Põhiline Suhted Nina Dobrev

Nina Dobrev

Teie Homseks Horoskoop

Nina Dobrev Tutvumisleht43. koht 8Vanus 32 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted 11 kokku

Kellega ta praegu käib?

Shaun White ja Nina DobrevNina Dobrev kohtub Shaun White'iga vaata suhet

Suhted

Nina Dobrev on olnud suhetes Grant Melloniga(2019), Glen Powell(2016 - 2017), Austin Stowell(2015 - 2016), Aleksander Ludwig(2014), Derek Hough(2013), Ian Somerhalder(2010 - 2013), Evan Williams(2009 - 2010), Benjamin Hollingsworth(2006 - 2009)ja Derek Theler.








Kuuldavasti on Nina Dobrev haakinud end Liam Hemsworthiga(2014).



Umbes

Nina Dobrev on 32-aastane Bulgaaria näitleja. Nikolina Konstantinova Dobreva sündis 9. jaanuaril 1989 Bulgaarias Sofias. Ta on kuulus „Vampiiripäevikud“, „Degrassi: uus põlvkond“ ja „Ameerika kaubanduskeskus“ karjäärist, mis ulatub 2006. aastast kuni tänapäevani. Tema sodiaagimärk on Kaljukits.






Nina Dobrev on osalenud 24 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Paul Wesley Vampiiripäevikud (2009), Marco James sisse Vampiiripäevikud (2009)Max Maxot sisse Chloe (2009), Nicholas Braun aastal Müürililleks olemise hüved (2012)ja Al Mukadam aastal Mookie seadus (2008).



Nina Dobrev kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Kanada naismodellid, Kanada filminäitlejad ja Kanada lastenäitlejad.

kes on alexis bledel dating

Panustage

Aidake meil luua Nina Dobrevi profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht103 aastat, 1 kuu1 aasta, 1 kuu3 kuud, 2 päeva
Kuuldavasti11 kuu, 29 päeva--
Kokkuüksteist3 aastat, 1 kuu1 aasta1 kuu, 29 päeva

Üksikasjad

EesnimiNikolina
Keskmine nimiKonstantinova
PerekonnanimiDobreva
Täisnimi sündidesNikolina Konstantinova Dobreva
Alternatiivne nimiNina Dobrev, Nikolina Konstantinova Dobreva, Almond, Neens, Ükssarvik
Vanus32 aastat
Sünnipäev9. jaanuar 1989
SünnikohtSofia, Bulgaaria
Kõrgus5 '7' (170 cm)
Kaal55 kg (122 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusSirged juuksed, suured pruunid silmad, pikad, kõverad joonised
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonIda-õigeusklikud
RahvusValge
RahvusBulgaaria keel
AmetitekstNäitleja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVampiiripäevikud, Degrassi: uus põlvkond ja American Mall
Aasta (d) aktiivne2006 - tänapäev, 2006 - tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Noble Caplan Abrams (CAN), Brillsteini meelelahutuspartnerid (USA)
Brändi kinnitus(2012) Ameerika piimatootja trükireklaamid said piima? kampaania, mida esitleti koos emaga TheBreakfastProject.comi raames.
Rind (tollides)33
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Riiete suuruskaks
Kinga suurus8 - 8.5
Ametlikud veebisaididhttp://www.ninadobrev.com/, www.facebook.com/NinaDobrev, twitter.com/ninadobrev, www.instagram.com/nina
IsaNikolai Konstantin Dobrev (informaatik), John Gilbert (bioloogiline isa), Grayson Gilbert (lapsendaja), Alaric Saltzman (seaduslik eestkostja / kasuisa)
EmaMichaela Leveski Dobreva (kunstnik), Isobel Flemming (bioloogiline ema), Miranda Sommers (lapsendaja)
VendAlexander Dobrev, Jeremy Gilbert (lapsendaja vend)
PereliigeTatia, Tatia laps † (Ema esivanem), Katerina Petrova isa † (Ema esivanem), Katerina Petrova ema † (Ema esivanem), Katerina Petrova (Ema esivanem), Katerina Petrova tütar † (Ema esivanem), Johnathan Gilbert (Ema esivanem) , Samantha Gilbert
(Vanaisa esivanem), hr Flemming (vanaisa ema), proua Flemming (vanaema ema), Jenna Sommers (lapsendaja ema tädi), Beth (lapsendaja ema vanaema), Mary (lapsendaja ema esivanem)
SõberPaul Wesley, Kat Graham, Daniel Gillies, Claire Holt, Matt Davis, Zach Roerig, Julianne Hough, Maria Menounos, Drake, Candice Accola, Sara Paxton, Matt Lanter, Derek Hough, Zac Efron, Selena Gomez, Lily Collins, Nikki Reed, Jenna Ushkowitz, Caroline Forbes, Bonnie Bennett, Matt Donovan, Meredith Fell, Jenna Sommers, Stefan Salvatore, Damon Salvatore
LemmikloomadIlves (kass - tabby) [1999-2017], Maverick (koer - piir aussie segu) [2017-tänapäev]
LemmikinimesedRachel McAdams, Christine Teigen, Alicia Silverstone, Drew Barrymore, Patrick Dempsey
LemmikkohadLos Angeles, Pariis, Toronto
LemmiktoidudŠokolaad, pizza, kala
LemmikvärvidLilla, punane, must
Lemmikud tarvikudGloss, Beanie, saapad

