Põhiline Suhted Ariana Grande

Ariana Grande

Ariana Grande Abielus2. koht kaksVanus 27 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted kokku 8 Palju õnne Ariana Grande ja Dalton Gomez!
Abiellus 20. mail 2021.

Kellega ta praegu käib?

Ariana Grande ja Dalton GomezDalton Gomez ja Ariana Grande on alates 2021. aasta maist olnud abielus 17 päeva. vaata suhet

Suhted

Ariana Grande on kihlatud Pete Davidsoniga(2018).

Ariana Grande on olnud suhetes Mac Milleriga(2016 - 2018), Ricky Alvarez(2015 - 2016), Suur Sean(2014 - 2015), Nathan Sykes(2013), Jai Brooks(2012 - 2014)ja Graham Phillips(2008 - 2011).



Umbes

Ariana Grande on 27-aastane Ameerika laulja. Ariana Grande Buterast sündinud 26. juunil 1993 Boca Ratonis, Floridas, USA-s, on ta kuulus Victorious. Tema sodiaagimärk on vähk.

kes on Josh Bowmani tutvumine

Ariana Grande on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Chris O'Neal Petmine (2013), Ephraim Sykes sisse Juukselakk otseülekandes! (2016), Max Carver sisse Võidukas (2010), Avan Jogia sisse Võidukas (2010)ja Ed Westwick sisse Sel ajal kui sa magasid (üheksateist üheksakümmend viis).

Ariana Grande kuulub järgmistesse nimekirjadesse: endised rooma katoliiklased, Ameerika tantsumuusikud ja Ameerika naislauljad.



Panustage

Aidake meil Ariana Grande profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

