Põhiline Suhted Eva Longoria

Eva Longoria

Teie Homseks Horoskoop

Eva Longoria AbielusKoht 881 -22Vanus 46 aastat vana Tähtkuju kala Suhted kokku 8 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Eva Longoria ja Jose Antonio BastonJose Antonio Baston ja Eva Longoria on alates 21. maist 2016 olnud abielus 4 aastat. vaata suhet

Suhted

Eva Longoria oli varem abielus Tony Parkeriga(2007 - 2011)ja Tyler Christopher(2002 - 2004).








Eva Longoria on olnud suhetes Ernesto Arguelloga(2013), Eduardo Cruz(2011 - 2012)ja J. C. Chasez(2004).



Eva Longoria on olnud kohtumisi Mark Sanchezega(2012)ja Hayden Christensen(2005).






Umbes

Eva Longoria on 46-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Eva Jacqueline Longorias 15. märtsil 1975 USA-s Texases Corpus Christis, on ta kuulus meeleheitel koduperenaiste poolest karjääris, mis kestab 1998. aastast kuni 2000. aastani. Tema sodiaagimärk on Kalad.



on John Tesh abielus Connie Selleccaga

Eva Longoria on osalenud 9 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Andy Samberg Brooklyn Üheksa-Üheksa (2013), Doug Davidson aastal Noored ja rahutud (1973), Charlie Sheen sisse Toiduvõitlus! (2012), Christian Jules Le Blanc aastal Noored ja rahutud (1973)ja Jesse Metcalfe aastal Meeleheitel koduperenaised (2004).

anna kendrick poiss, kes käinud kellega

Eva Longoria kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Eva Longoria profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus37 aastat, 7 kuud5 aastat, 7 kuud3 aastat
Tutvumisleht31 aasta, 4 kuud6 kuud, 22 päeva1 kuu, 1 päev
Kohtuminekaks3 kuud, 2 päeva2 kuud, 1 päev-
Kokku87 aastat, 7 kuud2 aastat, 4 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiEve
Keskmine nimiJacqueline
PerekonnanimiJalutuskepp
Neiupõlve nimiLongoria
Täisnimi sündidesEva Jacqueline Longoria
Alternatiivne nimiEva Jacqueline Longoria Bastón, Eva Jacqueline Longoria, Eva Longoria, Eva Longoria Parker, Eva Parker, Eva Longoria Bastón, Eva Bastón, Eva Jacqueline Longoria Parker
Vanus46 aastat
Sünnipäev15. märts 1975
SünnikohtCorpus Christi, Texas, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal47 kg (103 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvMust
JuuksevärvPruun - tume
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolRoy Milleri keskkool, Corpus Christi, Texas, USA
ÜlikoolBS kinesioloogia, Texas A&M, Kingsville, Texas, USA
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent, restoranipidaja, aktivist, ärinaine
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustMeeleheitel koduperenaised
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev, 1998 – tänapäev, 2000 – tänapäev
Brändi kinnitusL'Oreali kosmeetika, Loreal Paris
Rind (tollides)30
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididet.wikipedia.org/wiki/Eva_Longoria, www.celebheights.com/s/Eva-Longoria-789.html, www.celebuzz.com/celebrities/eva-longoria-bio/, www.evalongoria.com/, www. worldcat.org/identities/lccn-no2005108199/, viaf.org/viaf/84261437/, id.loc.gov/authorities/names/no2005108199.html, www.isni.org/isni/0000000117727298, portal.dnb.de/ opac.htm? method = simpleSearch & cqlMode = true & query = idn% 3D142429023, www.idref.fr/124062199, catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb15589954z, data.bnf.fr/15589954/eva_longoria/, musicbrainz.org/ artist / 8462c58d-6f22-4ede-964d-aba80c89e48f, catalogo.bne.es/uhtbin/authoritybrowse.cgi?action=display&authority_id=XX4762952, www.facebook.com/EvaLongoria/
IsaEnrique Longoria noorem
EmaElla Eva Mireles
ÕdeElizabeth Judina, Emily Jeannette, Esmeralda Josephina
SõberVictoria Beckham (laulja), Loren Ridinger (ettevõtja), Maria Bravo (näitleja), Mario Lopez (telenägu), Amaury Nolasco (näitleja), Roselyn Sanchez

Eva Jacqueline Bastón (sündinud Longoria; sündinud 15. märtsil 1975) on USA näitleja, produtsent, režissöör, aktivist ja ärinaine. Pärast mitut telesarja mitut külalisrolli tunnustati Longoriat Isabella Braña kujutamise eest CBSi päevases seebiooperis „Noored ja rahutud“, kus ta mängis aastatel 2001–2003. Teda tuntakse enim Gabrielle rolli poolest. Solis telesarjas “Meeleheitel koduperenaised”, mis jooksis aastatel 2004–2012 ja mille eest sai Kuldgloobuse ja Näitlejate Gildi auhinna nominatsioonid. Ta on ilmunud ka filmides 'Sentinel' (2006), 'Üle tema surnukeha' (2008), 'For Greater Glory' (2012), 'Frontera' (2014), 'Lowriders' (2016) ja 'Overboard' (2018). Aastatel 2015–2016 mängis Longoria Ana Sofia Calderónina lühiajalises NBC telekomitees Telenovela ja tegutses Lifetime telesarja Devious Maids tegevprodutsendina. Ta on töötanud ka sotsiaalprobleemide, sealhulgas Toidukettide ja The Harvesti tegevprodutsendina.

