Põhiline Suhted Dean Martin

Dean Martin

Teie Homseks Horoskoop

Dean Martin 1917 - 1995Koht 1825 424Vanus 78 surma ajal Tähtkuju Kaksikud Suhted 15 kokku Lapsed
8 last

Kellega ta praegu tutvub?

Puhka rahus.








Suhted

Dean Martin oli varem abielus Catherine Hawniga(1973 - 1976), Jeanne Martin(1949 - 1973)ja Elizabeth Anne McDonald(1941 - 1949).



Dean Martin oli suhetes Phyllis Davisega(1974 - 1978), Inger Stevens(1968), Elizabeth Montgomery(1963), Angie Dickinson(1959), Dinah Shore(1956), Lori Nelson(1955)ja juuni Allyson(1948).






Dean Martinil oli kohtumisi Janice Lyndega(1976), Marilyn Monroe(1960), Marla inglise keel(1955), Jeanne Carmen(1953)ja Jennifer Welles.



Umbes

Ameerika näitleja Dean Martin sündis Dino Paul Crocettina 7. juunil 1917 Ohio osariigis Steubenville'is USA-s ja suri 25. detsembril 1995 Beverly Hillsis, Los Angeleses, Californias, USA-s, 78-aastaselt. Teda mäletatakse enim just selle Amore pärast. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.

Dean Martin osales ekraanil 8 matšis, sealhulgas Ann-Margret Mõrvarite rida (1966), Marilyn Monroe sisse Midagi on anda (1962), Eva Bartok sisse Kümme tuhat magamistuba (1957), Jacqueline Bisset aastal Lennujaam (1970)ja Raquel Welch aastal Bandolero! (1968).



Dean Martin kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika poplauljad ja California vabariiklased.

Panustage

Aidake meil luua Dean Martini profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht74 aastat6 kuud, 28 päeva-
Abielus324 aastat, 3 kuud13 aastat, 2 kuud-
Kohtumine51 kuu, 1 päev6 päeva-
Kokkuviisteist24 aastat, 3 kuud2 aastat, 11 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiDean
PerekonnanimiMartin
Täisnimi sündidesDino Paul Crocetti
Alternatiivne nimiDean Martin, Lahe kuningas, Dino, Dino Martini, Dino Paul Crocetti
Vanus78 (surma vanus) aastat
Sünnipäev7. juuni 1917
SünnikohtSteubenville, Ohio, USA
Suri25. detsember 1995
SurmakohtBeverly Hills, Los Angeles, California, USA
Surma põhjusKopsuvähk ja emfüseem
Kõrgus5 '11' (180 cm)
EhitamineKeskmine
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvSool ja pipar
Eristav tunnusSigaret ja klaas alkoholi alati, kui ta oma ööklubi tegutseb
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSteubenville High School, Steubenville, Ohio, Ameerika Ühendriigid (väljalangenud)
AmetitekstNäitleja / koomik / laulja / produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSee on Amore
Muusikažanr (tekst)Big Band, hõlpsasti kuulatav, pop-standard, kantri, vokaaljazz, kiik, rock ja roll, traditsiooniline pop, džäss, show-viisid, karakterikomöödia, vaatluskomöödia, improvisatsioonikomöödia, poliitiline satiir, muusikaline komöödia
MuusikažanrVokaal
Aasta (d) aktiivne1939–1995, 1940–1990, 1940–1991, 1940–1995, 1932–1995
MuusikastiilTraditsiooniline pop, vokaalpop, pop / rock, AM pop
Muusika meeleoluRahustav, hoolimatu, stiilne, intiimne, sõbralik / heatahtlik, lõdvestunud / leebe, enesekindel, lõdvestunud, elegantne, kogenud, rõõmsameelne, õnnelik, rafineeritud / maneeritud, õrn, sentimentaalne, sile, soe, laisavõitu, kevadine, terav
PillVokaalid
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaKapitoolium, taastamine
Seotud aktidJerry Lewis, Rat Pack, Bing Crosby, Louis Armstrong, Dinah Shore, Quincy Jones, Frank Sinatra, Count Basie, Tommy Dorsey, Sammy Davis Jr., Duke Ellington, Roger Miller, Judy Garland, Tennessee Ernie Ford, Nat King Cole
Ametlikud veebisaididwww.deanmartinfancenter.com
IsaGaetano Crocetti
EmaAngella Crocetti
PereliigeSteven Craig
(Poeg) s: 29.06.42, Claudia Dean
(Tütar) s: 16.03.44 - d: 2001 Rinnavähk, Gail Martin
(Tütar) s: 11.04.45, Deana 'Dina'
(Tütar) b: 19.08.48
SõberJohn Wayne, Gary Cooper, Frank Sinatra, Montgomery Clift (Martin oli alati tänulik abi eest, mida Clift oli andnud talle noorte lõvide filmimisel (1958) - Dean Martini esimene suurem dramaatiline roll - ja ta saatis teda pärast ülejäänud tegevust ka pidudele Hollywood oli teda keeldunud üha suurenevate sõltuvuste tõttu), Orson Welles, Don Rickles, Jimmy Stewart, Ella Fitzgerald, Lucille Ball, Sammy Davis Jr, Humphrey Bogart, Joey Bishop, Peter Lawford, David Niven, Judy Garland, Lauren Bacall, Shirley Maclaine, Robert Mitchum, Ronald Reagan, June Allyson, Gloria Dehaven, Angie Dickinson, Jack Benny, Debbie Reynolds, Desi Arnaz

