Põhiline Suhted Mark Harmon

Mark Harmon

Teie Homseks Horoskoop

Mark Harmon AbielusKoht 1739 435Vanus 69 aastat vana Tähtkuju Neitsi Suhted kokku 7 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Mark Harmon ja Pam DawberPam Dawber ja Mark Harmon on alates 21. märtsist 1987 olnud abielus 34 aastat. vaata suhet

Suhted

Mark Harmon on olnud suhetes Terri Garberiga(1985 - 1986), Sheree J. Wilson(1985), Heather Locklear(1984), Cristina Raines(1980 - 1984), Morgan Fairchild(1979)ja Karen Carpenter.








Umbes

Mark Harmon on 69-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Thomas Mark Harmonina 2. septembril 1951 Burbankis, Californias, USAs, on ta kuulus The Presidio (NCIS) poolest karjääris, mis ulatub 1970. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Neitsi.



Mark Harmon on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Glynnis O'Connor Tahtlik võõras (1986), Jamie Lee Curtis aastal Freaky reede (2003), Lisa Hartman sisse Armastuspaat (1977), Bess Armstrong sisse Abielluma (1978)ja Jodie Foster aastal Kodu varastamine (1988).






Mark Harmon kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, California näitlejad ja Ameerika telenäitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Mark Harmoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus135 aastat, 4 kuud--
Tutvumisleht64 aastat8 kuud, 8 päeva1 kuu, 1 päev
Kokku735 aastat, 4 kuud5 aastat, 7 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiMark
PerekonnanimiHarmoon
Täisnimi sündidesThomas Mark Harmon
Vanus69 aastat
Sünnipäev2. september 1951
SünnikohtBurbank, California, USA
Kõrgus6 '0' (183 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvSool ja pipar
TähtkujuNeitsi
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolPierce College, Woodland Hills, Los Angeles, California, Ameerika Ühendriigid, B.A. Side, California ülikool, Los Angeles, Los Angeles, California (1974)
AmetitekstNäitleja, produtsent, režissöör
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustPresidio, NCIS
Aasta (d) aktiivne1973 – tänapäev, 1970 – tänapäev
IsaTom Harmon
EmaElyse Knox
ÕdeKristin Nelson, Kelly Harmon

Thomas Mark Harmon (sündinud 2. septembril 1951) on Ameerika televisiooni- ja filminäitleja. Alates 1970. aastate algusest on ta üles astunud väga erinevates rollides. Algselt kolledžijalgpallur viis tema roll Püha mujal selleni, et People nimetas teda 1986. aastal seksikaimaks meheks. Pärast 1990. aastate suurema osa tegelasnäitlejana mängimist mängis ta läänes salateenistuse eriagenti Simon Donovani. Wing, kes sai 2002. aastal Emmy auhinna nominatsiooni nelja episoodilises kaarelavastuse eest.



Lisateavet Mark Harmoni kohta Vähem Mark Harmoni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Pam DawberAbielusVeebruar 1986kohal35 aastat
6Terri GarberSuheDetsember 1985Jaanuar 19861 kuu
5Sheree J. WilsonSuhe19851985-
4Heather LocklearSuheDetsember 1984Detsember 1984-
3Cristina RainesSuhe198019844 aastat
kaksMorgan FairchildSuhe19791979-
1Karen PuuseppSuhe -
Pam Dawber #7

Pam Dawber

1986

Pam Dawber ja Mark Harmon on olnud abielus ...[vaata paari] Terri Garber #6

Terri Garber

1985 - 1986

Terri Garber ja Mark Harmon on lahus ...[vaata paari] Sheree J. Wilson #5

Sheree J. Wilson

1985

Sheree J. Wilson ja Mark Harmon on eraldi ...[vaata paari] Heather Locklear #4

Heather Locklear

1984

Mark Harmon ja Heather Locklear on eraldi ...[vaata paari] Cristina Raines #3

Cristina Raines

1980 - 1984

Cristina Raines ja Mark Harmon läksid lahku ...[vaata paari] Morgan Fairchild #kaks

Morgan Fairchild

1979

Morgan Fairchild ja Mark Harmon on eraldi ...[vaata paari] Karen Puusepp #1

Karen Puusepp

Karen Carpenter ja Mark Harmon on lahus ...[vaata paari] #7

Pam Dawber

1986

Pam Dawber ja Mark Harmon on olnud abielus 34 aastat. Pärast 1986. aasta veebruaris koosviibimist olid nad ühe aasta jooksul kohtunud ja abiellusid 21. märtsil 1987.

