Põhiline Suhted Peytoni nimekiri

Peytoni nimekiri

Teie Homseks Horoskoop

Peytoni nimekiri Vallaline352. koht -114Vanus 23 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted 2 kokku

Kellega ta praegu käib?

Peytoni nimekiri on praegu vallaline.








Suhted

Peyton List on olnud suhetes Cameron Monaghaniga(2017 - 2019)ja Cameron Boyce(2012 - 2015).



Umbes

Peyton List on 23-aastane Ameerika näitleja. Sündinud Peyton Roi nimekirjas 6. aprillil 1998 USA-s Floridas, on ta kuulus 27 kleidi, Jessie, Bunk'd. Tema sodiaagimärk on Jäär.






Peyton List on osalenud 11 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Austin North aastal Ma ei teinud seda (2014), Cameron Boyce sisse Jessie (2011), Dylan Boyack sisse Jessie (2011), Logan Paul sisse Hõrenemine (2016)ja Cameron Monaghan aastal Teismelise prohveti hümn (2018).



marcus allen abiellus kathryn eickstaedtiga

Peyton List on järgmiste nimekirjade liige: näitlejad New Yorgist, Ameerika filminäitlejad ja Ameerika telenäitlejad.

Panustage

Aidake meil oma Peyton Listi profiili üles ehitada! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtkaks2 aastat, 5 kuud2 aastat1 aasta, 8 kuud
Kokkukaks2 aastat, 5 kuud2 aastat1 aasta, 8 kuud

Üksikasjad

EesnimiPeyton
Keskmine nimiKuningas
PerekonnanimiNimekiri
Neiupõlve nimiNimekiri
Täisnimi sündidesPeyton Roi nimekiri
Alternatiivne nimiPeyton Roi nimekiri, Peytoni loetelu, Pey, Peyton R. nimekiri
Vanus23 aastat
Sünnipäev6. aprill 1998
SünnikohtFlorida, USA
Kõrgus5 '8' (173 cm)
Kaal53 kg (117 naela)
EhitamineKeskmine
Silmade värvRoheline
JuuksevärvBlond
Eristav tunnusPikad blondid juuksed
TähtkujuJäär
SeksuaalsusOtse
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
AmetitekstNäitleja, modell
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsust27 kleiti, Jessie, Bunk'd
Aasta (d) aktiivne2002 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Ühinenud Talentide Agentuur, Osbrinki Talentide Agentuur
Brändi kinnitusTelereklaam: Dannon Danimals
Rind (tollides)33
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)2. 3
Puusad (tollides)33
Riiete suuruskaks
Kinga suurus39
Ametlikud veebisaididtwitter.com/PeytonList, instagram.com/peytonlist/, www.facebook.com/peyton.list
VendSpenceri nimekiri, Phoenixi nimekiri
SõberZachary Gordon, Debby Ryan, Skai Jackson, Karan Brar, Stefanie Scott, Bella Thorne
LemmikvärvidLilla

Peyton Roi List (sündinud 6. aprillil 1998) on Ameerika näitleja ja modell. List alustas oma karjääri lapsmodellina, modelleerides kaheteistkümnes ajakirjas ja ettevõttes. Näitlejadebüüdi tegi ta filmis 27 kleidid (2008) ja peagi tunnustati teda Holly Hillsi mängimise eest Wimpy Kidi filmisarja päevikus.

Lisateave Peytoni loendi kohta Vähem Peytoni nimekirja kohta

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
kaksCameron MonaghanSuheMai 20172. jaanuar 20191 aasta
1Cameron BoyceSuheNovember 2012Aprill 20152 aastat
Cameron Monaghan #kaks

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List ja Cameron Monaghan lahkusid ...[vaata paari] Cameron Boyce #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce ja Peyton List lahutasid 20. ...[vaata paari] #kaks

Cameron Monaghan

2017 - 2019

Peyton List ja Cameron Monaghan on dateeritud maist 2017 kuni 2. jaanuarini 2019.

kes on alden richards tüdruksõber
Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #1

Cameron Boyce

2012 - 2015

Cameron Boyce ja Peyton List on dateeritud 2. novembrist 2012 kuni aprillini 2015.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 39% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Peytoni nimekiri2. 3 JäärNäitleja
Ameeriklane
Cameron Monaghan27 LõviNäitleja
Ameeriklane
Cameron Boycekakskümmend KaksikudNäitleja
Ameeriklane

Pildigalerii

Bunk'd Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel Peyton R. Nimekiri - sotsiaalne piksel

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Oleme teie Pals2021Karen BellsweggerFilm
Oh, vägev ookean!2021Diane thomasFilm
Orutüdruk2020CourtneyFilm
Hubie Halloween2020PeggyFilm
Ujumine kulla eest2020Claire PuuseppFilm
Tüdruk metsas2020CarrieTelesaade
Gooti allikad2019. aastaBlairLühifilm
Siis tuli sind2018AshleyFilm
Teismelise prohveti hümn2018UskFilm
Cobra Kai2018Tory, Tory NicholsTelesaade
Hõrenemine: uus maailmakord2018Laina MichaelsFilm
Koos õnnelikud2018SaagTelesaade
Kerge nagu sulg2018Olivia RichmondTelesaade
Väljatõrjutud2017Mackenzie SmithFilm
Hõrenemine2016Laina MichaelsFilm
Vahetus2016Ellie o'brienTelefilm
K.C. Salajane2015Emma RossTelesaade
Bunk'd2015Emma RossTelesaade
Seitsmes kääbus2014Printsess Rose (ingliskeelne versioon, hääl)Film
Ma ei teinud seda2014SherriTelesaade
Õe õudusunenägu2013EmilyTelefilm
Häda Caliga2012Noor Cali BluejonesFilm
Ülim Spider-Man2012Emma RossTelesaade
Wimpy Kid'i päevik: koerapäevad2012Holly HillsFilm
Koer, kes päästis pühad2012Eve (hääl)Telefilm
Midagi laenatud2011Noor Darcy (krediteerimata)Film
Wimpy Kid'i päevik: Rodrick reegleid2011Holly HillsFilm
Austin ja Ally2011Emma RossTelesaade
Jessie2011Emma RossTelesaade
Disney Monstober2011EmmaTelesaade
Leinamine2010Wendy MillerFilm
Nõia õpipoiss2010Noor Becky (Peyton Roi nimekirjana)Film
Mäleta mind2010Klassikaaslase mõnitamine (Peyton Roi nimekirjana)Film
3 tagaaeda2010EmilyFilm
Saladused seintes2010MollyTelefilm
Mirjami laul2010MiriamLühifilm
Shopahooliku ülestunnistused2009Shoestore Girl (Peyton Roi nimekirjana)Film
27 kleiti2008Noor Jane (Peyton Roi nimekirjana)Film
Kašmiirmaffia2008Sasha BurdenTelesaade
Mäleta tagasi, mäleta, millal2008KuuLühifilm
Kõmutüdruk2007Väike tüdruk # 1Telesaade
3c toode2007Noor WinnieLühifilm
Imeloomad!2006Tibu nr 1, põrsas nr 1Telesaade
Kana robot2005Sabrina SpellmanTelesaade
Ämblikmees 22004Väike tüdruk, kes mängib astmetel (krediteerimata)Film
Korraldus: ohvrite eriüksus1999Nooruke Larissa kõmriTelesaade
Hiline saade koos David Lettermaniga1993Von Trapp Kid, Paul Shafferi hotelli noor turistTelesaade
Laupäevaõhtu otseülekanne1975Tüdruk (segment 'Vihane koer')Telesaade
Kõik mu lapsed1970BessTelesaade
Kui maailm pöördub1956Väike tüdruk söögikohasTelesaade
ShriverSophie FirestoneFilm
GlamuurneAlyssa ütlebTelefilm
PaberämblikudPitsilineFilm
Ameeriklanna BoogeywomanFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Austin North ja Peyton ListAustin North
    • Ma ei teinud seda
      2014
    [vaata sobivust]
  • Cameron Boyce ja Peyton ListCameron Boyce
    • Jessie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Dylan Boyack ja Peyton ListDylan Boyack
    • Jessie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Logan Paul ja Peyton ListLogan Paul
    • Hõrenemine
      2016
    [vaata sobivust]
  • Peyton List ja Cameron MonaghanCameron Monaghan
    • Teismelise prohveti hümn
      2018
    [vaata sobivust]
  • Garrett Backstrom
    • Jessie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Joey Bragg
    • Jessie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Peyton List ja Kevin G. QuinnKevin G. Quinn
    • Bunk'd
      2015
    [vaata sobivust]
  • Peyton List ja Spencer BoldmanSpencer Boldman
    • Jessie
      2011
    [vaata sobivust]
  • Peyton List ja Xolo MariduenaXolo Mariduena
    • Cobra Kai
      2018
    [vaata sobivust]
  • Peytoni nimekiri ja Zachary GordonZachary Gordon
    • Wimpy Kid'i päevik: Rodrick reegleid
      2011
    [+1 veel]
Veel Peytoni loendit ekraanil kuvatavad võistlused Vähem Peytoni loendit ekraanil kuvatud vasted





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.