Põhiline Suhted Joseph Gordon-Levitt

Joseph Gordon-Levitt

Teie Homseks Horoskoop

Joseph Gordon-Levitt AbielusKoht 496. -67Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 9 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Joseph Gordon-Levitt ja Tasha McCauleyTasha McCauley ja Joseph Gordon-Levitt on alates 20. detsembrist 2014 abielus olnud 6 aastat. vaata suhet

Suhted

Joseph Gordon-Levitt on olnud suhetes Meighan Bennettiga(2012 - 2013), Alexandra Hulme(2010), Devon Aoki(2010), Meagan Hea(2004), Julia Stiles(1999)ja Larisa Oleynik(1998 - 2002).








Kuuldavasti on Joseph Gordon-Levitt end Phoebe Tonkiniga sidunud(2012)ja Evan Rachel Wood(2008).



Umbes

Joseph Gordon-Levitt on 40-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Joseph Leonard Gordon-Levitt 17. veebruaril 1981 USA-s Californias Los Angeleses, on ta kuulus Kolmanda Päikesest Roki, 10 asja, mida ma vihkan Su kohta. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.






max lloyd jones ja samantha burton

Joseph Gordon-Levitt on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Emily Blunt Looper (2012), Bryce Dallas Howard aastal 50/50 (2011), Julianne Moore sisse Don Jon (2013), Scarlett Johansson aastal Don Jon (2013)ja Shay Astar sisse 3. kivi päikesest (üheksateist üheksakümmend kuus).



Joseph Gordon-Levitt kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmitootjad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua Joseph Gordon-Levitti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus18 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht63 aastat, 6 kuud10 kuud, 25 päeva5 kuud, 3 päeva
Kuuldavastikaks1 kuu15 päeva-
Kokku98 aastat, 4 kuud1 aasta, 6 kuud1 kuu

Üksikasjad

EesnimiJoosep
Keskmine nimiLeonard
PerekonnanimiGordon-Levitt
Täisnimi sündidesJoseph Leonard Gordon-Levitt
Alternatiivne nimiJoe, Joey, Jgl, Joseph Gordon Levitt, Joseph Leonard Gordon-Levitt
Vanus40 aastat
Sünnipäev17. veebruar 1981
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '9¼' (176 cm)
Kaal159 naela (72 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
TähtkujuVeevalaja
SeksuaalsusOtse
ReligioonJuudi
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolVan Nuysi keskkool, Van Nuys, Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid
ÜlikoolColumbia ülikool, üldteaduste kool, Manhattan, New York City, New York, Ameerika Ühendriigid
AmetitekstNäitleja, filmitegija, laulja, ettevõtja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKolmas kivi päikeselt, 10 asja, mida ma sinu puhul vihkan
Aasta (d) aktiivne1988 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour Entertainment, Viewpoint, Inc.
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididtwitter.com/hitRECordJoe, www.hitrecord.org/, www.nndb.com/people/609/000086351/
IsaDennis Levitt
EmaJane Gordon
VendDaniel Gordon-Levitt (27. juuli 1974 - 4. oktoober 2010)
PereliigeMichael Gordon (vanaisa)
SõberMichelle Trachtenberg, Zooey Deschanel, Jared Geller, Leonardo DiCaprio, Anna Kendrick, Seth Rogen, Channing Tatum, David Krumholtz, Emily Blunt, Anne Hathaway
Seotud inimesedBeverley Mitchell
LemmikfilmidDumbo [1941], Verites Et Mensonges [1974], Swingers [1996], dr Strangelove, Pulp Fiction, Suur öö, Sling Blade, Trees Lounge

Joseph Leonard Gordon-Levitt (; sündinud 17. veebruaril 1981) on USA näitleja, filmitegija, laulja ja ettevõtja. Lapsena esines Gordon-Levitt filmides 'Jõgi jookseb läbi', 'Inglid väliväljal', 'Püha abielu' ja 10 asja, mida ma sinu puhul vihkan. Ta mängis telesarjas 3. kivi päikesest Tommy Solomoni rolli. Ta tegi näitlemisest pausi, et õppida Columbia ülikoolis, kuid katkestas 2004. aastal näitlemise jätkamise. Pärast seda on ta mänginud filmides (500) Suve päevad, Algus, Hesher, 50/50, Premium Rush, Miracle at St. Anna, The Brothers Bloom, The Dark Knight Rises, Brick, Looper, The Lookout, Manic, Lincoln, Saladuslik Nahk ja GI Joe: Cobra tõus. Ta kujutas Philippe Petit Robert Zemeckise lavastatud filmis „Jalutuskäik“ (2015) ja vilepuhuja Edward Snowdenit Oliver Stone'i filmis „Snowden“ (2016). (500) Suvepäeva ja 50/50 juhtivate esinemiste eest kandideeris ta Kuldgloobuse auhinnale parima meesnäitleja - filmide muusikal või komöödia kategoorias.

Lisateave Joseph Gordon-Levitti kohta Vähem Joseph Gordon-Levitti kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Tasha McCauleyAbielus2013kohal8 aastat
8Meighan BennettSuheVeebruar 2012201311 kuud
7Phoebe TonkinKohtumine R Jaanuar 2012Jaanuar 2012-
6Alexandra HulmeSuheJuuli 2010Detsember 20105 kuud
5Devon AokiSuhe R Juuni 2010Juuni 2010-
4Evan Rachel WoodKohtumine R November 2008Detsember 20081 kuu
3Meagan HeaSuheAprill 2004Oktoober 20046 kuud
kaksJulia StilesSuhe19991999-
1Larisa OleynikSuheJuuli 199820023 aastat
Tasha McCauley #9

Tasha McCauley

2013

Tasha McCauley ja Joseph Gordon-Levitt on ...[vaata paari] Meighan Bennett #8

Meighan Bennett

2012 - 2013

Meighan Bennett ja Joseph Gordon-Levitt[vaata paari] Phoebe Tonkin #7Kuulujutt

Phoebe Tonkin

2012

Phoebe Tonkin ja Joseph Gordon-Levitt on ...[vaata paari] Alexandra Hulme #6

Alexandra Hulme

2010

Alexandra Hulme ja Joseph Gordon-Levitt sepa ...[vaata paari] Devon Aoki #5Kuulujutt

Devon Aoki

2010

Joseph Gordon-Levitt ja Devon Aoki on lahus ...[vaata paari] Evan Rachel Wood #4Kuulujutt

Evan Rachel Wood

2008

Joseph Gordon-Levitt ja Evan Rachel Wood ...[vaata paari] Meagan Hea #3

Meagan Hea

2004

Meagan Good ja Joseph Gordon-Levitt eraldavad eraldi ...[vaata paari] Julia Stiles #kaks

Julia Stiles

1999

Julia Stiles ja Joseph Gordon-Levitt on septembris ...[vaata paari] Larisa Oleynik #1

Larisa Oleynik

1998 - 2002

Larisa Oleynik ja Joseph Gordon-Levitt lahutavad ...[vaata paari] #9

Tasha McCauley

2013

Tasha McCauley ja Joseph Gordon-Levitt on olnud abielus 6 aastat. Pärast 2013. aastal kokku saamist käisid nad ühe aasta ja abiellusid 20. detsembril 2014.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus98%'> Ühilduvus 30% Lapsed 2 last vaata suhet #8

Meighan Bennett

2012 - 2013

Meighan Bennett ja Joseph Gordon-Levitt kuupäevad veebruarist 2012 kuni 2013.

on ross lynch single 2015
Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #7

Phoebe Tonkin

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Phoebe Tonkin haakunud 2012. aasta jaanuaris Joseph Gordon-Levittiga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #6

