Põhiline Suhted Kristen Stewart

Kristen Stewart

Teie Homseks Horoskoop

Kristen Stewart Tutvumisleht46. ​​koht -6Vanus 31 aastat vana Tähtkuju Jäär Suhted kokku 13

Kellega ta praegu käib?

Dylan Meyer ja Kristen StewartDylan Meyer alustas Kristen Stewartiga kohtumist 2019. aasta augustis. vaata suhet

Suhted

Kristen Stewart on olnud suhetes Sara Dinkiniga(2018 - 2019), Stella Maxwell(2016 - 2019), St. Vincent(2016), Soko(2016), Lynn Gunn(2015), Alicia Cargile(2014 - 2016), Lane Garrison(2013 - 2014), Robert Pattinson(2009 - 2013), Michael Angarano(2005 - 2009)ja Anton Jelchin(2004).








Kristen Stewartil on olnud kohtumisi Nicholas Houltiga(2016)ja Rupert Sanders(2012).



kes on chad kroeger abielus

Umbes

Kristen Stewart on 31-aastane Ameerika näitleja. 9. aprillil 1990 Los Angeleses, Californias, USAs sündinud Kristen Jaymes Stewartist on ta kuulus Videviku saaga poolest karjäärist, mis ulatub 1999. aastast kuni tänapäevani. Tema Tähtkuju on Jäär.






Kristen Stewart on osalenud 24 ekraanil peetud matšis, sealhulgas Adam Brody Naiste maal (2007), Chris Hemsworth aastal Lumivalgeke ja jahimees (2012), Dustin Milligan aastal Sõnumitoojad (2007), Garrett Hedlund aastal Teel (2012)ja Aaron Stanford aastal Tordisööjad (2007).



Kristen Stewart kuulub järgmistesse nimekirjadesse: Ameerika filminäitlejad, Ameerika telenäitlejad ja Ameerika lastenäitlejad.

Panustage

Aidake meil luua meie Kristen Stewarti profiil! Logi sisse teabe, piltide ja suhete lisamiseks, aruteludes osalemiseks ja oma panuse eest krediidi saamiseks



Suhete statistika

TüüpKokkuKõige kauemKeskmineLühim
Tutvumislehtüksteist5 aastat, 7 kuud2 aastat2 kuud, 1 päev
Kohtuminekaks1 kuu, 1 päev15 päeva-
Kokku135 aastat, 7 kuud1 aasta, 8 kuud1 kuu, 1 päev

Üksikasjad

EesnimiKristen
Keskmine nimiJaymes
PerekonnanimiStewart
Täisnimi sündidesKristen Jaymes Stewart
Alternatiivne nimiKris, K-hautis
Vanus31 aastat
Sünnipäev9. aprill 1990
SünnikohtLos Angeles, California, USA
Kõrgus5 '6¼ (168 cm)
Kaal54 kg (120 naela)
EhitamineÕhuke
Silmade värvRoheline
JuuksevärvPruun - tume
Eristav tunnusVärvitud juuksed
TähtkujuJäär
SeksuaalsusBiseksuaalne
ReligioonKristlane
RahvusValge
RahvusAmeeriklane
KeskkoolArthur E. Wrighti keskkool
ÜlikoolCalifornia ülikool, Los Angeles
AmetitekstNäitleja, lavastaja
OkupatsioonNäitleja
Taotle kuulsustVideviku saaga
Aasta (d) aktiivne1999 - tänapäev, 1999 – tänapäev
Talentide agentuur (nt modelleerimine)Gershi agentuur
Brändi kinnitus(2002) Porsche telereklaam - näitleja, (2014) Balenciaga Rosabotanica parfüümi prindikuulutused
Rind (tollides)33
Tassi suurusB
Vöökoht (tollides)24
Puusad (tollides)3. 4
Riiete suuruskaks
Kinga suurus8 (USA), 40 (EL), 6,5 (Ühendkuningriik), 250 (J)
Ametlikud veebisaididwww.kristenstewart.com/, www.nndb.com/people/240/000131844/, www.biography.com/people/kristen-stewart-487988, twitter.com/_krisjstewart?lang=en
IsaJohn Stewart (näitleja, produtsent)
EmaJules Mann-Stewart
VendCameron Stewart, Taylor (lapsendatud vend), Dana
SõberAdam Brody, Dakota Fanning, Emma Stone, Ashley Greene, Nikki Reed, Selena Gomez, Katy Perry, Scout Taylor-Compton
LemmikloomadKaru (koer), karu (hundi hübriidkoer), Jack (koer), Lily (koer), Max / Jella (kass), Oz (koer)
LemmikinimesedSelena Gomez
LemmikfilmidViimane tango Pariisis, autod
LemmikraamatudEedenist ida pool (John Steinbeck), teel (Jack Kerouac)
LemmiktoidudPunased õunad, värsked puuviljad
LemmikvärvidMust, erepunane, laimiroheline, taevasinine, türkiissinine, valge
Lemmikud tarvikudChuck Taylors, Converse kingad, Ray Ban päikeseprillid, tihedad teksad, kaubikud, vintage-särgid, Gucci

