Põhiline Suhted Norman Reedus

Norman Reedus

Teie Homseks Horoskoop

Norman Reedus PikaajalineKoht 1127 -112Vanus 52 aastat vana Tähtkuju Kaljukits Suhted kokku 8 Lapsed 1 laps

Kellega ta praegu tutvub?

Norman Reedus ja Diane KrugerNorman Reedus ja Diane Kruger on olnud pikaajalises suhtes alates 2016. aasta augustist. vaata suhet

Suhted

Norman Reedus on olnud suhetes Emily Kinneyga(2013 - 2015), Cecilia Singley(2013), Glenn Lovrich(2011 - 2012), Jarah Mariano(2008 - 2009), Helena Christensen(1998 - 2003)ja Laurie Holden.








kes on chiquis rivera dating

Norman Reedus olevat kuulunud Rose McGowani külge(2001).



Umbes

Norman Reedus on 52-aastane Ameerika näitleja. Norman Mark Reedusest sündinud 6. jaanuaril 1969 USA-s Florida osariigis Hollywoodis on ta kuulus The Walking Deadi poolest karjääri jooksul, mis kestab 1993. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Kaljukits.






Norman Reedus on osalenud kahel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas Missy Crider Ööni (2004)ja Rose McGowan aastal Võlunud (1998).



Norman Reedus kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja näitlejad Floridast.

Panustage

Aidake meil luua Norman Reeduse profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht75 aastat, 5 kuud2 aastat, 1 kuu9 kuud, 5 päeva
Kuuldavasti1---
Kokku85 aastat, 5 kuud1 aasta, 10 kuud9 kuud, 5 päeva

Üksikasjad

EesnimiNorman
Keskmine nimiMark
PerekonnanimiReedus
Täisnimi sündidesNorman Mark Reedus
Vanus52 aastat
Sünnipäev6. jaanuar 1969
SünnikohtHollywood, Florida, USA
Kõrgus5 '10' (178 cm)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvVärvitud must
Eristav tunnusRistkaar
TähtkujuKaljukits
SeksuaalsusOtse
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, lavastaja, kirjanik
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustKõndivad surnud
Aasta (d) aktiivne1993 - tänapäev, 1993 – tänapäev, 1992 – tänapäev
Pill (tekst)Trummid
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Brillsteini meelelahutuspartnerid, Unside Management - London, ZZO Image - Pariis
Ametlikud veebisaididwww.normanreedusonline.com, twitter.com/wwwbigbaldhead, http://www.normanreedusonline.com, http://www.bigbaldhead.com, www.unsignedgrp.com/talent/norman-reedus-3/, http: / /www.normanreedusonline.com/
IsaNorman Reedus
EmaMarianne Yarber
ÕdeLeslie Reedus
PereliigeMingus Reedus (poeg)
LemmikloomadKass nimega Eye In The Dark (tal on oma Twitter)
LemmikbändidOdav trikk, Jack White, Fleetwood Mac
LemmiktoidudŠokolaad
LemmikvärvidSinine

Norman Mark Reedus (sündinud 6. jaanuaril 1969) on USA näitleja, häälnäitleja, televisiooni saatejuht ja modell. Reedus on tuntud peaosas AMC õudusdraamasarjas The Walking Dead kui Daryl Dixon, filmis The Boondock Saints (1999) ja selle järgus The Boondock Saints II: Kõigi pühade päev (2009) Murphy MacManusena, nagu Scud Marveli filmis. Blade 2 (2002), Marco filmis Deuces Wild (2002) ja tema AMC telesaate Ride with Norman Reedus eest. Ta on mänginud arvukates filmides ja telesarjades ning teinud modelle erinevatele moeloojatele (kõige tuntumalt Prada 1990ndatel). Reedus pakkus Hideo Kojima videomängus Death Stranding (2019) peategelase Samile ka liikumist ja hääle näitlemist.

