Põhiline Suhted Nelly

Nelly

Teie Homseks Horoskoop

NellyKoht 667 -8Vanus 46 aastat vana Tähtkuju Skorpion Suhted 10 kokku Lapsed 2 last

Kellega ta praegu tutvub?

Meie andmetel on Nelly tõenäoliselt vallaline.








Suhted

Nelly on olnud suhetes Shantel Jacksoniga(2014), Lashontae Heckard(2005 - 2014), Nicole Narain(2004), Ashanti(2003 - 2014), Eve(2000–2003)ja Channetta Valentine(1990 - 1999).



Nellyl on olnud kohtumisi Claudia Jordaniga(2002), Karrine Steffans(2000)ja Kat Stacks.






Kuuldavasti on Nelly end Melyssa Fordiga sidunud(2006).



on Logan Paul tutvumiskuulutuste loend

Umbes

Nelly on 46-aastane Ameerika räppar. Cornell Iral Haynes Jr. sündis 2. novembril 1974 Texases Austinis Austinis. Ta on kuulus Hot In Herre'i poolest karjääris, mis kestab 1993. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Skorpion.

Nelly on olnud ekraanil Daniella Karagachiga Tantsud tähtedega (2005).



Nelly kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika plaadiprodutsendid ja Grammy auhinna võitjad.

Panustage

Aidake meil oma Nelly profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht611 aastat, 3 kuud6 aastat, 5 kuud4 kuud, 3 päeva
Kohtumine32 kuud, 1 päev20 päeva-
Kuuldavasti1---
Kokku1011 aastat, 3 kuud3 aastat, 10 kuud2 kuud, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiNelly
Keskmine nimiIral
PerekonnanimiHaynes
Täisnimi sündidesCornell Iral Haynes Jr.
Vanus46 aastat
Sünnipäev2. november 1974
SünnikohtAustin, Texas, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusPlaaster
TähtkujuSkorpion
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolÜlikoolilinna vanemgümnaasium
AmetitekstRäppar, laulja ja laulukirjutaja, tegevprodutsent, filantroop, näitleja
OkupatsioonRäppar
Taotle kuulsustKuum Herre'is
Muusikažanr (tekst)Hiphop, pop, R&B
MuusikažanrHip Hop
Aasta (d) aktiivne1993 - tänapäev, 1993 - tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaDerrty Ent., Universal Motown, Universaalne Vabariik, Vabariik, Derrty, Columbia
Seotud aktidSt. Lunatics, Kelly Rowland, T.I, Ashanti, Florida Georgia liin, Avery Storm, Jermaine Dupri, Yo Gotti, Ocean's 7, Akon
Brändi kinnitusNike, Reebok, Got Milk, Ford Motor Company, Pimp Juice, Apple Bottoms, Charlotte Bobcats
Ametlikud veebisaididhttp://www.nelly.net
IsaCornall Haynes Sr
EmaTeresa heinad
VendChaz Haynes, Nijel Haynes
ÕdeJackie Donahue
SõberAli, Murphy Lee, City Spud, Kyjuan, T.I
Seotud inimesedPüha hullumeelsus

Cornell Iral Haynes juunior (sündinud 2. novembril 1974), paremini tuntud lavanime Nelly all, on Ameerika Ühendriikide räppar, laulja, laulukirjutaja, ettevõtja, investor ja juhuslik näitleja Missouri osariigi St. Louisist. Nelly alustas oma muusikukarjääri Midwesti hiphopirühmas St. Lunatics 1993. aastal ja kirjutas Universal Recordsile 1999. aastal. Universali all alustas Nelly oma soolokarjääri 2000. aastal debüütalbumiga Country Grammar, mille pealkiri oli lugu ja singel 'Ride wit Me' olid esikümnesse jõudnud. Album debüteeris Billboard 200-l kolmandal kohal ja jõudis tippu esikohale. Country Grammar on Nelly seni enimmüüdud album, mida müüakse Ameerika Ühendriikides üle 8,4 miljoni eksemplari. Tema järgmine album, Nellyville, produtseeris esikohal hitid 'Hot in Herre' ja 'Dilemma' (kaasa tegi Kelly Rowland). Teiste singlite hulka kuulusid 'Work It' (kaasa tegi Justin Timberlake), 'Air Force Ones' (koos Murphy Lee ja St. Lunaticsiga), 'Pimp Juice' ja '# 1'.

Lisateave Nelly kohta Nelly kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
10Shantel JacksonSuheAprill 2014Aprill 2014-
9Melyssa FordKohtumine R 20062006-
8Lashontae HeckardSuheAprill 2005Jaanuar 20148 aastat
7Nicole NarainSuheJuuli 2004November 20044 kuud
6AshantiSuheJaanuar 2003Aprill 201411 aastat
5Claudia JordanKohtumineMai 2002Juuli 20022 kuud
4EveSuhe2000. aasta detsemberAprill 20032 aastat
3Karrine SteffansKohtumineJaanuar 2000Jaanuar 2000-
kaksChannetta ValentineSuheSeptember 1990Juuni 19998 aastat
1Kat StacksKohtumine -
Shantel Jackson #10

Shantel Jackson

2014

Shantel Jackson ja Nelly on olnud pikka aega ...[vaata paari] Melyssa Ford #9Kuulujutt

Melyssa Ford

2006

Nelly ja Melyssa Ford on lahus ...[vaata paari] Lashontae Heckard #8

Lashontae Heckard

2005 - 2014

Lashontae Heckard ja Nelly läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] Nicole Narain #7

