Põhiline Suhted Asa Butterfield

Asa Butterfield

Teie Homseks Horoskoop

Asa ButterfieldKoht 818 758Vanus 24 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Asa Butterfield tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Asa Butterfield on olnud suhtes Ella Purnelliga(2015 - 2016).



Umbes

Asa Butterfield on 24-aastane Briti näitleja. Sündinud Asa Maxwell Thornton Farr Butterfieldis 1. aprillil 1997 Inglismaal Londonis Islingtonis, on ta kuulus Hugo, Poiss triibulises pidžaamas. Tema Tähtkuju on Jäär.






bryana holly ja jack barakat

Asa Butterfield on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Abigail Breslin aastal Enderi mäng (2013), Britt Robertson sisse Ruum meie vahel (2017), Chloë Grace Moretz aastal Hugo (2011), Ella Purnell sisse Preili Peregrine'i omapäraste laste kodu (2016)ja Sophie Turner sisse Ajahull (2018).



Asa Butterfield kuulub järgmistesse nimekirjadesse: inglise filminäitlejad, inglise telenäitlejad ja People from Islington.

Panustage

Aidake meil luua Asa Butterfieldi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



angie martinez q tip suhe

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht11 aasta--
Kokku11 aasta--

Üksikasjad

EesnimiNiisiis
PerekonnanimiButterfield
Täisnimi sündidesAsa Maxwell Thornton Farr Butterfield
Vanus24 aastat
Sünnipäev1. aprill 1997
SünnikohtIslington, London, Inglismaa
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSilmatorkavad sinised silmad
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolStoke Newingtoni kool ja kuues vorm
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHugo, Poiss triibulises pidžaamas
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev
IsaSam Butterfield
EmaJacqueline Farr
VendMorgan
ÕdeLoxie

Asa Maxwell Thornton Farr Butterfield (; sündinud 1. aprillil 1997) on Suurbritannia näitleja. Ta sai tuntuks peategelase Bruno mängimisega holokaustifilmis 'Poiss triibulises pidžaamas' (2008), mille eest pälvis Briti iseseisva filmiauhinna ja Londoni filmikriitikute ringi auhinna aasta noore Briti esineja kandidaadid. vanus 11.

Lisateave Asa Butterfieldi kohta Asa Butterfieldist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Ella PurnellSuhe2015.20161 aasta
Ella Purnell #1

Ella Purnell

2015 - 2016

Ella Purnell ja Asa Butterfield on eraldi ...[vaata paari] #1

Ella Purnell

2015 - 2016

Ella Purnellil ja Asa Butterfieldil oli suhe aastatel 2015–2016.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 83% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Asa Butterfield24 JäärNäitleja
Briti
Ella Purnell24 NeitsiNäitleja
Briti

Pildigalerii

'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 'Miss Peregrine' osatäitjad - ABC 'Good Morning America' ​​- 2016 Seksuaalharidus Seksuaalharidus Hugo - Asa Butterfield Ruum meie vahel (2017) Ruum meie vahel (2017) Ruum meie vahel (2017)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
50 ehmatuse seisundit2020Brandon BoydTelesaade
Vaadake taevast2019. aastaFilm
Seksuaalharidus2019. aastaOtis MilburnTelesaade
Ahnus2019. aastaLeidkeFilm
Siis tulid sina2018CalvinFilm
Homse maja2018Sebastian PrendergastFilm
Tapamaja Rulez2018Willoughby BlakeFilm
Ajahull2018StillmanFilm
Õige koht Vale Tim2018TimLühifilm
Ruum meie vahel2017Gardner ElliotFilm
Rännaku lõpp2017Teine leitnant RaleighFilm
Preili Peregrine'i omapäraste laste kodu2016JakeFilm
Äikeselinnud on käimas2015.Kosmosekontroller ConradTelesaade
10 000 pühakut2015.JudeFilm
Geniaalne noor mõistus2014Nathan EllisFilm
Enderi mäng2013Ender WigginFilm
Hugo2011Hugo CabretFilm
Hundimees2010Noor BenFilm
Nanny McPhee naaseb2010Norman GreenFilm
Valetaja2010Adrian HealeyFilm
Poiss triibulises pidžaamas2008BrunoFilm
Tuhast tuhaks2008DonnyTelesaade
Merlin2008MordredTelesaade
Rambowi poeg2007Vennad PoissFilm
Thomase järel2006AndrewTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Abigail Breslin ja Asa ButterfieldAbigail Breslin
    • Enderi mäng
      2013
    [vaata sobivust]
  • Asa Butterfield ja Britt RobertsonBritt Robertson
    • Ruum meie vahel
      2017
    [vaata sobivust]
  • Asa Butterfield ja Chloë Grace MoretzChloë Grace Moretz
    • Hugo
      2011
    [vaata sobivust]
  • Asa Butterfield ja Ella PurnellElla Purnell
    • Preili Peregrine'i omapäraste laste kodu
      2016
    [vaata sobivust]
  • Asa Butterfield ja Sophie TurnerSophie Turner
    • Ajahull
      2018
    [vaata sobivust]
  • Emma Mackey ja Asa ButterfieldEmma Mackey
    • Seksuaalharidus
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Asa ButterfieldNina Dobrev
    • Siis tulid sina
      2018
    [vaata sobivust]
  • Patricia Allison ja Asa ButterfieldPatricia allison
    • Seksuaalharidus
      2019. aasta
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.