Põhiline Suhted Courteney Cox

Courteney Cox

Teie Homseks Horoskoop

Courteney Cox100. koht 167Vanus 56 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 11 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Courteney Cox tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Courteney Cox oli varem abielus David Arquette'iga(1999 - 2013).



Courteney Cox on kihlatud John McDaidiga(2014).






Courteney Cox on olnud suhetes Jason Stathamiga(2016), Brian Van Holt(2012 - 2013), Josh Hopkins(2011), Adam Duritz(1996 - 1997), Liev Schreiber(üheksateist üheksakümmend kuus), Kevin Costner(üheksateist üheksakümmend viis), Michael Keaton(1989 - 1995), Paul Brown(1987 - 1989)ja Ian Copeland(1983 - 1986).



Umbes

Courteney Cox on 56-aastane Ameerika näitleja. Sündis Courteney Bass Coxist 15. juunil 1964 Birminghamis, Alabamas, USA-s ja on saanud hariduse Mountin Brooki keskkoolis. Ta on kuulus Monica Gelleri teemal Sõbrad, peresidemed. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

Courteney Cox on osalenud 23 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Aidan Quinn Käsud (1997), Chynna Phillips sisse Roxanne: Preemia Pulitzer (1989), Arye Gross aastal Vastassugu ja kuidas nendega koos elada (1992), Jon Favreau sisse Sõbrad (1994)ja Josh Stewart sisse Mustus (2007).



Courteney Cox kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Courteney Coxi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus116 aastat, 7 kuud--
Kihlatud17 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht96 aastat1 aasta, 4 kuud1 kuu, 3 päeva
Kokkuüksteist16 aastat, 7 kuud3 aastat, 3 kuud1 kuu, 3 päeva

Üksikasjad

EesnimiCourteney
Keskmine nimiBass
PerekonnanimiCox
Täisnimi sündidesCourteney Bass Cox
Alternatiivne nimiCeCe, Coco, Courteney Bass Cox, Courteney Cox
Vanus56 aastat
Sünnipäev15. juuni 1964
SünnikohtBirmingham, Alabama, USA
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal50 kg (110 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVäga tumepruunid juuksed ja silmatorkavad sinised silmad
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonAnglikaanlane / piiskoplik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolMountain Brooki keskkool, Mountain Brook, Alabama, Mountin Brooki keskkool
ÜlikoolArhitektuur, Mt. Vernoni kolledž, Washington, DC, Mount Vernoni kollaaž naistele
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMonica Geller sõprade, peresidemete teemal
Aasta (d) aktiivne1984 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Brändi kinnitusTrükireklaam / telereklaam: Noxzema nahakreem (1985), telereklaam: Maybelline, telereklaam: Tampax, 1984, telereklaam: The New York Telephone Co., telereklaam: Coca-Cola (koos abikaasa David Arquette'iga) (2003) , Telereklaam: Head & Shoulders šampoon (1999), Kinerase nahahooldustoodete pressiesindaja. (2005), (2009-10) Trükireklaamid koos abikaasa David Arquette'iga Ameerika Ühendriikide Stamp Out Hunger Posti kandjate toiduainete toitmiseks. (2013) Trükireklaamid Pantene Expert: Advanced Keratin Repair juuksehooldustootele
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Riiete suurus2-4
Kinga suurus7 (USA), 38,5 (EL), 5,5 (Ühendkuningriik), 240 (J)
Ametlikud veebisaididtwitter.com/CourteneyCox, www.courteney-online.com/, courteney-cox.com/photos/displayimage.php?pid=42561, www.rottentomatoes.com/celebrity/courteney_cox, www.allmovie.com/artist/courteney -cox-p15465
IsaRichard Lewis Cox, Hunter Copeland (kasuisa)
EmaCourteney Cox Copeland
VendRichard Cox
ÕdeVirginia Cox, Dottie Cox
SõberJennifer Aniston (parim sõber ja '' hingeõed ''), Katherine Estes Billmeier, Tim Blake Nelson, David Schwimmer, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow, Sheryl Grow, Laura Dern
LemmikloomadHarley & Hopper (kuningas Charlesi spanjelid) (koer - punker), Ella (koer), kaltsud (koer), hr McBarker (koer), Harley (koer)
LemmikinimesedAudrey Hepburn (moe iidol), Bridgette Bardot (moe iidol)
LemmikfilmidFargo [1996], Nüüd, Voyager [1942]
LemmikbändidFoo võitlejad, Ben Harper
LemmiklauludRelva mõlemad pooled (Ben Harper) [2006], Ahv (vareste loendamine) [1995], Everlong (The Foo Fighters) [1995]