kes on lawrence o donnell tutvus 2013. aastal

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus11 aasta, 4 kuud--
Kihlatud15 kuud, 15 päeva--
Tutvumisleht63 aastat, 3 kuud1 aasta, 6 kuud4 kuud, 2 päeva
Kokku83 aastat, 3 kuud1 aasta, 4 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiAriana
PerekonnanimiGrande-Butera
Täisnimi sündidesAriana grande butera
Alternatiivne nimiAri, Punane, Riri, Arianna Grande-Butera, Ariana Grande
Vanus27 aastat
Sünnipäev26. juuni 1993
SünnikohtBoca Raton, Florida, USA
Kõrgus5 '0' (152 cm)
Kaal47 kg (104 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVasaku põse lohk, väike kuju, tema allkirjaga kõrge hobusesaba
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolNorth Browardi ettevalmistuskool (väljalangev)
AmetitekstLaulja, näitleja, modell, tantsija, häälekunstnik
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustVõidukas
Muusikažanr (tekst)Pop, R & B, Edm
Aasta (d) aktiivne2008 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaVabariik, Nick
Seotud aktidNicki Minaj, Big Sean, Mac Miller, Victoria Monét, Pharrell Williams, Tayla Parx, sotsiaalmaja, kašmiirkass, Justin Bieber, Elizabeth Gillies, The Weeknd
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Meelelahutuse broneerimise agentuur, Richard De La Fonti agentuur
Rind (tollides)32
Tassi suurusTO
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)32
Riiete suuruskaks
Kinga suurus6 (USA), 37,5 (EL), 4,5 (Ühendkuningriik), 230 (J)
Ametlikud veebisaididarianagrande.com, myspace.com/arianagrande, www.facebook.com/arianagrande, twitter.com/arianagrande, arianasings.tumblr.com, www.youtube.com/user/arianagrande ', instagram.com/arianagrande/, instagram. com / arianagrande, www.nndb.com/people/610/000274785/, http://www.arianagrande.com/, http://arianagrande.com, https://www.arianagrande.com, https: // arianagrande.com, https://arianagrande.com/
IsaEdward Butera
EmaJoan Grande
VendFrankie Grande (poolvend)
SõberElizabeth Gillies, Daniella Monet, Justin Bieber, Avan Jogia, Camila Cabello, Matt Bennett, Greyson Chance, Colleen Ballinger, Glozell Green, Austin Mahone, Demi Lovato, Katy Perry, Rihanna, Roller Braun, Emma Roberts, Niall Horan, Liam Payne, Zayn Malik, Harry Styles, Louis Tomlinson, Zedd, Iggy Azealea, Jack Griffo, Zendaya, Bella Thorne, Aretha Franklin, Michelle Obama, Barack Obama, Nick Jonas, Kira Kosarin, Nikki Bella, Brie Bella, Kendall Jenner, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Khloé Kardashian, Kourtney Kardashian, Taylor Swift, Victoria Justice, Meghan Trainor, Robbie Shapiro, Tori Vega, Trina Vega, Andre Harris, Jade West, Beck Oliver
Seotud inimesedJennette McCurdy, Elizabeth Gillies, Frankie Grande, Iggy Azealea, Zedd, Roller Braun, Justin Bieber
LemmikloomadCoco (koer), Toulouse (koer), Ophelia (koer)
LemmikinimesedBeyonce, Britney Spears, Christina Aguilera, Marilyn Monroe, Dan Schneider, Madonna, Mariah Carey, Scott Fellows, Roller Braun, Celine Dion, Jennifer Garner, Leonardi DiCaprio, Audrey Hepburn, Natalie Portman, Jim Carey, Lionel Messi
LemmikfilmidVrakk It-Ralph, tegelikult armastus, märkmik, petmine, 13 jätkamist 30-le, külmutatud, kõikvõimas Bruce
Lemmikud telesaatedVõidukad, Ellujäänud, Ameerika järgmine tippmodell, Elusari, Sam ja Cat, Anubise maja, Hääl, Gossip Girl, Projekti raja
LemmikbändidImogen Heap, suur kiirustamine, üks suund, Christina Aguilera, Mariah Carrey
LemmiklauludIlus - Christina Aguillera, Mis teeb sind ilusaks - üks suund, karjumine - Usher
LemmikraamatudHarry Potteri sari
LemmikkohadLõuna-Aafrika, Malaisia, Boca Raton, Florida
LemmiktoidudLõhe, kookosvesi, kakaopahvlid, maasikad, salat
LemmikvärvidKahvaturoosa, punane, beebiroheline, vahukommivalge
Lemmikud tarvikudSaapad, juuksevibud, juuksenõelad, ponisaba hoidja

Ariana Grande-Butera () (sündinud 26. juunil 1993) on USA laulja ja näitleja. Floridas Boca Ratonis sündinud Grande alustas oma karjääri 15-aastaselt 2008. aasta Broadway muusikalis 13. Ta sai kuulsaks kassi Valentine rollis Nickelodeoni teleseriaalides Victorious (2010–2013) ning Sam & Cat (2013–2014). ). Seejärel sõlmis ta 2011. aastal Republic Recordsiga lepingu pärast seda, kui etiketi juhid avastasid YouTube'i videod tema kaverilugudest. Tema 1950. aastate doo-wopi mõjutatud pop- ja R & B-debüütalbum Yours Truly (2013) oli USA Billboard 200 edetabeli esikohal, samal ajal kui selle juhtiv singel The Way kuulus USA Billboard Hot 100 esikümnesse. , võrdlesid kriitikud Grande'i laia hääleulatuse ja vilede registri poolest Mariah Careyga.