Nicole Narain

2004

Nelly ja Nicole Narain läksid novembris 2004 lahku ...[vaata paari] Ashanti #6

Ashanti

2003 - 2014

Ashanti ja Nelly lahkusid 2014. aasta aprillis pärast seda, kui ...[vaata paari] Claudia Jordan #5

Claudia Jordan

2002

Nelly ja Claudia Jordan läksid lahku 2002. aastal ...[vaata paari] Eve #4

Eve

2000 - 2003

Nelly ja Eve läksid lahku 2003. aasta aprillis pärast kuupäeva ...[vaata paari] Karrine Steffans #3

Karrine Steffans

2000

Karrine Steffans ja Nelly on lahus ...[vaata paari] Channetta Valentine #kaks

Channetta Valentine

1990 - 1999

Channetta Valentine ja Nelly läksid juulis lahku ...[vaata paari] Kat Stacks #1

Kat Stacks

Kat Stacks ja Nelly on lahus ...[vaata paari] #10

Shantel Jackson

2014

Shantel Jacksonil ja Nellyl oli suhe 2014. aasta aprillist kuni 2014. aasta aprillini.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 35% vaata suhet #9

Melyssa Ford

2006 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Nelly end 2006. aastal ühendanud Melyssa Fordiga.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #8

Lashontae Heckard

2005 - 2014

Lashontae Heckard ja Nelly kuupäevad märtsist 2012 kuni jaanuarini 2014.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Vanus72%'> Ühilduvus 38% vaata suhet #7

Nicole Narain

2004

Nelly ja Nicole Narain dateerisid juulist novembrini 2004.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #6

Ashanti

2003 - 2014

Ashanti ja Nelly käisid 2003. aasta jaanuarist kuni 2014. aasta aprillini.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #5

Claudia Jordan

2002

Nelly ja Claudia Jordan kohtusid 2002. aasta mais.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #4

Eve

2000 - 2003

Nelly ja Eve kuupäevad veebruarist 2002 kuni aprillini 2003.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #3

Karrine Steffans

2000

Karrine Steffans ja Nelly kohtusid 2000. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #kaks

Channetta Valentine

1990 - 1999

Channetta Valentine ja Nelly kuupäevad septembrist 1990 kuni juunini 1999.

Suhe 8 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%'> Ühilduvus viisteist% Lapsed 2 last vaata suhet #1

Kat Stacks

Kat Stacksil oli Nellyga kohtumine.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 22% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Nelly46 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Shantel Jackson36 LõviMudel
Ameeriklane
Melyssa Ford44. SkorpionMudel (täiskasvanu / glamuur)
Kanada
Lashontae Heckard42 JäärMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Nicole Narain46 LõviMudel (täiskasvanu / glamuur)
Ameeriklane
Ashanti40 KaaludLaulja
Ameeriklane
Claudia Jordan48 JäärTelenägu
Ameeriklane
Eve42 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Karrine Steffans42 NeitsiAutor
Ameeriklane
Channetta Valentine- Sõnn
Kat Stacks31 SkorpionIseloom
Venezuela

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
ChanelleNaine27. veebruar 199427 aastat vana Channetta Valentine
Cornell IralMees2. märts 199922-aastane Channetta Valentine

Pildigalerii

Eve ja Nelly Eve ja Nelly Eve ja Nelly Eve ja Nelly Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson Nelly ja Shantel Jackson

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Jõudke minuga2014E-purunemineFilm
Pikim õu2005MeggetFilm
CSI: NY2004Terrence DavisTelesaade
Meelelahutaja Cedric esitleb2002Ida-BoogieTelesaade
Snipes2001Selgus, viljakasFilm
Selge järvChuck BerryFilm

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Daniella Karagach ja NellyDaniella Karagach
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Tähtedes kirjutatud lood
Tähtedes kirjutatud lood
Tähtkujud annavad hämaras valguses sügavaid, teadvustamata lugusid, mis juhivad meie teed, kirjutatud kollektiivis ja kus me ühendame mineviku olevikuga.
Kemal Ekmekci
Kemal Ekmekci
28. mai 2021 ... Kemal Ekmekci uudised, kuulujutud, fotod Kemal Ekmekci'st, elulugu, Kemal Ekmekci partnerite nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kemal Ekmekci suhete loend. Kemal Ekmekci tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kemal Ekmekci suhetest.
Cathy Jennings
Cathy Jennings
28. mai 2021 ... Cathy Jenningsi uudised, kuulujutud, fotod Cathy Jenningsist, elulugu, Cathy Jenningsi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Cathy Jenningsi suhete nimekiri. Cathy Jenningsi tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Cathy Jenningsi suhetest.
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
Ryan Murphy ja David Miller (fotograaf)
28. mai 2021 ... Ryan Murphy ja David Milleri (fotograaf) fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Jessi Colter
Jessi Colter
28. mai 2021 ... Jessi Colteri uudised, kuulujutud, fotod Jessi Colterist, elulugu, Jessi Colteri poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jessi Colteri suhteloend. Jessi Colteri tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jessi Colteri suhetest.
David beckham
David beckham
28. mai 2021 ... David Beckhami uudised, kuulujutud, fotod David Beckhamist, elulugu, David Beckhami sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. David Beckhami suhete nimekiri. David Beckhami tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu David Beckhami suhetest.
Tomasz Borkowy
Tomasz Borkowy
28. mai 2021 ... Tomasz Borkowy uudised, kuulujutud, fotod Tomasz Borkowyst, elulugu, Tomasz Borkowy sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tomasz Borkowy suhete nimekiri. Tomasz Borkowy tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Tomasz Borkowy suhetest.