Põhiline Suhted Kellie Pickler

Kellie Pickler

Teie Homseks Horoskoop

Kellie Pickler AbielusVanus 34-aastane Tähtkuju Vähk Suhted 3 kokku

Kellega ta praegu käib?

Kellie Pickler ja Kyle JacobsKyle Jacobs ja Kellie Pickler on alates 1. jaanuarist 2011 abielus olnud 10 aastat. vaata suhet

Suhted

Kellie Pickler on olnud suhetes Kid Rockiga(2007 - 2008)ja Jordin Tootoo(2007).








Umbes

Kellie Pickler on 34-aastane Ameerika kantrimuusik. Sündinud Kellie Dawn Pickleril 28. juunil 1986 Albemarle'is, Põhja-Carolina osariigis, on ta kuulus American Idol Finalist 2005. aastal. Tema Tähtkuju on Vähk.



Kellie Pickler on olnud ekraanil Derek Houghga Tantsud tähtedega (2005).






tara gordon leo gordoni tütar

Kellie Pickler kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika naislauljad, Ameerika kantrilauljad ja 1986. aasta sünd.



Panustage

Aidake meil luua Kellie Pickleri profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks

steven r. mcqueen ja chelsea staub

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus112 aastat, 10 kuud--
Tutvumislehtkaks1 aasta6 kuud, 3 päeva-
Kokku312 aastat, 10 kuud4 aastat, 7 kuud1 aasta

Üksikasjad

EesnimiKellie
Keskmine nimiKoit
PerekonnanimiJacobs
Neiupõlve nimiPickler
Täisnimi sündidesKellie Dawn Pickler
Alternatiivne nimiKelsie, Pickles, Kellie Dawn Pickler Jacobs, Kelli Pickler, Kellie Dawn Pickler, Kellie Pickler
Vanus34 aastat
Sünnipäev28. juuni 1986
SünnikohtAlbemarle, Põhja-Carolina, USA
Kõrgus5 '1' (155 cm)
Kaal100 kg (45 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvSarapuu
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusLõuna riigi aktsent
TähtkujuVähk
SeksuaalsusOtse
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolNorth Stanly keskkool, New London, NC
AmetitekstKantrimuusikakunstnik ja telenägu
OkupatsioonKantrimuusik
Taotle kuulsustAmerican Idol Finalist 2005
Muusikažanr (tekst)Riik, Riik Pop, Neotraditsiooniline
MuusikažanrRiik
Aasta (d) aktiivne2005 – tänapäev
MuusikastiilKaasaegne riik, pop / rock, popi iidol
Muusika meeleoluEarnest, elav, suvine, armas, kirglik, peegeldav, kihisev, ülevoolav, sentimentaalne, vabakäik, romantiline, ahnitsev, rõõmsameelne / heatahtlik, särav
PillVokaalid
PlaadifirmaBNA, 19 plaati, Black Riveri meelelahutus
Brändi kinnitusSeksikad juuksed
Rind (tollides)38
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suuruskaks
Kinga suurus6.5
Ametlikud veebisaididwww.kelliepickler.com, www.myspace.com/kelliepickler, twitter.com/kelliepickler, www.kelliefans.com, www.allmusic.com/artist/mn0000732652, http://kelliepickler.com
IsaClyde 'Bo' Raymond Pickler, noorem (relvastatud röövel)
EmaCynthia Morton
PereliigeClyde Raymond Pickler, vanem (vanaisa) (elektrik), Faye Pickle (vanaema)

Kellie Dawn Pickler (sündinud 28. juunil 1986) on Ameerika kantrimuusikakunstnik, näitleja ja telenägu. Pickler kogus võistlejana kuulsust American Idoli viiendal hooajal ja sai kuuenda koha. 2006. aastal allkirjastas ta plaadifirma 19 plaadifirmat ja BNA Recordsi. Tema debüütalbum Small Town Girl ilmus hiljem samal aastal ja seda on müüdud üle 900 000 eksemplari. RIAA poolt kuldseks tunnistatud album tootis Billboard Hot Country Songs edetabelis kolm singlit: „Red High Heels” # 15, „I Wonder” # 14 ja „Things That Never Man Man's Think” # 16.



Lisateave Kellie Pickleri kohta Kellie Picklerist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
3Kyle JacobsAbielusJuuni 2008kohal12 aastat
kaksKid RockSuheMai 2007Mai 20081 aasta
1Jordin TootooSuhe20072007-
Kyle Jacobs #3

Kyle Jacobs

2008

Kyle Jacobs ja Kellie Pickler on olnud abielus ...[vaata paari] Kid Rock #kaks

Kid Rock

2007 - 2008

Kellie Pickler ja Kid Rock läksid lahku mais ...[vaata paari] Jordin Tootoo #1

Jordin Tootoo

2007

Jordin Tootoo ja Kellie Pickler on eraldi ...[vaata paari] #3

Kyle Jacobs

2008

Kyle Jacobs ja Kellie Pickler on olnud abielus 10 aastat. Pärast kohtumist juunis 2008 käisid nad kaks aastat. Pärast 6-kuulist kihlust abiellusid 1. jaanuaril 2011.

Elizabeth Gutierrez ja William maksavad viimaseid uudiseid
Suhe 12 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus44%'> Ühilduvus 31% vaata suhet #kaks

Kid Rock

2007 - 2008

Kellie Pickler ja Kid Rock pärinesid maist 2007 kuni maini 2008.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #1

Jordin Tootoo

2007

Jordin Tootoo ja Kellie Pickler dateerisid 2007. aastat.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 79% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kellie Pickler3. 4 VähkKantrimuusik
Ameeriklane
Kyle Jacobs47 VähkLaulja
Ameeriklane
Kid Rockviiskümmend KaljukitsMuusik
Ameeriklane
Jordin Tootoo38 VeevalajaJäähoki
Kanada

Pildigalerii

Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - 2019. aasta American Valor tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis Kellie Pickler - Ameerika Valor 2019 tervitus meie kangelaste veteranide päeva eripäevale Washingtonis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Pulmad Gracelandis2019. aastaLaurel CooperTelefilm
Puuvillasaladus2019. aastaAria EubanksTelefilm
Jõulud Gracelandis2018LaurelTelefilm
Billy Lynni pikk poolajakäik2016Hümni lauljaFilm
Sära ja sära2015.ZoraTelesaade
VeggieTales: Ilu ja peet2014Mirabelle (hääl)Film
902102008Sally ButlerTelesaade

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Derek Hough ja Kellie PicklerDerek Hough
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.