Põhiline Suhted Tuvi Cameron

Tuvi Cameron

Teie Homseks Horoskoop

Tuvi Cameron VallalineKoht 413 -47Vanus 25 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

Dove Cameron on praegu vallaline.








Suhted

Dove Cameron on kihlatud Ryan McCartaniga(2016).



cameron boyce ja peyton list armastuslugu

Dove Cameron on olnud suhtes Thomas Dohertyga(2016 - 2020).






Umbes

Dove Cameron on 25-aastane Ameerika näitleja. Chloe Celeste Hostermanist sündinud 15. jaanuaril 1996 Seattle'is (Washington, USA). Ta on kuulus Liivi ja Maddie poolest karjääris, mis ulatub 2012. aastast tänapäevani, muusikalise karjäärini ja 2007. aastani. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.



Dove Cameron on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Braeden Lemasters R.L. Stine'i Monsterville: Hingekabinet (2015), Jordan Fisher aastal Liiv ja Maddie (2013), Mike C. Manning aastal Pilv 9 (2014), Mitchell Hope sisse Järeltulijad (2015)ja Ryan McCartan aastal Liiv ja Maddie (2013).

Dove Cameron kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika lastelauljad, Daytime Emmy auhinna võitjad ja Ameerika näitlejate kanged.



Panustage

Aidake meil luua Dove Cameroni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud13 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht13 aastat, 10 kuud--
Kokkukaks3 aastat, 10 kuud3 aastat, 6 kuud3 aastat, 1 kuu

Üksikasjad

EesnimiKus see on
Keskmine nimiOlivia
PerekonnanimiCameron
Täisnimi sündidesChloe Celeste Hosterman
Alternatiivne nimiTuvi Olivia Cameron, Chloe, Dove, Dove Cameron
Vanus25 aastat
Sünnipäev15. jaanuar 1996
SünnikohtSeattle, Washington, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal52 kg (115 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvVärvitud must
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolBurbanki keskkool (Burbank, California)
AmetitekstLaulja, näitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustLiiv ja Maddie
Aasta (d) aktiivne2012 - tänapäev, 2012 – tänapäev, muusikaline karjäär, 2007 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaWalt Disney, Columbia, häiriv
Seotud aktidTüdruk ja unenäopüüdja
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Abramsi kunstnike agentuur (Los Angeles)
Rind (tollides)33
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)32
Ametlikud veebisaididhttp://www.dovecameron.com, http://www.dovecameron.com/, www.youtube.com/channel/UCSnSe-5ECm9qdw69tT86Jxg/, www.youtube.com/channel/UCAaPdVXu8ZkgsM6Mwyl0KJw/, https: // www .dovecameron.com / https://www.wikidata.org/wiki/Q13560423#P856, twitter.com/dovecameron, www.instagram.com/dovecameron/
IsaPhillip Alan Hosterman
EmaBonnie Wallace
ÕdeClaire Hosterman
SõberDebby Ryan, Laura Marano, Ross Lynch, Nina Dobrev, Hailee Steinfeld, Sophie Turner, Cameron Boyce, Sofia Carson, Booboo Stewart
LemmiklauludGlenn Milleri 'Kuuvalguse serenaad'

Tuvi Olivia Cameron (sündinud Chloe Celeste Hosterman; 15. jaanuar 1996) on USA näitleja ja laulja. Ta on tuntud kahe kanali rollina Disney Channel'i teismeliste sitkomis Liv ja Maddie samanimeliste tegelastena, mille eest ta pälvis Daytime Emmy auhinna lasteprogrammide väljapaistva esineja eest, ning Mal-i mängimise eest filmisarjas Descendants. Samuti oli tal korduv roll Ruby Hale'ina ABC telesarjas Marvel's Agents of S.H.I.E.L.D. aastal 2018.

