Põhiline Suhted Priscilla Presley

Priscilla Presley

Teie Homseks Horoskoop

Priscilla Presley VallalineKoht 555 669Vanus 76 aastat vana Tähtkuju Kaksikud Suhted kokku 17 Lapsed 2 last

Kellega ta praegu käib?

Priscilla Presley on praegu vallaline.








Suhted

Priscilla Presley oli varem abielus Elvis Presleyga(1967 - 1973).



Priscilla Presley on olnud suhetes Barry Crockeriga(2011 - 2012), Richie Palmer(2010 - 2011), Nigel Lythgoe(2006 - 2009), Marco Garibaldi(1984 - 2006), Mike Edwards(1978 - 1984), Elie Ezerser(1977 - 1978)ja Michael Stone(1972 - 1975).






Priscilla Presley on olnud kohtumisi Toby Anstisega(2012 - 2013), Richard Gere(1983), Julio Iglesias(üheksateist kaheksakümmend üks), Kirk Kerkorian(1977), Robert Kardashian(1976)ja Terry O'Neill(1975).



Kuuldavasti on Priscilla Presley ühendanud Tom Jonesi(2017), Steve Peck(1968)ja Currie Grant(1959).

Umbes

Priscilla Presley on 75-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Priscilla Ann Wagnerilt 24. mail 1945 Brooklynis, New York City, USA, on ta kuulus Elvis Presley abikaasa, Jenna Wade Dallases ja Jane Spencer filmides Alasti relv. Tema sodiaagimärk on Kaksikud.



Priscilla Presley on osalenud viiel ekraanil peetud kohtumisel, sealhulgas John Kassir Lood krüptist (1989), Lou Diamond Phillips sisse Lood krüptist (1989), Louis van Amstel aastal Tantsud tähtedega (2005), Patrick Duffy sisse Dallas (1978)ja Leslie Nielsen aastal Alasti relv 2½: hirmu lõhn (1991).

Priscilla Presley kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Elvis Presley, Ameerika scientoloogid ja Ameerika filminäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Priscilla Presley profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

reggie bush ja claudia sampedro

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Abielus114 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht721 aastat, 6 kuud5 aastat, 3 kuud1 aasta
Kohtumine61 aasta2 kuud, 1 päev-
Kuuldavasti31 kuu, 1 päev10 päeva-
Kokku1721 aastat, 6 kuud3 aastat, 1 kuu1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiPriscilla
Keskmine nimiAnn
PerekonnanimiPresley
Neiupõlve nimiWagner
Täisnimi sündidesPriscilla Ann Wagner
Alternatiivne nimiSatnin, Cilla, Pris, Priscilla Ann Presley, Priscilla Ann Beaulieu, Priscilla Presley, Priscilla Wagner, Pricilla Presley, Priscilla Ann Wagner, Priscilla Beaulieu, Priscilla Beaulieu Presley
Vanus76 aastat
Sünnipäev24. mai 1945
SünnikohtBrooklyn, New York City, New York, USA
Kõrgus5 '2' (157 cm)
Kaal56 kg (123 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusJuuksed, silmad
TähtkujuKaksikud
SeksuaalsusOtse
ReligioonSaientoloogia
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolImmaculate Conceptioni katedraalkool
AmetitekstNäitleja, ärinaine, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustElvis Presley naine, Jenna Wade Dallases, Jane Spencer filmides Alasti relv
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morris püüab meelelahutust
Brändi kinnitusWella Balsami šampooni telereklaam
Rind (tollides)30
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Riiete suurus5
Kinga suurus9
Ametlikud veebisaididwww.facebook.com/ms.priscilla.presley, http://www.priscillapresley.com/, www.allmovie.com/artist/priscilla-presley-p57702, www.rottentomatoes.com/celebrity/priscilla_presley
IsaJames Wagner (surnud), Paul Beaulieu (kasuisa)
EmaAnna Iversen
VendDon Wagner, Jeff Wagner, Tom Wagner, Tim Wagner
ÕdeMichelle Wagner
PereliigeLisa Marie Presley (tütar), Navarone Garibaldi (poeg), Riley Keough (lapselaps), Benjamin Keough (lapselaps), Finley Lockwood (lapselaps), Harper Lockwood (lapselaps)
LemmikkohadCalifornia, Memphis
LemmikvärvidMust, valge, roheline, sinine, hall, roosa, punane, kollane, kuldne, pruun
Lemmikud tarvikudEhted

