Põhiline Suhted Elinor Crawley

Elinor Crawley

Elinor CrawleyVanus 29 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 1 kokku

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Elinor Crawley tõenäoliselt vallaline.

Suhted

Elinor Crawley on olnud suhtes George Blagdeniga(2014 - 2016).



Umbes

Elinor Crawley on 29-aastane Walesi näitleja. Ta sündis 8. novembril 1991 Cardiffis, Walesis. Ta on kuulus maailmast ilma lõpeta (2012) ja viikingitest (2013) karjääri jooksul, mis ulatub 2007. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Skorpion.

edward lambton, 7. durhami krahv

Elinor Crawley on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Trevor Cooper aastal Viikingid (2013)ja George Blagden sisse Viikingid (2013).

Elinor Crawley kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1991. aasta sünd, Walesi näitlejanna ja 21. sajandi näitlejannad.



Panustage

Aidake meil oma Elinor Crawley profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

kes on katee sackhoffi tutvumine

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht12 aastat--
Kokku12 aastat--

Üksikasjad

EesnimiElinor
PerekonnanimiCrawley
Täisnimi sündidesElinor Crawley
Vanus29 aastat
Sünnipäev8. november 1991
SünnikohtCardiff, Wales
Kõrgus5 '5' (165 cm)
Kaal57 kg (125 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuSkorpion
RahvusValge
RahvusKõmri keel
KeskkoolWhitchurchi keskkool
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMaailm ilma lõputa (2012), Vikings (2013)
Aasta (d) aktiivne2007 - tänapäev, 2007 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Curtis Brown, Maxine Hoffman, agent
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Ametlikud veebisaididtwitter.com/elinor_crawley, www.tumblr.com/tagged/elinor-crawley

Elinor Crawley (sündinud 8. novembril 1991) on Walesi näitleja. Teda tuntakse kõige paremini Thyri rolli eest telesarjas Vikings ja Yorki Cecily kujutamise eest filmis Valge Kuninganna.

Lisateave Elinor Crawley kohta Vähem Elinor Crawley kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
1George BlagdenSuhe201420162 aastat
George Blagden #1

George Blagden

2014 - 2016

George Blagden ja Elinor Crawley on lahus ...[vaata paari] #1

George Blagden

2014 - 2016

George Blagdenil ja Elinor Crawleyl oli suhe aastatel 2014–2016.



Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Elinor Crawley 29 SkorpionNäitleja
Kõmri keel
George Blagden31 KaljukitsNäitleja
Briti

Pildigalerii

Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley Elinor Crawley

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Glia2021Catherine DevereuxFilm
Lunaraha2017Victoria LockeTelesaade
Tavalised valed2015.Sarah-janeTelesaade
Bridgend2015.LaurelFilm
Viikingid2013ThyriTelesaade
Valge kuninganna2013Printsess Cecily (3 osa, 2013)Telesaade
Maailm ilma lõputa2012Joan (2012) tundmatud episoodidTelesaade
Allveelaev2010Abby SmutsFilm
Korraldus: Suurbritannia2009Abby Glendon (1 osa, 2014)Telesaade
Ideaalne2005Jess (6 osa, 2011)Telesaade
Arstid2000Briony ScottTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

Arutelud

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.