Põhiline Suhted Desi Arnaz noorem

Desi Arnaz noorem

Teie Homseks Horoskoop

Desi Arnaz nooremKoht 5088 148Vanus 68 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 10 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Desi Arnaz juunior tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Desi Arnaz juunior oli varem abielus Amy Arnaziga(1987 - 2015)ja Linda Purl(1980 - 1981).



Desi Arnaz juunior on olnud suhetes Debralee Scottiga(1977), Liza Minnelli(1971 - 1973), Patty hertsog(1970)ja Victoria direktor.






Desi Arnaz juunioril on olnud kohtumisi Terri Garberiga(1982), Tina Sinatra, Christa Helm ja Kim Darby.



Umbes

Desi Arnaz Jr. on 68-aastane Ameerika näitleja. Sündis Desiderio Alberto Arnaz IV-st 19. jaanuaril 1953 USA-s Californias Hollywoodis. Ta on kuulus Desi Arnazi poja ja Lucille Balli karjäärist, mis ulatub 1957. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaljukits.

Desi Arnaz juunior on olnud ekraanil kohtumises Stephanie Zimbalistiga aastal Armastuspaat (1977).



Desi Arnaz Jr. kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lapsnäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua oma Desi Arnaz Jr profiili! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks28 aastat15 aastat, 5 kuud2 aastat, 11 kuud
Tutvumisleht41 aasta, 6 kuud5 kuud, 9 päeva3 kuud, 2 päeva
Kohtumine4---
Kokku1028 aastat3 aastat, 3 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiSoov
Keskmine nimiAlberto
PerekonnanimiArnaz IV
Täisnimi sündidesDesiderio Alberto Arnaz IV
Alternatiivne nimiDesiderio Alberto Arnaz IV, Desi Arnaz noorem
Vanus68 aastat
Sünnipäev19. jaanuar 1953
SünnikohtHollywood, California, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolSan Diego osariigi ülikool
AmetitekstNäitleja, muusik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDesi Arnaz ja Lucille Ball poeg
Aasta (d) aktiivne1962 – tänapäev, 1957 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)RD&B plaadid
Brändi kinnitusRC Cola telereklaam koos Billy Hinsche ja Dean Paul Martiniga
Ametlikud veebisaididwww.allmovie.com/artist/desi-arnaz-jr-p1310, www.rottentomatoes.com/celebrity/desi_arnaz_jr
IsaDesi Arnaz
EmaLucille Ball
ÕdeLucie Arnaz

Desiderio Alberto Arnaz IV (sündinud 19. jaanuaril 1953), professionaalselt tuntud kui Desi Arnaz juunior, on USA näitleja ja muusik. Ta on Lucille Balli ja Desi Arnazi poeg.

Lisateave Desi Arnaz Jr. Vähem Desi Arnaz juuniorist

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Amy ArnazAbielus1987Jaanuar 201528 aastat
9Terri GarberKohtumine19821982-
8Armas purlAbielusJaanuar 1979Detsember 19812 aastat
7Debralee ScottSuhe19771977-
6Liza minnelliSuheNovember 1971Mai 19731 aasta
5Patty hertsogSuhe1970. aasta veebruarJuuni 19703 kuud
4Peamine võitSuhe -
3Kim DarbyKohtumine -
kaksTina SinatraKohtumine -
1Christa HelmKohtumine -
Amy Arnaz #10

Amy Arnaz

1987 - 2015

...[vaata paari] Terri Garber #9

Terri Garber

1982

Terri Garber ja Desi Arnaz juunior on lahus ...[vaata paari] Armas purl #8

Armas purl

1979 - 1981

Linda Purl ja Desi Arnaz juunior lahutasid ...[vaata paari] Debralee Scott #7

Debralee Scott

1977

Debralee Scott ja Desi Arnaz Jr. on lahus ...[vaata paari] Liza minnelli #6

Liza minnelli

1971 - 1973

Desi Arnaz juunior ja Liza Minnelli läksid lahku ...[vaata paari] Patty hertsog #5

Patty hertsog

1970

Patty Duke ja Desi Arnaz Jr lahkusid juunis[vaata paari] Peamine võit #4

Peamine võit

Victoria direktor ja Desi Arnaz juunior on septembris ...[vaata paari] Kim Darby #3

Kim Darby

Kim Darby ja Desi Arnaz noorem on lahus ...[vaata paari] Tina Sinatra #kaks

Tina Sinatra

Tina Sinatra ja Desi Arnaz noorem on lahus ...[vaata paari] Christa Helm #1

Christa Helm

Christa Helm ja Desi Arnaz noorem on lahus ...[vaata paari] #10

Amy Arnaz

1987 - 2015

Suhe 28 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus52%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #9

