Põhiline Suhted Michael C. Hall

Michael C. Hall

Michael C. Hall AbielusKoht 3267 284Vanus 50 aastat vana Tähtkuju Veevalaja Suhted 5 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Michael C. Hall ja Morgan MacgregorMorgan Macgregor ja Michael C. Hall on olnud abielus viis aastat alates 29. veebruarist 2016. vaata suhet

Suhted

Michael C. Hall oli varem abielus Jennifer Carpenteriga(2008 - 2010)ja Amy Spanger(2002 - 2006).

Michael C. Hall on olnud suhetes Vanessa Abruega(2011)ja Julia Stiles(2010).



Umbes

Michael C. Hall on 50-aastane Ameerika näitleja. Sündis Michael Carlyle Hallist 1. veebruaril 1971 Põhja-Carolinas Raleigh'is. Ta on kuulus 1995. aastast kuni praeguseni ulatuva karjääri jooksul David Fisheri eest kuus jalga alla ja Dexter Morgan Dexterist. Tema sodiaagimärk on Veevalaja.

Michael C. Hall on osalenud kaheksal ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Dane DeHaan Tapa oma kallid (2013), Jaime Murray sisse Dexter (2006), Jodi Balfour sisse Kroon (2016), Julia Stiles sisse Dexter (2006)ja Mathew St. Patrick aastal Mulla all (2001).

Michael C. Hall kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika näitlejad.



Panustage

Aidake meil luua Michael C. Halli profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus38 aastat, 8 kuud5 aastat, 7 kuud3 aastat, 1 kuu
Tutvumislehtkaks9 kuud, 5 päeva4 kuud, 17 päeva-
Kokku58 aastat, 8 kuud3 aastat, 6 kuud9 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiMichael
Keskmine nimiCarlyle
PerekonnanimiSaal
Täisnimi sündidesMichael Carlyle Hall
Vanus50 aastat
Sünnipäev1. veebruar 1971
SünnikohtRaleigh, Põhja-Carolina
Kõrgus5 '10½' (179 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvRoheline
JuuksevärvNet
TähtkujuVeevalaja
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
ÜlikoolEarlhami kolledž, Richmond, IN (1993), MFA, New Yorgi ülikool
AmetitekstNäitleja.
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustDavid Fisher kuue jala all ja Dexter Morgan Dexteril
Aasta (d) aktiivne1999 – tänapäev, 1995 – tänapäev
Ametlikud veebisaididwww.michaelchall.org
IsaWilliam Carlyle Hall
EmaJanice Styonsi saal

Michael Carlyle Hall (sündinud 1. veebruaril 1971) on USA näitleja, muusik ja produtsent. Teda tuntakse enim rollide eest sarimõrvari ja verepritsianalüütiku Dexter Morganina sarjas Showtime Dexter ning David Fisherina HBO draamasarjas Six Feet Under. 2010. aastal võitis Hall Dexteris mängitud rolli eest Kuldgloobuse auhinna ja Ekraaninäitlejate Gildi auhinna. Ta on mänginud ka Broadway etendustes, jutustanud audioraamatuid ning on praegu ansambli Princess Goes to Butterfly Museum laulja.

Lisateave Michael C. Halli kohta Michael C. Halli kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
5Morgan MacgregorAbielusSeptember 2012kohal8 aastat
4Vanessa AbrueSuhe R Veebruar 2011Detsember 20119 kuud
3Julia StilesSuhe R 20102010-
kaksJennifer CarpenterAbielusNov 2007Detsember 20103 aastat
1Amy SpangerAbielus200120065 aastat
Morgan Macgregor #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor ja Michael C. Hall ...[vaata paari] Vanessa Abrue #4Kuulujutt

Vanessa Abrue

2011

Vanessa Abrue ja Michael C. Hall olid kuulujutud ...[vaata paari] Julia Stiles #3Kuulujutt

Julia Stiles

2010

Michael C. Hall ja Julia Stiles on eraldi ...[vaata paari] Jennifer Carpenter #kaks

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter ja Michael C. Hall olid ...[vaata paari] Amy Spanger #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger ja Michael C. Hall lahutati ...[vaata paari] #5

Morgan Macgregor

2012

Morgan Macgregor ja Michael C. Hall on olnud abielus 5 aastat. Pärast kohtumist 2012. aasta septembris olid nad kohtunud kolm aastat ja abiellusid 29. veebruaril 2016.



Suhe 8 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Vanus13%'> Ühilduvus 28% vaata suhet #4

Vanessa Abrue

2011 (kuulujutt)

Vanessa Abrue olevat kuulunud Michael C. Halli külge 2011. aasta märtsis.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusHiina sodiaak60%Vanus44%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #3

Julia Stiles

2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Michael C. Hall 2010. aastal Julia Stilesi.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #kaks

Jennifer Carpenter

2007 - 2010

Jennifer Carpenter ja Michael C. Hall olid abielus 1 aasta. Nad said ühe aasta pärast kokkusaamist novembris 2007 ja abiellusid 31. detsembril 2008. Aasta hiljem lahutasid nad 2. detsembril 2011.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 81% vaata suhet #1

Amy Spanger

2001 - 2006

Amy Spanger ja Michael C. Hall olid abielus 3 aastat. Nad said ühe aasta pärast kokkutulekut 2001. aastal ja abiellusid 1. mail 2002. 3 aastat hiljem lahutasid nad 2006. aastal.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Michael C. Hallviiskümmend VeevalajaNäitleja
Ameeriklane
Morgan Macgregor3. 4 Kirjanik
Kanada
Vanessa Abrue35 Muu
Ameeriklane
Julia Stiles40 JäärNäitleja
Ameeriklane
Jennifer Carpenter41 AmburNäitleja
Ameeriklane
Amy Spanger49 NeitsiNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Kroon - Michael C. Hall Kroon (2016) Kroon (2016) Mark Felt: Mees, kes tõi Valge Maja alla (2017) Dexter Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas Michael C. Hall käis 24. detsembril 2013 Californias Los Felizis oma koera jalutamas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Aruanne2019. aastaThomas EastmanFilm
Kuu varjus2019. aastaHoltFilm
Mänguöö2018BulgaarlaneFilm
Ohutu2018Tom delaneyTelesaade
Mark Felt: Mees, kes tõi Valge Maja alla2017John DeanFilm
Gettysburgi aadress2016Leonard Swett (hääl)Film
Christine2016GeorgeFilm
Kroon2016President KennedyTelesaade
Pärast Adderalli2016direktorFilm
Täht vs kurjuse jõud2015Lisahääled, iirisTelesaade
Dokumentaalfilm kohe!2015Billy May 'Surnud silmad' DempseyTelesaade
Justice League: Jumalate ja koletiste kroonikad2015Batman, Kirk LangstromTelesaade
Külm juulis2014AndmedFilm
Tapa oma kallid2013David KammererFilm
Jõgi2013GuruLühifilm
Ruth ja Erica2012TomTelesaade
Häda õndsusega2011Morris BlissFilm
Peep World2010Jack MeyerwitzFilm
Mängija2009Keni kindlusFilm
Dexter: Varased lõiked2009Dexter MorganTelesaade
Kuidas lusikat teha koos Michael C. Halliga2009Jutustaja (hääl)Lühifilm
Dexter2006Dexter MorganTelesaade
Vabamüürlaste müsteeriumid2006Jutustaja (hääl)Telefilm
CollegeHumori originaalid2006BryanTelesaade
Bereft2004JonathanTelefilm
Palk2003Agent KleinFilm
Mulla all2001David FisherTelesaade
Kui maailm pöördub1956Jerry KleinTelesaade
Shadowplay (telesari)Tom FranklinTelesaade
Johannes ja aukBradFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Taanlane DeHaan ja Michael C. HallTaanlane DeHaan
    • Tapa oma kallid
      2013
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Jaime MurrayJaime Murray
    • Dexter
      2006
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Jodi BalfourJodi Balfour
    • Kroon
      2016
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Julia StilesJulia Stiles
    • Dexter
      2006
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Mathew St. PatrickMathew Püha Patrick
    • Mulla all
      2001
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Rebecca HallRebecca saal
    • Christine
      2016
    [vaata sobivust]
  • Michael C. Hall ja Yvonne StrahovskiYvonne Strahovski
    • Dexter
      2006
    [vaata sobivust]
  • Michael Hall ja Julie BenzJulie Benz
    • Dexter
      2006
    [vaata sobivust]

Huvitavad Artiklid

Toimetaja Valik

Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
Nuno Gomes ja Patricia Aguilar
28. mai 2021 ... Nuno Gomes ja Patricia Aguilar fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Russell Wilson
Russell Wilson
28. mai 2021 ... Russell Wilsoni uudised, kuulujutud, fotod Russell Wilsonist, elulugu, Russell Wilsoni tüdruksõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Russell Wilsoni suhete loend. Russell Wilsoni tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Russell Wilsoni suhetest.
Kimber James
Kimber James
28. mai 2021 ... Kimber Jamesi uudised, kuulujutud, fotod Kimber Jamesist, elulugu, Kimber Jamesi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kimber Jamesi suhete nimekiri. Kimber Jamesi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Kimber Jamesi suhetest.
Paula Marcellini
Paula Marcellini
28. mai 2021 ... Paula Marcellini uudised, kuulujutud, fotod Paula Marcellinist, elulugu, Paula Marcellini poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paula Marcellini suhete nimekiri. Paula Marcellini tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paula Marcellini suhetest.
Jessica Dime
Jessica Dime
28. mai 2021 ... Jessica Dime uudised, kuulujutud, Jessica Dime'i fotod, elulugu, Jessica Dime poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessica Dime suhete loend. Jessica Dime tutvumislugu, 2021, 2020, Jessica Dime suhete loend.
Priscilla Presley
Priscilla Presley
28. mai 2021 ... Priscilla Presley uudised, kuulujutud, fotod Priscilla Presley'st, elulugu, Priscilla Presley poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Priscilla Presley suhete loend. Priscilla Presley tutvumisajalugu, 2021, 2020, Priscilla Presley suhete loend.
Brittany Paige Bouck
Brittany Paige Bouck
28. mai 2021 ... Brittany Paige Boucki uudised, kuulujutud, fotod Brittany Paige Bouckist, elulugu, Brittany Paige Boucki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brittany Paige Boucki suhete nimekiri. Brittany Paige Boucki tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Brittany Paige Boucki suhetest.