Nikolina Kamenova Dobreva (sündinud 9. jaanuaril 1989), ametialaselt tuntud kui Nina Dobrev (DOH-brev), on Kanada näitleja. Tema esimene näitleja roll oli Mia Jonesi rollis draamasarjas Degrassi: järgmine põlvkond. Hiljem sai ta tuntuks Elena Gilberti ja Katherine Pierce'i portreteerimisega The CW üleloomulikus draamasarjas The Vampire Diaries.

Lisateave Nina Dobrevi kohta Nina Dobrevi kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistShaun WhiteSuheVeebruar 2020kohal1 aasta
10Grant MellonSuheJaanuar 2019November 201910 kuud
9Glen PowellSuheDetsember 2016November 201711 kuud
8Austin StowellSuheAprill 2015Veebruar 201610 kuud
7Liam HemsworthKohtumine R Jaanuar 2014Veebruar 20141 kuu
6Aleksander LudwigSuhe R 20142014-
5Derek HoughSuheAugust 2013Nov 20133 kuud
4Ian SomerhalderSuheVeebruar 2010Aprill 20133 aastat
3Evan WilliamsSuhe R 200920101 aasta
kaksBenjamin HollingsworthSuhe200620093 aastat
1Derek ThelerTeadmata -
Shaun White #üksteist

Shaun White

2020

Nina Dobrev kohtub Shaun White'iga ...[vaata paari] Grant Mellon #10

Grant Mellon

2019. aasta

Grant Mellon ja Nina Dobrev on lahus ...[vaata paari] Glen Powell #9

Glen Powell

2016 - 2017

Glen Powell ja Nina Dobrev lahkusid novembris ...[vaata paari] Austin Stowell #8

Austin Stowell

2015 - 2016

Austin Stowell ja Nina Dobrev lahkusid F ...[vaata paari] Liam Hemsworth #7Kuulujutt

Liam Hemsworth

2014

Kuulati, et Liam Hemsworth ja Nina Dobrev ...[vaata paari] Aleksander Ludwig #6Kuulujutt

Aleksander Ludwig

2014

Kuuldavasti kohtub Alexander Ludwig Ninaga ...[vaata paari] Derek Hough #5

Derek Hough

2013

Derek Hough ja Nina Dobrev läksid novembris lahku ...[vaata paari] Ian Somerhalder #4

Ian Somerhalder

2010 - 2013

Nina Dobrev ja Ian Somerhalder läksid lahku ...[vaata paari] Evan Williams #3Kuulujutt

Evan Williams

2009 - 2010

Evan Williams ja Nina Dobrev kuulutasid, et ...[vaata paari] Benjamin Hollingsworth #kaks

Benjamin Hollingsworth

2006 - 2009

Benjamin Hollingsworth ja Nina Dobrev lahutavad eraldi ...[vaata paari] Derek Theler #1

Derek Theler

Derek Theler ja Nina Dobrev olid suguluses ...[vaata paari] #üksteist

Shaun White

2020

Nina Dobrev ja Shaun White on kohtunud alates 2020. aasta märtsist.

