Põhiline Suhted Rita Ora

Rita Ora

Teie Homseks Horoskoop

Rita Ora Vallaline24. koht 32Vanus 30 aastat vana Tähtkuju Ambur Suhted kokku 26

Kellega ta praegu käib?

Rita Ora on praegu vallaline.








Suhted

Rita Ora on olnud suhetes Joey Essexiga(2020), Rafferty seadus(2019–2020), Andrew Garfield(2018 - 2019), Brooklyn Beckham(2017 - 2018), Tyrone Wood (seltskonnatäht)(2017), Andrew Watt (muusik)(2016 - 2019), Travis Barker(2015), Ricky Hil(2014 - 2015), Calvin Harris(2013 - 2014), Dave Gardner(2013), Cara Delevingne(2012 - 2013), Rob Kardashian(2011 - 2012)ja Bruno Mars(2009 - 2011).



Rita Oral on olnud kohtumisi Lewis Hamiltoniga(2016 - 2017), James Arthur(2016), Fai Khadra(2016), Justin Bieber(2014), Evan Ross(2013), ASAP Rocky(2012), Drake(2012)ja Jay-Z(2009).






Rita Ora olevat kuulunud Conor McGregori külge(2017), Wiz Khalifa(2015), Chris Brown(2015), Snoop Dogg(2013)ja Joonase mäe(2012).



Umbes

Rita Ora on 30-aastane Kosovo laulja. Sündinud Rita Sahatçiu Ora 26. novembril 1990 Prištinas, Serbia Serbias, SFR Jugoslaavias. Ta on kuulus Roc Nationile allkirjastatud, oli 2009. aastal - praeguseni ja 2007– - ulatuva karjääri jooksul tabanud DKNY filmi „Kuidas me teeme (osa)”. olevik ja 2008 – tänapäev. Tema sodiaagimärk on Ambur.

Rita Ora kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Atlantic Recordsi artistid, Columbia Recordsi artistid ja inglise poplauljad.



pilt Larry Gatlini naisest

Panustage

Aidake meil luua Rita Ora profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

peytoni nimekirja poiss-sõber 2016. aastal

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumisleht133 aastat10 kuud, 23 päeva2 kuud, 1 päev
Kohtumine81 aasta1 kuu, 19 päeva1 kuu, 1 päev
Kuuldavasti5---
Kokku263 aastat5 kuud, 26 päeva1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRita
Keskmine nimiSahatciu
PerekonnanimiNüüd
Täisnimi sündidesRita Sahatçiu Ora
Alternatiivne nimiRita Ora, Rita Sahatçiu, Rita Sahatçiu Ora
Vanus30 aastat
Sünnipäev26. november 1990
SünnikohtPriština, Serbia Serbia, SFR Jugoslaavia
Kõrgus5 '5¼ (166 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvPruun - tume
JuuksevärvVärvitud blond
TähtkujuAmbur
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonAgnostik
RahvusValge
RahvusKosovo
KeskkoolPüha Charlesi katoliku kuuenda vormi kolledž
ÜlikoolPüha Charlesi katoliku kuuenda vormi kolledž
AmetitekstLaulja, laulukirjutaja, näitleja, ettevõtja, filantroop
OkupatsioonLaulja
Taotle kuulsustAllkirjastatud Roc Nationile, oli tabanud 'How We Do (Part)', DKNY
Muusikažanr (tekst)Pop, hiphop, R&B, tantsupop, poprokk, hing, elektropopp
Aasta (d) aktiivne2004 - tänapäev, 2009 - tänapäev, 2007 – tänapäev, 2008 – tänapäev
Pill (tekst)Vokaalid
PlaadifirmaRoc Nation, Columbia, Atlandi ookean
Seotud aktidDJ Fresh, Jay Z, Tinie Tempah, Charli XCX
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Järgmise mudeli juhtimine - New York, järgmise mudeli juhtimine - Pariis, järgmise mudeli juhtimine - London, järgmise mudeli juhtimine - Milano, järgmise mudeli juhtimine - Los Angeles, järgmise mudeli juhtimine - Miami, loovate kunstnike agentuur, Richard de la Font
Brändi kinnitusVma, Dkny, Calvin Klein
Rind (tollides)3. 4
Tassi suurusC
Vöökoht (tollides)25
Puusad (tollides)35
Riiete suuruskaks
Kinga suurus7
Ametlikud veebisaididtwitter.com/RitaOra, instagram.com/ritaora#, www.ritaora.com/ca/home, www.facebook.com/RitaOra, models.com/people/rita-ora, www.nextmanagement.com/new-york / profile / rita-ora, www.nextmanagement.com/london/profile/rita-ora, www.nextmanagement.com/paris/profile/rita-ora, www.nextmanagement.com/milan/profile/rita-ora, www .nextmanagement.com / los-angeles / profile / rita-ora, www.nextmanagement.com/miami/profile/rita-ora, http://ritaora.com
Seotud inimesedTinie Tempah, Jay Z
LemmikinimesedGwen Stefani, Beyoncé Knowles, Vybz Kartel

