Põhiline Suhted MattyBRaps

MattyBRaps

Teie Homseks Horoskoop

MattyBRaps TutvumislehtKoht 5589 -453Vanus 18 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 7

Kellega ta praegu tutvub?

Kate Cadogan hakkas MattyBRapsiga kohtuma 2013. aasta juunis. vaata suhet

Suhted

MattyBRaps on olnud suhetes Liv Shumbresiga(2016), Jojo Siwa(2015), Gracie Haschak(2015), Ivey Meeks(2014), CeCe ja Simone Simmons.








Umbes

MattyBRaps on 18-aastane Ameerika räppar. Sündinud Matthew David Morrises 6. jaanuaril 2003 USA-s Georgia osariigis Atlantas, on ta kuulus Youtube'i poolest. Tema Tähtkuju on Kaljukits.



MattyBRaps kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika popmuusikud, 2003. aasta sünd ja People from Duluth, Georgia.






Panustage

Aidake meil luua meie MattyBRaps profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht77 aastat, 11 kuud1 aasta, 2 kuud3 kuud, 2 päeva
Kokku77 aastat, 11 kuud1 aasta, 2 kuud3 kuud, 2 päeva

Üksikasjad

EesnimiMattyBRaps
Täisnimi sündidesMatthew David Morris
Alternatiivne nimiMattyB, Matty B, Matty B., MattyBRaps, Matty B. Raps, Matt, Matty, Matthew David Morris
Sünnipäev6. jaanuar 2003
SünnikohtAtlanta, Georgia, USA
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal61 kg (134 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusVäike Justin Bieber, sinised silmad, öeldes mõnes oma loos sõna Chyeah
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, räppar
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustYoutube
Muusikažanr (tekst)Teismeliste pop, pop-räpp, pop-folk
Aasta (d) aktiivne2010 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaMattyB, LLC
Brändi kinnitusWEEEE (2010), Zui.com (detsember 2011), Fun Juntion (2011)
Ametlikud veebisaididhttp://mattybraps.com/

Matthew David Morris (sündinud 6. jaanuaril 2003), paremini tuntud kui MattyB või MattyBRaps, on Ameerika laulja, laulukirjutaja, räppar, näitleja ja tantsija, kes on tuntud populaarse muusika remiksvideote postitamise eest YouTube'i.

Lisateave MattyBRapsi kohta MattyBRapsist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
7Liv ShumbresSuhe R Veebruar 2016Juuni 20163 kuud
6Jojo SiwaSuhe R Juuli 2015Nov 20154 kuud
5Gracie HaschakSuhe R 2015.2015.-
4Ivey MeeksSuhe20142014-
3Kate CadoganSuheJuuni 2013kohal7 aastat
kaksSimone SimmonsSuhe -
1CeCeTeadmata R -
Liv Shumbres #7Kuulujutt

Liv Shumbres

2016

MattyBRaps ja Liv Shumbres on eraldatud ...[vaata paari] Jojo Siwa #6Kuulujutt

Jojo Siwa

2015.

MattyBRaps ja Jojo Siwa on lahus ...[vaata paari] Gracie Haschak #5Kuulujutt

Gracie Haschak

2015.

MattyBRaps ja Gracie Haschak on lahus ...[vaata paari] Ivey Meeks #4

Ivey Meeks

2014

MattyBRaps ja Ivey Meeks on lahus ...[vaata paari] Kate Cadogan #3

Kate Cadogan

2013

Kate Cadogan hakkas MattyBRapsiga kohtuma juunis ...[vaata paari] Simone Simmons #kaks

Simone Simmons

Simone Simmons ja MattyBRaps on lahus ...[vaata paari] #1Kuulujutt

CeCe

Kuuldavasti olid CeCe ja MattyBRaps ...[vaata paari] #7

Liv Shumbres

2016 (kuulujutt)

Kuuldavasti on MattyBRaps liitunud Liv Shumbresiga 2016. aasta märtsis.



mike holmes naine anna zappia
Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 78% vaata suhet #6

Jojo Siwa

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas MattyBRaps Jojo Siwa 2015. aasta juulis.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 79% vaata suhet #5

Gracie Haschak

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti ühendas MattyBRaps 2015. aastal Gracie Haschaki.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #4

Ivey Meeks

2014

MattyBRaps ja Ivey Meeks on dateeritud 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Kate Cadogan

2013

Kate Cadogan ja MattyBRaps on käinud alates 2013. aasta juunist.

Suhe 7 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #kaks

Simone Simmons

Simone Simmonsil ja MattyBRapsil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #1

CeCe

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on CeCe end MattyBRapsiga ühendanud.

kes on Phil, siis on see poiss-sõber
vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
MattyBRaps18 KaljukitsRäppar
Ameeriklane
Liv Shumbres16 VähkIseloom
Ameeriklane
Jojo Siwa18 SõnnTantsija
Ameeriklane
Gracie Haschak19 JäärTantsija
Ameeriklane
Ivey Meeks19 JäärIseloom
Ameeriklane
Kate Cadogan18 KaaludMudel
Ameeriklane
Simone Simmonskakskümmend üks VeevalajaIseloom
Austraallane
CeCe-

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
BlackedTheAnime2020MattyBTelesaade
Kuninganna Latifah show2013IseTelesaade
Tantsuemmed2011IseTelesaade
Wendy Williamsi näitus2008IseTelesaade
Dr. Phil2002IseTelesaade
Extra koos Billy Bushiga1994IseTelesaade
WWE toores1993John Cena KidTelesaade
Meelelahutus tänaüheksateist kaheksakümmend üksIseTelesaade





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Amy Allan
Amy Allan
28. mai 2021 ... Amy Allani uudised, kuulujutud, fotod Amy Allanist, elulugu, Amy Allani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Amy Allani suhteloend. Amy Allani tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Amy Allani suhetest.
Mattie Blaylock
Mattie Blaylock
28. mai 2021 ... Mattie Blaylocki uudised, kuulujutud, fotod Mattie Blaylockist, elulugu, Mattie Blaylocki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mattie Blaylocki suhteloend. Mattie Blaylocki tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Mattie Blaylocki suhetest.
Alexandra Chando
Alexandra Chando
28. mai 2021 ... Alexandra Chando uudised, kuulujutud, fotod Alexandra Chandost, elulugu, Alexandra Chando poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Alexandra Chando suhete nimekiri. Alexandra Chando tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Alexandra Chando suhetest.
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
Kylie Jenner ja Stitches (räppar)
28. mai 2021 ... Kylie Jenneri ja Stitchesi (räppar) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Conrad Hilton Jr.
Conrad Hilton Jr.
28. mai 2021 ... Conrad Hilton juuniori uudised, kuulujutud, fotod Conrad Hilton juuniorist, elulugu, Conrad Hilton juuniori tüdruksõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Conrad Hilton juuniori suhteloend. Conrad Hilton Jr. tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Conrad Hilton Jr. suhetest.
Nädal
Nädal
28. mai 2021 ... The Weeknd'i uudised, kuulujutud, The Weeknd'i fotod, elulugu, The Weeknd'i tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nädalasuhete loend. The Weeknd tutvumislugu, 2021, 2020, The Weekndi suhete loend.
Uta Schorn
Uta Schorn
28. mai 2021 ... Uta Schorni uudised, kuulujutud, fotod Uta Schornist, elulugu, Uta Schorni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Uta Schorni suhete loend. Uta Schorni tutvumisajalugu, 2021, 2020, Uta Schorni suhete loend.