Kristen Jaymes Stewart (sündinud 9. aprillil 1990) on USA näitleja ja filmitegija. Ta tõusis tähele Bella Swani peaosa eest filmis 'Videviku saaga' (2008–2012), mis teenis kogu maailmas üle 3,3 miljardi dollari. Aastatel 2010 ja 2012 maailmas enim makstud näitleja on Césari preemia saaja, olles ainus selle võitnud Ameerika näitleja.

Lisateave Kristen Stewarti kohta Kristen Stewartist vähem

Tutvumisajalugu

Võre Nimekiri Tabel
#PartnerTüüpAlustaLõppPikkus
13Dylan MeyerSuheAugust 2019kohal1 aasta
12Sara MDDSuheNovember 2018Juuni 20197 kuud
üksteistStella MaxwellSuheDetsember 2016September 20192 aastat
10Püha VincentSuheJuuni 2016November 20165 kuud
9TurgSuheVeebruar 2016Mai 20162 kuud
8Nicholas HoultKohtumineJaanuar 2016Veebruar 20161 kuu
7Lynn GunnTeadmata R Oktoober 2015Oktoober 2015-
6Alicia cargileSuheAugust 2014Oktoober 20162 aastat
5Lane GarrisonSuheJuuni 2013Veebruar 20149 kuud
4Rupert SandersKohtumineJuuli 2012Juuli 2012-
3Robert PattinsonSuheMai 2009Mai 20134 aastat
kaksMichael AngaranoSuheAugust 2005Mai 20093 aastat
1Anton JelchinSuhe20042004-
Dylan Meyer #13

Dylan Meyer

2019. aasta

Dylan Meyer alustas Kristen Stewartiga tutvumist ...[vaata paari] Sara MDD #12

Sara MDD

2018 - 2019

Sara Dinkin ja Kristen Stewart läksid lahku ...[vaata paari] Stella Maxwell #üksteist

Stella Maxwell

2016 - 2019

Stella Maxwell ja Kristen Stewart läksid lahku ...[vaata paari] Püha Vincent #10

Püha Vincent

2016

St. Vincent ja Kristen Stewart läksid lahku ...[vaata paari] Turg #9

Turg

2016

Soko ja Kristen Stewart läksid lahku mais 201 ...[vaata paari] Nicholas Hoult #8

Nicholas Hoult

2016

Nicholas Hoult ja Kristen Stewart läksid lahku ...[vaata paari] Lynn Gunn #7Kuulujutt

Lynn Gunn

2015.

Lynn Gunn ja Kristen Stewart kuulutasid, et ...[vaata paari] Alicia cargile #6

Alicia cargile

2014 - 2016

Alicia Cargile ja Kristen Stewart läksid lahku ...[vaata paari] Lane Garrison #5

Lane Garrison

2013 - 2014

Lane Garrison ja Kristen Stewart lahutasid mind ...[vaata paari] Rupert Sanders #4

Rupert Sanders

2012

Rupert Sanders ja Kristen Stewart on lahus ...[vaata paari] Robert Pattinson #3

Robert Pattinson

2009 - 2013

Robert Pattinson ja Kristen Stewart lahutavad ...[vaata paari] Michael Angarano #kaks

Michael Angarano

2005 - 2009

Michael Angarano ja Kristen Stewart lahutavad ...[vaata paari] Anton Jelchin #1

Anton Jelchin

2004

Kristen Stewart ja Anton Yelchin on lahus ...[vaata paari] #13

Dylan Meyer

2019. aasta

Dylan Meyer ja Kristen Stewart on kohtunud alates 2019. aasta augustist.