Lisateave Ariana Grande kohta Ariana Grande kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Dalton gomezAbielusJaanuar 2020kohal1 aasta
7Pete DavidsonSuheMai 201813. oktoober 20185 kuud
6Mac MillerSuheAugust 2016Mai 20181 aasta
5Ricky AlvarezSuheJuuni 2015Juuli 20161 aasta
4Suur SeanSuheJuuli 2014Aprill 20159 kuud
3Nathan SykesSuheAugust 2013Detsember 20134 kuud
kaksJai BrooksSuheAugust 2012Juuli 20141 aasta
1Graham PhillipsSuheSeptember 2008Detsember 20113 aastat
Dalton gomez #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez ja Ariana Grande on olnud abielus ...[vaata paari] Pete Davidson #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson ja Ariana Grande läksid lahku ...[vaata paari] Mac Miller #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller ja Ariana Grande läksid lahku mais ...[vaata paari] Ricky Alvarez #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez ja Ariana Grande läksid lahku ...[vaata paari] Suur Sean #4

Suur Sean

2014 - 2015

Big Sean ja Ariana Grande läksid lahku 8. päeval ...[vaata paari] Nathan Sykes #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes ja Ariana Grande läksid lahku D ...[vaata paari] Jai Brooks #kaks

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks ja Ariana Grande läksid veebruaris lahku ...[vaata paari] Graham Phillips #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande ja Graham Phillips eraldasid mind ...[vaata paari] #8

Dalton gomez

2020

Dalton Gomez ja Ariana Grande on olnud abielus 17 päeva. Nad olid kohtamas 11 kuud pärast kokkutulekut jaanuaris 2020. Pärast nelja kuud kestnud kihlust abiellusid nad 2021. aasta mais.



Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #7

Pete Davidson

2018

Pete Davidson ja Ariana Grande olid kihlatud 4 kuud. Nad said kuupäeva ühe kuu pärast kokkutulekut mais 2018. Nad olid kihlatud 9. juunil 2018, kuid läksid hiljem lahku 13. oktoobril 2018.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #6

Mac Miller

2016 - 2018

Mac Miller ja Ariana Grande on dateeritud augustist 2016 kuni maini 2018.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #5

Ricky Alvarez

2015 - 2016

Ricky Álvarez ja Ariana Grande on dateeritud juunist 2015 kuni juulini 2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #4

Suur Sean

2014 - 2015

Big Sean ja Ariana Grande said juulist 2014 kuni aprillini 2015.

lyle lovett ja aprill kimble
Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 61% vaata suhet #3

Nathan Sykes

2013

Nathan Sykes ja Ariana Grande dateerisid augustist detsembrini 2013.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #kaks

Jai Brooks

2012 - 2014

Jai Brooks ja Ariana Grande on dateeritud aprillist juulini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #1

