Põhiline Suhted Matt Damon

Matt Damon

Teie Homseks Horoskoop

Matt Damon AbielusKoht 725 -121Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted 9 kokku Lapsed 3 last

Kellega ta praegu tutvub?

Luciana Barroso ja Matt DamonLuciana Barroso ja Matt Damon on alates 9. detsembrist 2005 olnud abielus 15 aastat. vaata suhet

Suhted

Matt Damon on olnud suhetes Rhona Mitraga(2003), Odessa Whitmire(2001 - 2003), Kara Sands(2000), Winona Ryder(1997 - 2000), Minnie Driver(1997 - 1998)ja Skylar Satenstein(1988 - 1989).








Matt Damon olevat kuulunud Penélope Cruzi külge(2000)ja Claire Danes(1997).



Umbes

Matt Damon on 50-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Matthew Paige Damoni 8. oktoobril 1970 Bostonis Massachusettsis (USA) ja saanud hariduse Cambridge'i alternatiivkoolis, on ta kuulus hea tahtejahi poolest karjääris, mis ulatub 1987. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Kaalud.






Matt Damon on osalenud 12 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Angelina Jolie Hea lambakoer (2006), Anna Paquin sisse Margaret (2011), Charlize Theron aastal Legend Bagger Vance'ist (2000), Claire Danes sisse Vihmameister (1997)ja Franka Potente aastal Bourne'i ülemvõim (2004).



Matt Damon kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika filmiprodutsendid ja parima muusikali- või komöödianäitleja Kuldgloobuse (film) võitjad.

Panustage

Aidake meil luua Matt Damoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus118 aastat, 3 kuud--
Tutvumisleht63 aastat, 3 kuud1 aasta, 2 kuud11 kuud, 4 päeva
Kuuldavastikaks5 kuud, 3 päeva2 kuud, 16 päeva-
Kokku918 aastat, 3 kuud2 aastat, 10 kuud5 kuud, 3 päeva

Üksikasjad

EesnimiMatthew
Keskmine nimiPaige
PerekonnanimiDamon
Täisnimi sündidesMatthew Paige Damon
Vanus50 aastat
Sünnipäev8. oktoober 1970
SünnikohtBoston, Massachusetts, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
Kaal84 kg (185 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVastupidav hea välimus
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolCambridge Rindge ja Ladina kool, Cambridge, MA, Cambridge Alternative School
ÜlikoolHarvardi ülikool (inglise keele eriala, pooleli jätnud)
AmetitekstNäitleja, produtsent ja stsenarist
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustHea tahtejaht
Aasta (d) aktiivne1988 – tänapäev, 1987 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris Endeavour, Spanky Taylori ettevõte ja vaatepunkt.
Brändi kinnitus(1997) Telereklaam: MTV., (1998) Telereklaam: Independent Film Channel, (2001) Raadioreklaam: Samuel Adams õlu., (2005) Telereklaam (PSA): Riiklik mentorkuu., (Veebruar 2012) Telereklaam TD Ameritrade jaoks (hääleülekanne), (2013) telereklaam: Nespresso., (2014) telereklaam (PSA): FeedAmerica.org.
Kinga suurusüksteist
Ametlikud veebisaididwww.mattdamonfan.net, www.nndb.com/people/943/000022877/
IsaKent Telfer Damon
EmaNancy Carlsson-Paige
VendKyle
PereliigeBen Affleck (Damon on Afflecki kümnes nõbu, George Brunstad (onu)
SõberBen Affleck (näitleja), Brad Pitt, Chris Moore, Julia Roberts
LemmiklauludPärastlõunane rõõm
LemmikraamatudAmeerika Ühendriikide rahva ajalugu
LemmiktoidudPizza

Matthew Paige Damon (; sündinud 8. oktoobril 1970) on USA näitleja, produtsent ja stsenarist. Filmid, milles ta on esinenud, on teeninud Forbesmost pangatähtede seas Põhja-Ameerika piletikassas kokku üle 3,12 miljardi dollari, mis teeb temast kõigi aegade enim teeniva näitleja. Ta on saanud erinevaid auhindu ja nominatsioone, sealhulgas Oscari auhinda ja kaks Kuldgloobuse auhinda.