Dean Martin (sündinud Dino Paul Crocetti; 7. juuni 1917 - 25. detsember 1995) oli USA laulja, näitleja, helikunstnik ja koomik. Üks 20. sajandi keskpaiga populaarseimaid ja püsivamaid Ameerika meelelahutajaid kandis Martin hüüdnime 'Lahe kuningas' oma näiliselt vaevatu karisma ja enesekindluse pärast.

Lisateave Dean Martini kohta Dean Martini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
viisteistJanice LyndeKohtumine19761976-
14Phyllis DavisSuhe197419784 aastat
13Catherine HawnAbielus197124. veebruar 19765 aastat
12Inger StevensSuhe19681968-
üksteistElizabeth MontgomerySuhe R 19631963-
10Marilyn MonroeKohtumine19601960-
9Angie DickinsonSuhe19591959-
8Dinah ShoreSuhe19561956-
7Marla inglise keelKohtumineAugust 1955September 19551 kuu
6Lori NelsonSuheMärts 1955Märts 1955-
5Jeanne carmenKohtumine19531953-
4Jeanne MartinAbielus31. detsember 194829. märts 197324 aastat
3Juuni AllysonSuhe19481948-
kaksElizabeth Anne McDonaldAbielus193923. märts 194910 aastat
1Jennifer WellesKohtumine -
Janice Lynde #viisteist

Janice Lynde

1976

Janice Lynde ja Dean Martin on lahus ...[vaata paari] Phyllis Davis #14

Phyllis Davis

1974 - 1978

Phyllis Davis ja Dean Martin läksid lahku 19 ...[vaata paari] Catherine Hawn #13

Catherine Hawn

1971 - 1976

Dean Martin ja Catherine Hawn lahutati ...[vaata paari] Inger Stevens #12

Inger Stevens

1968

Dean Martin ja Inger Stevens olid omavahel seotud ...[vaata paari] Elizabeth Montgomery #üksteistKuulujutt

Elizabeth Montgomery

1963

Elizabeth Montgomery ja Dean Martin on eraldi ...[vaata paari] Marilyn Monroe #10

Marilyn Monroe

1960

Dean Martin ja Marilyn Monroe on lahus ...[vaata paari] Angie Dickinson #9

Angie Dickinson

1959

Dean Martin ja Angie Dickinson on lahus ...[vaata paari] Dinah Shore #8

Dinah Shore

1956

Dean Martin ja Dinah Shore on lahus ...[vaata paari] Marla inglise keel #7

Marla inglise keel

1955

Marla English ja Dean Martin on lahus ...[vaata paari] Lori Nelson #6

Lori Nelson

1955

Lori Nelson ja Dean Martin on lahus ...[vaata paari] Jeanne carmen #5

Jeanne carmen

1953

Jeanne Carmen ja Dean Martin olid ...[vaata paari] Jeanne Martin #4

Jeanne Martin

1948 - 1973

Jeanne Martin ja Dean Martin lahutasid ...[vaata paari] Juuni Allyson #3

Juuni Allyson

1948

June Allyson ja Dean Martin on lahus ...[vaata paari] Elizabeth Anne McDonald #kaks

Elizabeth Anne McDonald

1939 - 1949

Elizabeth Anne McDonald ja Dean Martin olid ...[vaata paari] Jennifer Welles #1

Jennifer Welles

Jennifer Welles ja Dean Martin olid ...[vaata paari] #viisteist

Janice Lynde

1976

Janice Lynde ja Dean Martin kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak60%Vanus1%'> Ühilduvus 16% vaata suhet #14

Phyllis Davis

1974 - 1978

Phyllis Davis ja Dean Martin dateerisid aastatel 1974–1978.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #13