Courteney Bass Cox (sündinud 15. juunil 1964) on USA näitleja, produtsent ja režissöör. Ta pälvis ülemaailmse tunnustuse peamise rolli eest Monica Gelleri rollis NBC sitcomil Sõbrad (1994–2004) ja Gale Weathersina õudusfilmide sarjas Scream (1996– tänapäev).

Lisateave Courteney Coxi kohta Courteney Coxi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistJason StathamSuhe15. juuni 201615. juuni 2016-
10John McDaidSuheNov 2013Nov 2013-
9Brian Van HoltSuheDetsember 2012Oktoober 201310 kuud
8Josh HopkinsSuhe R 29. märts 2011Mai 20111 kuu
7Adam DuritzSuheDetsember 1996Veebruar 19972 kuud
6David ArquetteAbielusNovember 199628. mai 201316 aastat
5Liev SchreiberSuheJaanuar 1996Mai 19964 kuud
4Kevin CostnerSuheüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
3Michael KeatonSuheJuuli 1989Juuli 19956 aastat
kaksPaul BrownSuheJuuni 1987Jaanuar 19891 aasta
1Ian CopelandSuhe198319863 aastat
Jason Statham #üksteist

Jason Statham

2016

Jason Statham ja Courteney Cox on lahus ...[vaata paari] John McDaid #10

John McDaid

2013

John McDaid ja Courteney Cox on olnud ...[vaata paari] Brian Van Holt #9

Brian Van Holt

2012 - 2013

Courteney Cox ja Brian Van Holt läksid lahku ...[vaata paari] Josh Hopkins #8Kuulujutt

Josh Hopkins

2011

Josh Hopkins ja Courteney Cox on lahus ...[vaata paari] Adam Duritz #7

Adam Duritz

1996 - 1997

Courteney Cox ja Adam Duritz läksid lahku 19 ...[vaata paari] David Arquette #6

David Arquette

1996 - 2013

David Arquette ja Courteney Cox olid lahutatud ...[vaata paari] Liev Schreiber #5

Liev Schreiber

üheksateist üheksakümmend kuus

Liev Schreiber ja Courteney Cox läksid lahku ...[vaata paari] Kevin Costner #4

Kevin Costner

üheksateist üheksakümmend viis

Kevin Costner ja Courteney Cox on lahus ...[vaata paari] Michael Keaton #3

Michael Keaton

1989 - 1995

Michael Keaton ja Courteney Cox läksid lahku ...[vaata paari] Paul Brown #kaks

Paul Brown

1987 - 1989

Paul Brown ja Courteney Cox läksid lahku 198 ...[vaata paari] Ian Copeland #1

Ian Copeland

1983 - 1986

Ian Copeland ja Courteney Cox läksid lahku ...[vaata paari] #üksteist

Jason Statham

2016

Jason Stathamil ja Courteney Coxil oli suhe 15. juunist 2016 kuni 15. juunini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #10

John McDaid

2013

John McDaidil ja Courteney Coxil oli suhe 2013. aasta novembrist kuni 2013. aasta novembrini.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Vanus1%'> Ühilduvus üksteist% vaata suhet #9

Brian Van Holt

2012 - 2013

Courteney Cox ja Brian Van Holt on dateeritud detsembrist 2012 kuni oktoobrini 2013.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #8

Josh Hopkins

2011 (kuulujutt)

Josh Hopkins olevat kuulunud Courteney Coxiga 29. märtsil 2011.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #7

Adam Duritz

1996 - 1997

Courteney Cox ja Adam Duritz dateerisid 1997. aasta kuni 1997. aasta veebruari.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #6

David Arquette

1996 - 2013

David Arquette ja Courteney Cox olid abielus 13 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut novembris 1996. Pärast üheaastast kaasamist abiellusid nad 12. juunil 1999. 13 aastat hiljem läksid nad lahku 2010. aasta oktoobris ja lahutasid 28. mail 2013.