Lisateave Eva Longoria kohta Eva Longoria kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Jose Antonio BastonAbielusOktoober 2013kohal7 aastat
7Ernesto ArguelloSuheJuuli 2013August 20131 kuu
6Mark SanchezKohtumineJuuli 2012Oktoober 20123 kuud
5Eduardo CruzSuheVeebruar 2011Juuni 20121 aasta
4Hayden ChristensenKohtumineMai 2005Juuni 20051 kuu
3Tony ParkerAbielusNovember 200428. jaanuar 20116 aastat
kaksJC ChasezSuheSeptember 2004Detsember 20043 kuud
1Tyler ChristopherAbielusJaanuar 2001Jaanuar 20043 aastat
Jose Antonio Baston #8

Jose Antonio Baston

2013

Jose Antonio Baston ja Eva Longoria on mesilased ...[vaata paari] Ernesto Arguello #7

Ernesto Arguello

2013

Ernesto Arguello ja Eva Longoria lahutasid mind ...[vaata paari] Mark Sanchez #6

Mark Sanchez

2012

Mark Sanchez ja Eva Longoria lahkusid 24. päeval ...[vaata paari] Eduardo Cruz #5

Eduardo Cruz

2011 - 2012

Eduardo Cruz ja Eva Longoria lahkusid juunis[vaata paari] Hayden Christensen #4

Hayden Christensen

2005

Hayden Christensen ja Eva Longoria on lahus ...[vaata paari] Tony Parker #3

Tony Parker

2004 - 2011

Tony Parker ja Eva Longoria lahutati ...[vaata paari] JC Chasez #kaks

JC Chasez

2004

J. C. Chasez ja Eva Longoria lahkusid detsembris ...[vaata paari] Tyler Christopher #1

Tyler Christopher

2001 - 2004

Tyler Christopher ja Eva Longoria olid lahutatud ...[vaata paari] #8

Jose Antonio Baston

2013

Jose Antonio Baston ja Eva Longoria on olnud abielus 4 aastat. Pärast 2013. aasta oktoobris kokku saamist olid nad kohtunud kaks aastat. Pärast 5-kuulist kihlumist abiellusid nad 21. mail 2016.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% Lapsed 1 laps vaata suhet #7

Ernesto Arguello

2013

Ernesto Arguello ja Eva Longoria kuupäevad juulist augustini 2013.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #6

Mark Sanchez

2012

Mark Sanchez ja Eva Longoria kohtusid 2012. aasta juulis.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #5

Eduardo Cruz

2011 - 2012

Eduardo Cruz ja Eva Longoria kuupäevad veebruarist 2011 kuni juunini 2012.

michelle mclaughlin f. lk. santangelo
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus1%'> Ühilduvus 25% vaata suhet #4

Hayden Christensen

2005

Hayden Christensen ja Eva Longoria kohtusid 2005. aasta mais.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 3. 4% vaata suhet #3

Tony Parker

2004 - 2011

Tony Parker ja Eva Longoria olid abielus 3 aastat. Nad said kaks aastat pärast kokkutulekut novembris 2004. Pärast 7-kuulist kihlumist abiellusid nad 7. juulil 2007. 3 aastat hiljem läksid nad lahku 2010. aasta novembris ja lahutasid 28. jaanuaril 2011.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #kaks

JC Chasez

2004

J. C. Chasez ja Eva Longoria dateerisid 2004. aasta septembrist detsembrini.

camille prats ja paul soriano
Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 48% vaata suhet #1

Tyler Christopher

2001 - 2004

Tyler Christopher ja Eva Longoria olid abielus 1 aasta. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut jaanuaris 2001 ja abiellusid 20. jaanuaril 2002. 1 aasta hiljem lahutasid nad 19. jaanuaril 2004.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 89% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Eva Longoria46 kalaNäitleja
Ameeriklane
Jose Antonio Baston53 JäärÄri
Mehhiko
Ernesto Arguello42 VeevalajaTõsielu TV
Ameeriklane
Mark Sanchez3. 4 SkorpionAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Eduardo Cruz36 kalaLaulja
Hispaania keel
Hayden Christensen40 JäärNäitleja
Kanada
Tony Parker39 SõnnKorvpall
Prantsuse keel
JC Chasez44 LõviLaulja
Ameeriklane
Tyler Christopher48 SkorpionNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Santiago Henrique BastonMees19. juuni 20182 aastat vana Jose Antonio Baston

Pildigalerii

Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi Eva Longoria - Abikaasa Jose Bastoniga astub välja trenn Lääne-Hollywoodi

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Boss Baby: Pereettevõte2021Carol Templeton (hääl)Film
Sylvie armastus2020CarmenFilm
Lappas2020FideliaTelesaade
Mäng sisse! Komöödia crossoveri üritus2020PerekondTelesaade
Tähtede nädalavahetus2019. aastaAasiaFilm
Grand hotell2019. aastaBeatriz mendozaTelesaade
Dora ja kadunud kullalinn2019. aastaElenaFilm
Üle parda2018Seal onFilm
Koera päevad2018ArmuFilm
Nüüd koos2017AnaFilm
Keeldumine ja kukkumine2017Margot Beste-ChetwyndeTelesaade
Madalratsutajad2016Gloria Alvarezi kohahoidja piltFilm
Tsirkuse lugu ja armastuslaul2016AngelaFilm
Maya ja Marty2016ErinevadTelesaade
Impeerium2015Charlotte FrostTelesaade
Iga päev2015JoleneFilm
Visioonid2015EileenFilm
Seebiooper2015Ana Sofia CalderonTelesaade
Telenovela hispaania keeles2015Telesaade
Piir2014PaulinaFilm
BoJack Horseman2014Yolanda emaTelesaade
Jane Neitsi2014Eva LongoriaTelesaade
Hullumeelne armastus2013MarionFilm
Riuklikud neiud2013Eva LongoriaTelesaade
Maailmas ...2013Eva LongoriaFilm
Brooklyn Üheksa-Üheksa2013Sophia PerezTelesaade
Teretulemast perekonda2013Prl. Ana NunezTelesaade
Ema üles!2013Rudi WilsonTelesaade
Nagu välk selgest taevast2013DianaLühifilm
Toiduvõitlus!2012Lady X (hääl, rollis Eva Longoria Parker)Film
Suurema hiilguse eest: Cristiada tõeline lugu2012Tulita GorostietaFilm
Baytown Outlaws2012HelesinineFilm
Tume tõde2012Minu FrancisFilm
Arturi jõulud2011Ülem De Silva (hääl)Film
Madalam õppimine2008Rebecca Seabrook (rollis Eva Longoria Parker)Film
Üle tema surnukeha2008Kate (rollis Eva Longoria Parker)Film
Laste haigla2008Uus pealikTelesaade
Südamevalu laps2007KonsoolidFilm
Sentinel2006Jill MarinFilm
Karmid ajad2005SylviaFilm
Hustleri instinkt2005Vanessa santosLühifilm
Meeleheitel koduperenaised: Oprah Winfrey on uus naaber2005Gabrielle SolisTelesaade
Surnud ütlevad2004JeanieTelefilm
Meeleheitel koduperenaised2004Gabrielle Lang, Gabrielle SolisTelesaade
Dragnet2003Det. Gloria DuranTelesaade
George Lopez2002BrookeTelesaade
Beverly Hills, 902101990Stjuardess # 3Telesaade
Simpsonid1989Isabel GutierrezTelesaade
Noored ja rahutud1973Isabella Brana, Isabella Braña WilliamsTelesaade
Üldhaigla1963Brenda Barrett LookalikeTelesaade
Tüüp ATelefilm
24–7Film
Ühenduse eemaldamineJeanineFilm
Pealkirjata Patrick Aiello / Timur Bekmambetov Sci-FI PicFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Andy Samberg
    • Brooklyn Üheksa-Üheksa
      2013
    [vaata sobivust]
  • Doug Davidson ja Eva LongoriaDoug Davidson
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria ja Charlie SheenCharlie Sheen
    • Toiduvõitlus!
      2012
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria ja Christian LeBlancChristian Jules Le Blanc
    • Noored ja rahutud
      1973
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria ja Jesse MetcalfeJesse Metcalfe
    • Meeleheitel koduperenaised
      2004
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria ja John SlatteryJohn Slattery
    • Meeleheitel koduperenaised
      2004
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria ja Mark DeklinMärgi keeldumine
    • Meeleheitel koduperenaised
      2004
    [vaata sobivust]
  • Eva Longoria Parker ja Paul RuddPaul Rudd
    • Üle tema surnukeha
      2008
    [vaata sobivust]
  • Ricardo Chavira ja Eva LongoriaRicardo Chavira
    • Meeleheitel koduperenaised
      2004
    [vaata sobivust]
Veel Eva Longoria ekraanil kuvatud kohtumisi Vähem Eva Longoria ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...