Põhiline Suhted Cindy Crawford

Cindy Crawford

Teie Homseks Horoskoop

Cindy CrawfordKoht 363 Neli, viisVanus 55 aastat vana Tähtkuju kala Suhted 11 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Meie andmetel on Cindy Crawford tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Cindy Crawford oli varem abielus Rande Gerberiga(1998)ja Richard Gere(1991 - 1995).



Cindy Crawford on olnud suhetes Val Kilmeriga(üheksateist üheksakümmend kuus), Jon Bon Jovi(üheksateist üheksakümmend viis), Jon Stewart(1994)ja Bill Cordes (endine)(1982 - 1988).






Cindy Crawfordil on olnud kohtumisi Shaquille O'Nealiga(üheksateist üheksakümmend viis), John Kennedy noorem(üheksateist üheksakümmend viis)ja Robert De Niro.



merevaigumöldri tutvumine tito ortiziga

Kuuldavasti on Cindy Crawford haakinud end John Enos III-ga(1994)ja Christy Turlington(1991).

Umbes

Cindy Crawford on 55-aastane Ameerika modell. Sündinud Cynthia Ann Crawfordis 20. veebruaril 1966 DeKalbis, Illinoisi osariigis USA-s, on ta kuulus Supermodeli poolest karjääris, mis kestab 1987– tänapäev ja 1985 - tänapäev. Tema sodiaagimärk on Kalad.



kes on bradley james dating

Cindy Crawford on olnud ekraanil kohtumisel William Baldwiniga aastal Aus mäng (üheksateist üheksakümmend viis).

Cindy Crawford kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika telenäod.

Panustage

Aidake meil oma Cindy Crawfordi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abieluskaks24 aastat, 1 kuu16 aastat, 3 kuud8 aastat, 5 kuud
Tutvumisleht46 aastat, 1 kuu1 aasta, 6 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine326 aastat, 4 kuud8 aastat, 9 kuud-
Kuuldavastikaks---
Kokkuüksteist26 aastat, 4 kuud5 aastat, 11 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiCindy
Keskmine nimiAnn
PerekonnanimiGerber
Neiupõlve nimiCrawford
Täisnimi sündidesCynthia Ann Crawford
Alternatiivne nimiCynthia Gerber, Baby Gia, Cynthia Ann Crawford, Cindy Crawford
Vanus55 aastat
Sünnipäev20. veebruar 1966
SünnikohtDeKalb, Illinois USA
Kõrgus5 '9¼' (176 cm)
Kaal149 naela (68 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusMutt huule kohal
Tähtkujukala
SeksuaalsusOtse
ReligioonPresbüter
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolDeKalbi keskkool, Illinois, USA (valedictorian)
ÜlikoolLoodeülikool (katkestas ühe semestri pärast)
AmetitekstMood / raja mudel
OkupatsioonMudel
Taotle kuulsustSupermudel
Aasta (d) aktiivne1986 – tänapäev, 1987 – tänapäev, 1985 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Tormimudelid - London, Celebrity Talent International, Executive Visions Inc.
Brändi kinnitus(1987) Trükireklaam: Ellen Tracey, (1987) Trükireklaam: The Gap rõivakauplused, (1986-87) Trükireklaam: North Beach Leather, (1987) Trükireklaam: Timex Watches, (1999) Trükireklaam: Foster Grant päikeseprillid , (1995) Trükireklaam: Scheechs shoes, (1997) Telereklaam: Cadillac Catera, (1996) Telereklaam: Kay Jewellers, (1985) Trükireklaam: Marshall Field's, (1987) Trükireklaam: Reebok, (1988) Trükireklaam : Loreali juuksetooted, (2001) telereklaam: 24-Hour Fitness, (2002) telereklaam: Diet Pepsi, (2000) Trükireklaamid: EllenTracy.com, (2000) Trükireklaam: Revlon Colorstay Makeup Shine Control, (2000) Trükireklaamid: Revlon Colorstay LipShine, (1998-2009) Trükireklaamid: Omega kellad, (2003) Telereklaam: Clairol Nice 'N Easy juuksevärv, (2002-04) Trükireklaamid: Advant-Edge Nutrition Bars, (1990-99) ) Telereklaamid: Revlon, (2005) Telereklaam: Kelloggs Canada, (1989) Trükireklaamid: Linda Allardi kollektsioon Ellen Tracy jaoks, sealhulgas prillide ja kleitide kollektsioon, (1989) Trükireklaamid: Umberto Ginocchietti moed, (2005) telereklaam : Toad kuni Go, (2004) Trükireklaam: Blackglama Furs, (1990) Trükireklaam: Halston Men, (1985) Trükireklaam: Imagnin Furs, (1990) Trükireklaam: Halston, (1994) Trükireklaam (Prantsusmaa): Herve Leger, ( 2006) telereklaam: Remington Electric Shavers, (1987) Trükireklaamid: Body by Roxanne ujumisriided, (1994-) Telereklaamid: Blockbuster Video, (1992) Telereklaam: Pepsi uus ilme saab. (1992), (1993) Telereklaam: Charlie parfüüm koos väikese Richardiga, (2009) Trükireklaam: tema sisekujunduse Cindy Crawfordi stiil jaemüüja JC Penney. (2009) Telereklaam: Hollandi kinga Van Haren -kauplus, tema enda jalatsisarja jaoks „The Cindy Crawford Collection”., (2/10) Telereklaam: „Schwarzkopf”., (2011) Telereklaam: Propel Zero water., (2012) Reklaamide printimine: uus täiustatud Tähenduslik ilu nahahooldussüsteem., (1999) Revloni värvitooni juuksevärvi reklaamid. Telereklaam: Pocari Sweat (Jaapan)
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)26
Puusad (tollides)35
Riiete suurus6
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididnymag.com/fashion/models/ccrawford/cindycrawford/, www.fashionmodeldirectory.com/models/Cindy_Crawford/, www.cindycrawford.com, models.com/models/cindy-crawford, www.stormmodels.com/ccrawford.html, twitter.com/CindyCrawford, cindy.com/, http://www.cindy.com/, Modelleerimisteave, www.facebook.com/CindyCrawford/, www.rottentomatoes.com/celebrity/cindy_crawford/, www.allmovie.com / artist / cindy-crawford-p15670
IsaJohn Crawford
EmaJennifer Sue Walker
SõberYasmeen Ghauri, Naomi Campbell, Tatjana Patitz, Christy Turlington, Donatella Versace, Claudia Schiffer, Linda Evangelista