Suhe 16 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 29% Lapsed 1 laps vaata suhet #5

Liev Schreiber

üheksateist üheksakümmend kuus

Liev Schreiber ja Courteney Cox on dateeritud 1996. aasta kuni 1996. aasta maini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #4

Kevin Costner

üheksateist üheksakümmend viis

Kevin Costner ja Courteney Cox dateerisid 1995. aastat.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #3

Michael Keaton

1989 - 1995

Michael Keaton ja Courteney Cox pärinesid 1989. aastast kuni 1995. aasta juulini.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Paul Brown

1987 - 1989

Paul Brown ja Courteney Cox on dateeritud juunist 1987 kuni jaanuarini 1989.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #1

Ian Copeland

1983 - 1986

Ian Copeland ja Courteney Cox dateerisid aastatel 1984-1986.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Vanus13%'> Ühilduvus 18% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Courteney Cox56 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Jason Statham53 LõviNäitleja
Briti
John McDaid44 LõviMuusik
Iiri keel
Brian Van Holt51 VähkNäitleja
Ameeriklane
Josh Hopkinsviiskümmend NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Adam Duritz56 LõviMuusik
Ameeriklane
David Arquette49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Liev Schreiber53 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Kevin Costner66 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Michael Keaton69 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Paul Brown57 SõnnKostüümi disainer
Kõmri keel
Ian Copeland57 SõnnIseloom
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Coco RileyNaine13. juuni 200416 aastat vana David Arquette