Terri Garber

1982

Terri Garber ja Desi Arnaz noorem kohtusid 1982. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Vanus69%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #8

Armas purl

1979 - 1981

Linda Purl ja Desi Arnaz noorem olid abielus 1 aasta. Nad käisid ühe aasta pärast kokkutulekut jaanuaris 1979 ja abiellusid 13. jaanuaril 1980. Aasta hiljem lahutasid nad 10. detsembril 1981.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #7

Debralee Scott

1977

Debralee Scott ja Desi Arnaz juunior dateerisid 1977. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #6

Liza minnelli

1971 - 1973

Desi Arnaz juunior ja Liza Minnelli dateerisid aastat 1971 kuni mai 1973.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #5

Patty hertsog

1970

Patty Duke ja Desi Arnaz Jr. dateerisid märtsist juunini 1970.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #4

Peamine võit

Victoria direktoril ja Desi Arnaz juunioril olid suhted.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #3

Kim Darby

Kim Darby kohtus Desi Arnaz juunioriga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #kaks

Tina Sinatra

Tina Sinatra kohtus Desi Arnaz juunioriga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Vanus33%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #1

Christa Helm

Christa Helm kohtus Desi Arnaz juunioriga.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus33%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Desi Arnaz noorem68 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Amy Arnaz69 Neitsi
Terri Garber60 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Armas purl65 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Debralee Scott52 JäärNäitleja
Ameeriklane
Liza minnelli75 kalaLaulja
Ameeriklane
Patty hertsog69 AmburNäitleja
Ameeriklane
Peamine võit71 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Kim Darby73 VähkNäitleja
Ameeriklane
Tina Sinatra72 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Christa Helm27 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Ämmad - Desi Arnaz, Desi Arnaz Jr. Armastuspaat Ma armastan Lucyt Lucy läheb haiglasse Võimalik unistus Võimalik unistus Võimalik unistus Võimalik unistus Desi Arnaz Jr külastab Brady Bunchi Desi Arnaz noorem Brady kamp Desi Jr ja Marcia Desi Arnaz noorem

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Mambokuningad1992Desi Arnaz vanemFilm
Matlock1986Michael porterTelesaade
Pikkade Varjude Maja1983Kenneth Magee (Desi Arnaz)Film
Automan1983Walter nebicherTelesaade
Öö, mil sild maha kukkus1983Johnny PyleTelefilm
Võltsitud1982The. Clint MorganFilm
Nõuanne Lovelornileüheksateist kaheksakümmend üksSteve VernonTelefilm
Gridlock1980Robbie ReinhardtTelefilm
Kriis õhus1979Tim DonovanTelefilm
Pulm1978Dino CorelliFilm
Kuidas tüdrukuid lantida!1978Robby HarringtonTelefilm
Politsei tapmiseks1978Martin DelahantyTelefilm
Julgus ja kirg1978Sgt Tom WadeTelefilm
Joyride1977ScottFilm
Fantaasia saar1977Barney HunterTelesaade
Armastuspaat1977Steve HollisTelesaade
Musta turu beebi1977Steve AlettiTelefilm
Lend holokausti1977Rick BenderTelefilm
Beebide saamine1976Frank GormanTelefilm
Meditsiiniline lugu1975Jerry MitchellTelesaade
Billy Kaks mütsi1974Billy Kaks mütsiFilm
Ta elab!1973Andy ReedTelefilm
Jah reis1973Cal MarkwellTelefilm
Politsei lugu1973Jay Vernon, ohvitser TaylorTelesaade
Raam1973Marco PoloFilm
San Francisco tänavad1972B.J. PalmerTelesaade
Punane taevas hommikul1971William 'Steenie' StenopolousFilm
Härra ja proua Bo Jo Jones1971Bo Jo JonesTelefilm
Armastus, Ameerika stiil1969Alan (segment „Armastus ja motellisegu”)Telesaade
Meditsiinikeskus1969Telesaade
Öögalerii1969Doran (segment 'Surm perekonnas')Telesaade
Brady kamp1969Desi Arnaz, nooremTelesaade
Siin on Lucy1968Craig CarterTelesaade
Mod Squad1968Vincent EmoryTelesaade
Ämmad1967Trummar, klapiga mees, TommyTelesaade
Carol Channing Show1966Tango tantsijaTelefilm
Lucy show1962Billy, Billy Simmons, poissTelesaade
Ma armastan Lucyt1951Pealtvaataja avalikustamiselTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Stephanie Zimbalist
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.