Suhe 1 aasta MõõdaTulemusHiina sodiaak100%Kõrgus37%Vanus33%'> Ühilduvus 43% vaata suhet #12

Sara MDD

2018 - 2019

Sara Dinkin ja Kristen Stewart on dateeritud novembrist 2018 kuni juunini 2019.

Suhe 7 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaak1%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #üksteist

Stella Maxwell

2016 - 2019

Stella Maxwell ja Kristen Stewart on dateeritud detsembrist 2016 kuni septembrini 2019.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus37%Vanus98%'> Ühilduvus 44% vaata suhet #10

Püha Vincent

2016

St. Vincent ja Kristen Stewart dateerisid 2016. aasta juunist novembrini.

Suhe 5 kuud MõõdaTulemusTähtkuju100%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus1%'> Ühilduvus 40% vaata suhet #9

Turg

2016

Soko ja Kristen Stewart dateerisid 2016. aasta märtsist maini.

Suhe 2 kuud MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak1%Kõrgus55%Vanus33%'> Ühilduvus 32% vaata suhet #8

Nicholas Hoult

2016

Nicholas Hoult ja Kristen Stewart kohtusid 2016. aasta jaanuaris.

Suhe 1 kuu MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaak40%Kõrgus73%Vanus98%'> Ühilduvus 73% vaata suhet #7

Lynn Gunn

2015 (kuulujutt)

Lynn Gunn olevat kuulunud Kristen Stewartiga 2015. aasta oktoobris.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus37%Vanus72%'> Ühilduvus 47% vaata suhet #6

Alicia cargile

2014 - 2016

Alicia Cargile ja Kristen Stewart on dateeritud augustist 2014 kuni oktoobrini 2016.

Suhe 2 aastat MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaak100%Vanus98%'> Ühilduvus viiskümmend% vaata suhet #5

Lane Garrison

2013 - 2014

Lane Garrison ja Kristen Stewart on dateeritud juunist 2013 kuni märtsini 2014.

on suhtes luke evans
Suhe 9 kuud MõõdaTulemusTähtkuju1%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus44%'> Ühilduvus 30% vaata suhet #4

Rupert Sanders

2012

Rupert Sanders ja Kristen Stewart kohtusid 2012. aasta juulis.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak80%Kõrgus73%Vanus13%'> Ühilduvus 57% vaata suhet #3

Robert Pattinson

2009 - 2013

Robert Pattinson ja Kristen Stewart on dateeritud maist 2009 kuni maini 2013.

Suhe 4 aastat MõõdaTulemusTähtkuju40%Hiina sodiaak100%Kõrgus73%Vanus72%'> Ühilduvus 71% vaata suhet #kaks

Michael Angarano

2005 - 2009

Michael Angarano ja Kristen Stewart on dateeritud augustist 2005 kuni maini 2009.

Suhe 3 aastat MõõdaTulemusTähtkuju80%Hiina sodiaakkakskümmend%Kõrgus55%Vanus84%'> Ühilduvus 60% vaata suhet #1

Anton Jelchin

2004

Kristen Stewart ja Anton Yelchin dateerisid 2004. aastal.

MõõdaTulemusTähtkuju60%Hiina sodiaak40%Kõrgus55%Vanus98%'> Ühilduvus 63% vaata suhet

Partnerite võrdlus

NimiVanusTähtkujuOkupatsioonRahvus
Kristen Stewart31 JäärNäitleja
Ameeriklane
Dylan Meyer3. 4 Kirjanik
Ameeriklane
Sara MDD30 KaaludNäitleja
Ameeriklane
Stella Maxwell31 SõnnMudel
Belglane
Püha Vincent38 KaaludMuusik
Ameeriklane
Turg35 SkorpionLaulja
Prantsuse keel
Nicholas Hoult31 AmburNäitleja
Briti
Lynn Gunn27 kalaLaulja
Ameeriklane
Alicia cargile30 KaljukitsProdutsent
Lane Garrison41 KaksikudNäitleja
Ameeriklane
Rupert Sandersviiskümmend kalaRežissöör
Briti
Robert Pattinson35 SõnnNäitleja
Briti
Michael Angarano33 AmburNäitleja
Ameeriklane
Anton Jelchin27 kalaNäitleja
Ameeriklane
Rohkem partnereid Vähem partnereid

