Põhiline Suhted Ashanti

Ashanti

Teie Homseks Horoskoop

Ashanti TutvumislehtKoht 270 -22Vanus 40 aastat vana Tähtkuju Kaalud Suhted kokku 8

Kellega ta praegu käib?

Ashanti ja Joyner LucasJoyner Lucas alustas Ashanti kohtamist 2020. aasta augustis. vaata suhet

Suhted

Ashanti on olnud Nasega suhetes(2018 - 2019), James Harden(2016 - 2018), Darnell Dockett(2015 - 2016), DeSean Jackson(2013 - 2015), Chink Santana(2003 - 2005), Nelly(2003 - 2014)ja Irv Gotti(2001 - 2004).








aprill Bowby ja Josh Groban

Umbes

Ashanti on 40-aastane Ameerika laulja. Sündinud Ashanti Shequoiya Douglasel 13. oktoobril 1980 Glen Cove'is, Long Islandil, New Yorgis, Ameerika Ühendriikides, on ta kuulus R&B laulja-laulukirjutaja samanimelise debüütalbumi poolest 2002. aastal, kui 1989. aastast kuni praeguseni ulatuva karjääri jooksul esitati hittlugu Foolish. ja 1997 - praegune ja muusikaline karjäär. Tema Tähtkuju on Kaalud.



Ashanti on olnud ekraanil Jesse Metcalfe'iga John Tucker peab surema (2006).






Ashanti kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Epic Recordsi artistid, New Yorgi näitlejad ja Ameerika tantsumuusikud.



Panustage

Aidake meil Ashanti profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht811 aastat, 3 kuud2 aastat, 10 kuud7 kuud, 24 päeva
Kokku811 aastat, 3 kuud2 aastat, 10 kuud7 kuud, 24 päeva

Üksikasjad

EesnimiAshanti
Keskmine nimiShequoiya
PerekonnanimiDouglas
Täisnimi sündidesAshanti Shequoiya Douglas
Alternatiivne nimiShani, Shany Bonnie, Shani Bonnie, Ashanti, hip-hopi ja hinge printsess
Vanus40 aastat
Sünnipäev13. oktoober 1980
SünnikohtGlen Cove, Long Island, New York, Ameerika Ühendriigid
Kõrgus5 '3' (160 cm)
Kaal141 naela (64 kg)
EhitamineVolupous
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvMust
Eristav tunnusLühike kõrgus, Alakas figuur, täidlasemad huuled
TähtkujuKaalud
SeksuaalsusOtse
RahvusMust
RahvusAmeeriklane
KeskkoolGlen Cove'i keskkool
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, tantsija ja näitleja
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustR&B laulja-laulukirjutaja samanimeline debüütalbum 2002. aastal sisaldas hittlugu Foolish
Muusikažanr (tekst)R & B, hiphop, hiphopi hing, pop, hing
Aasta (d) aktiivne1994 – praegune, 1989 – praegune, 1997 – praegune, muusikaline karjäär
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaJive, Epic, Inc., kirjutatud, eOne, mõrv Inc., Def Jam, E1
Seotud aktidJa Rule, Akon, Nelly, R. Kelly, Lloyd, T.I, Vita, Irv Gotti, Fat Joe, Cadillac Tah, must laps, Jennifer Lopez
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Emantseerunud talent, Tina Douglas (tema ema)
Brändi kinnitusPantene Pro-Voice Ad, Clairol Herbal Essences šampoon, CÎROC Ultra-Premium Vodka
Ametlikud veebisaididwww.ashantithisisme.com/, http://ashantithisisme.com
IsaKen-Kaide Thomas Douglas (endine laulja)
EmaTina Douglas (endine tantsuõpetaja)
ÕdeShia Douglas

Ashanti Shequoiya Douglas (sündinud 13. oktoobril 1980) on USA laulja, laulukirjutaja, plaadiprodutsent, tantsija ja näitleja. Esmakordselt avastati ta teismelisena ja hiljem kirjutati 2002. aastal Murder Inc.-i. Sel aastal esines ta Fat Joe saates 'What’s Luv?' ja Ja Rule 'Always on Time', millest mõlemast sai 2002. aasta kaks suurimat hittlugu; Ashanti sai esimeseks naisartistiks, kes hõivas USA Billboard Hot 100 edetabeli kaks parimat positsiooni üheaegselt, kui 'Loll' ja 'Mis on Luv?' olid vastavalt numbritel üks ja kaks.



Veel Ashanti kohta Ashanti kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Joyner lucasSuheOktoober 2020kohal7 kuud
7AastalSuheDetsember 2018Oktoober 201910 kuud
6James HardenSuheMai 2016September 20182 aastat
5Darnell DockettSuheVeebruar 2015Jaanuar 201611 kuud
4DeSean JacksonSuheJuuni 2013Jaanuar 20151 aasta
3Chink SantanaSuheJuuli 2003September 20052 aastat
kaksNellySuheJaanuar 2003Aprill 201411 aastat
1Irv GottiSuheVeebruar 2001August 20043 aastat
Joyner lucas #8