Catherine Hawn

1971 - 1976

Dean Martin ja Catherine Hawn lahutatakse pärast 3-aastast abielu. Neil oli 1 laps.

kes on michael ealy dating
Suhe 5 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 1% Lapsed 1 laps vaata suhet #12

Inger Stevens

1968

Dean Martinil ja Inger Stevensil oli suhe aastatel 1968–1968.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #üksteist

Elizabeth Montgomery

1963 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Elizabeth Montgomery end Dean Martini külge haaranud 1963. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #10

Marilyn Monroe

1960

Dean Martin ja Marilyn Monroe kohtusid 1960. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #9

Angie Dickinson

1959

Dean Martin ja Angie Dickinson käisid 1959. aastal.

kes oli abielus kalamees Stevens
MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #8

Dinah Shore

1956

Dean Martin ja Dinah Shore käisid 1956. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #7

Marla inglise keel

1955

Marla English ja Dean Martin kohtusid 1955. aasta augustis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #6

Lori Nelson

1955

Lori Nelsonil ja Dean Martinil oli suhe märtsist 1955 kuni märtsini 1955.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 42% vaata suhet #5

Jeanne carmen

1953

Jeanne Carmen ja Dean Martin kohtusid 1953. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #4

Jeanne Martin

1948 - 1973

Jeanne Martin ja Dean Martin olid abielus 23 aastat. Nad käisid 8 kuud pärast koosviibimist 31. detsembril 1948 ja abiellusid 1. septembril 1949. 23 aastat hiljem lahutasid nad 1973. aastal.

Suhe 24 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus44%'> Ühilduvus 16% Lapsed 3 last vaata suhet #3

Juuni Allyson

1948

June Allyson ja Dean Martin käisid 1948. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #kaks

Elizabeth Anne McDonald

1939 - 1949

Elizabeth Anne McDonald ja Dean Martin olid abielus 7 aastat. Pärast kohtumist 1939. aastal käisid nad ühe aasta ja abiellusid 2. oktoobril 1941. 7 aastat hiljem lahutasid nad 1949. aastal.

Suhe 10 aastat Lapsed
4 last
vaata suhet #1

Jennifer Welles

Jennifer Welles kohtus Dean Martiniga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Dean Martin78 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Janice Lynde73 JäärNäitleja
Ameeriklane
Phyllis Davis73 VähkNäitleja
Ameeriklane
Catherine Hawn73 Abikaasa
Ameeriklane
Inger Stevens35 KaaludNäitleja
Rootsi keel
Elizabeth Montgomery62 JäärNäitleja
Ameeriklane
Marilyn Monroe36 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Angie Dickinson89 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Dinah Shore77 kalaLaulja
Ameeriklane
Marla inglise keel77 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Lori Nelson87 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jeanne carmen77 LõviNäitleja
Ameeriklane
Jeanne Martin89 JäärMudel
Ameeriklane
Juuni Allyson88 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Elizabeth Anne McDonald- Abikaasa
Ameeriklane
Jennifer Welles81 kalaPornotäht
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
SashaNaine Catherine Hawn
Stephan CraigMees29. juuni 194278 aastat vana Elizabeth Anne McDonald
Claudia GailNaine16. märts 194477 aastat vana Elizabeth Anne McDonald
DeannaNaine11. aprill 194576-aastane Elizabeth Anne McDonald
DeanaNaine19. august 194872 aastat vana Elizabeth Anne McDonald
Dean PaulMees17. november 195169-aastane Jeanne Martin
Ricci JamesMees20. september 195367 aastat vana Jeanne Martin
Gina carolineNaine20. detsember 195664-aastane Jeanne Martin

Pildigalerii

Jõulud Bing Crosby jõulud Diana Lynn Jõulud Gary Morton, Dean Martin, Sammy Davis noorem ja Frank Sinatra Dean Martin, Frank Sinatra, Sammy Davis Jr. Jõulud Soovime teile Frankilt, Bingilt ja Deanilt häid jõule Jõulud Joan Bennett - Filmimaailma pilt [Ameerika Ühendriigid] (detsember 1955) Jõulud koos Bing Crosby Nat King Cole'i ​​ja Dean Martiniga Bimg Crosby - jõulud

