Põhiline Suhted Jennette mccurdy

Jennette mccurdy

Teie Homseks Horoskoop

Jennette mccurdy Vallaline408. koht -3. 4Vanus 28 aastat vana Tähtkuju Vähk Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu käib?

Jennette McCurdy on praegu vallaline.








Suhted

Jennette McCurdy on olnud suhetes Andre Drummondiga(2013), Max Ehrich(2010 - 2011), Graham Patrick Martin(2004 - 2008)ja Matthew Whitehead.



kes on kat von d tutvumas 2017. aastal

Umbes

Jennette McCurdy on 28-aastane Ameerika näitleja. Jennette Michelle Faye McCurdy sündis 26. juunil 1992 Long Beachis, Californias, USA-s. Ta on kuulus iCarly, Sam & Cat, Sarah jaoks järgmiseks? ja muusikalist karjääri hõlmava karjääri vahel ja tänaseni. Tema sodiaagimärk on vähk.






Jennette McCurdy on osalenud 5 ekraanil peetud kohtumises, sealhulgas Drew Roy iCarly (2007), Gary Pease sisse iCarly (2007)Jesse karjäär aastal Aadama ja Wiley kadunud nädalavahetus (2016), Matt Shively sisse 8 keha (2017)ja Nathan Kress sisse iCarly (2007).



Jennette McCurdy kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika naislauljad.

Panustage

Aidake meil luua oma Jennette McCurdy profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



domineeriv monaghan ja evangeline lilly abielus

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht44 aastat, 3 kuud1 aasta, 4 kuud1 kuu, 1 päev
Kokku44 aastat, 3 kuud1 aasta, 4 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiJennette
Keskmine nimiMichelle Faye
PerekonnanimiMcCurdy
Täisnimi sündidesJennette Michelle Faye McCurdy
Alternatiivne nimiNettie, Jennette McCurdy, Net Net
Vanus28 aastat
Sünnipäev26. juuni 1992
SünnikohtLong Beach, California, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal51 kg (112 naela)
EhitamineVolupous
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusKena naeratus, armas nägu, väike struktuur
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, YouTuber, laulja, kirjanik, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustiCarly, Sam & Cat, mis saab Sarah edasi? ja vahel
Muusikažanr (tekst)Riik, Riik Pop
Aasta (d) aktiivne2000– tänapäev, muusikaline karjäär, 2008 – praegune
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaviatuur, klaviatuurid, Ukulele
PlaadifirmaTeie Tyme, Capitol Records Nashville, Capitol (Nashville), Capitol Nashville / EMI Records, Capitol Nashville, EMI
Seotud aktidPaul Worley, Jay DeMarcus, Faith Hill
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühendatud Talentide Agentuur
Brändi kinnitusTeler / raadio / trükireklaamid: Sprint PCS - „punutised“ (2004)
Rind (tollides)32
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)35
Riiete suurus8
Ametlikud veebisaididwww.saynow.com/jennettemccurdy, www.jennettemccurdy.com/, jennettemccurdy.net/, jennettemccurdy.icarly-show.com/, instagram.com/jennettemccurdy#, twitter.com/jennettemccurdy, http: //www.jennettemccurdy. com
IsaMark McCurdy
EmaDebbie McCurdy
VendMarcus McCurdy, Dustin McCurdy, Scott McCurdy
SõberMiranda Cosgrove, Courtney Jines, Holliston Coleman, Bobby Coleman, Caitlin E.J. Meyer, Nathan Kress, David Archuleta, Jerry Trainor, Matt Shively, Ashley Argota, David Cook, Claudia Archuleta, Jazzy Archuleta, Ariana Grande, Daniel Archuleta, Lucas Cruikshank, Javares Rochester (Facebooki sõbrad), Shane Dawson
LemmikloomadSnoopy (koer) [2001], Chewie (koer) [2003], Tootsen (roomaja) [2006], Zeus (roomaja) [2007]
LemmiklauludMinu käed (David Archuleta) [2008], saate (David Archuleta) [2008], teie silmad ei valeta (David Archuleta) [2008]

Jennette Michelle Faye McCurdy (sündinud 26. juunil 1992) on USA produtsent, režissöör, kirjanik, laulja ja laulukirjutaja ning endine näitleja. Ta on tuntud oma näitlejakarjääri poolest, nimelt mängides Sam Pucketti Nickelodeoni sitcomis iCarly (2007–2012) ja selle spin-off sarjas Sam & Cat (2013–2014). McCurdy on esinenud paljudes teistes telesarjades, sealhulgas Malcolm keskel (2003–2005), Zoey 101 (2005), Lincoln Heights (2007), True Jackson, VP (2009–2010), Victorious (2012) ja Aastatel (2015–2016). Ta tootis, kirjutas ja mängis ka omaenda veebisarjas pealkirjaga Mis on Sarah jaoks järgmine? (2014).