Rita Sahatçiu Ora (sündinud Rita Sahatçiu; 26. november 1990) on Suurbritannia laulja, laulukirjutaja ja näitleja. Ta tõusis esile 2012. aasta veebruaris, kui esines DJ Fresh'i singliga 'Hot Right Now', mis jõudis Suurbritannias esikohale. Tema 2012. aasta augustis ilmunud debüütstuudioalbum Ora debüteeris Ühendkuningriigis esikohal. Album sisaldas Suurbritannia esinumbreid 'R.I.P.' ja 'Kuidas meil läheb (pidu)'. Ora oli 2012. aastal Ühendkuningriigi singlate edetabelis enim esinevate singlitega artist, kelle esikohale jõudsid kolm singlit.

Rita Ora kohta lähemalt Rita Ora kohta vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
26Joey EssexSuheAprill 2020September 20205 kuud
25Rafferty seadusSuheDetsember 2019Veebruar 20202 kuud
24Andrew GarfieldSuheNovember 2018Veebruar 20194 kuud
2. 3Conor mcgregorKohtumine R 2017. aasta detsember2017. aasta detsember-
22Brooklyn BeckhamSuhe R August 2017Mai 20189 kuud
kakskümmend üksTyrone Wood (seltskonnatäht)SuheMai 2017Oktoober 20175 kuud
kakskümmendAndrew Watt (muusik)Suhe20162019. aasta3 aastat
19Lewis HamiltonKohtumine201620171 aasta
18James ArthurKohtumine20162016-
17Fai KhadraKohtumine20162016-
16Travis BarkerSuheSeptember 2015Nov 20152 kuud
viisteistWiz KhalifaKohtumine R August 2015August 2015-
14Chris BrownKohtumine R 20152015-
13Ricky hilSuheJuuni 2014Juuli 20151 aasta
12Justin BieberKohtumine20142014-
üksteistCalvin HarrisSuheMai 2013Mai 20141 aasta
10Dave GardnerSuheVeebruar 2013Mai 20132 kuud
9Evan RossKohtumineJaanuar 2013Veebruar 20131 kuu
8Snoop DoggKohtumine R 20132013-
7Joona mägiKohtumine R November 2012November 2012-
6Cara delevingneSuhe R November 2012Nov 20131 aasta
5DrakeKohtumine20122012-
4ASAP RockyKohtumine20122012-
3Rob KardashianSuheOktoober 2011Detsember 20121 aasta
kaksBruno MarsSuheMai 2009Veebruar 20111 aasta
1Jay-ZKohtumine20092009-
Joey Essex #26

Joey Essex

2020

Joey Essex ja Rita Ora lahkusid septembris 2020 ...[vaata paari] Rafferty seadus #25

Rafferty seadus

2019 - 2020

Rafferty Law ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Andrew Garfield #24

Andrew Garfield

2018 - 2019

Rita Ora ja Andrew Garfield läksid lahku märtsis[vaata paari] Conor mcgregor #2. 3Kuulujutt

