmon kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika häälnäitlejad.



türgi gibson ja taraji p henson

Panustage

Aidake meil koostada meie Angie Harmoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 1 kuu--
Kihlatud14 aastat, 3 kuud--
Kokkukaks16 aastat, 1 kuu10 aastat, 2 kuud4 aastat, 3 kuud

Üksikasjad

EesnimiAngela
Keskmine nimiMichelle
PerekonnanimiHarmoon
Täisnimi sündidesAngela Michelle Harmon
Alternatiivne nimiAngela Michelle 'Angie' Harmon
Vanus48 aastat
Sünnipäev10. august 1972
SünnikohtDallas, TX
Kõrgus5 '11' (180 cm)
Kaal140 kg (64 kg)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusSügav, husky hääl
TähtkujuLõvi
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolHighland Parki keskkool (1990)
AmetitekstModell, näitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustRyan McBride Baywatchi öödel
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)John Carrabino juhtkond
Brändi kinnitus(2000) Telereklaam (hääleülekanne): Purina Dog Chow, (2009) Telereklaamid: Neutrogena, (2001) Trükireklaam: Neutrogena Visibility Firm, (2006) Trükireklaamid: Neutrogena Healthy Defense Protective Powder SPF 30, (2009- 11) Prindikuulutused: Ameerika piimatöötlejad said piima? reklaamikampaania., (2010–11) telereklaam: Olay Pro-X meik, (2012) SA Safeway avaliku teenuse teade ja eesnäärmevähi uuringute rahastamiseks kampaania Stand Up To Cancer toetamine., (2010) Perenaine isikliku stressireguleerimisprogrammi UpLiv inforeklaam. (2010) Ilmus Lara Spenceri korraldatavas inforeklaamis Olay 'Pro-X' intensiivse kortsuprotokolli jaoks., Calvin Klein
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suuruskaks
Kinga suurus10 (USA), 42,5 (EL), 8,5 (Ühendkuningriik), 270 (J)
Ametlikud veebisaididwww.fashionmodeldirectory.com/models/Angie_Harmon/, twitter.com/Angie_Harmon, www.whosay.com/angieharmon, angie-harmon.com/, www.nndb.com/people/524/000044392/
IsaLawrence Paul Harmon
EmaDaphne Demar Caravageli
PereliigeFinley Faith Sehorn (tütar), Avery Grace Sehorn (tütar), Emery Hope Sehorn (tütar)
SõberCharlie Sheen, Sasha Alexander

Angela Michelle Harmon (sündinud 10. augustil 1972) on Ameerika näitleja ja modell, keda tuntakse peamiselt detektiiv Jane Rizzoli rollist TNT sarjas Rizzoli & Isles. Ta on tuntud ka Ronica Milesi rolli eest agent Cody Banksis ning oli professionaalne modell enne rahvusvahelise kuulsuse saavutamist rollide eest Baywatch Nightsis ja New Yorgis A.D.A. Abbie Carmichael õiguse ja korra kohta.



Lisateave Angie Harmoni kohta Angie Harmoni kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksGreg VaughanSuheVeebruar 2017kohal4 aastat
1Jason SehornAbielusDetsember 1999201616 aastat
Greg Vaughan #kaks

Greg Vaughan

2017

Angie Harmon ja Greg Vaughan kihlusid ...[vaata paari] Jason Sehorn #1

Jason Sehorn

1999 - 2016

Jason Sehorn ja Angie Harmon olid lahutatud ...[vaata paari] #kaks

Greg Vaughan

2017

Angie Harmon ja Greg Vaughan on olnud kihlatud ühe aasta pärast kihlumist 25. detsembril 2019.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #1

Jason Sehorn

1999 - 2016

Jason Sehorn ja Angie Harmon olid abielus 14 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut detsembris 1999. Pärast üheaastast kihlust abiellusid 9. juunil 2001. 14 aastat hiljem läksid nad lahku 2014. aasta oktoobris ja lahutasid 2016. aastal.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 83% Lapsed 3 last vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Angie Harmon48 LõviNäitleja
Ameeriklane
Greg Vaughan47 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Jason Sehornviiskümmend JäärAmeerika jalgpall
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Finley uskNaine14. oktoober 200317-aastane Jason Sehorn
Avery GraceNaine22. juuni 200515 aastat vana Jason Sehorn
Emery HopeNaine18. detsember 200812-aastane Jason Sehorn

Pildigalerii

Seadus ja kord Seadus ja kord Angie Harmon ja Greg Vaughan Angie Harmon ja Greg Vaughan Jerry Orbach Angie Harmon ja Greg Vaughan - Tapeet Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon Angie Harmon

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Voltron: legendaarne kaitsja2016Lady TrigelTelesaade
Rizzoli ja saared2010Jane RizzoliTelesaade
Elav tõend2008Lilly TartikoffTelefilm
Chuck2007Sydney PrinceTelesaade
Samantha Kes?2007HammasTelesaade
Naiste mõrvaklubi2007Lindsay BoxerTelesaade
Lõpeta mäng2006Kate CrawfordFilm
Serafimi juga2006RoseFilm
Väikese linna saladused2006Bethany SteeleTelesaade
Lõbus Dicki ja Jane'iga2005Veronica klanimeesFilm
Diil2005AnnaFilm
Mõeldamatu2005Dr Nora CampbellTelesaade
Agent Cody Banks2003Ronica MilesFilm
Videotirkistelija: Susan Wilsoni lugu2002Susan WilsonTelefilm
Head nõuanded2001Leht HensonFilm
Batman Beyond1999Volinik Barbara GordonTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Abbie CarmichaelTelesaade
Muru koerad1997Pamela 'Pam' GregoryFilm
C-16: FBI1997Amanda ReardonTelesaade
Baywatchi öödüheksateist üheksakümmend viisRyan McBrideTelesaade
Renegade1992Debbie PrenticeTelesaade
Seadus ja kord1990A.D.A. Abbie CarmichaelTelesaade
Baywatch1989Ryan McBrideTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Angie Harmon ja Chris VanceChris Vance
    • Rizzoli ja saared
      2010
    [vaata sobivust]
  • Angie Harmon ja Joel GretschJoel Gretsch
    • Klaasimaja: hea ema
      2006
    [vaata sobivust]
  • Dale Midkiff ja Angie HarmonDale Midkiff
    • Videotirkistelija: Susan Wilsoni lugu
      2002
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi