Põhiline Suhted Lauren London

Lauren London

Teie Homseks Horoskoop

Lauren London VallalineKoht 691 123Vanus 36 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted 5 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Lauren London on praegu vallaline.








Suhted

Lauren London on kihlatud Lil 'Wayne'iga(2007 - 2009).



Lauren London on olnud suhetes Nipsey Hussle'iga(2013 - 2019), Trey Songz(2009 - 2013), Carmelo Anthony(2006 - 2007)ja Neef Buck(2002 - 2005).






Umbes

Lauren London on 36-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Lauren Nicole Londonis 5. detsembril 1984 Los Angeleses, Californias, USA-s ja saanud hariduse Palisadesi keskkoolis, on ta kuulus ATL- ja HBO-sarja Entourage poolest karjääris, mis ulatub 2002. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Ambur.



Lauren London on olnud ekraanil T.I.-ga. aastal ATL (2006).

Lauren London kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua meie Lauren Londoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud110 aastat, 6 kuud--
Tutvumisleht45 aastat, 4 kuud3 aastat, 7 kuud1 aasta, 3 kuud
Kokku510 aastat, 6 kuud4 aastat, 12 kuud1 aasta, 3 kuud

Üksikasjad

EesnimiLauren
Keskmine nimiNicole
PerekonnanimiLondon
Täisnimi sündidesLauren Nicole London
Alternatiivne nimiL-Boogie, uus uus, Ll, Laurey
Vanus36 aastat
Sünnipäev5. detsember 1984
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '2¼ (158 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusSilmad, lohud
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
KeskkoolKodune kool, Palisadesi keskkool
AmetitekstNäitleja, modell, telenägu
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustATL & HBO seeria Entourage
Aasta (d) aktiivne2003 – tänapäev, 2002 – tänapäev
Brändi kinnitusSean Johni naise kollektsioon.
Ametlikud veebisaididhttps://twitter.com/MsLaurenLondon, http://twitter.com/MsLaurenLondon
IsaGary Paul London
EmaTerri Lynn Conner
PereliigeKameron Carter (on)
SõberAkira Torrii, Cassie Ventura, Khloe Kardashian, Nivea B. Nash, Kim Kardashian, Kyla Pratt, Christina Milian, Brandy, Kourtney Kardashian, Khadijah Haqq, Malika Haqq, Rob Kardashian, Chris Brown, Rihanna
Seotud inimesedLil Wayne, Trey Songz

Lauren Nicole London (sündinud 5. detsembril 1984) on Ameerika näitleja, modell ja telenägu. Alustades oma karjääri muusikavideotes ning hiljem üle minnes filmi- ja televisiooninäitlemisele, pälvis London tunnustuse ja sai tuntuks oma esinemise eest Erin 'New New' Garnettina 2006. aasta täiskasvanute filmis ATL. Ta esines 2007. aasta Ameerika jõulufilmis „Jõulud“, samuti telesaadetes 90210 ja Entourage ning KET Whitakerina BET komöödiadraamas „Mäng“. Londonist sai ka 2007. aastal Sean Combsi Sean Johni kollektsiooni pressiesindaja.

Lisateave Lauren Londoni kohta Lauren Londonist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Nipsey HussleSuheDetsember 201331. märts 20195 aastat
4Trey SongzSuheMai 2009Nov 20134 aastat
3Carmelo AnthonySuheJuuni 2006September 20071 aasta
kaksNõbu BuckSuheVeebruar 2002Juuli 20053 aastat
1Lil WayneSuheJuuli 1998Jaanuar 200910 aastat
Nipsey Hussle #5

Nipsey Hussle

2013 - 2019

Nipsey Hussle ja Lauren London käisid kohtamas ...[vaata paari] Trey Songz #4

Trey Songz

2009 - 2013

Trey Songz ja Lauren London lahkusid novembris ...[vaata paari] Carmelo Anthony #3

Carmelo Anthony

2006 - 2007

Lauren London ja Carmelo Anthony lahutasid mind ...[vaata paari] Nõbu Buck #kaks

Nõbu Buck

2002 - 2005

Neef Buck ja Lauren London lahutasid juulis ...[vaata paari] Lil #1

Lil Wayne

1998 - 2009

Lauren London ja Lil 'Wayne läksid lahku oktoobris ...[vaata paari] #5

Nipsey Hussle

2013 - 2019

Nipsey Hussle ja Lauren London olid suhtes 1 aasta enne seda, kui Nipsey Hussle 33-aastaselt suri.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 92% Lapsed 1 laps vaata suhet #4

Trey Songz

2009 - 2013

Trey Songz ja Lauren London on dateeritud maist 2009 kuni novembrini 2013.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #3

Carmelo Anthony

2006 - 2007

Lauren London ja Carmelo Anthony käisid juunist 2006 kuni septembrini 2007.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #kaks

Nõbu Buck

2002 - 2005

Neef Buck ja Lauren London kuupäevad märtsist 2002 kuni juulini 2005.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 83% vaata suhet #1

Lil Wayne

1998 - 2009

Lauren London ja Lil 'Wayne olid kihlatud 2007. aasta novembris, kuid läksid hiljem ühe aasta pärast lahku 2009. aasta jaanuaris. Neil oli 1 laps.

Suhe 10 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 80% Lapsed 1 laps vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Lauren London36 AmburNäitleja
Ameeriklane
Nipsey Hussle33 LõviRäppar
Ameeriklane
Trey Songz36 AmburLaulja
Ameeriklane
Carmelo Anthony36 KaksikudKorvpall
Ameeriklane
Nõbu Buck38 JäärRäppar
Ameeriklane
Lil Wayne38 KaaludRäppar
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Kamryn Samuel AriMees9. september 200911-aastane Lil Wayne
KrossMees31. august 20164 aastat vana Nipsey Hussle

Pildigalerii

Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Lauren London - väljas Lääne-Hollywoodis Täiuslik vaste (2016) Täiuslik vaste (2016)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Tom Clancy ilma kahetsuseta2021Pam KellyFilm
Mängud, mida inimesed mängivad2019. aastaVanessa KingTelesaade
Alati & 4 kunagi2018TammyFilm
Jõulutähed jõuludeks2018Patty MasonTelefilm
Mässaja2017KimTelesaade
Täiuslik matš2016IngverFilm
Pagasi kättesaamine2013ShereeFilm
Vallalised naised2011ShelleyTelesaade
Pillirida joonte vahel2011JentreyTelesaade
Tyler Perry Madea suur õnnelik pere2011ReneeFilm
Ma armastan sind, Beth Cooper2009CammyFilm
Järgmise päeva õhk2009IvyFilm
Blokhedži missioon G animeeritud veebiseeria2009Essents (kinnitamata)Lühifilm
902102008Christina VäärtTelesaade
Sel jõuludel2007Melanie 'Mel' WhitfieldFilm
ATL2006Uus UusFilm
Mäng2006Keira WhitakerTelesaade
Kõik vihkavad Chrisi2005EileTelesaade
Entourage2004KellyTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • T.I.
    • ATL
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.