Pildigalerii

Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis Kristen Stewart - rokib Beastie Boys'i teed Los Felizis

Filmograafia

FilmAastaIseloomTüüp
Veealune2020Norah PriceFilm
Õnnelikum hooaeg2020AbbyFilm
Omatehtud2020TüdrukTelesaade
Seberg2019. aastaJean SebergFilm
Charlie inglid2019. aastaSabina WilsonFilm
Lizzie2018Bridget SullivanFilm
Jeremiah Terminator LeRoy2018SavannahFilm
Personaalne ostleja2017MaureenFilm
Billy Lynni pikk poolajakäik2016KathrynFilm
Kohvikute Selts2016VonnieFilm
Teatud naised2016Elizabeth travisFilm
Anesteesia2015.SophieFilm
Ameerika Ultra2015.Phoebe LarsonFilm
Võrdne2015.NiaFilm
Pealkirjata Chaneli projekt2015.Irys DukeLühifilm
Sils Maria pilved2014ValentineFilm
X-Ray laager2014ColeFilm
Ikka Alice2014Lydia HowlandFilm
9 suudlust2014FangirlLühifilm
Teel2012LuAnne Henderson, MarylouFilm
K-112012Ray sekretär (hääl)Film
Videviku saaga: Koidu murdmine - 2. osa2012Ilus luikFilm
Lumivalgeke ja jahimees2012LumivalgeFilm
Videviku saaga: Koidu murdmine - 1. osa2011Ilus luikFilm
Põgenenud2010Joan JettFilm
Tere tulemast Rileysse2010MalloryFilm
Videviku saaga: Varjutus2010Ilus luikFilm
Seiklusmaa2009LewinisFilm
Videviku saaga: noorkuu2009Ilus luikFilm
Hüppaja2008SophieFilm
Videvik2008Ilus luikFilm
Mis just juhtus2008ZoeFilm
Kollane Taskurätt2008MartineFilm
Naiste maal2007Lucy HardwickeFilm
Loodusesse2007Tracy TatroFilm
Tordisööjad2007Georgia KaminskiFilm
Sõnumitoojad2007JessFilm
Lõikeklaas2007Noor RobinLühifilm
Sarah Silvermani programm.2007TeadustajaTelesaade
Ägedad inimesed2005MayaFilm
Zathura: kosmoseseiklus2005LisaFilm
Püüd seda last2004MaddyFilm
Undertow2004SirelFilm
Räägi2004Melinda SordinoFilm
Cold Creeki mõis2003Kristen TilsonFilm
Paanikaruum2002Sarah AltmanFilm
Objektide ohutus2001Sam JenningsFilm
Kivikivid Viva Rock Vegases2000Ring Toss Girl (krediteerimata)Film
Kolmeteistkümnes aasta1999Tüdruk purskkaevus (krediteerimata)Telefilm
SpencerPrintsess DianaFilm
Näita rohkem Näita vähem