Conor mcgregor

2017

Conor McGregor ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Brooklyn Beckham #22Kuulujutt

Brooklyn Beckham

2017 - 2018

Rita Ora ja Brooklyn Beckham kuulutasid, et ...[vaata paari] Tyrone Wood (seltskonnatäht) #kakskümmend üks

Tyrone Wood (seltskonnatäht)

2017

Tyrone Wood (seltskonnatäht) ja Rita Ora lahutavad ...[vaata paari] Andrew Watt (muusik) #kakskümmend

Andrew Watt (muusik)

2016 - 2019

Andrew Watt (muusik) ja Rita Ora läksid lahku ...[vaata paari] Lewis Hamilton #19

Lewis Hamilton

2016 - 2017

Rita Ora ja Lewis Hamilton läksid lahku 2017. aastal ...[vaata paari] James Arthur #18

James Arthur

2016

James Arthur ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Fai Khadra #17

Fai Khadra

2016

Fai Khadra ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Travis Barker #16

Travis Barker

2015

Rita Ora ja Travis Barker läksid lahku 2. novembril ...[vaata paari] Wiz Khalifa #viisteistKuulujutt

Wiz Khalifa

2015

Wiz Khalifa ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Chris Brown #14Kuulujutt

Chris Brown

2015

Rita Ora ja Chris Brown on lahus ...[vaata paari] Ricky hil #13

Ricky hil

2014 - 2015

Ricky Hil ja Rita Ora läksid 2015. aasta juulis lahku ...[vaata paari] Justin Bieber #12

Justin Bieber

2014

Rita Ora ja Justin Bieber on lahus ...[vaata paari] Calvin Harris #üksteist

Calvin Harris

2013 - 2014

Rita Ora ja Calvin Harris läksid lahku 2. mail ...[vaata paari] Dave Gardner #10

Dave Gardner

2013

Rita Ora ja Dave Gardner läksid lahku 20. mail ...[vaata paari] Evan Ross #9

Evan Ross

2013

Rita Ora ja Evan Ross läksid lahku veebruaris 2013 ...[vaata paari] Snoop Dogg #8Kuulujutt

Snoop Dogg

2013

Rita Ora ja Snoop Dogg on lahus ...[vaata paari] Joona mägi #7Kuulujutt

Joona mägi

2012

Rita Ora ja Jonah Hill on lahus ...[vaata paari] Cara delevingne #6Kuulujutt

Cara delevingne

2012 - 2013

Kuuldavasti Cara Delevingne ja Rita Ora ...[vaata paari] Drake #5

Drake

2012

Rita Ora ja Drake läksid lahku 2012. aasta mais ...[vaata paari] ASAP Rocky #4

ASAP Rocky

2012

ASAP Rocky ja Rita Ora on lahus ...[vaata paari] Rob Kardashian #3

Rob Kardashian

2011 - 2012

Rita Ora ja Rob Kardashian lahkusid detsembris ...[vaata paari] Bruno Mars #kaks

Bruno Mars

2009 - 2011

Bruno Mars ja Rita Ora läksid lahku veebruaris 2011 ...[vaata paari] Jay-Z #1

Jay-Z

2009

Rita Ora ja Jay-Z on lahus ...[vaata paari] #26

Joey Essex

2020

Joey Essex ja Rita Ora dateerisid aprillist septembrini 2020.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #25

Rafferty seadus

2019 - 2020

Rafferty Law ja Rita Ora suhe oli detsembrist 2019 kuni veebruarini 2020.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus1%'> Ühilduvus 26% vaata suhet #24

Andrew Garfield

2018 - 2019

Rita Ora ja Andrew Garfield on dateeritud novembrist 2018 kuni märtsini 2019.

Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #2. 3

Conor mcgregor

2017 (kuulujutt)

Conor McGregor olevat kuulunud Rita Oraga 2017. aasta detsembris.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #22

Brooklyn Beckham

2017 - 2018 (kuulujutt)

Rita Ora olevat kuulunud Brooklyn Beckhamiga 2017. aasta augustis.

Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus1%'> Ühilduvus 24% vaata suhet #kakskümmend üks

Tyrone Wood (seltskonnatäht)

2017

Tyrone Wood (seltskonnatäht) ja Rita Ora on dateeritud maist oktoobrini 2017.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak80%Vanus69%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #kakskümmend

Andrew Watt (muusik)

2016 - 2019

Andrew Watt (muusik) ja Rita Ora dateerisid aastatel 2016–2019.

kui vana on robin theismann
Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 64% vaata suhet #19

Lewis Hamilton

2016 - 2017

Rita Ora ja Lewis Hamilton kohtusid 2016. aastal.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus72%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #18

James Arthur

2016

James Arthur ja Rita Ora kohtusid 2016. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #17

Fai Khadra

2016

Fai Khadra ja Rita Ora kohtusid 2016. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #16

Travis Barker

2015

Rita Ora ja Travis Barker on dateeritud 2015. aasta septembrist novembrini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 37% vaata suhet #viisteist

Wiz Khalifa

2015 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Wiz Khalifa Rita Ora külge haakinud 2015. aasta augustis.

kellel on Neal brennan dateeritud
MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus91%Vanus84%'> Ühilduvus 54% vaata suhet #14

Chris Brown

2015 (kuulujutt)

Rita Ora on kuuldavasti 2015. aastal Chris Browniga haakunud.

MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet #13

Ricky hil

2014 - 2015

Ricky Hil ja Rita Ora on dateeritud juunist 2014 kuni juulini 2015.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #12

Justin Bieber

2014

Rita Ora ja Justin Bieber kohtusid 2014. aastal.

MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #üksteist

Calvin Harris

2013 - 2014

Rita Ora ja Calvin Harris on dateeritud maist 2013 kuni maini 2014.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus91%Vanus69%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #10

Dave Gardner

2013

Rita Ora ja Dave Gardner dateerisid 2013. aasta veebruarist maini.

Suhe 3 kuud MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%'> Ühilduvus 10% vaata suhet #9

Evan Ross

2013

Rita Ora ja Evan Ross kohtusid 2013. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 49% vaata suhet #8

Snoop Dogg

2013 (kuulujutt)

Rita Ora on kuuldavasti 2013. aastal Snoop Doggi külge haakinud.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus91%Vanus13%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #7

Joona mägi

2012 (kuulujutt)

Rita Ora olevat kuulunud Jonah Hilli külge 2012. aasta novembris.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak80%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 76% vaata suhet #6

Cara delevingne

2012 - 2013 (kuulujutt)

Kuuldavasti oli Cara Delevingne Rita Ora külge haakinud 2012. aasta novembris.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #5

Drake

2012

Rita Ora ja Drake kohtusid 2012. aastal.

on suhtes sophia bush
MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #4

ASAP Rocky

2012

ASAP Rocky ja Rita Ora kohtusid 2012. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 65% vaata suhet #3

Rob Kardashian

2011 - 2012

Rita Ora ja Rob Kardashian on dateeritud novembrist 2011 kuni detsembrini 2012.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #kaks

Bruno Mars

2009 - 2011

Bruno Mars ja Rita Ora on dateeritud maist 2009 kuni veebruarini 2011.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 53% vaata suhet #1