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pool Nelson1985Hr MartinTelefilm
Pool Nelson1985Dean MartinTelesaade
Kahurikuul II jooks1984Jamie BlakeFilm
Kahurikuulijooksüheksateist kaheksakümmend üksJamie BlakeFilm
Vega $1978Dean MartinTelesaade
Charlie inglid1976Frank HowellTelesaade
Härra Rikas1975Joe RiccoFilm
Showdown1973Billy MasseyFilm
Midagi suurt1971Joe BakerFilm
Lennujaam1970Vernon DemerestFilm
Kiik välja, armas maa1970Eli WhitneyTelefilm
5 kaardikaablit1968MorganiltFilm
Bandolero!1968Dee piiskopFilm
Kuidas abielu päästa ja oma elu rikkuda1968David SloaneFilm
Hukkumismeeskond1968Matt HelmFilm
Kare öö Jeerikos1967Alex FloodFilm
Varitsejad1967Matt HelmFilm
Linnud teevad seda1966Golfimängija (krediteerimata)Film
Mõrvarite rida1966Matt HelmFilm
Texas üle jõe1966Sam HollisFilm
Summutid1966Matt HelmFilm
Abielu kaljudel1965Ernie BrewerFilm
Katie vanema pojad1965Tom ElderFilm
Suudle mind, loll1964DinoFilm
Robin ja 7 kapuutsi1964JohnFilm
Milline tee minna!1964Leonard 'Lennie' CrawleyFilm
4 Texase jaoks1963Joe JarrettFilm
Tule puhu oma sarve1963Bum (krediteerimata)Film
Mänguasjad pööningul1963Julian BerniersFilm
Kes on minu voodis maganud?1963Jason SteelFilm
Seersandid 31962Sgt KiibilepingFilm
Tee Hong Kongi1962Plutomiumi 'viinamari' (krediteerimata)Film
Kellel on tegevus käes?1962Steve FloodFilm
Midagi on anda1962Nick ArdenLühifilm
Seal on1961Bo GillisFilm
Kõik öötöös1961Tony RyderFilm
Kellad helisevad1960Jeffrey MossFilm
Ookeani 111960Sam HarmonFilm
Pepe1960Dean MartinFilm
Kes oli see leedi?1960Michael HaneyFilm
Karjäär1959Maurice 'Maury' NovakFilm
Bravo jõgi1959Kutt ('joodik')Film
Toornahk1959Gurd CanlissTelesaade
Mõned tulid jooksma1958Bama DillertFilm
Noored lõvid1958Michael WhiteacreFilm
Kümme tuhat magamistuba1957Ray HunterFilm
Hollywood või Bust1956Steve WileyFilm
Pardners1956Slim Moseley Jr, Slim Moseley Sr.Film
Kunstnikud ja mudelid1955Richard 'Rick' ToddFilm
Sa pole kunagi liiga noor1955Bob MilesFilm
Phil Silvers Show1955Nimeta Las Vegase mängurTelesaade
3 ringtsirkus1954Peter 'Pete' NelsonFilm
Selle üles elamine1954Dr Steve HarrisFilm
Raha kodust1953Herman 'Honey Talk' NelsonFilm
Hirmus jäik1953Larry ToddFilm
Caddy1953Joe AnthonyFilm
Tee isale ruumi1953Dean MartinTelesaade
Hüppavad tungrauad1952Cpl. Tibu AllenFilm
Tee Balile1952Mees Lala unenäos (krediteerimata)Film
Meremees ettevaatust1952Al CrowthersFilm
Stooge1952Bill MillerFilm
See on minu poiss1951Bill BakerFilm
Punase Skeltoni tund1951SissejuhatusTelesaade
Sõjas sõjaväega19501. sgt. Vic PuccinelliFilm
Mu sõber Irma läheb läände1950Steve LairdFilm
Mu sõber Irma1949SteveFilm
Film Vodvil: Art Mooney ja orkester1946Laulja koos Art Mooney BandigaLühifilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Ann-Margret ja Dean MartinAnn-Margret
    • Mõrvarite rida
      1966
    [vaata sobivust]
  • Dean Martin ja Marilyn MonroeMarilyn Monroe
    • Midagi on anda
      1962
    [vaata sobivust]
  • Eva Bartok ja Dean MartinEva Bartok
    • Kümme tuhat magamistuba
      1957
    [vaata sobivust]
  • Jacqueline Bisset ja Dean MartinJacqueline Bisset
    • Lennujaam
      1970
    [vaata sobivust]
  • Raquel Welch ja Dean MartinRaquel Welch
    • Bandolero!
      1968
    [vaata sobivust]
  • Sharon Tate ja Dean MartinSharon tate
    • Hukkumismeeskond
      1968
    [vaata sobivust]
  • Shirley MacLaine ja Dean MartinShirley MacLaine
    • Ookeani 11
      1960
    [+2 veel]
  • Zsa Zsa Gabor ja Dean MartinZsa Zsa Gabor
    • 3 ringtsirkus
      1954
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.