Priscilla Ann Presley (sündinud Wagner, muudetud lapsendamise teel Beaulieuks; sündinud 24. mail 1945) on Ameerika näitleja ja ärimagnaat. Abielus Elvis Presleyga aastatel 1967–1973 oli ta Elvis Presley Enterprises'i (EPE) esimees - ettevõte, mis muutis Elvise häärberist Gracelandi Ameerika Ühendriikide turismiatraktsioonide hulka. Näitlejakarjääri jooksul oli Presley peaosas Jane Spencerina kolmes edukas alasti relva filmis, kus ta mängis koos Leslie Nielseniga, ja mängis Jenna Wade'i kauaaegses telesarjas Dallas.

Lisateave Priscilla Presley kohta Vähem Priscilla Presley kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
17Tom JonesKohtumine R Jaanuar 2017Jaanuar 2017-
16Toby AnstisKohtumine201220131 aasta
viisteistBarry CrockerSuheAugust 2011November 20121 aasta
14Richie PalmerSuhe201020111 aasta
13Nigel LythgoeSuhe200620093 aastat
12Marco GaribaldiSuheSeptember 1984Veebruar 200621 aastat
üksteistRichard GereKohtumine19831983-
10Julio IglesiasKohtumineüheksateist kaheksakümmend üksüheksateist kaheksakümmend üks-
9Mike EdwardsSuheJuuni 1978Detsember 19846 aastat
8Kirk KerkorianKohtumine19771977-
7Elie EzerserSuhe197719781 aasta
6Robert KardashianKohtumine19761976-
5Terry O'NeillKohtumine19751975-
4Michael StoneSuhe197219753 aastat
3Steve PeckKohtumine R Aprill 1968Aprill 1968-
kaksElvis PresleyAbielus13. september 19599. oktoober 197314 aastat
1Currie GrantKohtumine R August 1959September 19591 kuu
Tom Jones #17Kuulujutt

Tom Jones

2017

Tom Jones ja Priscilla Presley on lahus ...[vaata paari] Toby Anstis #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis ja Priscilla Presley on lahus ...[vaata paari] Barry Crocker #viisteist

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker hakkas Priscilla Presle'iga käima ...[vaata paari] Richie Palmer #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer ja Priscilla Presley läksid lahku ...[vaata paari] Nigel Lythgoe #13

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe ja Priscilla Presley läksid lahku ...[vaata paari] Marco Garibaldi #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi ja Priscilla Presley lahutasid ...[vaata paari] Richard Gere #üksteist

Richard Gere

1983

Richard Gere ja Priscilla Presley läksid lahku ...[vaata paari] Julio Iglesias #10

Julio Iglesias

üheksateist kaheksakümmend üks

Julio Iglesias ja Priscilla Presley lahutavad ...[vaata paari] Mike Edwards #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards ja Priscilla Presley läksid lahku ...[vaata paari] Kirk Kerkorian #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian ja Priscilla Presley on eraldi ...[vaata paari] Elie Ezerser #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser ja Priscilla Presley on lahus ...[vaata paari] Robert Kardashian #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian ja Priscilla Presley on ...[vaata paari] Terry O'Neill #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill ja Priscilla Presley on ...[vaata paari] Michael Stone #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone ja Priscilla Presley lahutasid ...[vaata paari] #3Kuulujutt

Steve Peck

1968

Steve Peck ja Priscilla Presley on eraldi ...[vaata paari] Elvis Presley #kaks

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley ja Elvis Presley olid suurepärased ...[vaata paari] Currie Grant #1Kuulujutt