Jay-Z

2009

Rita Ora ja Jay-Z kohtusid 2009. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus1%'> Ühilduvus 44% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Rita Ora30 AmburLaulja
Kosovo
Joey Essex30 LõviTõsielu TV
Briti
Rafferty seadus24 KaaludMudel
Briti
Andrew Garfield37 LõviNäitleja
Ameeriklane
Conor mcgregor32 VähkVõitluskunstid
Iiri keel
Brooklyn Beckham22 kalaIseloom
Briti
Tyrone Wood (seltskonnatäht)37 LõviSeltskonnategelane
Briti
Andrew Watt (muusik)30 KaaludMuusik
Ameeriklane
Lewis Hamilton36 KaljukitsAutosõit
Briti
James Arthur33 kalaLaulja
Briti
Fai Khadra29 NeitsiMudel
Palestiinlane
Travis BarkerNeli, viis SkorpionTrummar
Ameeriklane
Wiz Khalifa33 NeitsiRäppar
Ameeriklane
Chris Brown32 SõnnLaulja
Ameeriklane
Ricky hil31 JäärRäppar
Ameeriklane
Justin Bieber27 kalaLaulja
Kanada
Calvin Harris37 KaljukitsElektrooniline muusik
Šoti
Dave GardnerN NeitsiJalgpall
Briti
Evan Ross32 NeitsiNäitleja
Ameeriklane
Snoop Dogg49 KaaludRäppar
Ameeriklane
Joona mägi37 AmburNäitleja
Ameeriklane
Cara delevingne28 LõviMudel
Briti
Drake3. 4 SkorpionRäppar
Kanada
ASAP Rocky32 KaaludRäppar
Ameeriklane
Rob Kardashian3. 4 kalaTõsielu TV
Ameeriklane
Bruno Mars35 KaaludMuusik
Ameeriklane
Jay-Z51 AmburRäppar
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Rita Ora Rita Ora Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates Rita Ora - Sydneys Chiswicki restoranis lõunat vaadates

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Wonderwell2021KüliliFilm
Keerake2021DodgeFilm
Pokémoni detektiiv Pikachu2019. aastaDr. Ann LaurentFilm
Avicii austuskontsert: Tim Berglingi armastavast mälestusest2019. aastaFilm
Vabastatud viiskümmend varju2018Mia GreyFilm
Viiskümmend tooni tumedam2017Mia GreyFilm
Southpaw2015Maria escobarFilm
Viiskümmend halli varjundit2015Mia GreyFilm
Impeerium2015Rita OraTelesaade
Tüdruk, parem kõndida2014Lühifilm
Vihane 62013Race Caller (krediteerimata)Film
Armastan adventi2011Rita OraTelesaade
902102008Rita OraTelesaade
Pomm2006LeylahTelesaade
Spivs2004RosannaFilm
Lühidalt2004Jaclyn LivermoreTelesaade
Näita rohkem Näita vähem





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
Hõivatud Philipps ja Marc Silverstein
28. mai 2021 ... hõivatud Philipps ja Marc Silverstein fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Justin Shenkarow
Justin Shenkarow
28. mai 2021 ... Justin Shenkarowi uudised, kuulujutud, fotod Justin Shenkarowist, elulugu, Justin Shenkarowi sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Justin Shenkarowi suhteloend. Justin Shenkarow tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Justin Shenkarowi suhetest.
Columbus Lühike
Columbus Lühike
28. mai 2021 ... Columbuse lühiuudised, kuulujutud, fotod Columbus Shortist, elulugu, Columbuse lühike sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Columbus Lühike suhete loend. Columbuse lühike tutvumislugu, 2021, 2020, Columbuse lühikeste suhete loend.
Kristina hagan
Kristina hagan
28. mai 2021 ... Kristina Hagani uudised, kuulujutud, fotod Kristina Haganist, elulugu, Kristina Hagani poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Kristina Hagani suhteloend. Kristina Hagani tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Kristina Hagani suhetest.
Lisa Distefano ja Paul Watson
Lisa Distefano ja Paul Watson
28. mai 2021 ... Lisa Distefano ja Paul Watsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Natalia Tena
Natalia Tena
28. mai 2021 ... Natalia Tena uudised, kuulujutud, fotod Natalia Tenast, elulugu, Natalia Tena poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Natalia Tena suhteloend. Natalia Tena tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Natalia Tena suhetest.
Gina Gershon
Gina Gershon
28. mai 2021 ... Gina Gershoni uudised, kuulujutud, fotod Gina Gershonist, elulugu, Gina Gershoni poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Gina Gershoni suhete loend. Gina Gershoni tutvumislugu, 2021, 2020, loetelu Gina Gershoni suhetest.