Põhiline Suhted Claudiu Istodor

Claudiu Istodor

Teie Homseks Horoskoop

Claudiu IstodorVanus 60 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Claudiu Istodor tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Claudiu Istodor oli varem abielus Maia Morgensterniga.



Umbes

Claudiu Istodor on 60-aastane Rumeenia näitleja, sündinud 5. septembril 1960 Bukarestis, Rumeenias. Tema Tähtkuju on Neitsi






Panustage

Aidake meil oma Claudiu Istodori profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat--
Kokku116 aastat--

Üksikasjad

EesnimiClaudiu
PerekonnanimiIstodor
Täisnimi sündidesClaudiu Istodor
Alternatiivne nimiClaudiu Istodor
Sünnipäev5. september 1960
SünnikohtBucuresti, Rumeenia
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvSool ja pipar
TähtkujuNeitsi
RahvusValge
RahvusRumeenia keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Lisateave Claudiu Istodori kohta Vähem Claudiu Istodorist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1Maia MorgensternAbielus1983199916 aastat
Maia Morgenstern #1

Maia Morgenstern

1983 - 1999

Claudiu Istodor ja Maia Morgenstern on jumal ...[vaata paari] #1

Maia Morgenstern

1983 - 1999

Claudiu Istodor ja Maia Morgenstern on lahutatud.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus84%'> Ühilduvus 51% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Claudiu Istodor 60 NeitsiNäitleja
Rumeenia keel
Maia Morgenstern59 SõnnNäitleja
Rumeenia keel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ana, mu arm2017Ana isaFilm
Kurat sees2012Arst Antonio CostaFilm
Carol I2009Võtke IonescuFilm
Mõju 302009Breazu (2 osa, 2009)Telesaade
Tuul pajudes2006PiletiametnikTelefilm
Elavate surnute tagasitulek: nekropol2005ArstFilm
Püssirohi, riigireetmine ja krunt2004KaupmeesTelefilm
Seksiliiklus2004Dr. KohtunikTelesaade
Procusti voodi2002ProkurörFilm
Epitsenter2000KlaverimängijaFilm
Kinnisideeks1999Dr Angelson (Istodor Claudiu rollis)Film
Elurong1998Juudi vedurFilm
Kapten Conanüheksateist üheksakümmend kuusAllohvitseride segadusFilm
Draakonimaailm1994Valvur nr 2Film
Luksuslik hotell1992Film
Näita rohkem Näita vähem

Arutelud






Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jennifer Kessy
Jennifer Kessy
28. mai 2021 ... Jennifer Kessy uudised, kuulujutud, fotod Jennifer Kessyst, elulugu, Jennifer Kessy poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jennifer Kessy suhete nimekiri. Jennifer Kessy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Jennifer Kessy suhetest.
Bryan Singer ja Michelle Clunie
Bryan Singer ja Michelle Clunie
28. mai 2021 ... Bryan Singeri ja Michelle Clunie fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
Marisol santacruzi kohahoidja pilt
28. mai 2021 ... Marisol Santacruzi uudised, kuulujutud, fotod Marisol Santacruzist, elulugu, Marisol Santacruzi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marisol Santacruzi suhteloend. Marisol Santacruzi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Marisol Santacruzi suhetest.
Madeline Mulqueen
Madeline Mulqueen
28. mai 2021 ... Madeline Mulqueeni uudised, kuulujutud, fotod Madeline Mulqueenist, elulugu, Madeline Mulqueeni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Madeline Mulqueeni suhete nimekiri. Madeline Mulqueeni tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Madeline Mulqueeni suhetest.
Ana López Mercado
Ana López Mercado
28. mai 2021 ... Ana López Mercado uudised, kuulujutud, fotod Ana López Mercadost, elulugu, Ana López Mercado poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ana López Mercado suhete loend. Ana López Mercado tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Ana López Mercado suhetest.
Salvei Stallone
Salvei Stallone
28. mai 2021 ... Sage Stallone'i uudised, kuulujutud, fotod Sage Stallonest, elulugu, Sage Stallone sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Sage Stallone suhete loend. Sage Stallone tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Sage Stallone suhetest.
Aaron Yan
Aaron Yan
28. mai 2021 ... Aaron Yani uudised, kuulujutud, fotod Aaron Yanist, elulugu, Aaron Yani sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aaron Yani suhteloend. Aaron Yani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Aaron Yani suhetest.