Graham Phillips

2008 - 2011

Ariana Grande ja Graham Phillips pärinesid 2008. aastast kuni 2011. aasta detsembrini.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus 30% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ariana Grande27 VähkLaulja
Ameeriklane
Dalton gomez25 LõviMuu
Ameeriklane
Pete Davidson27 SkorpionKoomik
Ameeriklane
Mac Miller26 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Ricky Alvarez28 VähkTantsija
Mehhiko
Suur Sean33 JäärRäppar
Ameeriklane
Nathan Sykes28 JäärLaulja
Briti
Jai Brooks26 SõnnMuusik
Austraallane
Graham Phillips28 JäärNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande - Tesla juhtimine Los Angeleses Ariana Grande Ariana Grande - õhtusöögi kuupäev peigmees Dalton Gomeziga Los Angeleses Ariana Grande - õhtusöögi kuupäev peigmees Dalton Gomeziga Los Angeleses Ariana Grande - õhtusöögi kuupäev peigmees Dalton Gomeziga Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ära vaata üles2020Riley BinaFilm
Mehed mustas: rahvusvaheline2019. aastaTulnukas telerimonitoril (krediteerimata)Film
Kidding2018Väike suurTelesaade
Zoolander 22016Lateks BDSMFilm
Juukselakk otseülekandes!2016Penny PingletonTelefilm
Stevie Wonder Feat Ariana Grande: usk2016Ariana GrandeLühifilm
Karju kuningannad2015.Chanel # 2Telesaade
Alamkoerad2013Laura (USA versioon, hääl)Film
Petmine2013Amanda BensonTelefilm
Sam & Cat2013Kass Valentine, minaTelesaade
Lumehelves, valge gorilla2011Lumehelves (ingliskeelne versioon, hääl)Film
iParty koos võidukas2011Kass ValentineTelefilm
Võidukas2010Kass, kass ValentineTelesaade
Nickelodeon Osades: Jingle Bells 2010 versioon2010Ariana GrandeLühifilm
Aku on tühi2008Nahkhiir Mitzvah RifferTelesaade
Winx klubi2004Printsess DiasproTelesaade
Perepoiss1999Itaalia tüdrukTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ariana Grande ja Chris O'NealChris O'Neal
    • Petmine
      2013
    [vaata sobivust]
  • Ariana Grande ja Ephraim SykesEphraim Sykes
    • Juukselakk otseülekandes!
      2016
    [vaata sobivust]
  • Ariana Grande ja Max CarverMax Carver
    • Võidukas
      2010
    [vaata sobivust]
  • Avan Jogia ja Ariana GrandeAvan Jogia
    • Võidukas
      2010
    [vaata sobivust]
  • Ed Westwick ja Ariana GrandeEd Westwick
    • See on nii Raven
      2003
    [+1 veel]
  • Matt Angel ja Ariana GrandeMatt Angel
    • Võidukas
      2010
    [vaata sobivust]
  • Matt Bennett ja Ariana GrandeMatt Bennett
    • Videviku saaga: Koidu murdmine - 1. osa
      2011
    [+1 veel]
  • Matthew Morrison ja Ariana GrandeMatthew Morrison
    • Alamkoerad
      2013
    [vaata sobivust]
  • Owen Wilson ja Ariana GrandeOwen Wilson
    • Zoolander 2
      2016
    [vaata sobivust]
Veel Ariana Grande ekraanil olevaid matše Vähem Ariana Grande ekraanil vastet

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Racquel Darrian
Racquel Darrian
28. mai 2021 ... Racquel Darrian uudised, kuulujutud, fotod Racquel Darrianist, elulugu, Racquel Darrian poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Racquel Darriani suhete loend. Racquel Darriani tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Racquel Darriani suhetest.
Mario Lopez
Mario Lopez
28. mai 2021 ... Mario Lopezi uudised, kuulujutud, fotod Mario Lopezist, elulugu, Mario Lopezi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mario Lopezi suhete nimekiri. Mario Lopezi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Mario Lopezi suhetest.
Eric Dane ja Chyler Leigh
Eric Dane ja Chyler Leigh
28. mai 2021 ... Eric Dane ja Chyler Leigh fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Ciro Batelli
Ciro Batelli
28. mai 2021 ... Ciro Batelli uudised, kuulujutud, fotod Ciro Batellist, elulugu, Ciro Batelli sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ciro Batelli suhete nimekiri. Ciro Batelli tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ciro Batelli suhetest.
David Lemieux (poksija)
David Lemieux (poksija)
28. mai 2021 ... David Lemieux (poksija) uudised, kuulujutud, fotod David Lemieux'st (poksija), elulugu, David Lemieux (poksija) sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Lemieux (poksija) suhete nimekiri. David Lemieux (poksija) tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Lemieux (poksija) suhetest.
Aglaja Brix
Aglaja Brix
28. mai 2021 ... Aglaja Brixi uudised, kuulujutud, fotod Aglaja Brixist, elulugu, Aglaja Brixi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aglaja Brixi suhete loend. Aglaja Brixi tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aglaja Brixi suhetest.
Frits Lambrechts
Frits Lambrechts
28. mai 2021 ... Frits Lambrechti uudised, kuulujutud, fotod Frits Lambrechtsist, elulugu, Frits Lambrechti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Frits Lambrechtsi suhete loend. Frits Lambrechtsi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Frits Lambrechti suhetest.