Lisateave Matt Damoni kohta Vähem Matt Damoni kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
9Luciana Barroso kohahoidja piltAbielusMärts 2003kohal18 aastat
8Rhona MitraSuhe20032003-
7Odessa WhitmireSuheVeebruar 2001Märts 20032 aastat
6Kara SandsSuhe20002000-
5Penelope CruzKohtumine R 20002000-
4Winona RyderSuheMai 1997August 20003 aastat
3Minnie DriverSuheAprill 1997Veebruar 199811 kuud
kaksClaire DanesKohtumine R Aprill 1997September 19975 kuud
1Skylar SatensteinSuhe198819891 aasta
Luciana Barroso kohahoidja pilt #9

Luciana Barroso kohahoidja pilt

2003

Luciana Barroso ja Matt Damon on olnud abielus ...[vaata paari] Rhona Mitra #8

Rhona Mitra

2003

Rhona Mitra ja Matt Damon on lahus ...[vaata paari] Odessa Whitmire #7

Odessa Whitmire

2001 - 2003

Odessa Whitmire ja Matt Damon läksid lahku ...[vaata paari] Kara Sands #6

Kara Sands

2000

Kara Sands ja Matt Damon on lahus ...[vaata paari] Penelope Cruz #5Kuulujutt

Penelope Cruz

2000

Matt Damon ja Penélope Cruz kuulutasid, et ...[vaata paari] Winona Ryder #4

Winona Ryder

1997 - 2000

Winona Ryder ja Matt Damon läksid augustis lahku ...[vaata paari] Minnie Driver #3

Minnie Driver

1997 - 1998

Minnie Driver ja Matt Damon läksid lahku 199 ...[vaata paari] Claire Danes #kaksKuulujutt

Claire Danes

1997

Claire Danes ja Matt Damon kuulutasid, et nad ...[vaata paari] Skylar Satenstein #1

Skylar Satenstein

1988 - 1989

Skylar Satenstein ja Matt Damon on eraldi ...[vaata paari] #9

Luciana Barroso kohahoidja pilt

2003

Luciana Barroso ja Matt Damon on olnud abielus 15 aastat. Pärast kohtumist märtsis 2003 käisid nad kaks aastat. Pärast 3-kuulist kihlust nad abiellusid 9. detsembril 2005.

Suhe 18 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 61% Lapsed 3 last vaata suhet #8

Rhona Mitra

2003

Rhona Mitra ja Matt Damon käisid 2003. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #7

Odessa Whitmire

2001 - 2003

Odessa Whitmire ja Matt Damon kuupäevad märtsist 2001 kuni märtsini 2003.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus72%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #6

Kara Sands

2000

Kara Sands ja Matt Damon dateerisid 2000. aastal.

vaata suhet #5

Penelope Cruz

2000 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Matt Damon end 2000. aastal Penélope Cruziga sidunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #4

Winona Ryder

1997 - 2000

Winona Ryder ja Matt Damon on dateeritud maist 1997 kuni augustini 2000.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #3

Minnie Driver

1997 - 1998

Minnie Driver ja Matt Damon pärinesid 1996. aastast kuni 1998. aasta märtsini.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #kaks

Claire Danes

1997 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Claire Danes end 1997. aasta aprillis sidunud Matt Damoniga.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #1

Skylar Satenstein

1988 - 1989

Skylar Satenstein ja Matt Damon dateerisid 1989. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Matt Damonviiskümmend KaaludNäitleja
Ameeriklane
Luciana Barroso kohahoidja pilt44 LõviAbikaasa
Argentiinlane
Rhona Mitra44 LõviNäitleja
Briti
Odessa WhitmireNeli, viis LõviÄri
Ameeriklane
Kara Sands- Poliitik
Penelope Cruz47 SõnnNäitleja
Hispaania keel
Winona Ryder49 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Minnie Driver51 VeevalajaNäitleja
Briti
Claire Danes42 JäärNäitleja
Ameeriklane
Skylar Satenstein49 VähkArst
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Isabella DamonNaine11. juuni 200614-aastane Luciana Barroso kohahoidja pilt
Gia zavalaNaine20. august 200812-aastane Luciana Barroso kohahoidja pilt
Stella ZavalaNaine20. oktoober 201010 aastat vana Luciana Barroso kohahoidja pilt

