Põhiline Suhted Robert Pattinson

Robert Pattinson

Teie Homseks Horoskoop

Robert Pattinson Tutvumisleht53. koht -8Vanus 35 aastat vana Tähtkuju Sõnn Suhted 11 kokku

Kellega ta praegu tutvub?

Robert Pattinson ja Suki WaterhouseSuki Waterhouse hakkas Robert Pattinsoniga kohtuma 2018. aasta augustis. vaata suhet

Suhted

Robert Pattinson on kihlatud FKA Oksadega(2015 - 2017).








amelia heinle august mehine ilm

Robert Pattinson on olnud suhetes Mia Wasikowskaga(2017 - 2018), Dylan Penn(2013), Katy Perry(2012), Kristen Stewart(2009 - 2013), Nikki Reed(2009)ja Nina Schubert(2003 - 2006).



Robert Pattinsonil on olnud kohtumisi Imogen Keriga(2014), Riley Keough(2013)ja Soko.






Umbes

Robert Pattinson on 34-aastane Briti näitleja. Sündinud Robert Douglas Thomas Pattinsonina 13. mail 1986 Londonis, Inglismaal, Suurbritannias ja saanud hariduse Londoni Harrodiani koolis, on ta kuulus Videviku saaga poolest karjääris, mis ulatub 2004. aastast kuni praeguseni. Tema Tähtkuju on Sõnn.



Robert Pattinson on osalenud 13 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Katie Leung Harry Potter ja tulepokaal (2005), Christina Ricci aastal Tore sõber (2012), Emilie de Ravin sisse Mäleta mind (2010), Holliday Grainger sisse Tore sõber (2012)ja Javier Beltrán aastal Väike tuhk (2008).

Robert Pattinson kuulub järgmistesse nimekirjadesse: inglise filminäitlejad, inglise telenäitlejad ja inglise meeslauljad.



Panustage

Aidake meil luua Robert Pattinsoni profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks.

Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Kihlatud13 aastat, 1 kuu--
Tutvumisleht79 aastat, 4 kuud2 aastat, 11 kuud2 kuud, 1 päev
Kohtumine31 kuu, 1 päev20 päeva-
Kokkuüksteist9 aastat, 4 kuud2 aastat, 1 kuu1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiRobert
Keskmine nimiDouglas Thomas
PerekonnanimiPattinson
Täisnimi sündidesRobert Douglas Thomas Pattinson
Alternatiivne nimiRob, R-Patz
Vanus35 aastat
Sünnipäev13. mai 1986
SünnikohtLondon, Inglismaa, Suurbritannia
Kõrgus6 '1' (185 cm)
Kaal90 kg (198 naela)
EhitamineSportlik
Silmade värvSinine
JuuksevärvPruun - hele
Eristav tunnusPaksud kulmud
TähtkujuSõnn
SeksuaalsusOtse
ReligioonRoomakatoliku
RahvusValge
RahvusBriti
KeskkoolTower House'i kool, Harrodiani kool, London
ÜlikoolBarnesi teatriselts, Old Sorting Office'i kunstikeskus
AmetitekstNäitleja, modell, muusik, produtsent
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVideviku saaga
Aasta (d) aktiivne2004 - tänapäev, 2004 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)William Morrise agentuur, Curtis Browni grupp, 3 kunsti meelelahutust
Brändi kinnitus(Veebruar 2014) Meeste odekolonni Dior Homme, Eau for Men telereklaam. (Veebruar 2014) Meeste odekolonni Dior Homme, Eau for Men trükireklaamid.
Kinga suurus10
Ametlikud veebisaididrobertpattinson.org/, www.robert-pattinson.co.uk/, www.robertpattinsononline.com/, robert-pattinson.net/, www.nndb.com/people/395/000159915/
IsaRichard Pattinson
EmaClaire Pattinson
ÕdeLizzy Pattinson (laulja / laulukirjutaja), Victoria Pattinson
SõberJames Phelps, Oliver Phelps, Shefali Chowdhury, Emma Watson, Camilla Belle, Rachel Curtis, Tom Sturridge (parim sõber), Markus Molinari, Ed Westwick, Michaela Parker, Courtney Hollard, Madi Smith-Pulling, Jessica Ashley Devlin, Benjamin Coles, Sam Bradley, Bobby Long, Markus Foster, Stanislav Lanevski, Sienna Miller, Shannon Woodward, Rafi Gavron, Matilda Sturridge, Andrew Garfield, Polly Stenham, Joaquin Phoenix, Katy Perry, Kristen Stewart (endine tüdruksõber)
Seotud inimesedNick Frenkel (juhataja), Stephanie Ritz (esindaja)
LemmikloomadBernie (koer) [2011], Karu (koer) [2011]
LemmikinimesedJack Nicholson (näitleja)
LemmikfilmidEesnimi: Carmen [1983]
Lemmikud telesaatedCops [1989], kadunud
LemmikbändidVan Morrison (laulja), Tom Waits (laulja), Selena Gomez
LemmiklauludRubiini käed [Tom Waits]
LemmikkohadIn-N-Out Burger, disko
LemmiktoidudPraetud kana
LemmikvärvidPunane, must
Lemmikud tarvikudPallikorgid

Robert Douglas Thomas Pattinson (sündinud 13. mail 1986) on inglise näitleja. Pattinson, kes on tuntud oma mitmekülgsete rollide eest nii suure eelarvega kui ka sõltumatutes filmides, on hinnatud maailma kõige paremini tasustatud näitlejate hulka. Ajakiri Time nimetas ta maailma saja mõjukaima inimese hulka ja teda kajastati Forbes Celebrity 100 nimekirjas.

Lisateavet Robert Pattinsoni kohta Robert Pattinsonist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
üksteistSuki veemajaSuheAugust 2018kohal2 aastat
10Mia WasikowskaSuheSeptember 2017Juuli 201810 kuud
9FKA OksadSuheJuuli 2014August 20173 aastat
8Imogen kerKohtumineMai 2014Juuni 20141 kuu
7Dylan PennSuheSeptember 2013Nov 20132 kuud
6Riley KeoughKohtumineJuuli 2013August 20131 kuu
5Katy PerryTeadmata R 2012 -
4Kristen StewartSuheMai 2009Mai 20134 aastat
3Nikki ReedSuheVeebruar 2009Juuni 20094 kuud
kaksNina SchubertSuhe200320063 aastat
1TurgKohtumine -
Suki veemaja #üksteist

Suki veemaja

2018

Suki Waterhouse hakkas kohtuma Robert Pattinsiga ...[vaata paari] Mia Wasikowska #10

Mia Wasikowska

2017 - 2018

Mia Wasikowska ja Robert Pattinson läksid lahku ...[vaata paari] FKA Oksad #9

FKA Oksad

2014 - 2017

FKA Oksad ja Robert Pattinson lahkusid A ...[vaata paari] Imogen ker #8

Imogen ker

2014

Imogen Ker ja Robert Pattinson läksid lahku ...[vaata paari] Dylan Penn #7

Dylan Penn

2013

Dylan Penn ja Robert Pattinson läksid lahku ...[vaata paari] Riley Keough #6

Riley Keough

2013

Robert Pattinson ja Riley Keough lahutasid mind ...[vaata paari] Katy Perry #5Kuulujutt

Katy Perry

2012

Kuuldavasti kohtub Katy Perry Robert Patiga ...[vaata paari] Kristen Stewart #4

Kristen Stewart

2009 - 2013

Robert Pattinson ja Kristen Stewart eraldavad eraldi ...[vaata paari] Nikki Reed #3

Nikki Reed

2009

Robert Pattinson ja Nikki Reed läksid lahku ...[vaata paari] Nina Schubert #kaks

Nina Schubert

2003 - 2006

Nina Schubert ja Robert Pattinson lahutasid ...[vaata paari] Turg #1

Turg

Soko ja Robert Pattinson on lahus ...[vaata paari] #üksteist

Suki veemaja

2018

Suki Waterhouse ja Robert Pattinson on kohtunud alates 2018. aasta augustist.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus69%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #10

Mia Wasikowska

2017 - 2018

Mia Wasikowska ja Robert Pattinson on dateeritud septembrist 2017 kuni juulini 2018.

blackie seadusetu ja tema naine
Suhe 10 kuud MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 55% vaata suhet #9

FKA Oksad

2014 - 2017

FKA Oksad ja Robert Pattinson olid kihlatud 2 aastat. Nad said kuupäeva 8 kuud pärast kokkutulekut juulis 2014. Nad olid kihlatud 2015. aasta märtsis, kuid lahkusid hiljem 2017. aasta augustis.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 89% vaata suhet #8

Imogen ker

2014

Imogen Ker ja Robert Pattinson kohtusid 2014. aasta mais.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Vanus69%'> Ühilduvus 2. 3% vaata suhet #7

Dylan Penn

2013

Dylan Penn ja Robert Pattinson kuupäevad septembrist novembrini 2013.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 56% vaata suhet #6

Riley Keough

2013

Robert Pattinson ja Riley Keough kohtusid 2013. aasta juulis.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkujukakskümmend%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus Neli, viis% vaata suhet #5

Katy Perry

2012 (kuulujutt)

Kuuldavasti on Katy Perry end Robert Pattinsoniga sidunud 2012. aastal.

