Põhiline Suhted Jodi Lyn O'Keefe

Jodi Lyn O'Keefe

Teie Homseks Horoskoop

Jood Lyn O VallalineKoht 1550 278Vanus 42 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 4 kokku

Kellega ta praegu käib?

Jodi Lyn O'Keefe on praegu vallaline.








Suhted

Jodi Lyn O'Keefe on olnud suhetes John Cusackiga(2003 - 2009), Jaime Gomez(1998), Don Johnson(1997)ja Al Santos(üheksateist üheksakümmend viis).



Umbes

Jodi Lyn O'Keefe on 42-aastane Ameerika näitleja. 10. oktoobril 1978 Cliffwood Beachil, New Jersey osariigis USA-s sündinud Jodi Lynn O`Keefe on kuulus Nash Bridges ja She's All That. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Jodi Lyn O'Keefe on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Charlie Sheen Kaks ja pool meest (2003), Jaime Gomez sisse Nash sillad (üheksateist üheksakümmend kuus), Matthew Davis sisse Vampiiripäevikud (2009), Freddie Prinze juunior aastal Ta on kõik see (1999)ja Shane West aastal Võtku mis võtab (2000).



Jodi Lyn O'Keefe kuulub järgmistesse nimekirjadesse: New Jersey näitlejad, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Jodi Lyn O'Keefe profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht46 aastat, 2 kuud1 aasta, 6 kuud-
Kokku46 aastat, 2 kuud1 aasta, 6 kuud-

Üksikasjad

EesnimiJodi
Keskmine nimiLynn
Neiupõlve nimiO'Keefe
Täisnimi sündidesJodi Lynn O`Keefe
Alternatiivne nimiJodi O'Keefe
Vanus42 aastat
Sünnipäev10. oktoober 1978
SünnikohtCliffwoodi rand, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusHelesinised silmad
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolSaint John Vianney keskkool Holmdelis, New Jersey osariigis
AmetitekstNäitleja, modell, moekunstnik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustNash Bridges ja ta on kõik see
Aasta (d) aktiivne1995 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Vincent Cirrincione kaastöötajad
Brändi kinnitus(2003) ilmus kommide (kinga) trükireklaamis koos Mark McGrathiga ansamblist Sugar Ray.
Rind (tollides)36
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)35
Kinga suurus8
Ametlikud veebisaididtwitter.com/JodiLyn_Okeefe, www.qjewelrydesign.com/, www.nndb.com/people/642/000162156/
IsaJack O'Keefe (Mercki töösuhete direktor)
EmaNoreen (kodune)
ÕdeHeather O'keefe (mudel)

Jodi Lyn O'Keefe (sündinud 10. oktoobril 1978) on USA näitleja, modell ja moekunstnik. Ta tuli esile Cassidy kujutamise eest telesarjas Nash Bridges (1996–2001). Ta on tuntud ka Gretchen Morgani mängimise eest filmis Prison Break (2007–2009) ning rollide eest Jo Laughlinina filmis The Vampire Diaries (2014–2017) ja Lionel Davenport filmis Hit the Floor (2014–2018). Tema filmikrediidi hulka kuuluvad Halloween H20 (1998) ja She's All That (1999).

Lisateave Jodi Lyn O'Keefe kohta Jodi Lyn O'Keefe kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
4John CusackSuhe2003Veebruar 20096 aastat
3Jaime GomezSuhe19981998-
kaksDon JohnsonSuhe19971997-
1Al SantosSuheüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
John Cusack #4

John Cusack

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe ja John Cusack läksid lahku ...[vaata paari] Jaime Gomez #3

Jaime Gomez

1998

Jaime Gomez ja Jodi Lyn O'Keefe on eraldi ...[vaata paari] Don Johnson #kaks

Don Johnson

1997

Jodi Lyn O'Keefe ja Don Johnson on eraldi ...[vaata paari] Al Santos #1

Al Santos

üheksateist üheksakümmend viis

Al Santos ja Jodi Lyn O'Keefe on lahus ...[vaata paari] #4

John Cusack

2003 - 2009

Jodi Lyn O'Keefe ja John Cusack dateerisid 2003. aastat kuni 2009. aasta märtsini.

Suhe 6 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #3

Jaime Gomez

1998

Jaime Gomez ja Jodi Lyn O'Keefe dateerisid 1998. aastal.

peyton list tutvumine cameron boyce
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Vanus44%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #kaks

Don Johnson

1997

Jodi Lyn O'Keefe ja Don Johnson dateerisid 1997. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Al Santos

üheksateist üheksakümmend viis

Al Santosel ja Jodi Lyn O'Keefel oli suhe aastatel 1995–1995.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jodi Lyn O'Keefe42 KaaludNäitleja
Ameeriklane
John Cusack54 VähkNäitleja
Ameeriklane
Jaime Gomez55 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Don Johnson71 AmburNäitleja
Ameeriklane
Al Santos44 VähkNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Jodi Lyn O’Keefe - Kiehli LifeRide for amfAR Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - Kiehli LifeRide for amfAR Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - Kiehli LifeRide for amfAR Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses Jodi Lyn O’Keefe - 2018. aasta BET auhinnad Los Angeleses