Joyner lucas

2020

Joyner Lucas alustas Ashanti kohtamist 20. augustil ...[vaata paari] Aastal #7

Aastal

2018 - 2019

Ashanti ja Nas lahkusid oktoobris 2019 pärast ...[vaata paari] James Harden #6

James Harden

2016 - 2018

James Harden ja Ashanti läksid lahku septembris 201 ...[vaata paari] Darnell Dockett #5

Darnell Dockett

2015 - 2016

Darnell Dockett ja Ashanti läksid jaanuaris lahku ...[vaata paari] DeSean Jackson #4

DeSean Jackson

2013 - 2015

DeSean Jackson ja Ashanti läksid lahku 2. jaanuaril ...[vaata paari] Chink Santana #3

Chink Santana

2003 - 2005

Chink Santana ja Ashanti läksid lahku 20. septembril ...[vaata paari] Nelly #kaks

Nelly

2003 - 2014

Ashanti ja Nelly lahkusid 2014. aasta aprillis pärast seda, kui ...[vaata paari] Irv Gotti #1

Irv Gotti

2001 - 2004

Irv Gotti ja Ashanti läksid 2004. aasta augustis lahku ...[vaata paari] #8

Joyner lucas

2020

Joyner Lucas ja Ashanti on käinud kohtamas alates 2020. aasta oktoobrist.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 62% vaata suhet #7

Aastal

2018 - 2019

Ashanti ja Nas on dateeritud detsembrist 2018 kuni oktoobrini 2019.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #6

James Harden

2016 - 2018

James Harden ja Ashanti dateerisid oktoobrist 2019 kuni septembrini 2018.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus91%Vanus1%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #5

Darnell Dockett

2015 - 2016

Darnell Dockett ja Ashanti dateerisid veebruarist 2015 kuni jaanuarini 2016.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus98%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #4

DeSean Jackson

2013 - 2015

DeSean Jackson ja Ashanti dateerisid juunist 2013 kuni jaanuarini 2015.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Chink Santana

2003 - 2005

Chink Santana ja Ashanti dateerisid juulist 2003 kuni septembrini 2005.

mutt lange ja marie anne thiebaud
Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #kaks

Nelly

2003 - 2014

Ashanti ja Nelly käisid 2003. aasta jaanuarist kuni 2014. aasta aprillini.

Suhe 11 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #1

Irv Gotti

2001 - 2004

Irv Gotti ja Ashanti dateerisid märtsist 2001 kuni augustini 2004.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 54% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Ashanti40 KaaludLaulja
Ameeriklane
Joyner lucas32 Lõvi
Aastal47 NeitsiRäppar
Ameeriklane
James Harden31 NeitsiKorvpall
Ameeriklane
Darnell Dockett40 KaksikudAmeerika jalgpall
Ameeriklane
DeSean Jackson3. 4 AmburAmeerika jalgpall
Ameeriklane
Chink Santana48 NeitsiKirjanik
Ameeriklane
Nelly46 SkorpionRäppar
Ameeriklane
Irv Gottiviiskümmend VähkMuusikaprodutsent
Ameeriklane

Pildigalerii

Ashanti ja Flo Rida Ashanti ja Flo Rida Ashanti ja Flo Rida Ashanti ja Flo Rida Ashanti vanemad Ashanti Heatheri rollis John Tuckeris peab surema Ashanti Heatheri rollis John Tuckeris peab surema John Tuckeri Bethina tegutsev Sophia Bush peab surema Nelly ja Ashanti Douglas Nelly ja Ashanti Douglas Nelly ja Ashanti Douglas Nelly ja Ashanti Douglas

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Machel Montano x Ashanti: tee2019. aastaAshantiLühifilm
Willie X.O ft Ashanti: varahommikul2019. aastaAshantiLühifilm
Mõrv2018NikkiTelefilm
Fabolous & Ashanti: Ashanti Remix2018AshantiLühifilm
Ma tean, kaasa teevad Ashanti, Megan Sparks, BJ Goodson ja Michael Thomas2018Lühifilm
Kinni2017.EveFilm
Dünastia2017.AshantiTelesaade
Emad ja tütred2016KellyFilm
Mutantne maailm2014JutlustajaFilm
Jõulud linnas2013Teanna MuskTelefilm
Unustamatu2011TähtTelesaade
Plies & Ashanti: tahad, vajad2009AshantiLühifilm
Resident Evil: väljasuremine2007BettyFilm
Armee naised2007Latasha DurantTelesaade
John Tucker peab surema2006HeatherFilm
Treener Carter2005KyraFilm
Muppetsi võlur Oz2005Dorothy GaleTelefilm
Pruut ja eelarvamus2004AshantiFilm
Ja Rule & Ashanti: Mesmeriseeri2003AshantiLühifilm
Ameerika unistused2002Dionne WarwickTelesaade
Uhke perekond2001RandiTelesaade
Korraldus: ohvrite eriüksus1999AshantiTelesaade
Buffy, vampiiritapja1997LissaTelesaade
Liiguta!1997RudyFilm
Sabrina, teismelise nõidüheksateist üheksakümmend kuusAshantiTelesaade
Kes on mees?1993Poiss nr 4 (krediteerimata)Film
Malcolm X1992Õpilane Harlemi klassiruumis (krediteerimata)Film
Talvine laulClioFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Jesse Metcalfe
    • John Tucker peab surema
      2006
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.