Cynthia Ann Crawford (sündinud 20. veebruaril 1966) on USA modell ja näitleja. Aastatepikkune edu modellinduses tegi temast rahvusvahelise kuulsuse, mis on viinud rollideni televisioonis ja filmis ning töötab pressiesindajana. 1980. ja 1990. aastatel oli Crawford populaarseimate supermodellide seas ning kõikjal kohal ajakirjade kaantel, radadel ja moekampaaniates.

Lisateave Cindy Crawfordi kohta Vähem Cindy Crawfordi kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistVerge GerberAbielusAprill 1997 -
10Val KilmerSuheAprill 1996Mai 19962 kuud
9Shaquille O'NealKohtumineüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
8John Kennedy nooremKohtumineüheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
7Jon Bon JoviSuhe R üheksateist üheksakümmend viisüheksateist üheksakümmend viis-
6Jon StewartSuheSeptember 1994September 1994-
5Johannes Enos IIIKohtumine R August 1994August 1994-
4Christy TurlingtonKohtumine R 19911991-
3Richard GereAbielusJuuli 19871. detsember 19958 aastat
kaksBill Cordes (endine)Suhe1982Veebruar 19886 aastat
1Robert De NiroKohtumine -
Verge Gerber #üksteist

Verge Gerber

1997

Rande Gerber ja Cindy Crawford on olnud märtsis ...[vaata paari] Val Kilmer #10

Val Kilmer

üheksateist üheksakümmend kuus

Cindy Crawford ja Val Kilmer läksid lahku ...[vaata paari] Shaquille O #9

Shaquille O'Neal

üheksateist üheksakümmend viis

Shaquille O'Neal ja Cindy Crawford olid ...[vaata paari] John Kennedy noorem #8

John Kennedy noorem

üheksateist üheksakümmend viis

John Kennedy noorem ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] Jon Bon Jovi #7Kuulujutt

Jon Bon Jovi

üheksateist üheksakümmend viis

Jon Bon Jovi ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] Jon Stewart #6

Jon Stewart

1994

Jon Stewart ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] Johannes Enos III #5Kuulujutt

Johannes Enos III

1994

John Enos III ja Cindy Crawford on eraldi ...[vaata paari] Christy Turlington #4Kuulujutt

