Põhiline Suhted Jon Bon Jovi

Jon Bon Jovi

Teie Homseks Horoskoop

Jon Bon JoviKoht 741 214Vanus 59 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 5 kokku Lapsed
4 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Jon Bon Jovi tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Jon Bon Jovi oli varem abielus Dorothea Hurleyga(1989).



Jon Bon Jovi on olnud suhetes Helena Christenseniga(2005), Cindy Crawford(üheksateist üheksakümmend viis)ja Diane Lane(1984).






Jon Bon Jovil on olnud kohtumist Lita Fordiga(1984).



Umbes

Jon Bon Jovi on 59-aastane Ameerika muusik. Sündinud John Francis Bongiovi juuniorist 2. märtsil 1962 USA-s New Jersey osariigis Perth Amboy's ja saanud hariduse Sayreville'i sõjamemoriaalgümnaasiumis, on ta kuulus Bon Jovi poolest karjääris, mis ulatub 1975. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Kalad.

Jon Bon Jovi on osalenud 6 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Calista Flockhart Ally McBeal (1997), Demi Moore sisse Sihtkoht kuhu tahes (1997), Elizabeth Perkins aastal Kuuvalgus ja Valentino (üheksateist üheksakümmend viis), Katherine Heigl sisse vanaaasta õhtu (2011)ja Sarah Jessica Parker aastal Seks ja linn (1998).



Jon Bon Jovi kuulub järgmistesse nimekirjadesse: 1962 sündi, New Jersey näitlejad ja Ameerika filminäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua meie Jon Bon Jovi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus133 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht34 kuud, 2 päeva1 kuu, 10 päeva-
Kohtumine1---
Kokku533 aastat, 1 kuu6 aastat, 8 kuud4 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiJon
Keskmine nimiFrancis
PerekonnanimiBongiovi
Täisnimi sündidesJohn Francis Bongiovi noorem
Alternatiivne nimiJon Bon Jovi, kapten Kidd, noorem
Vanus59 aastat
Sünnipäev2. märts 1962
SünnikohtPerth Amboy, New Jersey osariik, USA
Kõrgus5 '9' (175 cm)
Kaal150 kg (68 kg)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvBlond
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolPüha Joosepi keskkool, Sayreville'i sõja mälestuskeskkool
AmetitekstLaulja-laulukirjutaja, näitleja, filantroop
OkupatsioonMuusik
Taotle kuulsustBon Jovi
Muusikažanr (tekst)Hard rock, heavy metal, country rock, glam metal, Punk rock, Metal, RnB, Urban, Rock, areenirokk, poprokk
MuusikažanrRock, Hard Rock
Aasta (d) aktiivne1980 – tänapäev, 1975 – tänapäev, 1965 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaal, kitarr, klaver, suupill, löökriistad, trompet, sarv, tromboon, marakad
PlaadifirmaSaar, Merkuur, Jive
Seotud aktidBon Jovi, skandaal
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididwww.bonjovi.com, http://bonjovi.com, http://www.bonjovi.com/, http://www.bongioviacoustics.com
IsaJohn Francis Bongiovi
EmaCarol Sharkey
SõberMõlemad O'Brien
LemmiktoidudKiirtoit, juustuburgerid, pizza, itaalia, mehhiko, sushi

John Francis Bongiovi noorem (sündinud 2. märtsil 1962), professionaalselt tuntud kui Jon Bon Jovi, on USA laulja-laulukirjutaja, plaadiprodutsent, filantroop ja näitleja. Bon Jovi on tuntud kui 1983. aastal loodud Grammy auhinna võitnud rokkansambli Bon Jovi asutaja ja esineja.

Lisateavet Jon Bon Jovi kohta Vähem Jon Bon Jovi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Helena ChristensenSuhe20052005-
4Cindy CrawfordSuhe R üheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
3Dorothea HurleyAbielusAprill 1988 -
kaksDiane LaneSuheAprill 1984Juuli 19844 kuud
1Lita FordKohtumine19841984-
Helena Christensen #5

Helena Christensen

2005

Jon Bon Jovi ja Helena Christensen on lahus ...[vaata paari] Cindy Crawford #4Kuulujutt

Cindy Crawford

üheksateist üheksakümmend viis

Jon Bon Jovi ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] Dorothea Hurley #3

Dorothea Hurley

1988

Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley on olnud ...[vaata paari] Diane Lane #kaks

Diane Lane

1984

Jon Bon Jovi ja Diane Lane läksid lahku 1984. aastal ...[vaata paari] Lita Ford #1

Lita Ford

1984

Lita Ford ja Jon Bon Jovi on lahus ...[vaata paari] #5

Helena Christensen

2005

Jon Bon Jovi ja Helena Christensen käisid 2005. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus69%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #4

Cindy Crawford

1995 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Jon Bon Jovi liitunud Cindy Crawfordiga 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #3

Dorothea Hurley

1988

Jon Bon Jovi ja Dorothea Hurley on olnud abielus 31 aastat. Pärast kohtumist aprillis 1988 käisid nad ühe aasta ja abiellusid 29. aprillil 1989.