Tom Hollandi tüdruksõber, kes käis kellega
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #10

Grant Mellon

2019. aasta

Grant Mellonil ja Nina Dobrevil oli suhe jaanuarist 2019 novembrini 2019.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus84%'> Ühilduvus 46% vaata suhet #9

Glen Powell

2016 - 2017

Glen Powell ja Nina Dobrev on dateeritud detsembrist 2016 kuni novembrini 2017.

Suhe 11 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 68% vaata suhet #8

Austin Stowell

2015 - 2016

Austin Stowell ja Nina Dobrev on dateeritud aprillist 2015 kuni veebruarini 2016.

Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 51% vaata suhet #7

Liam Hemsworth

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Liam Hemsworth end Nina Dobreviga sidunud 2014. aasta jaanuaris.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet #6

Aleksander Ludwig

2014 (kuulujutt)

Kuuldavasti haaras Alexander Ludwig end 2014. aastal Nina Dobreviga.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus52%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #5

Derek Hough

2013

Derek Hough ja Nina Dobrev dateerisid augustist novembrini 2013.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #4

Ian Somerhalder

2010 - 2013

Nina Dobrev ja Ian Somerhalder on dateeritud märtsist 2010 kuni aprillini 2013.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #3

Evan Williams

2009 - 2010 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Evan Williams end 2009. aastal ühendanud Nina Dobreviga.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kaks

Benjamin Hollingsworth

2006 - 2009

Benjamin Hollingsworth ja Nina Dobrev dateerisid aastatel 2006–2009.

kas isabela moneril on poiss-sõber
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 67% vaata suhet #1

Derek Theler

Derek Theleril ja Nina Dobrevil oli suhe.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Nina Dobrev32 KaljukitsNäitleja
Bulgaaria keel
Shaun White3. 4 NeitsiLumelauaga sõitmine
Ameeriklane
Grant Mellon3. 4 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Glen Powell32 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Austin Stowell36 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Liam Hemsworth31 KaljukitsNäitleja
Austraallane
Aleksander Ludwig29 SõnnNäitleja
Kanada
Derek Hough36 SõnnTantsija
Ameeriklane
Ian Somerhalder42 AmburNäitleja
Ameeriklane
Evan Williams36 LõviNäitleja
Kanada
Benjamin Hollingsworth36 NeitsiNäitleja
Kanada
Derek Theler3. 4 SkorpionNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks Nina Dobrev - astub välja Los Angeleses treenimiseks