Christy Turlington

1991

Cindy Crawford ja Christy Turlington on septembris ...[vaata paari] Richard Gere #3

Richard Gere

1987 - 1995

Richard Gere ja Cindy Crawford lahutati ...[vaata paari] Bill Cordes (endine) #kaks

Bill Cordes (endine)

1982 - 1988

Bill Cordes (Ex) ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] Robert De Niro #1

Robert De Niro

Robert De Niro ja Cindy Crawford on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Verge Gerber

1997

Rande Gerber ja Cindy Crawford on olnud abielus 22 aastat. Pärast 1997. aasta aprillis kokku saamist olid nad kohtunud ühe aasta ja abiellusid 29. mail 1998.

kes teeb k michelle kuupäeva
Suhe 24 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 82% Lapsed 2 last vaata suhet #10

Val Kilmer

üheksateist üheksakümmend kuus

Cindy Crawford ja Val Kilmer dateerisid 1996. aasta kuni 1996. aasta maini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #9

Shaquille O'Neal

üheksateist üheksakümmend viis

Shaquille O'Neal ja Cindy Crawford kohtusid 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #8

John Kennedy noorem

üheksateist üheksakümmend viis

John Kennedy juunior ja Cindy Crawford kohtusid 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 36% vaata suhet #7

Jon Bon Jovi

1995 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Jon Bon Jovi liitunud Cindy Crawfordiga 1995. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #6

Jon Stewart

1994

Jon Stewart ja Cindy Crawford dateerisid 1994. aasta septembris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #5

Johannes Enos III

1994 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras John Enos III Cindy Crawfordi 1994. aasta augustis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Christy Turlington

1991 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Cindy Crawford end 1991. aastal ühendanud Christy Turlingtoniga.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 27% vaata suhet #3

Richard Gere

1987 - 1995

Richard Gere ja Cindy Crawford olid abielus 3 aastat. Nad said neli aastat pärast koosviibimist juulis 1987 ja abiellusid 12. detsembril 1991. 3 aastat hiljem lahutasid nad detsembris 1995.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Bill Cordes (endine)

1982 - 1988

Bill Cordesil (endine) ja Cindy Crawfordil oli suhe 1982. aastast kuni 1988. aasta veebruarini.

steven r. mcqueen 2016
Suhe 6 aastat vaata suhet #1

Robert De Niro

Robert De Niro kohtus Cindy Crawfordiga.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Cindy Crawford55 kalaMudel
Ameeriklane
Verge Gerber59 SõnnÄri
Ameeriklane
Val Kilmer61 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Shaquille O'Neal49 kalaKorvpall
Ameeriklane
John Kennedy noorem38 AmburÄri
Ameeriklane
Jon Bon Jovi59 kalaMuusik
Ameeriklane
Jon Stewart58 AmburKoomiks
Ameeriklane
Johannes Enos III58 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Christy Turlington52 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Richard Gere71 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Bill Cordes (endine)-
Robert De Niro77 LõviNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Presley WalkerMees2. juuli 199921 aastat vana Verge Gerber
Nii et JordanNaine3. september 200119-aastane Verge Gerber

Pildigalerii

Cindy Crawford Cindy Crawford Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Cindy Crawford - ajakirja Vogue pilt [Brasiilia] (mai 2021) Vogue Brasiilia mai 2021 Cindy Crawford - Nähtud Wells Fargo pangas Malibus Cindy Crawford - Nähtud Wells Fargo pangas Malibus Cindy Crawford - Nähtud Wells Fargo pangas Malibus

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
BoJack Horseman2014Cindy vähkTelesaade
Puumaja linn2009Cindy CrawfordTelesaade
Waverly Place'i võlurid2007Bibi RockfordTelesaade
Jimi sõnul2001Gretchen SaundersTelesaade
Ihukaitsjad - ihukaitsjad2000CindyFilm
Simiani liin2000SandraFilm
541998VIP patroonFilm
3. kivi päikesestüheksateist üheksakümmend kuusMaschaTelesaade
Aus mängüheksateist üheksakümmend viisKate McQueanFilm
Vastu1994Elleni ekraanitesti nr 1Telesaade
Frasier1993DorothyTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Cindy CrawfordTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • William Baldwin ja Cindy CrawfordWilliam Baldwin
    • Aus mäng
      üheksateist üheksakümmend viis
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.