Suhe 33 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 43% Lapsed
4 last
vaata suhet #kaks

Diane Lane

1984

Jon Bon Jovi ja Diane Lane on dateeritud 1984. aastast kuni 1984. aasta juulini.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #1

Lita Ford

1984

Lita Ford ja Jon Bon Jovi kohtusid 1984. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Jon Bon Jovi59 kalaMuusik
Ameeriklane
Helena Christensen52 KaljukitsMudel
Taani keel
Cindy Crawford55 kalaMudel
Ameeriklane
Dorothea Hurley58 NeitsiJuhataja
Ameeriklane
Diane Lane56 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Lita Ford62 NeitsiMuusik
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Stephanie RoseNaine31. mai 199327 aastat vana Dorothea Hurley
Jesse JamesMees19. veebruar 199526-aastane Dorothea Hurley
Jacob HurleyMees7. mai 200219-aastane Dorothea Hurley
Romeo jonMees29. märts 200417-aastane Dorothea Hurley

Pildigalerii

Jon Bon Jovi JBJ esineb Slippery When Wet Touril 10. märtsil 1987 Detroitis, MI-s Cobo Arenal. JBJ esineb Slippery When Wet Touril 10. märtsil 1987 Detroitis, MI-s Cobo Arenal. JBJ esineb Slippery When Wet Touril 10. märtsil 1987 Detroitis, MI-s Cobo Arenal. JBJ esineb laval F1 Grand Prix'l pärast kontserti 12. novembril 1995 Austraalias Adelaide'is JBJ esineb laval F1 Grand Prix'l pärast kontserti 12. novembril 1995 Austraalias Adelaide'is JBJ esineb laval F1 Grand Prix'l pärast kontserti 12. novembril 1995 Austraalias Adelaide'is Jon Bon Jovi pildistas Clay Patrick McBride - detsember 2020 Jon Bon Jovi pildistas Clay Patrick McBride - detsember 2020 Jon Bon Jovi pildistas Clay Patrick McBride - detsember 2020 Jon Bon Jovi IG - detsember 2020 Jon Bon Jovi

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Bon Jovi: Seinad2018Jon Bon JoviLühifilm
vanaaasta õhtu2011Jensen (segment „Jenseni ja Laura lugu”)Film
Number üks!2009Telesaade
Tõmmatud2006Frank HopperFilm
30 Rock2006Jon Bon JoviTelesaade
Nutt_ Hunt2005Rich WalkerFilm
Vampiirid: surnud2002Derek BlissFilm
Maksa edasi2000Ricky McKinneyFilm
Sõudke oma paati2000Jamey MeadowsFilm
U-5712000EmmettFilm
Läänetiib1999Jon Bon JoviTelesaade
Kodune1998DannyFilm
Ei taha vaadata1998MichaelFilm
Seks ja linn1998SethTelesaade
Väike linn1997KevinFilm
Ally McBeal1997Victor MorrisonTelesaade
Juhtiv meesüheksateist üheksakümmend kuusRobini aitFilm
Kuuvalgus ja Valentinoüheksateist üheksakümmend viisMaalikunstnikFilm
Noored relvad II1990Vang (krediteerimata)Film
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Calista Flockhart ja Jon Bon JoviCalista Flockhart
    • Ally McBeal
      1997
    [vaata sobivust]
  • Jon Bon Jovi ja Demi MooreDemi Moore
    • Sihtkoht kuhu tahes
      1997
    [vaata sobivust]
  • Jon Bon Jovi ja Elizabeth PerkinsElizabeth Perkins
    • Kuuvalgus ja Valentino
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]
  • Katherine Heigl ja Jon Bon JoviKatherine Heigl
    • vanaaasta õhtu
      2011
    [vaata sobivust]
  • Sarah Jessica Parker ja Jon Bon JoviSarah Jessica Parker
    • Seks ja linn
      1998
    [vaata sobivust]
  • Thandie Newton ja Jon Bon JoviThandiwe Newton
    • Juhtiv mees
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.