Pildigalerii

Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas Courteney Cox - Nahkpükstes Giorgio Baldis Santa Monicas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Karje2022Gale WeathersFilm
Emad ja tütred2016BethFilm
Heategevusjuhtum2016HaileyTelefilm
Vaevalt kuulus2015Courteney CoxTelesaade
Purjus ajalugu2013Edith WilsonTelesaade
Mine edasi2012TaliaTelesaade
TalhotBlond2012AmandaTelefilm
Kas teil on õigused?2012KuulsusLühifilm
Karju 42011Gale Weathers-RileyFilm
Häbitu2011Jen WagnerTelesaade
Veebiteraapia2011Serena DuvallTelesaade
Moodne perekond2009Courteney CoxTelesaade
Puumaja linn2009Jules CobbTelesaade
Unejutud2008WendyFilm
Veebiteraapia2008Serena DuVallTelesaade
Esmaspäev enne tänupüha2008CeceLühifilm
Mustus2007Lucy PlayerTelesaade
Erapraksis2007NaineTelesaade
Barnyard2006Lehma karikakar (hääl)Film
Tripper2006Koeraarmastaja hipi (nagu Courteney Cox Arquette)Film
Suum2006Marsha HollowayFilm
Pikim õu2005Lena (krediteerimata)Film
Novembrini2004Sophie JacobsFilm
Tulnukate armukolmnurk2002AliceLühifilm
3000 miili Gracelandi2001Cybil WaingrowFilm
Saa ruttu terveks2001Lily CharlesFilm
Kokkutõmbumine on sees2001Samantha CrumbFilm
Koorijad2001Dr MaddoxTelesaade
Karje 32000Gale Weathers (nagu Courteney Cox Arquette)Film
Jooksja1999KarinaFilm
Käsud1997Rachel LuceFilm
Karje 21997Gale WeathersFilm
Karjeüheksateist üheksakümmend kuusGale WeathersFilm
Visandikunstnik II: käed, mis näevadüheksateist üheksakümmend viisEmmyTelefilm
Õnnelikult kunagi hiljem: muinasjutud igale lapseleüheksateist üheksakümmend viisSmaragdasoolane sealihaTelesaade
Ace Ventura: lemmikloomade detektiiv1994Melissa RobinsonFilm
Sõbrad1994Monica Geller, Monica Geller-BingTelesaade
Häda Larryga1993Gabriella EasdenTelesaade
Vastassugu ja kuidas nendega koos elada1992Carrie DavenportFilm
Beebi pärast võitlus1992KatherineTelefilm
Larry Sanders Show1992Courteney CoxTelesaade
Sinine kõrb1991Lisa RobertsFilm
Morton & Hayes1991Printsess LucyTelesaade
Härra Saatus1990Jewel JaggerFilm
Puu raputamine1990KathleenFilm
Uudishimu tapab1990GwenTelefilm
Unista edasi1990AlishaTelesaade
Roxanne: Preemia Pulitzer1989Jacquie KimberlyTelefilm
Kuni me veel kohtume1989Marie-Frederique 'Freddy' LancelistTelesaade
Seinfeld1989MerylTelesaade
Kookon: tagasitulek1988SaraFilm
Jõuluks tulen koju1988Nora bundyTelefilm
Universumi meistrid1987Julie WinstonFilm
Alla keerutatud1987TarahFilm
Kui on teisipäev, peab see ikkagi olema Belgia1987Hana WyshockiTelefilm
Sylvan paradiisis1986Lucy AppleTelefilm
Teaduse sobimatus1985Gloria DinalloTelesaade
Koodnimi: Foxfire1985Amy, stjuardessTelesaade
Mõrv, ta kirjutas1984Carol BannisterTelesaade
Perekondlikud sidemed1982Lauren MillerTelesaade
Armastuspaat1977CarolTelesaade
Kui maailm pöördub1956JänkuTelesaade
Särav ValePat PhelpsFilm
Pealkirjata viimane võimalus U projektFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Aidan Quinn ja Courteney ArquetteAidan Quinn
    • Käsud
      1997
    [vaata sobivust]
  • Chynna Phillips
    • Roxanne: Preemia Pulitzer
      1989
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Arye GrossArye Gross
    • Vastassugu ja kuidas nendega koos elada
      1992
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Jon FavreauJon favreau
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Josh StewartJosh Stewart
    • Mustus
      2007
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Kurt RussellKurt Russell
    • 3000 miili Gracelandi
      2001
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Ron EldardRon Eldard
    • Jooksja
      1999
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Tom SelleckTom Selleck
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Vincent GalloVincent Gallo
    • Saa ruttu terveks
      2001
    [vaata sobivust]
  • Courteney Arquette ja Vincent VentrescaVincent Ventresca
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Courteney Cox ja David ArquetteDavid Arquette
    • Karje
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [+3 veel]
  • Courteney Cox ja John NelsonJohn Allen Nelson
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • John Terlesky
    • Beebi pärast võitlus
      1992
    [vaata sobivust]
  • Courteney Cox ja Josh HopkinsJosh Hopkins
    • Puumaja linn
      2009
    [vaata sobivust]
  • Courteney Cox ja Nick ZanoNick Zano
    • Puumaja linn
      2009
    [vaata sobivust]
  • Peter Scolari
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Tate Donovan
    • Saa ruttu terveks
      2001
    [vaata sobivust]
  • Jim Carrey ja Courteney ArquetteJim Carrey
    • Ace Ventura: lemmikloomade detektiiv
      1994
    [vaata sobivust]
  • Matthew Perry ja Courteney ArquetteMatthew Perry
    • Sõbrad
      1994
    [vaata sobivust]
  • Michael J. Fox ja Courteney CoxMichael J. Fox
    • Perekondlikud sidemed
      1982
    [vaata sobivust]
  • Perry King
    • Roxanne: Preemia Pulitzer
      1989
    [vaata sobivust]
  • Robert McNeill ja Courteney CoxRobert Duncan McNeill
    • Universumi meistrid
      1987
    [vaata sobivust]
  • Tim Allen
    • Suum
      2006
    [vaata sobivust]
Veel Courteney Coxi ekraanil olevaid matše Vähem Courteney Coxi ekraanil vastet





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.