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Hirmu serv2018GinaFilm
Pärandid2018Jo LaughlinTelesaade
Lucifer2015.Ronnie HillmanTelesaade
Pealkirjata Wall Streeti projekt2014Riley SimmsTelefilm
Häid Ex-Mas2014Ashley WilliamsFilm
Külmunud maa2013Chelle RingellFilm
Põrandale2013Lionel DavenportTelesaade
Hirmu sosin2013Julia WhitmanTelefilm
Leidja2012LisaTelesaade
Nanny kättemaks2012Gina WrightTelefilm
Exes2011Kuum naistöötajaTelesaade
Paljastatud2011Emily BennettTelefilm
Korraldus: LA2010Jenn MackieTelesaade
Klass2010Kylie BurchTelefilm
loss2009Kristina CotteraTelesaade
Vampiiripäevikud2009Dr Jo LaughlinTelesaade
Hingetuli tõuseb2009Lilith RebornLühifilm
Ameerika identiteet2007Lyndsey SimpsonLühifilm
Raines2007Angelina BillingsTelesaade
Suure Paugu teooria2007MikaylaTelesaade
Kõne2007Jenna 'Kinky' KincaidTelefilm
12. mees2006LindsayTelefilm
Tõendid2006Ohvitser Jackie KazarisTelesaade
Veneetsia metroo2005TylerFilm
Vastu võetud2005Rachel RabinowitzTelefilm
Kolm tarka poissi2005Mary Ann DavidsonTelefilm
Kriminaalsed meeled2005Kaheksa. Amanda GilroyTelesaade
Põgenemine vanglast2005Gretchen Morgan, Susan B. AnthonyTelesaade
Muumia ja armadillo2004JackieFilm
Boston Legal2004Nora jacobsTelesaade
CSI: NY2004Melodee ConstanceTelesaade
Kadunud2004AvaTelesaade
Abi2004Becky WigginsTelesaade
Red Rover2003Kylie LoganFilm
Maddy Breakeri bassein2003Telefilm
Eve2003LucyTelesaade
Tru helistamine2003Candace AimesTelesaade
Kaks ja pool meest2003Gail, IsabellaTelesaade
Armumine Pongo Pongas2002ShawneeLühifilm
George Lopez2002CampbellTelesaade
Õpetaja lemmik2000Debbie Strong, Tracy CarlayFilm
Vares: Pääste2000Lauren RandallFilm
Võtku mis võtab2000AshleyFilm
Ta on kõik see1999Taylor VaughanFilm
Halloween H20: 20 aastat hiljem1998SarahFilm
Võlunud1998Ämblik DeemonTelesaade
Dharma ja Greg1997SimoneTelesaade
Nash silladüheksateist üheksakümmend kuusCassidy silladTelesaade
Teine maailm1964Maggie CoryTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Charlie Sheen ja Jodi Lyn O'KeefeCharlie Sheen
    • Kaks ja pool meest
      2003
    [vaata sobivust]
  • Jood Lyn OJaime Gomez
    • Nash sillad
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Jood Lyn OMatthew Davis
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Jodi O.Freddie Prinze Jr.
    • Ta on kõik see
      1999
    [vaata sobivust]
  • Shane West ja Jodi O.Shane West
    • Võtku mis võtab
      2000
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Rory McIlroy
Rory McIlroy
28. mai 2021 ... Rory McIlroy uudised, kuulujutud, fotod Rory McIlroy'st, elulugu, Rory McIlroy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Rory McIlroy suhteloend. Rory McIlroy tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Rory McIlroy suhetest.
Mary Pierce
Mary Pierce
28. mai 2021 ... Mary Pierce'i uudised, kuulujutud, fotod Mary Pierce'ist, elulugu, Mary Pierce'i poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mary Pierce'i suhteloend. Mary Pierce'i tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Mary Pierce'i suhetest.
Ragnheidur Melsted
Ragnheidur Melsted
28. mai 2021 ... Ragnheidur Melstedi uudised, kuulujutud, fotod Ragnheidur Melstedist, elulugu, Ragnheidur Melstedi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Ragnheidur Melstedi suhteloend. Ragnheidur Melstedi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Ragnheidur Melstedi suhetest.
August Alsina
August Alsina
28. mai 2021 ... August Alsina uudised, kuulujutud, August Alsina fotod, elulugu, August Alsina tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. August Alsina suhete nimekiri. August Alsina tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu August Alsina suhetest.
Nathaniel Buzolic
Nathaniel Buzolic
28. mai 2021 ... Nathaniel Buzolici uudised, kuulujutud, fotod Nathaniel Buzolicist, elulugu, Nathaniel Buzolici tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nathaniel Buzolici suhteloend. Nathaniel Buzolici tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nathaniel Buzolici suhetest.
Bobby Andonov
Bobby Andonov
28. mai 2021 ... Bobby Andonovi uudised, kuulujutud, fotod Bobby Andonovist, elulugu, Bobby Andonovi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Bobby Andonovi suhete nimekiri. Bobby Andonovi tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Bobby Andonovi suhetest.
Firenze Cagnasso
Firenze Cagnasso
28. mai 2021 ... Florencia Cagnasso uudised, kuulujutud, fotod Florencia Cagnasso'st, elulugu, Florencia Cagnasso poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Florencia Cagnasso suhete loend. Florencia Cagnasso tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Florencia Cagnasso suhetest.