Currie Grant

1959

Currie Grant ja Priscilla Presley olid kuulujutud ...[vaata paari] #17

Tom Jones

2017 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Tom Jones Priscilla Presleyga ühenduses olnud 2017. aasta jaanuaris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 66% vaata suhet #16

Toby Anstis

2012 - 2013

Toby Anstis ja Priscilla Presley kohtusid 2012. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Vanus1%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #viisteist

Barry Crocker

2011 - 2012

Barry Crocker ja Priscilla Presley on kohtunud alates 2011. aasta augustist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus44%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #14

Richie Palmer

2010 - 2011

Richie Palmer ja Priscilla Presley on dateeritud aastatel 2010–2011.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #13

Nigel Lythgoe

2006 - 2009

Nigel Lythgoe ja Priscilla Presley dateerisid aastatel 2007–2009.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Vanus33%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #12

Marco Garibaldi

1984 - 2006

Marco Garibaldi ja Priscilla Presley on dateeritud oktoobrist 1984 kuni märtsini 2006.

Suhe 21 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Vanus1%'> Ühilduvus 5% Lapsed 1 laps vaata suhet #üksteist

Richard Gere

1983

Richard Gere ja Priscilla Presley kohtusid 1983. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus33%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #10

Julio Iglesias

üheksateist kaheksakümmend üks

Julio Iglesias ja Priscilla Presley kohtusid 1981. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #9

Mike Edwards

1978 - 1984

Mike Edwards ja Priscilla Presley on dateeritud veebruarist 1978 kuni detsembrini 1984.

Suhe 6 aastat vaata suhet #8

Kirk Kerkorian

1977

Kirk Kerkorian ja Priscilla Presley kohtusid 1977. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #7

Elie Ezerser

1977 - 1978

Elie Ezerser ja Priscilla Presley dateerisid 1978. aastal.

Suhe 1 aasta vaata suhet #6

Robert Kardashian

1976

Robert Kardashian ja Priscilla Presley kohtusid 1976. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #5

Terry O'Neill

1975

Terry O'Neill ja Priscilla Presley kohtusid 1975. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus69%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #4

Michael Stone

1972 - 1975

Michael Stone ja Priscilla Presley pärinesid aastatel 1972–1975.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusHiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #3

Steve Peck

1968 (kuulujutt)

Steve Peck olevat kuulunud Priscilla Presley külge 1968. aasta aprillis.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 52% vaata suhet #kaks

Elvis Presley

1959 - 1973

Priscilla Presley ja Elvis Presley olid abielus 6 aastat. Nad käisid seitse aastat pärast koosviibimist 13. septembril 1959. Pärast nelja kuud kestnud kihlust abiellusid 1. mail 1967. 6 aastat hiljem läksid nad lahku 18. septembril 1971 ja lahutasid 9. oktoobril 1973.

Suhe 14 aastat MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus44%'> Ühilduvus 54% Lapsed 1 laps vaata suhet #1

Currie Grant

1959 (kuulujutt)

Currie Grant olevat kuulunud Priscilla Presley külge 1959. aasta augustis.

Suhe 1 kuu vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Priscilla Presley76 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Tom Jones80 KaksikudLaulja
Briti
Toby Anstis48 AmburRaadioisiksus
Briti
Barry Crocker85 SkorpionMuusik
Austraallane
Richie Palmer66 KaaludÄri
Ameeriklane
Nigel Lythgoe71 VähkFilmi- / teletegija
Briti
Marco Garibaldi66 direktor
Brasiillane
Richard Gere71 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Julio Iglesias77 NeitsiLaulja
Hispaania keel
Mike Edwards-
Kirk Kerkorian98 KaksikudÄri
Ameeriklane
Elie Ezerser-
Robert Kardashian59 kalaAdvokaat
Ameeriklane
Terry O'Neill81 LõviFotograaf
Briti
Michael Stone78 Võitluskunstid
Ameeriklane
Steve Peck76 KaljukitsNäitleja
Ameeriklane
Elvis Presley42 KaljukitsLaulja
Ameeriklane
Currie Grant-
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Lapsed