Pildigalerii

Mary Poppins naaseb (2018) Mary Poppins naaseb (2018) Ben Affleck ja Matt Damon Omaze eest Müstiline pizza - Matt Damon Ron Wood osaleb Warner Bros. Picturesi esietendusel 'Lahkunud' Ziegfeldi teatris 26. septembril 2006 New Yorgis Ron Wood osaleb Warner Bros. Picturesi esietendusel 'Lahkunud' Ziegfeldi teatris 26. septembril 2006 New Yorgis Ron Wood osaleb Warner Bros. Picturesi esietendusel 'Lahkunud' Ziegfeldi teatris 26. septembril 2006 New Yorgis Ron Wood osaleb Warner Bros. Picturesi esietendusel 'Lahkunud' Ziegfeldi teatris 26. septembril 2006 New Yorgis Ron Wood osaleb Warner Bros. Picturesi esietendusel 'Lahkunud' Ziegfeldi teatris 26. septembril 2006 New Yorgis Skylar Satenstein ja Matt Damon Skylar Satenstein ja Matt Damon Julgus tule all - Matt Damon

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Thor: Armastus ja Äike2022Film
Stillwater2021Bill BakerFilm
Ford v Ferrari2019. aastaCarroll ShelbyFilm
Jay ja Vaikne Bob taaskäivitavad2019. aastaLoki (krediteerimata)Film
Deadpool 22018Redneck nr 2 (Dickie Greenleafina)Film
Mõistusetu2018Detektiiv FergusonFilm
Äärelinn2017GardnerFilm
Vähendamine2017Paul safranekFilm
Thor: Ragnarok2017Näitleja Loki (krediteerimata)Film
Suur müür2016WilliamFilm
Jason Bourne2016Jason BourneFilm
Marslane2015Mark WatneyFilm
Tähtedevaheline2014meesFilm
Monumendid Mehed2014James GrangerFilm
Küünlajala taga2013Scott ThorsonTelefilm
Elysium2013MaksFilm
Nullteoreem2013JuhtimineFilm
Laupäeva õhtu otseülekanne: lõigake aega2013MeesTelesaade
Valede maja2012Matt DamonTelesaade
Tõotatud maa2012Steve ButlerFilm
Margaret2011Härra AaronFilm
Kohandamisbüroo2011David norrisFilm
Õnnelikud jalad 22011Bill Krill (hääl)Film
Nakkus2011Mitch EmhoffFilm
Ostsime loomaaia2011Benjamin MeeFilm
Roheline tsoon2010MillerFilm
Edaspidi2010George LoneganFilm
True Grit2010LaBoeufFilm
Invictus2009Francois PienaarFilm
Teataja!2009Mark WhitacreFilm
Kuubitud2009Matt DamonTelesaade
Che: teine ​​osa2008Fr. SchwartzFilm
Ponyo2008Kôichi (ingliskeelne versioon, hääl, krediteerimata)Film
Ookeani kolmteist2007'Lenny Pepperidge', Linus CaldwellFilm
Bourne'i ultimaatum2007Jason BourneFilm
Noored ilma nooruseta2007Life Magazine Reporter (krediteerimata)Film
Lahkunu2006ColinFilm
Hea lambakoer2006Edward WilsonFilm
30 Rock2006CarolTelesaade
Syriana2005Bryan WoodmanFilm
Vennad Grimmid2005Wilhelm GrimmFilm
Suurepärane kõledus: Kuul 3D kõndimine2005Al Shepard (hääl)Film
EuroTrip2004DonnyFilm
Jersey tüdruk2004PR Exec # 2Film
Ookeani kaksteist2004Linus CaldwellFilm
Bourne'i ülemvõim2004Jason BourneFilm
Entourage2004Matt DamonTelesaade
Sinu küljes kinni2003Bob tenorFilm
Jimmy Kimmel Live!2003Paksuke HurlihyTelesaade
Ohtliku meele ülestunnistused2002Matt, bakalaureus nr 2Film
Gerry2002GerryFilm
Vaim: Cimarroni täkk2002Vaim (hääl)Film
Bourne'i identiteet2002BourneFilm