Lisateave Jennette McCurdy kohta Jennette McCurdy kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4Andre DrummondSuheAugust 2013September 20131 kuu
3Max EhrichSuheSeptember 2010September 20111 aasta
kaksGraham Patrick MartinSuhe R September 2004Detsember 20084 aastat
1Matthew WhiteheadTeadmata -
Andre Drummond #4

Andre Drummond

2013

Andre Drummond ja Jennette McCurdy lahutasid ...[vaata paari] Max Ehrich #3

Max Ehrich

2010 - 2011

Max Ehrich ja Jennette McCurdy eraldusid ...[vaata paari] Graham Patrick Martin #kaksKuulujutt

Graham Patrick Martin

2004 - 2008

Graham Patrick Martin ja Jennette McCurdy ...[vaata paari] #1

Matthew Whitehead

Matthew Whitehead ja Jennette McCurdy olid ...[vaata paari] #4

Andre Drummond

2013

Andre Drummond ja Jennette McCurdy dateerisid augustist septembrini 2013.

rosanna pansino on ta abielus
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #3

Max Ehrich

2010 - 2011

Max Ehrich ja Jennette McCurdy dateerisid 2010. aasta septembrist 2011. aasta septembrini.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #kaks

Graham Patrick Martin

2004 - 2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Graham Patrick Martin end 2004. aasta septembris ühendanud Jennette McCurdyga.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #1

Matthew Whitehead

Matthew Whiteheadil ja Jennette McCurdy oli suhe.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jennette mccurdy28 VähkNäitleja
Ameeriklane
Andre Drummond27 LõviKorvpall
Ameeriklane
Max Ehrich29 VähkNäitleja
Ameeriklane
Graham Patrick Martin29 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Matthew Whitehead-

Pildigalerii

Jennette McCurdy - vahel Jennette McCurdy - mis on Sarah järgmine? Jennette McCurdy - petis Jennette McCurdy - parim mängija Jennette McCurdy - võidukas Jennette McCurdy - väikesed üksikasjad Jennette McCurdy - True Jackson, asepresident Jennette McCurdy - kodu lähedal Jennette McCurdy - seestpoolt Jennette McCurdy - keskmine Jennette McCurdy - Zoey 101 Karen Sisco rollis Jennette McCurdy

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Väikesed emased2018AnnieFilm
Presidendiproua2018PeggyLühifilm
8 keha2017TJLühifilm
Tagatisraha2017LeahLühifilm
Lemmikloom2016ClaireFilm
Bling2016Sue (hääl)Film
Aadama ja Wiley kadunud nädalavahetus2016Telesaade
Viimane neitsi LA-s2016BretagneLühifilm
Vahel2015WileyTelesaade
Liinide vahel: Pretty Lake High - aastaraamatu ülesanne2015WileyTelesaade
Mis saab Sarah edasi?2014Sarah BronsonTelesaade
Petmine2013Savannah WestcottTelefilm
Sam & Cat2013Melanie Puckett, Sam Puckett, minaTelesaade
Sünnipäeva poisid2013Kendra TaylorTelesaade
Komöödia pauk! Pauk!2012Allie DawsonTelesaade
Ben ja Kate2012BethanyTelesaade
Lumehelves, valge gorilla2011Petunia (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Parim mängija2011Chris 'Prodigy' SaundersTelefilm
Kopp ja Skinneri eepilised seiklused2011DevonTelesaade
iParty koos võidukas2011Sam PuckettTelefilm
Supermehe surm ja tagasitulek2011HävitajadLühifilm
Võidukas2010PoniTelesaade
Fred: Film2010BerthaTelefilm
Nickelodeon Osades: Jingle Bells 2010 versioon2010Jennette mccurdyLühifilm
Clevelandi näitus2009Tüdruk nr 1Telesaade
Pisiasjad2009MinuFilm
Glenn Martin DDS2009MazyTelesaade
Madagaskari pingviinid2008BeckyTelesaade
Tõeline Jackson, asepresident2008PinkyTelesaade
iCarly: iGo Jaapanisse2008Sam PuckettTelefilm
Suve viimane päev2007Dory SorensonTelefilm
iCarly2007Melanie Puckett, Sam PuckettTelesaade
iCarly veebisaidid2007Sam PuckettTelesaade
Lincolni kõrgused2006BeckyTelesaade
Tüübi vastu2006MeredithTelefilm
Kodu lähedal2005Stacey JohnsonTelesaade
Keskmine2005Sara CrewsonTelesaade
Seal2005LynnTelesaade
Kana robot2005Nany, meditsiiniõde, kipperTelesaade
Sees2005Madison St. ClairTelesaade
Zoey 1012005Trisha KirbyTelesaade
Vt Anthony Run2005Lucy RandallLühifilm
Koidukuma2004Väike tüdrukFilm
Tiigri kruiis2004Kiley DolanTelefilm
Hollywoodi mõrv2003Van perekonna tütarFilm
Karen Sisco2003Josie BoyleTelesaade
Kõigi tõendite vastu2002Mary FieldsTelefilm
Varju raev2001Anna MarkovFilm
CSI: kuritegevuse stseeni uurimine2000Jackie TrentTelesaade
Malcolm keskel2000Daisy, PenelopeTelesaade
Tugev meditsiin2000Haley väljadTelesaade
Amy hindamine1999Amber ReidTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Holly PurcellTelesaade
Will & Grace1998Vanim tüdrukTelesaade
MADtvüheksateist üheksakümmend viisCassidy GiffordTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Drew Roy ja Jennette McCurdyDrew Roy
    • iCarly
      2007
    [vaata sobivust]
  • Gary Pease
    • iCarly
      2007
    [vaata sobivust]
  • Jennette McCurdy ja Jesse CarereJesse puudumine
    • Vahel
      2015
    [+1 veel]
  • Jennette McCurdy ja Matt ShivelyMatt Shively
    • 8 keha
      2017
    [vaata sobivust]
  • Nathan Kress ja Jennette McCurdyNathan Kress
    • iCarly
      2007
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.