NimiSuguSündinudVanusMuu vanem
Lisa MarieNaine1. veebruar 196853 aastat vana Elvis Presley
Mees1. märts 198734-aastane Marco Garibaldi

Pildigalerii

Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley - kannab Beverly Hillsis tumesinist värvi Priscilla Presley Robert Kardashian ja Priscilla Presley Priscilla Presley Priscilla Presley Elvis Presley: otsija - Priscilla Presley

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Almythea II osa: Astra tõus2019. aastaPeteliaFilm
Hayley Wagner, Täht2000Sue WagnerTelefilm
Hommikusöök koos Einsteiniga1998ma rääginTelefilm
Spin Cityüheksateist üheksakümmend kuusTädi Marie Paterno, Marie PaternoTelesaade
Alasti relv 33 1/3: viimane solvang1994Jane SpencerFilm
Ingel puudutas1994Dr Meg SalterTelesaade
Melrose koht1992Õde BensonTelesaade
Alasti relv 2½: hirmu lõhn1991Jane SpencerFilm
Ford Fairlani seiklused1990Colleen SuttonFilm
Lood krüptist1989GinaTelesaade
Alasti relv: politseirühma toimikutest!1988Jane SpencerFilm
Armastus on igaveseks1983Sandy RedfordTelefilm
Kukkuv meesüheksateist kaheksakümmend üksSabrina CaldwellTelesaade
Dallas1978Jenna Wade, Jenna Wade KrebbsTelesaade
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • John Cashier
    • Lood krüptist
      1989
    [vaata sobivust]
  • Lou Diamond Phillips
    • Lood krüptist
      1989
    [vaata sobivust]
  • Louis van Amstel ja Priscilla PresleyLouis van Amstel
    • Tantsud tähtedega
      2005
    [vaata sobivust]
  • Patrick Duffy ja Priscilla PresleyPatrick Duffy
    • Dallas
      1978
    [vaata sobivust]
  • Priscilla Presley ja Leslie NielsenLeslie Nielsen
    • Alasti relv 2½: hirmu lõhn
      1991
    [+1 veel]





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Eva María Beristaini kohtinguelu – kes on tema partner või abikaasa?
Uurige, kellega Eva María Beristain praegu käib ja kes on tema elukaaslane või abikaasa....
Eliza Roberts
Eliza Roberts
28. mai 2021 ... Eliza Roberts uudised, kuulujutud, fotod Eliza Robertsist, elulugu, Eliza Roberts poiste nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Eliza Robertsi suhteloend. Eliza Roberts tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Eliza Robertsi suhetest.
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
Elisha Cuthbert ja Emile Hirsch
28. mai 2021 ... Elisha Cuthberti ja Emile Hirschi fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
Antoni Królikowski ja Laura Breszka
28. mai 2021 ... Antoni Królikowski ja Laura Breszka fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Brighid Fleming
Brighid Fleming
28. mai 2021 ... Brighid Flemingi uudised, kuulujutud, fotod Brighid Flemingist, elulugu, Brighid Flemingi poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Brighid Flemingi suhete loend. Brighid Flemingi tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Brighid Flemingi suhetest.
Andra Van Marwijk
Andra Van Marwijk
28. mai 2021 ... Andra Van Marwijki uudised, kuulujutud, fotod Andra Van Marwijkist, elulugu, Andra Van Marwijki poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Andra Van Marwijki suhete nimekiri. Andra Van Marwijki tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Andra Van Marwijki suhetest.
Jane Taylor
Jane Taylor
28. mai 2021 ... Jane Taylori uudised, kuulujutud, fotod Jane Taylorist, elulugu, Jane Taylori poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Jane Taylori suhete loend. Jane Taylori tutvumislugu, 2021, 2020, nimekiri Jane Taylori suhetest.