Lisateave Dove Cameroni kohta Dove Cameronist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksThomas dohertySuheDetsember 2016Oktoober 20203 aastat
1Ryan McCartanSuhe6. august 2013Oktoober 20163 aastat
Thomas doherty #kaks

Thomas doherty

2016 - 2020

Thomas Doherty ja Dove Cameron läksid lahku ...[vaata paari] Ryan McCartan #1

Ryan McCartan

2013 - 2016

Ryan McCartan ja Dove Cameron lahkusid O ...[vaata paari] #kaks

Thomas doherty

2016 - 2020

Thomas Doherty ja Dove Cameron on dateeritud 8. detsembrist 2016 kuni oktoobrini 2020.

kes on Daniel lissing tutvumine 2018
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 88% vaata suhet #1

Ryan McCartan

2013 - 2016

Ryan McCartan ja Dove Cameron olid kihlatud 6 kuud. Nad said kaks aastat pärast kokkutulekut 6. augustil 2013. Nad olid kihlatud 2016. aasta aprillis, kuid lahutasid hiljem 2016. aasta oktoobris.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Tuvi Cameron25 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Thomas doherty26 SõnnNäitleja
Šoti
Ryan McCartan27 KaksikudNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021) Dove Cameron - juba ajakiri (aprill 2021)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Issac2021CassiFilm
Kättemaks2021JasmineFilm
Vihaste lindude film 22019. aastaElla (hääl)Film
Järeltulijad 32019. aastaValeTelefilm
Marvel Rising: Raua süda2019. aastaGhost-Spider, Gwen Stacy (hääl)Telesaade
Wicked Woods: järeltulijate halloweeni lugu2019. aastaMal (hääl)Telesaade
Marvel Rising: Tulega mängimine2019. aastaGhost-Spider, Gwen Stacy (hääl)Telefilm
Dumplin '2018BekahFilm
Mere all: järeltulijate lugu2018ValeTelesaade
Marvel Rising: algatamine2018Ghost-Spider, Gwen StacyTelesaade
Järeltulijad 3: isa?2018ValeLühifilm
Järeltulijad 22017ValeTelefilm
Järeltulijad 2: see läheb alla2017ValeTelefilm
Angie Tribeca2016ArmuTelesaade
Olen kuu2016Tuvi CameronTelesaade
Juukselakk otseülekandes!2016Amber Von TussleTelefilm
Lodge2016JessTelesaade
Vaevalt surmav2015.Liz LarsonFilm
Järeltulijad2015.ValeTelefilm
R.L. Stine'i Monsterville: Hingekabinet2015.BethTelefilm
Järeltulijad: kuri maailm2015.ValeTelesaade
Pilv 92014KaylaTelefilm
S.H.I.E.L.D. esindajad2013RubiinTelesaade
Liiv ja Maddie2013Liv Rooney, Maddie RooneyTelesaade
Killud ja tükid2013AlannaTelefilm
Ülim Spider-Man2012Gwen Stacy, politseiametnik, Spider-GwenTelesaade
Malibu riik2012SiennaTelesaade
Häbitu2011Holly HerkimerTelesaade
Austin ja Ally2011BobbieTelesaade
Disney Monstober2011Dove Cameron, maskeeritud võõrasTelesaade
Mentalist2008Charlotte Anne JaneTelesaade
Marvel Rising: Kummituste jälitamineGhost-Spider, Gwen Stacy (hääl)Telefilm
Pealkirjata Cecily Strong / Apple TV + projektBetsyTelesaade
Powerpuff (telesari)Mullid UtoniumTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Dove Cameron ja Braeden LemastersBraeden Lemasters
    • R.L. Stine'i Monsterville: Hingekabinet
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Tuvi Cameron ja Jordan FisherJordan Fisher
    • Liiv ja Maddie
      2013
    [vaata sobivust]
  • Tuvi Cameron ja Mike C. ManningMike C. Manning
    • Pilv 9
      2014
    [vaata sobivust]
  • Tuvi Cameron ja Mitchell HopeMitchell Hope
    • Järeltulijad 3
      2019. aasta
    [+2 veel]
  • Tuvi Cameron ja Ryan McCartanRyan McCartan
    • Liiv ja Maddie
      2013
    [vaata sobivust]
  • Tuvi Cameron ja Thomas DohertyThomas doherty
    • Lodge
      2016
    [vaata sobivust]
  • Garrett Clayton ja Dove CameronGarrett Clayton
    • Juukselakk otseülekandes!
      2016
    [vaata sobivust]
  • Lucas Adams ja Dove CameronLucas Adams
    • Liiv ja Maddie
      2013
    [vaata sobivust]
  • Luke Benward ja Dove CameronLuke Benward
    • Pilv 9
      2014
    [vaata sobivust]
Veel Dove Cameroni ekraanil olevaid matše Vähem tuvi Cameroni ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.