Põhiline Tutvumisleht Jimmy Baio

Jimmy Baio

Teie Homseks Horoskoop

Jimmy BaioVanus 59 aastat vana Tähtkuju kala

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jimmy Baio tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Meil pole Jimmy Baio varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Jimmy Baio on 59-aastane Ameerika näitleja. James Joseph Baio sündis 15. märtsil 1962 USA-s Brooklynis New Yorgis. Ta on kuulus Billy Tate'i seebi poolest. Tema Tähtkuju on Kalad.






Jimmy Baio on osalenud 3 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Lisa Whelchel Elu faktid (1979), Marla Pennington aastal Seep (1977)ja Melissa Gilbert aastal Armastuspaat (1977).



Jimmy Baio kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Jimmy Baio profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



derek jeter, kes dateeris keda

Üksikasjad

EesnimiJimmy
PerekonnanimiBaio
Täisnimi sündidesJames Joseph Baio
Vanus59 aastat
Sünnipäev15. märts 1962
SünnikohtBrooklyn, New York, USA
EhitamineSportlik
JuuksevärvPruun - tume
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustBilly Tate seebil
Aasta (d) aktiivne1975–1996

James Joseph Baio (sündinud 15. märtsil 1962) on USA näitleja. Ta sündis New Yorgis Brooklynis. Ta on nii näitleja Scott Baio kui ka Vampire Weekendi bändiliikme Chris Baio nõbu.

Lisateave Jimmy Baio kohta Jimmy Baio kohta vähem

Pildigalerii

Grace Jones Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio Jimmy Baio

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Peeglil on kaks näguüheksateist üheksakümmend kuusKelner JimmyFilm
Suudelda ja tappa1991RobertFilm
Mängib Keepsi eest1986SteinbergFilm
Matlock1986Mark WilliamsTelesaade
Messing1985Tony CovelloTelefilm
Matt Houston1982Jeb HarmonTelesaade
Mugavuse huvides liiga lähedal1980Freddy garibaldiTelesaade
Elu faktid1979Buzz RyanTelesaade
Trapper John, MD1979JedTelesaade
Halvad uudised kannavad murdekoolitust1977Carmen RonzonniFilm
Fantaasia saar1977Jimmy Blair, Willie CollinsTelesaade
Seep1977Billy TateTelesaade
Armastuspaat1977NormanTelesaade
Armastuspaat1976Arnold MerrittTelefilm
Ellery kuninganna1975Graffitti kunstnikTelesaade
Joe ja pojad1975Nick VitaleTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jimmy Baio ja Lisa WhelchelLisa Whelchel
    • Elu faktid
      1979
    [vaata sobivust]
  • Jimmy Baio ja Marla PenningtonMarla Pennington
    • Seep
      1977
    [vaata sobivust]
  • Jimmy Baio ja Melissa GilbertMelissa Gilbert
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Damien Chazelle
Damien Chazelle
28. mai 2021 ... Damien Chazelle uudised, kuulujutud, fotod Damien Chazellest, elulugu, Damien Chazelle tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Damien Chazelle suhteloend. Damien Chazelle tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Damien Chazelle suhetest.
Fred Durst
Fred Durst
28. mai 2021 ... Fred Dursti uudised, kuulujutud, fotod Fred Durstist, elulugu, Fred Dursti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Fred Dursti suhteloend. Fred Dursti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Fred Dursti suhetest.
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
Ahu Türkpençe ja Ozan Guven
28. mai 2021 ... Ahu Türkpençe ja Ozan Guveni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Arvind Swamy
Arvind Swamy
28. mai 2021 ... Arvind Swamy uudised, kuulujutud, fotod Arvind Swamyst, elulugu, Arvind Swamy sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Arvind Swamy suhteloend. Arvind Swamy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Arvind Swamy suhetest.
Laure Sainclair
Laure Sainclair
28. mai 2021 ... Laure Sainclairi uudised, kuulujutud, fotod Laure Sainclairist, elulugu, Laure Sainclairi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Laure Sainclairi suhete loend. Laure Sainclairi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Laure Sainclairi suhetest.
Dave Allen ja Karin Stark
Dave Allen ja Karin Stark
28. mai 2021 ... Dave Alleni ja Karin Starki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jan Schlichtmann
Jan Schlichtmann
28. mai 2021 ... Jan Schlichtmanni uudised, kuulujutud, fotod Jan Schlichtmannist, elulugu, Jan Schlichtmanni sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jan Schlichtmanni suhete loend. Jan Schlichtmanni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jan Schlichtmanni suhetest.