Suhe 9 aastat MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #4

Kristen Stewart

2009 - 2013

Robert Pattinson ja Kristen Stewart on dateeritud maist 2009 kuni maini 2013.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #3

Nikki Reed

2009

Robert Pattinson ja Nikki Reed said 2009. aasta veebruarist juunini.

kes on praegu Diane Lane'il
Suhe 4 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus84%'> Ühilduvus 89% vaata suhet #kaks

Nina Schubert

2003 - 2006

Nina Schubert ja Robert Pattinson dateerisid aastatel 2003–2006.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak100%Kõrgus55%Vanus52%'> Ühilduvus 77% vaata suhet #1

Turg

Sokol oli kohtumine Robert Pattinsoniga.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak1%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 58% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Robert Pattinson35 SõnnNäitleja
Briti
Suki veemaja29 KaljukitsMudel
Briti
Mia Wasikowska31 SkorpionNäitleja
Austraallane
FKA Oksad33 KaljukitsLaulja
Briti
Imogen ker29 VeevalajaMudel
Dylan Penn30 JäärMudel
Ameeriklane
Riley Keough31 KaksikudMudel
Ameeriklane
Katy Perry36 SkorpionLaulja
Ameeriklane
Kristen Stewart31 JäärNäitleja
Ameeriklane
Nikki Reed33 SõnnNäitleja
Ameeriklane
Nina Schubert38 SõnnMudel
Saksa keel
Turg35 SkorpionLaulja
Prantsuse keel
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020) Tenet (2020)

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Batman2022Batman, Bruce WayneFilm
Tenet2020NeilFilm
Kurat kogu aeg2020Preston TeagardinFilm
Barbareid ootamas2019. aastaOhvitser MandelFilm
Kuningas2019. aastaDauphinFilm
Tuletorn2019. aastaThomas HowardFilm
Kõrge elu2018MägiFilm
Proua2018Samuel AlabasterFilm
Hea aeg2017Connie NikasFilm
Kadunud linn Z2016Henry CostinFilm
Kõrbekuninganna2015T.E. LawrenceFilm
Elu2015Dennis StockFilm
Juhi lapsepõlv2015Charles, juhtFilm
Kaardid tähtedele2014Jerome FontanaFilm
Rover2014KuningasFilm
Tore sõber2012Georges duroyFilm
Cosmopolis2012Eric PackerFilm
Videviku saaga: Koidu murdmine - 2. osa2012Edward CullenFilm
Vesi elevantidele2011JaakobFilm
Videviku saaga: Koidu murdmine - 1. osa2011Edward CullenFilm
Mäleta mind2010Tyler HawkinsFilm
Videviku saaga: Varjutus2010Edward CullenFilm
Suvemaja2009RichardLühifilm
Videviku saaga: noorkuu2009Edward CullenFilm
Kuidas olla2008ArtFilm
Väike tuhk2008Salvador DaliFilm
Videvik2008Edward CullenFilm
Paha ema käsiraamat2007Daniel galeTelefilm
Kummitav lennumees2006Toby JuggTelefilm
Harry Potter ja tulepokaal2005Cedric DiggoryFilm
Edevusmess2004Vanem Rawdy Crawley (krediteerimata)Film
Sõrmuse needus2004GiselherTelefilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Katie Leung ja Robert PattinsonKatie Leung
    • Harry Potter ja tulepokaal
      2005
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Christina RicciChristina Ricci
    • Tore sõber
      2012
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Emilie De RavinEmilie de Ravin
    • Mäleta mind
      2010
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Holliday GraingerHolliday Grainger
    • Tore sõber
      2012
    [+1 veel]
  • Robert Pattinson ja Javier BeltranJavier Beltran
    • Väike tuhk
      2008
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Jennifer Jason LeighJennifer Jason Leigh
    • Hea aeg
      2017
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Kristen StewartKristen Stewart
    • Videvik
      2008
    [+5 veel]
  • Robert Pattinson ja Kristin Scott ThomasKristin Scott Thomas
    • Tore sõber
      2012
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Mia WasikowskaMia Wasikowska
    • Proua
      2018
    [+1 veel]
  • Robert Pattinson ja Reese WitherspoonReese Witherspoon
    • Vesi elevantidele
      2011
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Sarah GadonSarah Gadon
    • Cosmopolis
      2012
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Talulah RileyTalulah Riley
    • Armastus ja usaldamatus
      2010
    [+1 veel]
  • Robert Pattinson ja Uma ThurmanUma Thurman
    • Tore sõber
      2012
    [vaata sobivust]
Veel Robert Pattinsoni ekraanil kuvatavad võistlused Vähem Robert Pattinsoni ekraanil kuvatud matše





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi