Põhiline Tutvumisleht Lela Loren

Lela Loren

Teie Homseks Horoskoop

Lela Loren VallalineVanus 41 aastat vana Tähtkuju Sõnn

Kellega ta praegu käib?

Lela Loren on praegu vallaline.








Suhted

Meil pole Lela Loreni varasemate suhete kohta andmeid.



Umbes

Lela Loren on 41-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Lela Maria Loren Avellaneda Sharpis 7. mail 1980 Sacramentos, Californias, on ta kuulus Snitchi poolest. Tema sodiaagimärk on Sõnn.






Eddie Murphy ja Tracey Edmonds abiellusid

Lela Loren on osalenud kahel ekraanil peetud matšil, sealhulgas Andy Beanil Võimsus (2014)ja Omari Hardwick sisse Võimsus (2014).



Lela Loren kuulub järgmistesse loenditesse: 1980 sündinud, Mehhiko päritolu Ameerika inimesed ja Itaalia päritolu Ameerika inimesed.

Panustage

Aidake meil Lela Loreni profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Üksikasjad

EesnimiLela
PerekonnanimiLoren
Täisnimi sündidesLela Maria Loren Avellaneda Sharp
Vanus41 aastat
Sünnipäev7. mai 1980
SünnikohtSacramento, California
Kõrgus5 '4' (163 cm)
EhitamineÕhuke
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
RahvusMitmerealine
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustSnitch
Aasta (d) aktiivne2006 – tänapäev

Lela Loren (sündinud Maria Loren Avellaneda Sharp 7. mail 1980) on Ameerika televisiooni- ja filminäitleja. Tuntud oma peamise rolli eest Angela Valdesena Starzi telesarjas Power, märgib Loren intervjuus, et tema esimese esinemisproovi maandamine võttis aega ning tema varased rollid olid filmis The Shield, Gang Related ja CSI frantsiisi saates. Järgnesid järgmised televisioonirollid, sealhulgas filmides Cold Case ja Ghost Whisperer, ning ta jätkas filmirolle, sealhulgas filmides The Hangover III ja Reign Over Me. 2019. aastal liitus Loren Netflixi ulmesarja teise hooajaga Altered Carbon sarja regulaarsena, mängides Danica Harlani tegelaskuju.

Lisateave Lela Loreni kohta Lela Loreni kohta vähem

Pildigalerii

Lela Loren - ‘Altered Carbon’ 2. hooaja fotokõne NYC-s Lela Loren - ‘Altered Carbon’ 2. hooaja fotokõne NYC-s Lela Loren - ‘Altered Carbon’ 2. hooaja fotokõne NYC-s Lela Loren - ‘Altered Carbon’ 2. hooaja fotokõne NYC-s Lela Loren - ‘Altered Carbon’ 2. hooaja fotokõne NYC-s Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis Lela Loren - ‘Power’ telesaade Saks Fifth Avenue akende avamine New Yorgis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
GMA3: Strahan, Sara ja Keke2018IseTelesaade
Ameerika jumalad2017Marguerite OlsenTelesaade
IMDb stseenil - intervjuud2017Ise - külalineTelesaade
Pull2016Katherine GeorgeTelesaade
Gängiga seotud2014SilviaTelesaade
Võimsus2014Angela ValdesTelesaade
Snitch2013VanessaFilm
Pohmelli III osa2013NaisohvitserFilm
Hirmu sosin2013Jane CoxTelefilm
Okei! TV2013IseTelesaade
H +2011Francesca Rossi (11 jagu, 2012–2013)Telesaade
Kokkutulek2011Theresa TrujilloFilm
Närimine2011IseTelesaade
Varjatud asjad2010Blanca Gonzalezi kohahoidja piltTelesaade
Mentalist2008NildaTelesaade
Wendy Williamsi näitus2008IseTelesaade
Minu üle valitsema2007HambahügieenikFilm
Chuck2007Elia (1 jagu, 2010)Telesaade
Ühik2006Carina (1 jagu, 2008)Telesaade
Kummituselausuja2005Anna Sanchez (1 jagu, 2007)Telesaade
Lähemale2005Maria Flores (1 jagu, 2011)Telesaade
CSI: NY2004Jo O'Keffe (1 jagu, 2006)Telesaade
Kadunud2004Claudia (1 jagu, 2010)Telesaade
Külmjuhtum2003Ana Castilla (1 jagu, 2006)Telesaade
NCIS2003NCIS-i eriagent Isabella CortezTelesaade
CSI: Miami2002Isabella Mansera (1 jagu, 2006)Telesaade
Kilp2002Nydia HernandezTelesaade
Ela Kelly ja Ryaniga1988IseTelesaade
Meelelahutus tänaüheksateist kaheksakümmend üksIseTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Andy Bean ja Lela LorenAndy Bean
    • Võimsus
      2014
    [vaata sobivust]
  • Lela Loren ja Omari HardwickOmari Hardwick
    • Võimsus
      2014
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.