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Naine 992021Film
Õnnelik päev2019. aastaChloeFilm
Fam2019. aastaClemTelesaade
Seda linna juhtima2019. aastaAshleyFilm
Kyle Hanagami koreograafia - eriline maitse2019. aastaLühifilm
Siis tulid sina2018IzzyFilm
Koera päevad2018ElizabethFilm
xXx: Xander Cage'i tagasitulek2017Becky ClearidgeFilm
Flatliners2017MarloFilm
Crash Pad2017HannahFilm
Vaevalt surmav2015.Tüdruk muusikavideos (krediteerimata)Film
Lõplikud tüdrukud2015.Vicki SummersFilm
Olgem politseid2014JosieFilm
Haige tüdruk2014Wren PepperFilm
Originaalsed2013TatiaTelesaade
Müürililleks olemise hüved2012CandaceFilm
Toakaaslane2011MariaFilm
Töönarkomaanid2011CourtneeTelesaade
Vampiiripäevikud2009Amara, Elena Gilbert, Katherine PierceTelesaade
Degrassi läheb Hollywoodi2009Mia JonesTelefilm
Chloe2009AnnaFilm
Rõõmsat Madagaskarit2009Amor (hääl)Telefilm
Superkangelaste salongi näitus2009VastuTelesaade
Ameerika kaubanduskeskus2008AllyTelefilm
Üheteistkümnes tund2008Grace DahlTelesaade
Piir2008MaiadTelesaade
Ära kunagi nuta libahunti2008LorenTelefilm
Mookie seadus2008RosabellaLühifilm
Degrassi: Minid2008Mia JonesTelesaade
Põgenevad tükid2007PärisFilm
Kuidas ta liigub2007Pikk tüdruk vannitoasFilm
Luuletaja2007RachelFilm
Minu tütre saladus2007JustineTelefilm
Liiga noor, et abielluda2007Jessica PuuseppTelefilm
Temast eemal2006MonicaFilm
Repo! Geneetiline ooper2006Teismeline Zytrate'i sõltlaneLühifilm
Mängiv maja2006Noor FrannieTelefilm
Kana robot2005Abby Stevenson, Cortana, Jenny CurranTelesaade
Degrassi: järgmine põlvkond2001Mia JonesTelesaade
Perepoiss1999Loisi keskkoolikiusajaTelesaade
Armasta rasketNatalie BauerFilm
Armastuse lunastamineSeal onFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Elena Gilbert ja Stefan SalvatorePaul Wesley
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Marco James ja Nina DobrevMarco James
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Max Theirot ja Nina DobrevMax Theirot
    • Chloe
      2009
    [vaata sobivust]
  • Nicholas Braun ja Nina DobrevNicholas Brown
    • Müürililleks olemise hüved
      2012
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Al MukadamAl Mukadam
    • Mookie seadus
      2008
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Asa ButterfieldAsa Butterfield
    • Siis tulid sina
      2018
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Dalmar AbuzeidDalmar Abuzeid
    • Degrassi: järgmine põlvkond
      2001
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Damon Wayans nooremDamon Wayans noorem
    • Olgem politseid
      2014
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Daniel GilliesDaniel Gillies
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Diego LunaDiego Luna
    • Flatliners
      2017
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Dillon CaseyDillon Casey
    • Liiga noor, et abielluda
      2007
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Ian SomerhalderIan Somerhalder
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Jamie JohnstonJamie Johnston
    • Degrassi: järgmine põlvkond
      2001
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Jonathan ScarfeJonathan Scarfe
    • Luuletaja
      2007
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Luke BraceyLuke Bracey
    • Õnnelik päev
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Marc MinardiMarc minardi
    • Degrassi: järgmine põlvkond
      2001
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Rob MayesRob Mayes
    • Ameerika kaubanduskeskus
      2008
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Ryan CooleyRyan Cooley
    • Degrassi: järgmine põlvkond
      2001
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Sean OSean O'Neill (näitleja)
    • Ära kunagi nuta libahunti
      2008
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Steve ByersSteve Byers
    • Minu tütre saladus
      2007
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Taylor KinneyTaylor Kinney
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Nina Dobrev ja Tonee BellToonikell
    • Koera päevad
      2018
    [+1 veel]
  • Nina Dobrev ja Zach RoerigZach Roerig
    • Vampiiripäevikud
      2009
    [vaata sobivust]
  • Peter Stebbings ja Nina DobrevPeter Stebbings
    • Ära kunagi nuta libahunti
      2008
    [vaata sobivust]
Veel Nina Dobrevi ekraanil kuvatavad võistlused Vähem Nina Dobrevi ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Khalil Barrage
Khalil Barrage
28. mai 2021 ... Khalil Barrage'i uudised, kuulujutud, fotod Khalil Barrage'ist, elulugu, Khalil Barrage'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Khalil Barrage'i suhete loend. Khalil Barrage'i tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Khalil Barrage'i suhetest.
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
Milla Jovovich ja Shawn Andrews
28. mai 2021 ... Milla Jovovichi ja Shawn Andrewsi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Grace Kelly
Grace Kelly
28. mai 2021 ... Grace Kelly uudised, kuulujutud, fotod Grace Kellyst, elulugu, Grace Kelly poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Grace Kelly suhete loend. Grace Kelly tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Grace Kelly suhetest.
Don Dacus
Don Dacus
28. mai 2021 ... Don Dacuse uudised, kuulujutud, fotod Don Dacusest, elulugu, Don Dacuse sõbrannade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Don Dacuse suhete loend. Don Dacuse tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Don Dacuse suhetest.
Heather Tom
Heather Tom
28. mai 2021 ... Heather Tomi uudised, kuulujutud, fotod Heather Tomist, elulugu, Heather Tomi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Heather Tomi suhete nimekiri. Heather Tomi tutvumislugu, 2021, 2020, Heather Tomi suhete loend.
Idris Elba ja Kim Elba
Idris Elba ja Kim Elba
28. mai 2021 ... Idris Elba ja Kim Elba fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Mayte Rodriguez
Mayte Rodriguez
28. mai 2021 ... Mayte Rodríguezi uudised, kuulujutud, fotod Mayte Rodríguezist, elulugu, Mayte Rodríguezi poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mayte Rodríguezi suhete loend. Mayte Rodríguezi tutvumislugu, 2021., 2020. aasta, Mayte Rodríguezi suhete loend.