Suhe 35 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 49% Lapsed 2 last vaata suhet #6

Terri Garber

1985 - 1986

Terri Garber ja Mark Harmon dateerisid ajavahemikku 1986 kuni jaanuar 1986.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #5

Sheree J. Wilson

1985

Sheree J. Wilson ja Mark Harmon dateerisid 1985. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #4

Heather Locklear

1984

Mark Harmon ja Heather Locklear dateerisid detsembris 1984.

kes on chelsea käitleja tutvumine
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #3

Cristina Raines

1980 - 1984

Cristina Raines ja Mark Harmon dateerisid aastatel 1980-1984.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #kaks

Morgan Fairchild

1979

Morgan Fairchild ja Mark Harmon dateerisid 1979. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Karen Puusepp

Karen Carpenteril ja Mark Harmonil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Mark Harmon69 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Pam Dawber69 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Terri Garber60 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Sheree J. Wilson62 AmburNäitleja
Ameeriklane
Heather Locklear59 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Cristina Raines69 kalaNäitleja
Ameeriklane
Morgan Fairchild71 VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Karen Puusepp32 kalaLaulja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Sean ThomasMees26. aprill 198833 aastat vana Pam Dawber
Sa kristlaneMees25. juuni 199228 aastat vana Pam Dawber

Pildigalerii

Tahtlik võõras Tahtlik võõras Tahtlik võõras Tahtlik võõras Tahtlik võõras Heather Locklear ja Mark Harmon Heather Locklear ja Mark Harmon Mark Harmon - ajakirja Cine Tele Revue pilt [Prantsusmaa] (12. juuli 1990) Christina Cox Georgia Wooteni rollis NCIS-is Christina Cox Georgia Wooteni rollis NCIS-is Deborah Kara Unger Mark Harmon

