Põhiline Suhted Drew Carey

Drew Carey

Teie Homseks Horoskoop

Drew CareyKoht 1562 0Vanus 63 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Drew Carey tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Drew Carey on kihlatud Nicole Jaracziga(2007 - 2012)ja Amie Harwick(2018).



kes on praegu kohtamas tulevikuga

Umbes

Drew Carey on 63-aastane Ameerika näitleja. 23. mail 1958 Ohio osariigis Clevelandis sündinud Drew Allison Carey on ta kuulus The Drew Carey Show (1995–2004), Kelle liin see üldse on? (1998-2007). karjääris, mis kestab 1985. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaksikud.






Drew Carey on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Cheryl Burke Tantsud tähtedega (2005), Christa Miller sisse Drew Carey näitus (üheksateist üheksakümmend viis), Cynthia Watros aastal Drew Carey näitus (üheksateist üheksakümmend viis), Jenica Bergere aastal Drew Carey näitus (üheksateist üheksakümmend viis)ja Kate Walsh sisse Drew Carey näitus (üheksateist üheksakümmend viis).



Drew Carey kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Hind on õige, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Drew Carey profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatudkaks6 aastat3 aastat, 8 kuud1 aasta, 5 kuud
Kokkukaks6 aastat3 aastat, 8 kuud1 aasta, 5 kuud

Üksikasjad

EesnimiDrew
Keskmine nimiAllison
PerekonnanimiKilpkonn
Täisnimi sündidesDrew Allison Carey
Vanus63 aastat
Sünnipäev23. mai 1958
SünnikohtCleveland, Ohio
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSuur
JuuksevärvBlond
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolJames Ford Rhodese keskkool, Cleveland, Ohio, Ameerika Ühendriigid (1975)
ÜlikoolKenti Riiklik Ülikool, Kent, Ohio, Ameerika Ühendriigid (ei lõpetanud)
AmetitekstNäitleja, koomik, spordijuht ja mängude saatejuht.
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDrew Carey saade (1995-2004), kelle rida see ikkagi on? (1998-2007).
Muusikažanr (tekst)Improvisatsiooniline komöödia
Aasta (d) aktiivne1991 – tänapäev, 1985 – tänapäev
Ametlikud veebisaididhttp://drewcarey.com
IsaLewis Carey
EmaBeulah Carey

Drew Allison Carey (sündinud 23. mail 1958) on USA näitleja, häälnäitleja, koomik, spordijuht ja mängude saatejuht. Pärast USA mereväekorpuses töötamist ja stand-up-komöödias endale nime teinud ta saavutas tähe omaenda komöödias The Drew Carey Show ja improvisatsioonilise komöödiasaate USA versiooni saatejuhina, kelle rida see on? , mis mõlemad olid eetris ABC-s. Seejärel esines ta mitmes filmis, telesarjades, muusikavideotes, televiisoriks tehtud filmis ja arvutimängus. Ta on CBS-is juhtinud mängusaadet The Price Is Right alates 2007. aastast.

Lisateave Drew Carey kohta Vähem Drew Carey kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksNicole JaraczSuhe2006Jaanuar 20126 aastat
1Amie HarwickSuheJuuni 2017November 20181 aasta
Nicole Jaracz #kaks

Nicole Jaracz

2006 - 2012

Nicole Jaracz ja Drew Carey läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Amie Harwick #1

Amie Harwick

2017 - 2018

Amie Harwick ja Drew Carey läksid novembris lahku ...[vaata paari] #kaks

Nicole Jaracz

2006 - 2012

Nicole Jaracz ja Drew Carey olid kihlatud 4 aastat. Pärast kuupäeva, mil nad 2006. aastal kokku said, käisid nad ühe aasta. Nad olid kihlatud 9. oktoobril 2007, kuid läksid hiljem lahku 2012.

Suhe 6 aastat vaata suhet #1

Amie Harwick

2017 - 2018

Amie Harwick ja Drew Carey olid kihlatud 10 kuud. Nad said kuupäeva 7 kuud pärast kokkutulekut juunis 2017. Nad olid kihlatud jaanuaris 2018, kuid läksid hiljem lahku 2018. aasta novembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Drew Carey63 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Nicole Jaracz-
Amie Harwick38 SõnnMudel
Ameeriklane

Pildigalerii

Nikki Tyler, Stacy Valentine ja Drew Carey Drew Carey kaalulangus Florence Henderson Drew Careyga hinnaga on õige Drew Carey Drew Carey Kogukond (2009) Kogukond (2009) Drew Carey: vigastatute nimekirjas Drew Carey: vigastatute nimekirjas 10. jõud (2007) 10. jõud (2007) 10. jõud (2007)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Maskeeritud laulja2019. aastaHelistamaTelesaade
Ameerika koduperenaine2016Hr GreenTelesaade
Skorpion2014Drew CareyTelesaade
Jack ja Jill2011Drew CareyFilm
Kogukond2009TedTelesaade
USA komöödiakuningad2006Film
Robotid2005Vänt (hääl)Film
Jahtkivi2005'Cleveland' Drew CareyTelesaade
Kutsu mind Cobraks2004SteveFilm
NCIS2003John RossTelesaade
Kohapeal2003Telesaade
Väntankurid2002RobertTelesaade
Rock & Roll Tagasi kooli eripära2001Drew CareyTelefilm
Kaardimajake2001Telefilm
Nikki2000Barry TenzerTelesaade
Mängi seda luuni1999Ringside ventilaatorFilm
Suur õrritus1999Drew CareyFilm
Perepoiss1999Drew CareyTelesaade
Norm1999SteveTelesaade
Kõlab ohtlikult1999Lühifilm
Dharma ja Greg1997Dharma fantaasiameesTelesaade
künka kuningas1997AsjaTelesaade
Imelik Al Show1997EtTelesaade
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusDrew CareyTelesaade
Freaky reedeüheksateist üheksakümmend viisStan HornerTelefilm
Drew Carey näitusüheksateist üheksakümmend viisBaby Bobeck Carey, Drew Carey, erinevadTelesaade
Disney imeline maailmüheksateist üheksakümmend viisGeppettoTelesaade
Vastu1994Drew CareyTelesaade
George Carlini näitus1994EpidemioloogTelesaade
Hea elu1994Drew ClarkTelesaade
Koonusepead1993TaksoreisijaFilm
Armu tule all1993Drew CareyTelesaade
Lois & Clark: Supermani uued seiklused1993Herbie SaxeTelesaade
Larry Sanders Show1992Drew CareyTelesaade
Koduarendus1991Seymour 'Sy' WinterfleffinTelesaade
Torkelsonid1991Herbie ScrogginsTelesaade
Treener1989DrewTelesaade
Simpsonid1989Drew CareyTelesaade
Noored ja rahutud1973Drew CareyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Cheryl Burke ja Drew CareyCheryl Burke
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
  • Christa Miller
    • Drew Carey näitus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Cynthia watros
    • Drew Carey näitus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Jenica Bergere
    • Drew Carey näitus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Kate Walsh
    • Drew Carey näitus
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.