Lisateavet Norman Reeduse kohta Norman Reeduse kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
8Diane KrugerSuheJuuli 2016Juuli 2016-
7Emily KinneySuhe R 20132015.2 aastat
6Cecilia SingleySuhe20132013-
5Glenn LovrichSuheJaanuar 2011November 20121 aasta
4Jarah MarianoSuheAprill 200820099 kuud
3Rose McGowanKohtumine R 20012001-
kaksHelena ChristensenSuheAprill 1998September 20035 aastat
1Laurie HoldenTeadmata R -
Diane Kruger #8

Diane Kruger

2016

Norman Reedus ja Diane Kruger on olnud ...[vaata paari] Emily Kinney #7Kuulujutt

Emily Kinney

2013 - 2015

Emily Kinney ja Norman Reedus olid kuuldavasti ...[vaata paari] Cecilia Singley #6

Cecilia Singley

2013

Cecilia Singley ja Norman Reedus on lahus ...[vaata paari] Glenn Lovrich #5

Glenn Lovrich

2011 - 2012

Glenn Lovrich ja Norman Reedus on lahus ...[vaata paari] Jarah Mariano #4

Jarah Mariano

2008 - 2009

Jarah Mariano ja Norman Reedus läksid lahku ...[vaata paari] Rose McGowan #3Kuulujutt

Rose McGowan

2001

Norman Reedus ja Rose McGowan on lahus ...[vaata paari] Helena Christensen #kaks

Helena Christensen

1998 - 2003

Norman Reedus ja Helena Christensen lahutavad ...[vaata paari] Laurie Holden #1Kuulujutt

Laurie Holden

Laurie Holden ja Norman Reedus on lahus ...[vaata paari] #8

Diane Kruger

2016

Norman Reedusel ja Diane Krugeril oli suhe juulist 2016 kuni juulini 2016.

MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #7

Emily Kinney

2013 - 2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Emily Kinney 2013. aastal Norman Reeduse külge haakinud.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #6

Cecilia Singley

2013

Cecilia Singley ja Norman Reedus käisid 2013. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus viisteist% vaata suhet #5

Glenn Lovrich

2011 - 2012

Glenn Lovrichil ja Norman Reedusel oli suhe 2011. aasta jaanuarist kuni 2012. aasta novembrini.

Suhe 1 aasta vaata suhet #4

Jarah Mariano

2008 - 2009

Jarah Mariano ja Norman Reedus on dateeritud 22. aprillist 2008 kuni 2009.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus13%'> Ühilduvus 22% vaata suhet #3

Rose McGowan

2001 (kuulujutt)

Norman Reedus on kuuldavasti 2001. aastal Rose McGowani külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #kaks

Helena Christensen

1998 - 2003

Norman Reedus ja Helena Christensen dateerisid aprillist 1998 kuni septembrini 2003.

Suhe 5 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 44% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Laurie Holden

(Kuulujutt)

Kuuldavasti on Laurie Holden end Norman Reedusega sidunud.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Norman Reedus52 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Diane Kruger44 VähkNäitleja
Saksa keel
Emily Kinney35 LõviNäitleja
Ameeriklane
Cecilia Singley28 KaljukitsMudel
Ameeriklane
Glenn Lovrich-
Jarah Mariano36 AmburMudel
Ameeriklane
Rose McGowan47 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Helena Christensen52 KaljukitsMudel
Taani keel
Laurie Holden51 AmburNäitleja
Ameeriklane

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Mingus LuchienMees13. oktoober 199921 aastat vana Helena Christensen