Alexandra Hulme

2010

Alexandra Hulme ja Joseph Gordon-Levitt dateerisid 2010. aastat kuni 2010. aasta detsembrini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #5

Devon Aoki

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Joseph Gordon-Levitt liitunud Devon Aokiga 2010. aasta juunis.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #4

Evan Rachel Wood

2008 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Joseph Gordon-Levitt liitunud Evan Rachel Woodiga 2008. aasta novembris.

kes on Katherine Mcnamara tutvumine
Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 41% vaata suhet #3

Meagan Hea

2004

Meagan Good ja Joseph Gordon-Levitt dateerisid aprillist oktoobrini 2004.

Suhe 6 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #kaks

Julia Stiles

1999

Julia Stiles ja Joseph Gordon-Levitt dateerisid 1999. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet #1

Larisa Oleynik

1998 - 2002

Larisa Oleynik ja Joseph Gordon-Levitt on dateeritud juulist 1998 kuni 2002.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 59% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Joseph Gordon-Levitt40 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Tasha McCauley40 Äri
Ameeriklane
Meighan Bennett35 VeevalajaMudel
Prantsuse keel
Phoebe Tonkin31 VähkNäitleja
Austraallane
Alexandra Hulme36 KaksikudTantsija
Ameeriklane
Devon Aoki38 LõviMudel
Ameeriklane
Evan Rachel Wood33 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Meagan Hea39 LõviNäitleja
Ameeriklane
Julia Stiles40 JäärNäitleja
Ameeriklane
Larisa Oleynik39 KaksikudNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
BeebipoissMees16. august 20155-aastane Tasha McCauley
BeebipoissMeesJuuni 20173 aastat vana Tasha McCauley

