Põhiline Suhted John King

John King

Teie Homseks Horoskoop

John KingKoht 4983 -702Vanus 59 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on John King tõenäoliselt vallaline.








Suhted

John King oli varem abielus Dana Bashiga(2008 - 2012)ja Jean Makie.



Umbes

John King on 59-aastane Ameerika ajakirjanik. Sündinud John D. Kingina 30. augustil 1961 Dorchesteris, Bostonis, Massachusettsis, USA-s, on ta kuulus Inside Politics'i poolest. Tema Tähtkuju on Neitsi.






John King kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1964 sündinud, Ameerika juudid ning Ameerika telereporterid ja korrespondendid.



Panustage

Aidake meil luua John Kingi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks4 aastat2 aastat-
Kokkukaks4 aastat2 aastat-

Üksikasjad

EesnimiJohn
PerekonnanimiKuningas
Täisnimi sündidesJohn D. King
Vanus59 aastat
Sünnipäev30. august 1961
SünnikohtDorchester, Boston, Massachusetts, USA
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvSool ja pipar
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolRhode Islandi ülikool
AmetitekstReporter ja ankrumees
OkupatsioonAjakirjanik
Taotle kuulsustPoliitika sees

John King (sündinud 30. augustil 1963) on Ameerika uudisteankur. Ta on CNN-i peamine riiklik korrespondent Washingtonis ja on selle ümarlaua poliitilise arutelu programmi Inside Politics ankur. Ta on endine liidu osariigi ankur, samuti John King, USA, kes ilmus CNN-is nädalaõhtuti kell 19 õhtul enne tühistamist.



John Kingist lähemalt John Kingist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksDana BashAbielus200820124 aastat
1Jean MakieAbielus -
Dana Bash #kaks

Dana Bash

2008 - 2012

Dana Bash ja John King läksid lahku 2012. aastal tagant ...[vaata paari] #1

Jean Makie

Jean Makie ja John King on lahutatud ...[vaata paari] #kaks

Dana Bash

2008 - 2012

Dana Bash ja John King olid abielus aastatel 2008–2012 (4 aastat).

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak60%Vanus44%'> Ühilduvus 31% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Jean Makie

Jean Makie ja John King on lahutatud.

vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
John King59 NeitsiAjakirjanik
Ameeriklane
Dana Bash49 KaksikudTV uudised
Ameeriklane
Jean Makie-

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Jonah FrankMeesJuuni 20119-aastane Dana Bash

Pildigalerii

John King John King John King John King John King John King (ajakirjanik) ja Dana Bash John King (ajakirjanik) ja Dana Bash John King (ajakirjanik) ja Dana Bash John King (ajakirjanik) John King (ajakirjanik) John King (ajakirjanik) John King (ajakirjanik)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Detsentreeritud2018Rogue ohvitser nr 1Telefilm
Juunil2017TaheLühifilm
Kaardimajake2013John KingTelesaade
Alfa maja2013John KingTelesaade
Turvamaja2012CNN ReporterFilm
Olukordade tuba2005Telesaade
Anderson Cooper 360 °2003Hosti asendaja (2005-)Telesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.