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
NCIS: New Orleans2014Leroy Jethro GibbsTelesaade
Saak2011Ülemjuhataja asetäitja Lucas DavenportTelefilm
Ilmatüdruk2009Lase käiaFilm
Vabadust taga ajades2004President James FosterFilm
Freaky reede2003RyanFilm
NCIS2003Tagasivaade Annie isa, Leroy Jethro Gibbs, NCIS-i eriagent Leroy Jethro GibbsTelesaade
Kohalikud poisid2002Jim WesleyFilm
Ja ära lase tal kunagi minna2001Thomas CapanoTelefilm
Risttule rada2001Bruce BarkowTelefilm
Tarzani legend2001Bob MarkhamTelesaade
Amati tüdrukud2000LawrenceFilm
Kogu aeg2000Charles LattimerTelefilm
Meenub aprill1999John CooperFilm
Perepoiss1999Leroy Jethro GibbsTelesaade
Läänetiib1999Agent Simon DonovanTelesaade
Hirm ja jälestus Las Vegases1998Ajakirja reporterFilm
Maalt Kuule1998Wally SchirraTelesaade
Ohvrid1997Tommy NanceFilm
Esimene minna1997Jeremy HamptonFilm
Seiklused vooruste raamatustüheksateist üheksakümmend kuusUlyssesTelesaade
Võõradüheksateist üheksakümmend kuusMarkTelesaade
Maagia veesüheksateist üheksakümmend viisJack BlackFilm
Viimane õhtusööküheksateist üheksakümmend viisDomineeriv meesFilm
Algsed patudüheksateist üheksakümmend viisJohnathan FrayneTelefilm
Charlie Graceüheksateist üheksakümmend viisCharlie GraceTelesaade
Minaüheksateist üheksakümmend viisLeroy Jethro GibbsTelesaade
Looduslikud sündinud tapjad1994Mickey Knox Wayne Gale'i rekonstruktsioonis (krediteerimata)Film
Wyatt Earp1994Šerif Johnny BehanFilm
Chicago lootus1994Dr Jack McNeilTelesaade
Hartid läänest1993Rodeo klounTelesaade
Külm taevas1991Alex DavenportFilm
Dillinger1991John DillingerTelefilm
Neljas lugu1991David ShepardTelefilm
Pikk tee koju1991Ertie RobertsonTelefilm
Kahtluse vari1991CharlesTelefilm
Mõistlikud kahtlused1991The. Dicky CobbTelesaade
Kuni sinuni olid1990Frank FlynnFilm
Tasub võita1989Taylor WorthFilm
Nooruse armas lind1989Juhus WayneTelefilm
Kodu varastamine1988Billy WyattFilm
Presidio1988Jay AustinFilm
Suvekool1987Freddy ShoopFilm
Pärast lubadust1987Elmer JacksonTelefilm
Võtame Harry kätte1986Harry Burck nooremFilm
Bel Airi prints1986Robin PrinceTelefilm
Tahtlik võõras1986Ted BundyTelesaade
Kuuvalgus1985Sam CrawfordTelesaade
Tuareg: kõrbesõdalane1984Gacel SayahFilm
Intiimne piin1983TommyTelefilm
Püha mujal1982Dr Robert CaldwellTelesaade
Koljat ootabüheksateist kaheksakümmend üksPeter CabotTelesaade
Unistuste kaupmehed1980Johnny EdgeTelesaade
Flamingo tee1980Fielding CarlyleTelesaade
Poseidoni seiklusest kaugemale1979Larry SimpsonFilm
240-Robert1979Asetäitja Dwayne 'Thib' ThibideauxTelesaade
Sa sööd ratsanikku1978Billy Joe MeynertFilm
Sajandiaasta1978Kapten John McIntoshTelesaade
Abielluma1978Howie LesserTelefilm
Väike Mo1978Norman BrinkerTelefilm
Sam1978Ohvitser Mike BreenTelesaade
Eleanor ja Franklin: Valge Maja aastad1977Robert DunlapTelefilm
Hardy Boys / Nancy tõmbas saladusi1977Chip GarveyTelesaade
Armastuspaat1977Doug Bradbury, Rick TuckerTelesaade
Kõik on aus1976Telesaade
Delvecchio1976Ronnie StrikerTelesaade
Laverne & Shirley1976VictorTelesaade
Sonic Boom1974ÕpilaskontrollerLühifilm
Politseinaine1974Paul Donin, StanskiTelesaade
Ozzie tüdrukud1973Mark JohnsonTelesaade
Politsei lugu1973Ohvitser HazeltonTelesaade
Hädaolukord!1972Ofcr. Dave GordonTelesaade
Aadam-121968Ohvitser Gus CorbinTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Glynnis OGlynnis O'Connor
    • Tahtlik võõras
      1986
    [vaata sobivust]
  • Jamie Curtis ja Mark HarmonJamie Lee Curtis
    • Freaky reede
      2003
    [vaata sobivust]
  • Lisa Hartman ja Mark HarmonLisa Hartman
    • Armastuspaat
      1977
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Bess ArmstrongBess Armstrong
    • Abielluma
      1978
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Jodie FosterJodie kasvataja
    • Kodu varastamine
      1988
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Kirstie AlleyKirstie allee
    • Bel Airi prints
      1986
    [+1 veel]
  • Mark Harmon ja Lauren HollyLauren Holly
    • NCIS
      2003
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Lesley Ann WarrenLesley Ann Warren
    • Tasub võita
      1989
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Madeleine StoweMadeleine Stowe
    • Tasub võita
      1989
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Maria HolvoeMaria holvoe
    • Tasub võita
      1989
    [vaata sobivust]
  • Mark Harmon ja Marlee MatlinMarlee Matlin
    • Mõistlikud kahtlused
      1991
    [vaata sobivust]
  • Meg Ryan ja Mark HarmonMeg Ryan
    • Presidio
      1988
    [vaata sobivust]
Veel Mark Harmoni ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Mark Harmoni ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Soo Wincci
Soo Wincci
28. mai 2021 ... Soo Wincci uudised, kuulujutud, fotod Soo Winccist, elulugu, Soo Wincci poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Soo Wincci suhete loend. Soo Wincci tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Soo Wincci suhetest.
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
Lynsey De Paul ja Ringo Starr
28. mai 2021 ... Lynsey De Pauli ja Ringo Starri fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Diana Hart
Diana Hart
28. mai 2021 ... Diana Harti uudised, kuulujutud, fotod Diana Hartist, elulugu, Diana Harti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Diana Harti suheteloend. Diana Harti tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Diana Harti suhetest.
Jessica Gunter
Jessica Gunter
28. mai 2021 ... Jessica Gunteri uudised, kuulujutud, fotod Jessica Gunterist, elulugu, Jessica Gunteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Gunteri suhete loend. Jessica Gunteri tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Gunteri suhete loend.
Marjorie De Sousa
Marjorie De Sousa
28. mai 2021 ... Marjorie De Sousa uudised, kuulujutud, fotod Marjorie De Sousast, elulugu, Marjorie De Sousa poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Marjorie De Sousa suhete nimekiri. Marjorie De Sousa tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Marjorie De Sousa suhetest.
Maurice Dabbah
Maurice Dabbah
28. mai 2021 ... Maurice Dabbahi uudised, kuulujutud, fotod Maurice Dabbahist, elulugu, Maurice Dabbahi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Maurice Dabbahi suhteloend. Maurice Dabbah tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Maurice Dabbahi suhetest.
Loretta Devine ja Glenn Marshall
Loretta Devine ja Glenn Marshall
28. mai 2021 ... Loretta Devine ja Glenn Marshalli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...