Ekraanil kuvatavad vasted

  • Adam Brody ja Kristen StewartAdam Brody
    • Naiste maal
      2007
    [vaata sobivust]
  • Chris Hemsworth ja Kristen StewartChris Hemsworth
    • Lumivalgeke ja jahimees
      2012
    [vaata sobivust]
  • Dustin Milligan ja Kristen StewartDustin Milligan
    • Naiste maal
      2007
    [+1 veel]
  • Garrett Hedlund ja Kristen StewartGarrett Hedlund
    • Teel
      2012
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Aaron StanfordAaron Stanford
    • Tordisööjad
      2007
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Anthony MackieAnthony Mackie
    • Seberg
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Anton YelchinAnton Jelchin
    • Ägedad inimesed
      2005
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Chloë SevignyChloë Sevigny
    • Lizzie
      2018
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Corbin BleuCorbin Bleu
    • Püüd seda last
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Dakota FanningDakota Fanning
    • Põgenenud
      2010
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Emile HirschEmile Hirsch
    • Loodusesse
      2007
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Jamie BellJamie Bell
    • Undertow
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Jesse EisenbergJesse Eisenberg
    • Ameerika Ultra
      2015.
    [+2 veel]
  • Kristen Stewart ja Joe AlwynJoe Alwyn
    • Billy Lynni pikk poolajakäik
      2016
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Mackenzie DavisMackenzie Davis
    • Õnnelikum hooaeg
      2020
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Max ThieriotMax Thieriot
    • Püüd seda last
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Michael AngaranoMichael Angarano
    • Räägi
      2004
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Sam ClaflinSam Claflin
    • Lumivalgeke ja jahimees
      2012
    [vaata sobivust]
  • Kristen Stewart ja Yvan AttalYvan Attal
    • Seberg
      2019. aasta
    [vaata sobivust]
  • Nicholas Hoult ja Kristen StewartNicholas Hoult
    • Võrdne
      2015.
    [vaata sobivust]
  • Robert Pattinson ja Kristen StewartRobert Pattinson
    • Videviku saaga: Koidu murdmine - 1. osa
      2011
    [+5 veel]
  • Ryan Reynolds ja Kristen StewartRyan Reynolds
    • Seiklusmaa
      2009
    [vaata sobivust]
  • Sam Riley ja Kristen StewartSam Riley
    • Teel
      2012
    [vaata sobivust]
  • Taylor Lautner ja Kristen StewartTaylor Lautner
    • Videviku saaga: noorkuu
      2009
    [+1 veel]
Veel Kristen Stewarti ekraanil kuvatavaid mänge Vähem Kristen Stewarti ekraanil kuvatud kohtumisi





Huvitavad Artiklid

Tähtkuju Kompensatsioon
Saatluskoh

Uurige Ühilduvust Sodiaagimärgi Järgi

Toimetaja Valik

Paul Benedeit
Paul Benedeit
28. mai 2021 ... Paulo Benedeti uudised, kuulujutud, fotod Paulo Benedetist, elulugu, Paulo Benedeti sõbranna nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Paulo Benedeti suhete nimekiri. Paulo Benedeti tutvumisajalugu, 2021, 2020, loetelu Paulo Benedeti suhetest.
Aga Radwanska
Aga Radwanska
28. mai 2021 ... Aga Radwanska uudised, kuulujutud, Aga Radwanska fotod, elulugu, Aga Radwanska poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Aga Radwanska suhete loend. Aga Radwanska tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Aga Radwanska suhetest.
Suzanna Boisvert
Suzanna Boisvert
28. mai 2021 ... Suzanna Boisverti uudised, kuulujutud, fotod Suzanna Boisvertist, elulugu, Suzanna Boisverti poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Suzanna Boisverti suhteloend. Suzanna Boisvert tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Suzanna Boisverti suhetest.
Skeet Ulrich ja Rose Costa
Skeet Ulrich ja Rose Costa
28. mai 2021 ... Skeet Ulrich ja Rose Costa fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Michela Rocco Torrepadulast
Michela Rocco Torrepadulast
28. mai 2021 ... Michela Rocco di Torrepadula uudised, kuulujutud, fotod Michela Rocco di Torrepadulast, elulugu, Michela Rocco di Torrepadula poiss-sõprade nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Michela Rocco Torrepadula suhteloendist. Michela Rocco di Torrepadula tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Michela Rocco di Torrepadula suhetest.
Nancy Simon ja Woody Harrelson
Nancy Simon ja Woody Harrelson
28. mai 2021 ... Nancy Simoni ja Woody Harrelsoni fotod, uudised ja kuulujutud. Lisateave ...
Meg DeAngelis
Meg DeAngelis
28. mai 2021 ... Meg DeAngelise uudised, kuulujutud, fotod Meg DeAngelisest, elulugu, Meg DeAngelise poiss-sõbra nimekiri 2016. Suhete ajalugu. Meg DeAngelise suhete loend. Meg DeAngelise tutvumisajalugu, 2021, 2020, nimekiri Meg DeAngelise suhetest.