Põhiline Suhted Leah Remini

Leah Remini

Teie Homseks Horoskoop

Leah Remini AbielusKoht 3001 81Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted 2 kokku Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu käib?

Angelo Pagan ja Leah ReminiLeah Remini ja Angelo Pagán on alates 19. juulist 2003 olnud abielus 17 aastat. vaata suhet

Suhted

Leah Remini on olnud suhtes Sean 'Diddy' Combsiga.








Umbes

Leah Remini on 50-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Leah Marie Reminina 15. juunil 1970 Brooklynis, New York City, New York, USA, on ta kuulus Queensi kuninga Old Schooli poolest. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Leah Remini on osalenud 5 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Benjamin King Kell päästis (1989), Kevin James sisse Kuninganna kuningas (1998), Mark-Paul Gosselaar aastal Kell päästis (1989), Mitchell Whitfield aastal Diagnoos mõrv (1993)ja Tony Dovolani aastal Tantsud tähtedega (2005).






Leah Remini kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika scientoloogid, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil oma Leah Remini profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus117 aastat, 10 kuud--
Tutvumisleht1---
Kokkukaks17 aastat, 10 kuud8 aastat, 11 kuud-

Üksikasjad

EesnimiLeah
Keskmine nimiMarie
PerekonnanimiMaksma
Neiupõlve nimiRemini
Täisnimi sündidesLeah Marie Remini
Alternatiivne nimiLeah Marie Remini, Leah Remini
Vanus50 aastat
Sünnipäev15. juuni 1970
SünnikohtBrooklyn, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal130 kg (59 kg)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - hele
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, modell, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVana kool, kuningannade kuningas
Aasta (d) aktiivne1988 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Etenduskunstide agentuur
Brändi kinnitusQuakeri osariigi mootoriõli telereklaam. (2000-2002)
Rind (tollides)35
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)36
Riiete suuruskaks
Kinga suurus6
Ametlikud veebisaididhttp://www.leahremini.com/, http://www.leahremini.com, instagram.com/leahremini/, www.facebook.com/LeahReminiOfficial, www.allmovie.com/artist/leah-remini-p263428, www.biography.com/people/leah-remini-21306369, http://leahremini.com, www.rottentomatoes.com/celebrity/leah_remini
IsaGeorge Remini
EmaVicki Marshall
ÕdeNicole Remini, Christina (poolõde)
SõberJennifer Lopez (näitleja-laulja)

Leah Marie Remini (; sündinud 15. juunil 1970) on Ameerika näitleja, kirjanik, endine saientoloog, saientoloogia kriitik ja aktivist. Ta mängis Carrie Heffernanina kauaaegses CBS-i komöödiasarjas „Kuningannade kuningas“ (1998–2007) ja hiljem juhtis ta aastatel 2010–11 filmi „The Talk“. Alates 2016. aastast on ta kaasprodutsent ja võõrustaja Emmy auhinnaga pärjatud A&E dokumentaalsarjad Leah Remini: Scientoloogia ja tagajärjed.



Lisateavet Leah Remini kohta Leah Remini kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksAngelo PaganAbielusJuuli 2003kohal17 aastat
1Sean 'Diddy' kammidTeadmata -
Angelo Pagan #kaks

Angelo Pagan

2003

Leah Remini ja Angelo Pagán on abiellunud ...[vaata paari] Sean #1

Sean 'Diddy' kammid

Sean 'Diddy' kammid ja Leah Remini olid ...[vaata paari] #kaks

Angelo Pagan

2003

Leah Remini ja Angelo Pagán on olnud abielus 17 aastat. Pärast kohtumist juulis 2003 käisid nad kuus kuud. Pärast kuuekuist kihlust nad abiellusid 19. juulil 2003.

Suhe 17 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus84%'> Ühilduvus 46% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Sean 'Diddy' kammid

Sean 'Diddy' Combsil ja Leah Reminil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Leah Reminiviiskümmend KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Angelo Pagan53 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Sean 'Diddy' kammid51 SkorpionMuusikaprodutsent
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sofia BellaNaine16. juuni 200416 aastat vana Angelo Pagan

Pildigalerii

Elavad nukud Elavad nukud Elavad nukud Elavad nukud Elavad nukud Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus Leah Remini ja abikaasa Angelo Pagan Maibros Malibus

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Teine vaatus2018JoanFilm
Klappija2017Produtsent LouiseFilm
Ilus: Netflixi mõistatusfilm2017OnFilm
Hullunud perekonnad2017CheyenneFilm
Aga Barb?2017Dr Suzanne MarvinTelefilm
Milo Murphy seadus2016Pr BaxterTelesaade
Kevin võib oodata2016Vanessa, Vanessa CellucciTelesaade
Peretööriistad2013Terry BaumgardnerTelesaade
Tüütu apelsini kõrge fruktoosisisaldusega seiklused2012Butch Ravioli, Polly PruneTelesaade
Exes2011NickiTelesaade
Mudilased ja tiarad: kus nad praegu on?2011JuanaLühifilm
See võtab küla2010KarenTelefilm
Abielus pole surnud2009JessicaTelefilm
Emaduses2007KimTelesaade
Phineas ja Ferb2007Doreen, keskmine naineTelesaade
Vana kool2003LaraFilm
Robbie põhjapõder legendis kadunud hõimust2002Koala (USA versioon, hääl)Telefilm
Järgi oma südant1999Angie LaRoccaFilm
Tule kabjad1999Vixen (USA versioon, hääl)Telefilm
Kuninganna kuningas1998Carrie HeffernanTelesaade
Vallandati1997Terry ReynoldsTelesaade
Kriitikud ja muud friigid1997Näitleja AuditionilFilm
Glory Dazeüheksateist üheksakümmend viisSeal onFilm
Esimene aeg väljasüheksateist üheksakümmend viisDominique CostellanoTelesaade
Tähetunnistajaüheksateist üheksakümmend viisTelefilm
Sõbrad1994LydiaTelesaade
Fantoom 20401994Segan CruzTelesaade
Biker Hiired Marsilt1993KarabiinTelesaade
Diagnoos mõrv1993Agnes BenedettoTelesaade
NYPD sinine1993Angela BohiTelesaade
Harlan & Merleen1993FrankieTelefilm
Tõusmine ja koju minek1992Stephanie O'NeilTelefilm
Renegade1992TinaTelesaade
Commish1991Gail RossTelesaade
Mees perekonnas1991Tina BavassoTelesaade
Õis1990VastuTelesaade
Õhtune varjund1990DaisyTelesaade
Normaalne elu1990CarolTelesaade
Elavad nukud1989Charlie BriscoeTelesaade
Kell päästis1989Stacey CarosiTelesaade
Paradiisipüssid1988RoseTelesaade
Klassi juhataja1986Telesaade
Valerie1986JoanneTelesaade
Kes on boss?1984Charlie BriscoeTelesaade
Terviseks1982Serafina TortelliTelesaade
Pealkirjata Rob McElhenney / Rob Rosell / Fox ProjectTeksadTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Benjamin King ja Leah ReminiBenjamin King
    • Kell päästis
      1989
    [vaata sobivust]
  • Leah Remini ja Kevin JamesKevin James
    • Kuninganna kuningas
      1998
    [vaata sobivust]
  • Leah Remini ja Mark-Paul GosselaarMark-Paul Gosselaar
    • Kell päästis
      1989
    [vaata sobivust]
  • Mitchell Whitfield
    • Diagnoos mõrv
      1993
    [vaata sobivust]
  • Tony Dovolani ja Leah ReminiTony Dovolani
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.