Pildigalerii

Joseph Gordon-Levitt ja Julia Stiles Joseph Gordon-Levitt ja Julia Stiles Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016) Snowden (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Chicago kohtuprotsess 72020Richard SchultzFilm
Projekti võim2020FrankFilm
75002019. aastaTobias EllisFilm
Noad välja2019. aastaDetektiiv Hardrock (hääl)Film
Lõppmäng2018ValvurLühifilm
Tähesõjad: VIII jagu - viimased jedid2017.Slowen Lo (hääl)Film
Seltsimees detektiiv2017.Iosif BaciuTelesaade
Snowden2016Edward snowdenFilm
Otse Outta Oz2016VõlurFilm
Jalutuskäik2015.Philippe PetitFilm
Eelnev öö2015.EthanFilm
Muppetid.2015.Joseph Gordon-LevittTelesaade
Patulinn: Mure, mille pärast tappa2014JohnnyFilm
Intervjuu2014Joseph Gordon-Levitt (krediteerimata)Film
Tuul tõuseb2013Jirô Horikoshi (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Don Jon2013JonFilm
Lincoln2012Robert LincolnFilm
Looper2012JoeFilm
Pimeduse rüütel tõuseb2012BlakeFilm
Premium Rush2012AastapäevFilm
Mindy projekt2012Matt ShermanTelesaade
50/502011AdamFilm
Algus2010ArthurFilm
Elektra Luxx2010Bert RodriguezFilm
Hesher2010HesherFilm
Morgani ja Destiny'i üheteistkümnes kuupäev: Zeppelini loomaaed2010Morgan M. Morgensen, jutustajaLühifilm
Morgan M. Morganseni kuupäev saatusega2010Morgan M. Morgensen, jutustajaLühifilm
G.I. Joe: Cobra tõus2009Rex, arstFilm
500 päeva suve2009TomFilm
Naised hädas2009Bert RodriguezFilm
Suured pausid2009Todd SterlingLühifilm
CineMash: Sid ja Nancy2009Nancy SpungenLühifilm
Killshot2008RichieFilm
Ime Püha Anna juures2008Tim BoyleFilm
Stop-Loss2008Tommy BurgessFilm
Vennad õitsevad2008Advokatuur (krediteerimata)Film
Ebakindlus2008Bobby ThompsonFilm
Vaatetorn2007Chris PrattFilm
Telliskivi2005BrendanFilm
Laastamine2005SamFilm
Shadowboxer2005Dr DonFilm
Numb3rs2005Scott ReynoldsTelesaade
Saladuslik nahk2004NeilFilm
Viimased päevad2003Vanem Paul RyderFilm
Jimmy Kimmel Live!2003DavidTelesaade
Aarete planeet2002Jim Hawkins (hääl)Film
Maniakaalne2001LyleFilm
Igavesti Lulu2000Martin EllsworthFilm
Tükkide ülesvõtmine2000ÕhukeFilm
10 asja, mida ma sinus vihkan1999Cameron James (Joseph-Gordon Levitt)Film
Halloween H20: 20 aastat hiljem1998JimmyFilm
Armas Jane1998TonyFilm
See on 70ndate näitus1998Sõber MorganTelesaade
Juristüheksateist üheksakümmend kuusOliverFilm
3. kivi päikesestüheksateist üheksakümmend kuusTommy SolomonTelesaade
Suur elevandi põgenemineüheksateist üheksakümmend viisMatthewTelefilm
Välised piiridüheksateist üheksakümmend viisTeismelise poiss, Zach HennigerTelesaade
Inglid väliväljal1994Roger pommFilm
Püha abielu1994HesekielFilm
Teetapjad1994RikasFilm
Gregory K1993Gregory KingsleyTelefilm
Partnerid1993Telefilm
Dr Quinn, meditsiininaine1993Zack LawsonTelesaade
Sellest jookseb läbi jõgi1992Noor NormanFilm
Beethoven1992Õpilane nr 1Film
Võimud, mis on1992Pierce Van HorneTelesaade
Muutused1991Matt HallamTelefilm
Tumedad varjud1991Daniel Collins, David CollinsTelesaade
Tere kallis - ma olen surnud1991Josh StadlerTelefilm
Plymouth1991SimonTelefilm
Määrake skoor1989JustinTelefilm
Hüpe1989KyleTelesaade
Võõras minu maal1988Ümaram (Joseph Gordon Levitt)Telefilm
Hiina rand1988Archie Winslow, 9. vanusTelesaade
Roseanne1988GeorgeTelesaade
L.A. seadus1986Ricky BergTelesaade
Mõrv, ta kirjutas1984Poiss nr 1Telesaade
Perekondlikud sidemed1982DougieTelesaade
Pealkirjata muusikaline komöödiaFilm
K väeosaMajor Lewis Merrill (kuulujutuga)Film
Hr CormanJosh CormanTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Emily Blunt ja Joseph Gordon-LevittEmily Blunt
    • Tuul tõuseb
      2013
    [+1 veel]
  • Joseph Gordon-Levitt ja Bryce Dallas HowardBryce Dallas Howard
    • 50/50
      2011
    [vaata sobivust]
  • Joseph Gordon-Levitt ja Julianne MooreJulianne Moore
    • Don Jon
      2013
    [vaata sobivust]
  • Joseph Gordon-Levitt ja Scarlett JohanssonScarlett Johansson
    • Don Jon
      2013
    [vaata sobivust]
  • Joseph Gordon-Levitt ja Shay AstarShay Astar
    • 3. kivi päikesest
      üheksateist üheksakümmend kuus
    [vaata sobivust]
  • Joseph Gordon-Levitt ja Zooey DeschanelZooey Deschanel
    • 500 päeva suve
      2009
    [vaata sobivust]
  • Larisa Oleynik ja Joseph Gordon-LevittLarisa Oleynik
    • 10 asja, mida ma sinus vihkan
      1999
    [+1 veel]
  • Shailene Woodley ja Joseph Gordon-LevittShailene Woodley
    • Snowden
      2016
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.