Pildigalerii

Kuritegu - Norman Reedus Norman Reedus Kolmekordne 9 (2016) Norman Reedus Norman Reedus ja Diane Kruger Norman Reedus Kõndivad surnud - Norman Reedus Kõndivad surnud - Norman Reedus Norman Reedus - Kõndivad surnud Pealkiri: Piiratud inimesed: Norman Reedus Tegelane: Max Pealkiri: Piiratud inimesed: Norman Reedus Tegelane: Max Puhkus (2015)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Ballmastrz 90092018Bacchus LaBruteTelesaade
Piir2018MaksLühifilm
Tulnukate sissetung: S.U.M.12017.K.E.R.4 (hääl)Film
Kolmekordne 92016Russell WelchFilm
Voltron: legendaarne kaitsja2016RulliTelesaade
Puhkus2015.VeoautojuhtFilm
Õhk2015.BauerFilm
Taevas2015.DiegoFilm
Venitada2014Norman ReedusFilm
Templiöö2013Henry FleshFilm
Pandimaja kroonikad2013StanleyFilm
Sunlight Jr.2013JustinFilm
Turbo KIIRE2013Metsik PeteTelesaade
Tere Herman2012LõheFilm
Vandenõustaja2010Lewis PayneFilm
Kõndivad surnud2010Daryl DixonTelesaade
Meskada2010Dennis BurrowsFilm
Hawaii viis-02010Anton HesseTelesaade
Ollie Klublershturf vs natsid2010BarryLühifilm
8 hommikul 282010VõõrasFilm
Pandorum2009ShepardFilm
Boondocki pühakute II: kõigi pühakute päev2009Murphy MacManusFilm
Cadillac Records2008MalemehaanikFilm
Kangelast otsitakse2008SwainFilm
Punane kanjon2008MacFilm
Tähtaeg2008SethLühifilm
Kloun2008LucienLühifilm
Ameerika gangster2007Detektiiv surnukuurisFilm
Moroz po kozhe2007Ray kadunudFilm
Kohtuge minuga Berliinis2007New Yorgi kuttLühifilm
Kuritegu2006Vincent HarrisFilm
Seinad2006Henry FleshLühifilm
13 Bass2006NormanTelefilm
Palju nagu armastus2005Emily Ex lennujaamas (krediteerimata)Film
Antikehad2005Politseinik SchmitzFilm
Kurikuulus Bettie leht2005Billy NealFilm
Ameerika isa!2005TimTelesaade
Õuduse meistrid2005KirbyTelesaade
Kana robot2005Dale Horvath, Daryl DixonTelesaade
Ôsama no kampô2004Film
Ööni2004RobertFilm
Supp2004Daryl Dixon, Norman ReedusTelesaade
Keegi ei pea teadma2003KurtFilm
Oktaan2003TaastumismeesFilm
Karm õnn2003ArchieFilm
II tera2002ScudFilm
Deuces Wild2002RaamFilm
Läige2002Sextools Delivery Boy (Norman Reedis)Film
Beatnicks2001Nick BlackFilm
Halb seeme2000Jonathan CaseyFilm
Rütm2000Lucien CarrFilm
Kuulujutt2000TravisFilm
Liiv2000JackFilm
8MM1999Warren AndersonFilm
Las kurat kannab musta1999BrautiganFilm
Boondocki pühakud1999Murphy MacManusFilm
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Derek LordTelesaade
Tume sadam1998Noor meesFilm
Ma kaotan sind1998TobyFilm
Jõudke kaljuni1998DannyFilm
Võlunud1998Nate ParksTelesaade
Davis on surnud1998LarryFilm
Ujuv1997AlatesFilm
Matkima1997JeremyFilm
Kuus viisi pühapäevani1997Harry, poegFilm
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Daryl DixonTelesaade
TagaajamineOhtlik kuttLühifilm
Pealkirjata Carol & Daryl SpinoffDaryl DixonFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Missy Crider ja Norman ReedusMissy Crider
    • Ööni
      2004
    [vaata sobivust]
  • Rose McGowan ja Norman ReedusRose McGowan
    • Võlunud
      1998
    [vaata sobivust]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Jacqueline Ray ja Tom Selleck
Jacqueline Ray ja Tom Selleck
28. mai 2021 ... Jacqueline Ray ja Tom Sellecki fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Monica Dossetti
Monica Dossetti
28. mai 2021 ... Mónica Dossetti uudised, kuulujutud, fotod Mónica Dossettist, elulugu, Mónica Dossetti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Mónica Dossetti suhete loend. Mónica Dossetti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Mónica Dossetti suhetest.
Dick Delaware
Dick Delaware
28. mai 2021 ... Dick Delaware'i uudised, kuulujutud, fotod Dick Delaware'ist, elulugu, Dick Delaware'i sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Dick Delaware'i suhete loend. Dick Delaware tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Dick Delaware'i suhetest.
Lisa Ortiz (endine naine)
Lisa Ortiz (endine naine)
28. mai 2021 ... Lisa Ortizi (endine naine) uudised, kuulujutud, fotod Lisa Ortizist (endine naine), elulugu, Lisa Ortizi (endine naine) poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend. Lisa Ortizi (endine naine) tutvumisajalugu, 2021, 2020, Lisa Ortizi (endine naine) suhete loend.
Mike Farrell ja Judy Farrell
Mike Farrell ja Judy Farrell
28. mai 2021 ... Mike Farrelli ja Judy Farrelli fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Tanveer K. Atwal
Tanveer K. Atwal
28. mai 2021 ... Tanveer K. Atwali uudised, kuulujutud, fotod Tanveer K. Atwalist, elulugu, Tanveer K. Atwali poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Tanveer K. Atwali suhete nimekiri. Tanveer K. Atwali tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Tanveer K. Atwali suhetest.
Nikkala Stott
Nikkala Stott
28. mai 2021 ... Nikkala Stotti uudised, kuulujutud, fotod Nikkala Stottist, elulugu, Nikkala Stoti poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Nikkala Stotti suhete nimekiri. Nikkala Stotti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Nikkala Stotti suhetest.