Kolmas ratas2002Kevin (krediteerimata)Film
Jay ja Vaikne Bob löövad tagasi2001Matt Damon, Will Hunting (krediteerimata)Film
Ookeani üksteist2001Linus CaldwellFilm
Majesteetlik2001Luke Trimble (hääl)Film
Seadus ja kord: kuritegelik kavatsus2001Matt DamonTelesaade
Bernie Maci näitus2001Matt DamonTelesaade
Kõik ilusad hobused2000John Grady ColeFilm
Forresteri leidmine2000SandersonFilm
Legend Bagger Vance'ist2000Rannulph JunuhFilm
Titan A.E.2000Cale (hääl)Film
Dogma1999LokiFilm
Andekas hr Ripley1999Tom RipleyFilm
Ümarad1998Mike McDermottFilm
Reamees Ryani päästmine1998Reamees RyanFilm
Will & Grace1998OwenTelesaade
Amyt jälitamas1997Shawn Oran - tegevjuht nr 2Film
Hea tahtejaht1997TaheFilm
Vihmameister1997Rudy BaylorFilm
Julgus tule allüheksateist üheksakümmend kuusHilaryFilm
Arthurüheksateist üheksakümmend kuusMatt DamonTelesaade
Glory Dazeüheksateist üheksakümmend viisEdgar puduküpsetajaFilm
Vanad head poisidüheksateist üheksakümmend viisPuuvill CallowayTelefilm
Geronimo: Ameerika legend1993Leitnant Britton DavisFilm
Koolisidemed1992Charlie DillonFilm
Tõusev poeg1990Charlie RobinsonTelefilm
Unistuste väli1989Fenway pargi pesapallifänn (krediteerimata)Film
Müstiline pizza1988AurutiFilm
Hea Ema1988Extra (kinnitamata, kinnitamata)Film
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Ilus narkomaan, Hon. Brett M. KavanaughTelesaade
Viimane duellJean de CarrougesFilm
Tapa lülitiFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Angelina Jolie ja Matt DamonAngelina Jolie
    • Hea lambakoer
      2006
    [vaata sobivust]
  • Anna Paquin ja Matt DamonAnna Paquin
    • Margaret
      2011
    [vaata sobivust]
  • Charlize Theron ja Matt DamonCharlize Theron
    • Legend Bagger Vance'ist
      2000
    [vaata sobivust]
  • Claire Danes ja Matt DamonClaire Danes
    • Vihmameister
      1997
    [vaata sobivust]
  • Franka Potente ja Matt DamonFranka Potente
    • Bourne'i ülemvõim
      2004
    [+1 veel]
  • Matt Damon ja Cecile De FranceCecile Prantsusmaalt
    • Edaspidi
      2010
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Emily BluntEmily Blunt
    • Kohandamisbüroo
      2011
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Hong ChauHong Chau
    • Vähendamine
      2017
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Kristen WiigKristen Wiig
    • Vähendamine
      2017
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Minnie DriverMinnie Driver
    • Hea tahtejaht
      1997
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Penelope CruzPenelope Cruz
    • Kõik ilusad hobused
      2000
    [vaata sobivust]
  • Matt Damon ja Vera FarmigaVera Farmiga
    • Lahkunu
      2006
    [vaata sobivust]
Veel Matt Damoni ekraanil kuvatud võistlusi Vähem Matt Damoni ekraanil kuvatud vasteid





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi